Václav Havel flygplats

Bokad mer än 50 gånger förra veckan

Václav Havel flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Prag Airport: Delad transfer till/från Václav Havel Airport

Prag Airport: Delad transfer till/från Václav Havel Airport

Undvik besväret med att navigera i kollektivtrafiken eller stå i kö för en dyr taxi med denna ekonomiska delade transfer från Prags Václav Havel-flygplats till stadens centrum, och res bekvämt i ett nytt, luftkonditionerat fordon. Din chaufför möter dig i ankomsthallen med en orange skylt med ditt namn i handen. Du behöver inte oroa dig för förseningar eftersom chauffören väntar på dig, hjälper dig med bagaget och visar dig till fordonet. Därefter kan du bara luta dig tillbaka, koppla av och vara vid ditt hotell på nolltid! Minibussen avgår när alla passagerare från vissa flyg är samlade, dock med en maximal väntetid på 30 minuter. Fordonen som används för denna tjänst är mestadels minibussar från Mercedes Benz och VW Transporter, med en kapacitet på upp till åtta passagerare. De är bekväma, luftkonditionerade och rökfria, och hålls alltid i tekniskt toppskick. Du kan välja mellan en enkelresa eller en tur och retur-transfer.

Prag: Busstransfer mellan Prag Airport och staden

Prag: Busstransfer mellan Prag Airport och staden

Ta dig till centrala Prag på Prague Florenc Central Bus Station från Prag Airport eller vice versa på bara 30 till 45 minuter med en modern buss. Gör resan före och efter ditt flyg så bekväm som möjligt genom att boka din biljett i förväg. Koppla helt enkelt av på luftkonditionerade bussar från din bekväma sittplats och anlända till din destination i tid, antingen på flygplatsen eller i staden. Du välkomnas av personalen som hjälper dig ombord och njuter av utsikten över Prag under transferresan. Ombord på de lyxiga gula bussarna får du gratis varma drycker och kan köpa ett urval av andra förfriskningar. Dagstidningar och tidskrifter gör din resa roligare, liksom Wi-Fi på alla linjer, liggande lädersäten med säkerhetsbälten och naturligtvis en toalett ombord. Under resan kan du titta på film, lyssna på musik eller spela elektroniska spel, allt tack vare de interaktiva pekskärmarna med en underhållningsportal som finns inbyggd i varje säte.

Prag: Privat transfer från Václav Havel Airport

Prag: Privat transfer från Václav Havel Airport

Undvik kaoset med att ta dig fram i kollektivtrafiken eller i taxikön med en privat transfer med chaufför från Prag-Václav Havels flygplats till innerstaden, i ett bekvämt, nytt fordon med luftkonditionering. Träffa din chaufför i ankomsthallen. Oroa dig inte för förseningar, din chaufför väntar på dig när du landar. Du välkomnas med en orange skylt med ditt namn och får hjälp med bagaget till bilen. Luta dig tillbaka och koppla av, inom kort är du på hotellet. Som en extra bonus får du en gratis turistkarta och en guidebok. På så vis kan du börja lära känna staden så fort du anländer.

eSIM Europa och Storbritannien för resenärer

eSIM Europa och Storbritannien för resenärer

Oavsett om du är en resenär som utforskar Storbritannien eller ger dig ut på ett europeiskt äventyr i flera länder, ser ett eSIM-kort till att du alltid är uppkopplad. Njut av omedelbar mobil leverans och 1- till 30-dagars täckningsalternativ med 500 MB till 10 GB. Detta eSIM-kort är perfekt för moderna resenärer som använder enheter som iPhone eller andra smartphones med stöd för eSIM-funktionen. Njut av bekvämligheten med förbetald täckning på alla större europeiska destinationer med oavbruten uppkoppling och inga överraskningar. Detta eSIM-kort täcker följande platser: Österrike (Österreich) Belgien (Belgien) Bulgarien (Bulgarien) Cypern (Zypern) Kroatien (Kroatien) Danmark (Dänemark) Estland (Estland) Finland (Finnland) Frankrike (Frankreich) Tyskland (Deutschland) Grekland (Griechenland) Ungern (Ungarn) Irland (Irland) Island (Island) Italien (Italien) Lettland (Latvia) Litauen (Litauen) Luxemburg (Luxemburg) Malta Norge (Norwegen) Nederländerna (Niederlande) Polen (Polen) Portugal (Portugal) Slovakien (Slowakei) Slovenien (Slowenien) Spanien (Spanien) Förenade kungariket (Vereinigtes Königreich) Tjeckien (Tschechische Republik) Rumänien (Romania) Sverige (Schweden) Schweiz (Schweiz) Ukraina

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i de 42 mest besökta regionerna i Europa och Storbritannien. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med riktlinjefotot för stödberättigande. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: RUK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Prag: Privat transfer till/från Václav Havel Airport

Prag: Privat transfer till/från Václav Havel Airport

Slipp stressen med din flygplatstransfer och boka din egen privata transfer till eller från Václav Havel flygplats. Oavsett om du reser i en större grupp eller har med dig extra bagage kan du skräddarsy din privata transfer efter dina behov med denna bokning. För att säkerställa en avslappnad upplevelse får du ett sms strax innan din schemalagda upphämtning med din bokningsreferens, kundtjänstnumret och din chaufförs namn och kontaktinformation. Bli upphämtad i ankomsthallen på din terminal av din chaufför som hjälper dig med ditt bagage.Din chaufför spårar ditt flyg så att oavsett om ditt flyg anländer tidigt, sent eller i tid, så är din chaufför där och välkomnar dig när du anländer. En kundtjänst finns tillgänglig dygnet runt, sju dagar i veckan för att hjälpa dig. Så luta dig tillbaka, slappna av och starta din semester i stil.

eSIM för Europa - Dataplaner

eSIM för Europa - Dataplaner

Öppettider (UTC+2 tidszonsbaserade och med reservation för sommartid): Vardagar från kl. 8.00 till kl. 14.00 Helger från kl. 8.00 till 16.00 LEVERANS VIA E-POST - REDO ATT ANSLUTAS - FÖRBETALD - INGET AVTAL -Förbetalt paket för en gång. Inga automatiska förnyelser, inga kontrakt. -Full datahastighet - inga dagliga gränser, ingen strypning. -Mobil hotspot stöds. -Produktens giltighet och dess tjänster börjar gälla samma dag som din bokning. -Vår tjänst levereras med direktfakturering - vad du ser är vad du får. Utan några dolda avgifter eller extra kostnader. Kan endast användas med eSIM-kompatibla enheter som inte är låsta av operatör/nätverksleverantör (har inga SIM-begränsningar). För iPhone-enheter kan du kontrollera genom att gå till Inställningar-> Allmänt avsnitt-> Tryck på "Om", läs bredvid "SIM-lås", "Operatörslås" eller "Nätverksleverantörslås". För Android-enheter (Samsung används till exempel) kan du kontrollera genom att gå till Inställningar-> Anslutningar->Mobilnät->Nätoperatörer-> Stäng av "Välj automatiskt", vänta lite. Om du ser en lista med flera olika tillgängliga nätverk är din telefon upplåst, annars är den låst och inkompatibel. Internethastigheten beror på vilket eSIM-erbjudande du har köpt, nätverkstäckningen i det land/den region där du befinner dig, enhetens specifikationer och inställningar. Vanligtvis när 5G-hastighet inte är tillgänglig kommer eSIM att tillhandahålla 4G LTE-nätverksanslutning. Vår kundsupport fungerar huvudsakligen via Whatsapp-applikation och e-post. Vårt team är redo att hjälpa dig med alla förfrågningar eller tekniska svårigheter du kan stöta på under hela din resa. Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Prag Flygtransfer Taxi Transport från/till flygplats

Prag Flygtransfer Taxi Transport från/till flygplats

Boka en privat transfer från Prags flygplats och njut av den 30 minuter långa resan till staden i en bekväm, luftkonditionerad bil. Oroa dig inte för din ankomst till Vaclav Havel Airport Koppla av i luftkonditionerad komfort i ett fordon som är privat för dig Låt din chaufför ta hand om trafiken och vägarna Om du behöver ta dig till ditt hotell på ett säkert, pålitligt och bekvämt sätt finns vi här för dig! Det är enkelt Du anger tid och adress där chauffören ska hämta dig. Glöm den komplicerade transporten från flygplatsen och njut av utsikten över Prag från vår bekväma bil.

Prag flygplats: Privat transfer till stadens centrum med minivan

Prag flygplats: Privat transfer till stadens centrum med minivan

Vi är verksamma inom passagerartransport och tillhandahåller individuell taxitjänst från/till Prags flygplats. Individuell transfer med chaufför från Prag Vaclav Havel Airport till stadens centrum. Vi kommer att förse dig med en väl underhållen, bekväm bil med luftkonditionering. Vår chaufför möter dig i ankomsthallen med en skylt. Vi vet att flyg ofta är försenade, så oroa dig inte för förseningar. Vår chaufför kommer att vänta på dig. Efter att ha träffat dig på flygplatsen hjälper föraren dig med ditt bagage och guidar dig till din bil. Därefter tar han dig till den angivna adressen (t.ex. ditt hotell), och du kommer att vara där på kortast möjliga tid (vanligtvis 20-45 minuter).

Prag: Privat transfer till flygplatsen (PRG)

Prag: Privat transfer till flygplatsen (PRG)

Privat transfer vid avresan: - från hotell i Prag eller annan upphämtningsplats i staden. - till Prag Vaclav Havel Airport. Vi kommer att förse dig med en rymlig, bekväm bil med luftkonditionering (upp till 3 passagerare). Hur ser det ut? - Din chaufför möter dig utanför hotellet (eller annan mötesplats). Han kommer att anlända några minuter i förväg, så var beredd. - Efter att ha träffat dig på adressen hjälper föraren dig med ditt bagage och guidar dig till bilen. - Därefter tar han dig till Prags flygplats (PRG), och du kommer att vara där på kortast möjliga tid (vanligtvis 20-45 minuter). Ytterligare information: Vi vet att flyg ibland blir försenade eller inställda. Oroa dig inte för det, vi övervakar varje flygning.

33 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Václav Havel flygplats

Václav Havel flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Prag Airport: Delad transfer till/från Václav Havel Airport

Prag Airport: Delad transfer till/från Václav Havel Airport

Undvik besväret med att navigera i kollektivtrafiken eller stå i kö för en dyr taxi med denna ekonomiska delade transfer från Prags Václav Havel-flygplats till stadens centrum, och res bekvämt i ett nytt, luftkonditionerat fordon. Din chaufför möter dig i ankomsthallen med en orange skylt med ditt namn i handen. Du behöver inte oroa dig för förseningar eftersom chauffören väntar på dig, hjälper dig med bagaget och visar dig till fordonet. Därefter kan du bara luta dig tillbaka, koppla av och vara vid ditt hotell på nolltid! Minibussen avgår när alla passagerare från vissa flyg är samlade, dock med en maximal väntetid på 30 minuter. Fordonen som används för denna tjänst är mestadels minibussar från Mercedes Benz och VW Transporter, med en kapacitet på upp till åtta passagerare. De är bekväma, luftkonditionerade och rökfria, och hålls alltid i tekniskt toppskick. Du kan välja mellan en enkelresa eller en tur och retur-transfer.

Prag: Busstransfer mellan Prag Airport och staden

Prag: Busstransfer mellan Prag Airport och staden

Ta dig till centrala Prag på Prague Florenc Central Bus Station från Prag Airport eller vice versa på bara 30 till 45 minuter med en modern buss. Gör resan före och efter ditt flyg så bekväm som möjligt genom att boka din biljett i förväg. Koppla helt enkelt av på luftkonditionerade bussar från din bekväma sittplats och anlända till din destination i tid, antingen på flygplatsen eller i staden. Du välkomnas av personalen som hjälper dig ombord och njuter av utsikten över Prag under transferresan. Ombord på de lyxiga gula bussarna får du gratis varma drycker och kan köpa ett urval av andra förfriskningar. Dagstidningar och tidskrifter gör din resa roligare, liksom Wi-Fi på alla linjer, liggande lädersäten med säkerhetsbälten och naturligtvis en toalett ombord. Under resan kan du titta på film, lyssna på musik eller spela elektroniska spel, allt tack vare de interaktiva pekskärmarna med en underhållningsportal som finns inbyggd i varje säte.

Prag: Privat transfer från Václav Havel Airport

Prag: Privat transfer från Václav Havel Airport

Undvik kaoset med att ta dig fram i kollektivtrafiken eller i taxikön med en privat transfer med chaufför från Prag-Václav Havels flygplats till innerstaden, i ett bekvämt, nytt fordon med luftkonditionering. Träffa din chaufför i ankomsthallen. Oroa dig inte för förseningar, din chaufför väntar på dig när du landar. Du välkomnas med en orange skylt med ditt namn och får hjälp med bagaget till bilen. Luta dig tillbaka och koppla av, inom kort är du på hotellet. Som en extra bonus får du en gratis turistkarta och en guidebok. På så vis kan du börja lära känna staden så fort du anländer.

eSIM Europa och Storbritannien för resenärer

eSIM Europa och Storbritannien för resenärer

Oavsett om du är en resenär som utforskar Storbritannien eller ger dig ut på ett europeiskt äventyr i flera länder, ser ett eSIM-kort till att du alltid är uppkopplad. Njut av omedelbar mobil leverans och 1- till 30-dagars täckningsalternativ med 500 MB till 10 GB. Detta eSIM-kort är perfekt för moderna resenärer som använder enheter som iPhone eller andra smartphones med stöd för eSIM-funktionen. Njut av bekvämligheten med förbetald täckning på alla större europeiska destinationer med oavbruten uppkoppling och inga överraskningar. Detta eSIM-kort täcker följande platser: Österrike (Österreich) Belgien (Belgien) Bulgarien (Bulgarien) Cypern (Zypern) Kroatien (Kroatien) Danmark (Dänemark) Estland (Estland) Finland (Finnland) Frankrike (Frankreich) Tyskland (Deutschland) Grekland (Griechenland) Ungern (Ungarn) Irland (Irland) Island (Island) Italien (Italien) Lettland (Latvia) Litauen (Litauen) Luxemburg (Luxemburg) Malta Norge (Norwegen) Nederländerna (Niederlande) Polen (Polen) Portugal (Portugal) Slovakien (Slowakei) Slovenien (Slowenien) Spanien (Spanien) Förenade kungariket (Vereinigtes Königreich) Tjeckien (Tschechische Republik) Rumänien (Romania) Sverige (Schweden) Schweiz (Schweiz) Ukraina

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i de 42 mest besökta regionerna i Europa och Storbritannien. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med riktlinjefotot för stödberättigande. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: RUK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Prag: Privat transfer till/från Václav Havel Airport

Prag: Privat transfer till/från Václav Havel Airport

Slipp stressen med din flygplatstransfer och boka din egen privata transfer till eller från Václav Havel flygplats. Oavsett om du reser i en större grupp eller har med dig extra bagage kan du skräddarsy din privata transfer efter dina behov med denna bokning. För att säkerställa en avslappnad upplevelse får du ett sms strax innan din schemalagda upphämtning med din bokningsreferens, kundtjänstnumret och din chaufförs namn och kontaktinformation. Bli upphämtad i ankomsthallen på din terminal av din chaufför som hjälper dig med ditt bagage.Din chaufför spårar ditt flyg så att oavsett om ditt flyg anländer tidigt, sent eller i tid, så är din chaufför där och välkomnar dig när du anländer. En kundtjänst finns tillgänglig dygnet runt, sju dagar i veckan för att hjälpa dig. Så luta dig tillbaka, slappna av och starta din semester i stil.

eSIM för Europa - Dataplaner

eSIM för Europa - Dataplaner

Öppettider (UTC+2 tidszonsbaserade och med reservation för sommartid): Vardagar från kl. 8.00 till kl. 14.00 Helger från kl. 8.00 till 16.00 LEVERANS VIA E-POST - REDO ATT ANSLUTAS - FÖRBETALD - INGET AVTAL -Förbetalt paket för en gång. Inga automatiska förnyelser, inga kontrakt. -Full datahastighet - inga dagliga gränser, ingen strypning. -Mobil hotspot stöds. -Produktens giltighet och dess tjänster börjar gälla samma dag som din bokning. -Vår tjänst levereras med direktfakturering - vad du ser är vad du får. Utan några dolda avgifter eller extra kostnader. Kan endast användas med eSIM-kompatibla enheter som inte är låsta av operatör/nätverksleverantör (har inga SIM-begränsningar). För iPhone-enheter kan du kontrollera genom att gå till Inställningar-> Allmänt avsnitt-> Tryck på "Om", läs bredvid "SIM-lås", "Operatörslås" eller "Nätverksleverantörslås". För Android-enheter (Samsung används till exempel) kan du kontrollera genom att gå till Inställningar-> Anslutningar->Mobilnät->Nätoperatörer-> Stäng av "Välj automatiskt", vänta lite. Om du ser en lista med flera olika tillgängliga nätverk är din telefon upplåst, annars är den låst och inkompatibel. Internethastigheten beror på vilket eSIM-erbjudande du har köpt, nätverkstäckningen i det land/den region där du befinner dig, enhetens specifikationer och inställningar. Vanligtvis när 5G-hastighet inte är tillgänglig kommer eSIM att tillhandahålla 4G LTE-nätverksanslutning. Vår kundsupport fungerar huvudsakligen via Whatsapp-applikation och e-post. Vårt team är redo att hjälpa dig med alla förfrågningar eller tekniska svårigheter du kan stöta på under hela din resa. Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Prag Flygtransfer Taxi Transport från/till flygplats

Prag Flygtransfer Taxi Transport från/till flygplats

Boka en privat transfer från Prags flygplats och njut av den 30 minuter långa resan till staden i en bekväm, luftkonditionerad bil. Oroa dig inte för din ankomst till Vaclav Havel Airport Koppla av i luftkonditionerad komfort i ett fordon som är privat för dig Låt din chaufför ta hand om trafiken och vägarna Om du behöver ta dig till ditt hotell på ett säkert, pålitligt och bekvämt sätt finns vi här för dig! Det är enkelt Du anger tid och adress där chauffören ska hämta dig. Glöm den komplicerade transporten från flygplatsen och njut av utsikten över Prag från vår bekväma bil.

Prag flygplats: Privat transfer till stadens centrum med minivan

Prag flygplats: Privat transfer till stadens centrum med minivan

Vi är verksamma inom passagerartransport och tillhandahåller individuell taxitjänst från/till Prags flygplats. Individuell transfer med chaufför från Prag Vaclav Havel Airport till stadens centrum. Vi kommer att förse dig med en väl underhållen, bekväm bil med luftkonditionering. Vår chaufför möter dig i ankomsthallen med en skylt. Vi vet att flyg ofta är försenade, så oroa dig inte för förseningar. Vår chaufför kommer att vänta på dig. Efter att ha träffat dig på flygplatsen hjälper föraren dig med ditt bagage och guidar dig till din bil. Därefter tar han dig till den angivna adressen (t.ex. ditt hotell), och du kommer att vara där på kortast möjliga tid (vanligtvis 20-45 minuter).

Prag: Privat transfer till flygplatsen (PRG)

Prag: Privat transfer till flygplatsen (PRG)

Privat transfer vid avresan: - från hotell i Prag eller annan upphämtningsplats i staden. - till Prag Vaclav Havel Airport. Vi kommer att förse dig med en rymlig, bekväm bil med luftkonditionering (upp till 3 passagerare). Hur ser det ut? - Din chaufför möter dig utanför hotellet (eller annan mötesplats). Han kommer att anlända några minuter i förväg, så var beredd. - Efter att ha träffat dig på adressen hjälper föraren dig med ditt bagage och guidar dig till bilen. - Därefter tar han dig till Prags flygplats (PRG), och du kommer att vara där på kortast möjliga tid (vanligtvis 20-45 minuter). Ytterligare information: Vi vet att flyg ibland blir försenade eller inställda. Oroa dig inte för det, vi övervakar varje flygning.

De mest populära sevärdheterna i Prag

Att göra i Václav Havel flygplats

Städer i Tjeckien

Václav Havel flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Václav Havel flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Václav Havel flygplats

Samlat omdöme

4.7
(7 991 recensioner)

Skulle definitivt rekommendera detta för transport! Jag fattade inte killens namn som hämtade oss men han var underbar! Jag och min vän var sist ute från flygplatsen på grund av passkontroll men han väntade tålmodigt. Hjälpte till med vårt bagage till taxin och gav oss en karta, guidebok och flaskor vatten. Det gjorde våra sinnen lugna eftersom vi inte behövde oroa oss för hur vi skulle ta oss till hotellet. Han gav oss massor av information om vad vi kunde göra och massor av rekommendationer för restauranger och aktiviteter. !

2 passagerare, föraren hämtade oss vid avtalad tid, var mycket vänlig, hjälpte till att bära vårt bagage till bilen. Eftersom vi var de enda på den tiden var bilen en privat inte en pendelbuss. Föraren förklarade om olika intressanta platser längs vägen, gav oss en karta och hjälpte till att ta vårt bagage in på hotellet. Mycket effektiv och bra service vi är mycket nöjda.

Detta är en av de bästa överföringarna vi har fått från någon flygplats. Föraren var trevlig och talade tydlig engelska. Vi kom lätt till vårt hotell och hade inga problem att bli upphämtade för att åka tillbaka till flygplatsen. Du får till och med ett meddelande som låter dig veta att de har kommit.

Vilken fantastisk ung man vi hade som förare. Han var mycket professionell, artig och mycket kunnig om staden, och gav oss till och med rekommendationer om restauranger. Vi hade samma förare på tur och retur och han var genuint intresserad av vår feedback på både hans rekommendationer och hans stad.

Högt rekommenderad! Som meddelat väntade vår chaufför i ankomsthallen med en namnskylt och släppte snabbt av oss direkt vid hotellet. Vi var så nöjda att vi direkt bokade hemresan med samma leverantör, och även här var upphämtningen superpunktlig och snabb!