Lägg till datum

Václav Havel flygplats

Václav Havel flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Prag: Delad transfer till/från Václav Havel Airport

1. Prag: Delad transfer till/från Václav Havel Airport

Undvik besväret med att navigera i kollektivtrafiken eller stå i kö för en dyr taxi med denna ekonomiska delade transfer från Prags Václav Havel-flygplats till stadens centrum, och res bekvämt i ett nytt, luftkonditionerat fordon. Din chaufför möter dig i ankomsthallen med en orange skylt med ditt namn i handen. Du behöver inte oroa dig för förseningar eftersom chauffören väntar på dig, hjälper dig med bagaget och visar dig till fordonet. Därefter kan du bara luta dig tillbaka, koppla av och vara vid ditt hotell på nolltid! Minibussen avgår när alla passagerare från vissa flyg är samlade, dock med en maximal väntetid på 30 minuter. Fordonen som används för denna tjänst är mestadels minibussar från Mercedes Benz och VW Transporter, med en kapacitet på upp till åtta passagerare. De är bekväma, luftkonditionerade och rökfria, och hålls alltid i tekniskt toppskick. Du kan välja mellan en enkelresa eller en tur och retur-transfer.

Prag: Privat transfer från Václav Havel flygplats

2. Prag: Privat transfer från Václav Havel flygplats

Undvik kaoset med att ta dig fram i kollektivtrafiken eller i taxikön med en privat transfer med chaufför från Prag-Václav Havels flygplats till innerstaden, i ett bekvämt, nytt fordon med luftkonditionering. Träffa din chaufför i ankomsthallen. Oroa dig inte för förseningar, din chaufför väntar på dig när du landar. Du välkomnas med en orange skylt med ditt namn och får hjälp med bagaget till bilen. Luta dig tillbaka och koppla av, inom kort är du på hotellet. Som en extra bonus får du en gratis turistkarta och en guidebok. På så vis kan du börja lära känna staden så fort du anländer.

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

3. Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i de 42 mest besökta regionerna i Europa och Storbritannien. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med riktlinjefotot för stödberättigande. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: RUK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Prag: Privat transfer till/från Václav Havel Airport

4. Prag: Privat transfer till/från Václav Havel Airport

Slipp stressen med din flygplatstransfer och boka din egen privata transfer till eller från Václav Havel flygplats. Oavsett om du reser i en större grupp eller har med dig extra bagage kan du skräddarsy din privata transfer efter dina behov med denna bokning. För att säkerställa en avslappnad upplevelse får du ett sms strax innan din schemalagda upphämtning med din bokningsreferens, kundtjänstnumret och din chaufförs namn och kontaktinformation. Bli upphämtad i ankomsthallen på din terminal av din chaufför som hjälper dig med ditt bagage.Din chaufför spårar ditt flyg så att oavsett om ditt flyg anländer tidigt, sent eller i tid, så är din chaufför där och välkomnar dig när du anländer. En kundtjänst finns tillgänglig dygnet runt, sju dagar i veckan för att hjälpa dig. Så luta dig tillbaka, slappna av och starta din semester i stil.

Prag: Busstransfer mellan Prag Airport och staden

5. Prag: Busstransfer mellan Prag Airport och staden

Ta dig till centrala Prag på Prague Florenc Central Bus Station från Prag Airport eller vice versa på bara 30 till 45 minuter med en modern buss. Gör resan före och efter ditt flyg så bekväm som möjligt genom att boka din biljett i förväg. Koppla helt enkelt av på luftkonditionerade bussar från din bekväma sittplats och anlända till din destination i tid, antingen på flygplatsen eller i staden. Du välkomnas av personalen som hjälper dig ombord och njuter av utsikten över Prag under transferresan. Ombord på de lyxiga gula bussarna får du gratis varma drycker och kan köpa ett urval av andra förfriskningar. Dagstidningar och tidskrifter gör din resa roligare, liksom Wi-Fi på alla linjer, liggande lädersäten med säkerhetsbälten och naturligtvis en toalett ombord. Under resan kan du titta på film, lyssna på musik eller spela elektroniska spel, allt tack vare de interaktiva pekskärmarna med en underhållningsportal som finns inbyggd i varje säte.

eSIM Europe för resenärer

6. eSIM Europe för resenärer

Oavsett om du är en resenär som utforskar Storbritannien eller ger dig ut på ett europeiskt äventyr i flera länder, ser ett eSIM-kort till att du alltid är uppkopplad. Njut av omedelbar mobil leverans och 1- till 30-dagars täckningsalternativ med 500 MB till 10 GB. Detta eSIM-kort är perfekt för moderna resenärer som använder enheter som iPhone eller andra smartphones med stöd för eSIM-funktionen. Njut av bekvämligheten med förbetald täckning på alla större europeiska destinationer med oavbruten uppkoppling och inga överraskningar. Detta eSIM-kort täcker följande platser: - Österrike - Belgien - Bulgarien - Kroatien - Cypern - Tjeckien Tjeckien - Tjeckien Danmark - Estland Finland - Finland Estland - Finland - Tyskland Grekland - Grekland - Ungern - Irland - Irland - Irland Italien - Lettland Litauen - Litauen Luxemburg - Luxemburg Malta - Malta - Nederländerna - Polen Nederländerna - Portugal Rumänien - Rumänien - Slovakien - Slovenien - Spanien - Sverige - Sverige - Ukraina - Förenade kungariket - Aalandöarna - Isle of Man - Jersey - Ryssland - Guernsey - Liechtenstein - Makedonien - Norge - Serbien - Gibraltar - Turkiet

Europa: eSIM med obegränsad datamängd

7. Europa: eSIM med obegränsad datamängd

Håll kontakten med familj och vänner på din resa i Europa med ett eSIM-kort med obegränsad datamängd från ConnectPhone. Surfa på internet med din smartphone oavsett om du befinner dig i Paris, Amsterdam, Barcelona eller någon annanstans i Europa. Välj mellan olika giltighetsalternativ som är utformade för att passa dina behov. Välj 3, 7, 15 eller 30 dagars obegränsad dataplan och köp och ladda sedan ner eSIM-kortet. Aktivera det direkt när du anländer till Europa. Kontakta den tekniska kundtjänsten om du har några problem. Använd höghastighetsdata för att uppdatera sociala medier, ringa videosamtal och mycket mer.

Från Prags flygplats: Envägs privat transfer till Prag

8. Från Prags flygplats: Envägs privat transfer till Prag

Undvik besväret med kollektivtrafik eller taxiköer genom att välja en privat transfer med chaufför från Prags flygplats Václav Havel till den livliga stadskärnan. Vid ankomsten blir du varmt välkomnad av din dedikerade chaufför i ankomsthallen. Lämna alla farhågor om förseningar bakom dig, eftersom din chaufför tålmodigt väntar på din ankomst. Håll utkik efter skylten med ditt namn och låt chauffören hjälpa dig med ditt bagage. Nu kan du luta dig tillbaka, varva ner och njuta av en smidig resa till ditt hotell, där du anländer snabbt och stressfritt. Upplev den yttersta komforten i ett helt nytt, luftkonditionerat fordon, speciellt reserverat för din bekvämlighet.

Prag: Transfer med buss mellan flygplatsen och hotell

9. Prag: Transfer med buss mellan flygplatsen och hotell

Har du ingen skjuts till eller från flygplatsen när du ankommer till Prag? Oroa dig inte! Denna praktiska enkelriktade transfertjänst tar hand om alla dina behov. Luta dig bara tillbaka och koppla av, så tar din chaufför hand om resten. Den här transfertjänsten avgår från flygplatsen varje timme, när klockan slår hel, och tar dig antingen från ditt hotell till flygplatsen eller från flygplatsen till hotellet. Slappna av och beundra den historiska staden medan en professionell chauffär kör dig till din destination. Slipp att oroa dig över kartor eller att hitta rätt bland Prag komplicerade, smala gator. Lämna det till din engelsktalande förare från lokalområdet.

Tjeckien/Europa: eSim mobil dataplan

10. Tjeckien/Europa: eSim mobil dataplan

Gör din resa till Tjeckien problemfri med ditt praktiska eSIM. Håll kontakten på resan med höghastighetstäckning i Tjeckien och ytterligare 43 europeiska regioner (fullständig lista nedan). Köp och installera ditt eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna bara eSIM:s QR-kod för att komma åt alla dina viktiga appar på resan. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med den här nollavfallslösningen. Skaffa ett eSIM per enhet och fyll på genom att köpa och aktivera ytterligare eSIM-abonnemang när du reser. När det har aktiverats börjar din täckning enligt din valda varaktighet. De flesta enheter som släpptes efter 2019 är kompatibla med eSIM (t.ex. iPhone XR, XS och modeller därefter, Google Pixel 4 och därefter). Om du är osäker kan du kontrollera kompatibilitetsriktlinjerna i fotot för att bekräfta behörighet. Om du inte kan ansluta till internet efter att ha installerat detta eSIM, följ felsökningsguiden för självhjälp i din GYG-kupong. Nätverkets täckning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Gibraltar, Grekland, Irland, Island, Isle of Man, Italien, Jersey, Kazakstan, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, San Marino, Schweiz, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Tyskland, Österrike, Ungern och Vatikanstaten. Bolag att använda i Tjeckien: T-Mobile, O2 och Vodafone

Tillgängliga aktiviteter

16 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Václav Havel flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Václav Havel flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Václav Havel flygplats

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 7 991 omdömen

Enkel och effektiv transport från flygplatsen. Den orange skylten med ditt namn på som föraren sätter upp i luften märks också mycket. På vägen tillbaka kanske vi har blivit skickliga nog att resa från Prags centrum till flygplatsen med kollektivtrafik, men precis efter ankomsten är det väldigt skönt att kunna gå ombord på en shuttle direkt och utan att tänka!

Vi är otroligt glada över att vi bokade just denna transfer. Vår chaufför var jättetrevlig, erbjöd oss vatten och kartor, och var väldigt lyhörd över hur vi ville ha det med temperatur, musik etc. i bilen. Han bar t.om. in våra väskor på hotellet. Mötte oss med en orange skylt med mitt namn på vid landning, supersmidigt.

Mitt plan landade på kvällen och jag erkänner att jag inte ville oroa mig för kollektivtrafiken. Chauffören var på flygplatsen när jag kom och tog mig direkt till hotellet. Om du inte vill oroa dig för kollektivtrafiken så fort du anländer rekommenderar jag denna tjänst.

Fungerade perfekt, exakt på minuten kom dom och man fick ett sms att bilen var framme å väldigt trevliga lyfte in våra väskor och vatten på flaska i bilen på väg till hotellet. Det rekommenderas varmt.

Mycket trevlig förare, med bra engelska, som körde bra och som till och med tog sig tid att förklara lite saker för oss om arkitekturen, vi rekommenderar!