Lägg till datum

Václav Havel flygplats

Václav Havel flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Prag Airport: Delad transfer till/från Václav Havel Airport

1. Prag Airport: Delad transfer till/från Václav Havel Airport

Undvik besväret med att navigera i kollektivtrafiken eller stå i kö för en dyr taxi med denna ekonomiska delade transfer från Prags Václav Havel-flygplats till stadens centrum, och res bekvämt i ett nytt, luftkonditionerat fordon. Din chaufför möter dig i ankomsthallen med en orange skylt med ditt namn i handen. Du behöver inte oroa dig för förseningar eftersom chauffören väntar på dig, hjälper dig med bagaget och visar dig till fordonet. Därefter kan du bara luta dig tillbaka, koppla av och vara vid ditt hotell på nolltid! Minibussen avgår när alla passagerare från vissa flyg är samlade, dock med en maximal väntetid på 30 minuter. Fordonen som används för denna tjänst är mestadels minibussar från Mercedes Benz och VW Transporter, med en kapacitet på upp till åtta passagerare. De är bekväma, luftkonditionerade och rökfria, och hålls alltid i tekniskt toppskick. Du kan välja mellan en enkelresa eller en tur och retur-transfer.

Prag: Privat transfer från Václav Havel Airport

2. Prag: Privat transfer från Václav Havel Airport

Undvik kaoset med att ta dig fram i kollektivtrafiken eller i taxikön med en privat transfer med chaufför från Prag-Václav Havels flygplats till innerstaden, i ett bekvämt, nytt fordon med luftkonditionering. Träffa din chaufför i ankomsthallen. Oroa dig inte för förseningar, din chaufför väntar på dig när du landar. Du välkomnas med en orange skylt med ditt namn och får hjälp med bagaget till bilen. Luta dig tillbaka och koppla av, inom kort är du på hotellet. Som en extra bonus får du en gratis turistkarta och en guidebok. På så vis kan du börja lära känna staden så fort du anländer.

Prag: Busstransfer mellan Prag Airport och staden

3. Prag: Busstransfer mellan Prag Airport och staden

Ta dig till centrala Prag på Prague Florenc Central Bus Station från Prag Airport eller vice versa på bara 30 till 45 minuter med en modern buss. Gör resan före och efter ditt flyg så bekväm som möjligt genom att boka din biljett i förväg. Koppla helt enkelt av på luftkonditionerade bussar från din bekväma sittplats och anlända till din destination i tid, antingen på flygplatsen eller i staden. Du välkomnas av personalen som hjälper dig ombord och njuter av utsikten över Prag under transferresan. Ombord på de lyxiga gula bussarna får du gratis varma drycker och kan köpa ett urval av andra förfriskningar. Dagstidningar och tidskrifter gör din resa roligare, liksom Wi-Fi på alla linjer, liggande lädersäten med säkerhetsbälten och naturligtvis en toalett ombord. Under resan kan du titta på film, lyssna på musik eller spela elektroniska spel, allt tack vare de interaktiva pekskärmarna med en underhållningsportal som finns inbyggd i varje säte.

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

4. Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i de 42 mest besökta regionerna i Europa och Storbritannien. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med riktlinjefotot för stödberättigande. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: RUK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

eSIM Europa och Storbritannien för resenärer

5. eSIM Europa och Storbritannien för resenärer

Oavsett om du är en resenär som utforskar Storbritannien eller ger dig ut på ett europeiskt äventyr i flera länder, ser ett eSIM-kort till att du alltid är uppkopplad. Njut av omedelbar mobil leverans och 1- till 30-dagars täckningsalternativ med 500 MB till 10 GB. Detta eSIM-kort är perfekt för moderna resenärer som använder enheter som iPhone eller andra smartphones med stöd för eSIM-funktionen. Njut av bekvämligheten med förbetald täckning på alla större europeiska destinationer med oavbruten uppkoppling och inga överraskningar. Detta eSIM-kort täcker följande platser: Österrike (Österreich) Belgien (Belgien) Bulgarien (Bulgarien) Cypern (Zypern) Kroatien (Kroatien) Danmark (Dänemark) Estland (Estland) Finland (Finnland) Frankrike (Frankreich) Tyskland (Deutschland) Grekland (Griechenland) Ungern (Ungarn) Irland (Irland) Island (Island) Italien (Italien) Lettland (Latvia) Litauen (Litauen) Luxemburg (Luxemburg) Malta Norge (Norwegen) Nederländerna (Niederlande) Polen (Polen) Portugal (Portugal) Slovakien (Slowakei) Slovenien (Slowenien) Spanien (Spanien) Förenade kungariket (Vereinigtes Königreich) Tjeckien (Tschechische Republik) Rumänien (Romania) Sverige (Schweden) Schweiz (Schweiz) Ukraina

Prag: Privat transfer till/från Václav Havel Airport

6. Prag: Privat transfer till/från Václav Havel Airport

Slipp stressen med din flygplatstransfer och boka din egen privata transfer till eller från Václav Havel flygplats. Oavsett om du reser i en större grupp eller har med dig extra bagage kan du skräddarsy din privata transfer efter dina behov med denna bokning. För att säkerställa en avslappnad upplevelse får du ett sms strax innan din schemalagda upphämtning med din bokningsreferens, kundtjänstnumret och din chaufförs namn och kontaktinformation. Bli upphämtad i ankomsthallen på din terminal av din chaufför som hjälper dig med ditt bagage.Din chaufför spårar ditt flyg så att oavsett om ditt flyg anländer tidigt, sent eller i tid, så är din chaufför där och välkomnar dig när du anländer. En kundtjänst finns tillgänglig dygnet runt, sju dagar i veckan för att hjälpa dig. Så luta dig tillbaka, slappna av och starta din semester i stil.

Europa eSIM Obegränsad data

7. Europa eSIM Obegränsad data

Håll kontakten med familj och vänner på din resa i Europa med ett eSIM-kort med obegränsad datamängd från ConnectPhone. Surfa på internet med din smartphone oavsett om du befinner dig i Paris, Amsterdam, Barcelona eller någon annanstans i Europa. Välj mellan olika giltighetsalternativ som är utformade för att passa dina behov. Välj 7, 15 eller 30 dagars obegränsad dataplan och köp och ladda sedan ner eSIM-kortet. Aktivera det direkt när du anländer till Europa. Kontakta den tekniska kundtjänsten om du har några problem. Använd höghastighetsdata för att uppdatera sociala medier, ringa videosamtal och mycket mer.

Transfer Prag flygplats Taxi Transport från/till flygplats

8. Transfer Prag flygplats Taxi Transport från/till flygplats

Boka en privat transfer från Prags flygplats och njut av den 30 minuter långa resan till staden i en bekväm, luftkonditionerad bil. Oroa dig inte för din ankomst till Vaclav Havel Airport Koppla av i luftkonditionerad komfort i ett fordon som är privat för dig Låt din chaufför ta hand om trafiken och vägarna Om du behöver ta dig till ditt hotell på ett säkert, pålitligt och bekvämt sätt finns vi här för dig! Det är enkelt Du anger tid och adress där chauffören ska hämta dig. Glöm den komplicerade transporten från flygplatsen och njut av utsikten över Prag från vår bekväma bil.

Privat transfer från Prags flygplats

9. Privat transfer från Prags flygplats

Planerar du en resa till Prag? Gör din resa från flygplatsen till ditt hotell till en barnlek med pålitlig och bekväm transfer från Prag flygplats från Arkway company. Genom att använda våra pålitliga och professionella tjänster kan du slappna av och njuta av början på din resa utan att behöva oroa dig för att navigera i kollektivtrafiken eller hitta en taxi. Låt oss utforska fördelarna med att välja Arkway.me för din transfer från flygplats till hotell i Prag. Oavsett om du reser i affärer eller på fritiden är vårt främsta mål att ge dig en sömlös och bekväm transferupplevelse. När du planerar din resa till Prag, glöm inte bort vikten av att anlita pålitlig transfer från flygplatsen till hotellet. Att boka en transfer via Arkway.me är nyckeln till att njuta av bekvämlighet och sinnesro under resan. Upplev hur enkelt det är att resa från Prags flygplats till din destination med Arkway company, det pålitliga namnet bland transfer i Prag.

Prag: Transfer med buss mellan flygplatsen och hotell

10. Prag: Transfer med buss mellan flygplatsen och hotell

Har du ingen skjuts till eller från flygplatsen när du ankommer till Prag? Oroa dig inte! Denna praktiska enkelriktade transfertjänst tar hand om alla dina behov. Luta dig bara tillbaka och koppla av, så tar din chaufför hand om resten. Den här transfertjänsten avgår från flygplatsen varje timme, när klockan slår hel, och tar dig antingen från ditt hotell till flygplatsen eller från flygplatsen till hotellet. Slappna av och beundra den historiska staden medan en professionell chauffär kör dig till din destination. Slipp att oroa dig över kartor eller att hitta rätt bland Prag komplicerade, smala gator. Lämna det till din engelsktalande förare från lokalområdet.

32 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Václav Havel flygplats

Václav Havel flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Václav Havel flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Václav Havel flygplats

Samlat omdöme

4.7
(7 991 recensioner)

Skulle definitivt rekommendera detta för transport! Jag fattade inte killens namn som hämtade oss men han var underbar! Jag och min vän var sist ute från flygplatsen på grund av passkontroll men han väntade tålmodigt. Hjälpte till med vårt bagage till taxin och gav oss en karta, guidebok och flaskor vatten. Det gjorde våra sinnen lugna eftersom vi inte behövde oroa oss för hur vi skulle ta oss till hotellet. Han gav oss massor av information om vad vi kunde göra och massor av rekommendationer för restauranger och aktiviteter. !

Fick ett meddelande vid ankomsten om att föraren var här, stod med en tavla för att välkomna oss, enkel resa till hotellet med en stadsguide vilket var praktiskt. Fick meddelande om att föraren var här vid hämtning från hotell till flygplats, skulle definitivt rekommendera detta företag och kommer att använda dem igen.

Vilken fantastisk ung man vi hade som förare. Han var mycket professionell, artig och mycket kunnig om staden, och gav oss till och med rekommendationer om restauranger. Vi hade samma förare på tur och retur och han var genuint intresserad av vår feedback på både hans rekommendationer och hans stad.

Resan var utan incidenter, chauffören väntade på oss vid flygplatsutgången med en skylt med vårt namn på som beskrivits när vi reserverade bilen. Föraren var mycket artig och bilen var fläckfri. Sammantaget en utmärkt upplevelse. Francis och Rosella, KANADA

Perfekt, vi kom 30 minuter för sent och han väntade på oss, plus att vi gick ensamma.