Välj datum

Saker att göra USA

Tillgängliga aktiviteter

800 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 50

USA: Fler aktiviteter och sevärdheter

USA: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om USA

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 247 256 omdömen

Det gick bra att boka via Get your Guide och kundtjänsten var fantastisk. Besöken på slottet och trädgården var hisnande vackra, men kön för att komma in är evigt lång, trots bokade biljetter. Stod i gassande solen i 1 timme i 37 grader i skuggan. Organisationen borde bli bättre här. Om du planerar ett besök på sommaren, ta med massor av solskyddsmedel, hattar och massor av drycker. Om du lämnar kön ett ögonblick så var det det….

Jag tog de 5 attraktionerna och vi hade inga problem. Empire State och Museum of Natural History måste bokas i förväg, allt annat var inte nödvändigt. Förutom de två besökte vi The Edge, Top of The Rock och MoMa. Bara visa upp QRCoden i kassan, hämta din biljett och ha kul.

Otroligt kunnig guide, fick se mycket samt säkert körande av de två chaufförerna. Stoppet i slutet för att ta natt foton av skyskraporna från andra sidan Hudson uppskattades starkt! Rekommenderar detta till alla, hela familjen är super nöjd! Björn

En mycket spännande upplevelse, i kontakt med naturen och upptäcka det orörda landskapet i Everglades. Show med alligatorer väldigt rolig och trevlig, passar alla åldrar. Jag rekommenderar starkt denna upplevelse, vacker.

Mycket användbart kort, lönsamt och lätt att använda i New York, alla attraktioner som ingår är värda besöket och rekommenderas.