Våra mest rekommenderade saker att göra i USA

NYC: MoMA Before Hours Tour med konstexpert

1. NYC: MoMA Before Hours Tour med konstexpert

Upplev lugnet under en exklusiv rundtur på Museum of Modern Art (MoMA) i New York innan öppningsdags. Följ med din professionella konsthistoriska guide på en avkopplande promenad genom gallerierna. Få en djupare kontakt med de verk som visas innan de öppnar för allmänheten. Mötes tidigt på morgonen på MoMA och dra nytta av 1 timmes exklusiv tillgång till gallerierna via en privat ingång. Tillsammans med din guide och en mindre grupp kan du ta del av lugnet och tystnaden för att uppskatta några av de verk som visas, även de som drar till sig större mängder besökare. Med en mer intim upplevelse utformad för konstälskare får du en djupare förståelse för några av de utställda verken. Lär dig några fascinerande fakta och anekdoter om konstnärerna och deras tekniker. Efteråt kan du utforska de 6 våningarna med konstgallerier på egen hand. Upptäck ett omfattande utbud av modern och samtida konst, som sträcker sig från europeiskt måleri och skulptur från 1880-talet till samtida film, design och performancekonst. Vidarställning av berömda verk som Monets Vattenliljor, Van Goghs Stjärnnatten, Picassos , Picassos Les Demoiselles d'Avignon, Matisse's Dance (I), och Warhols Campbell's Soup Cans. Se samtida verk av Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei och många andra. Som en del av den här upplevelsen får du också extra inträde till MoMA PS1, det moderna konstcentret i Long Island City, Queens. Upptäck utställningarna som försvarar den samtida konstscenens senaste innovativa och experimentella verk.

Surflektion med Curvy Surfer Girl och lokalbefolkningen i Waikiki

2. Surflektion med Curvy Surfer Girl och lokalbefolkningen i Waikiki

Njut av en surfinglektion som passar nybörjare med Waikiki-bor och Elizabeth Sneed, grundare av Curvy Surfer Girl-rörelsen. Fånga din första våg i en avslappnad och vänlig miljö samtidigt som du lär dig mer om Waikikis rika kulturarv. Följ med Elizabeth och de lokala strandpojkarna och -flickorna från Waikiki på en morgonlektion i surfing på Waikiki Beach. Lär dig rida på vågorna med passionerade lokala instruktörer som har en djup förståelse för surfing som en immateriell del av den lokala kulturen. Lär dig grunderna i surfing i en avslappnad och tillgänglig miljö, eller finslipa dina färdigheter på surfbrädan. Njut av den vackra omgivningen på stranden när du fångar din första våg. Efteråt kan du ta en kort promenad med din guide genom lobbyn på Outrigger Hotel, där det finns foton och information om surfingens historiska sammanhang. Ta dig till Duke Kahanamoku-statyn och lär dig mer om surfingens fader. Avsluta sedan din upplevelse i sann hawaiiansk stil med lite uppfriskande hawaiiansk shave ice eller Dole Pineapple Whip. Du får också en speciell nut lei souvenir som ett minne av din upplevelse. Din guide, Elizabeth, är grundaren av Curvy Surfer Girl-rörelsen, som är en gemenskap som arbetar för en bredare representation av kvinnor inom surfing. Hon har bott i Waikiki i flera år och fortsätter att leda den kvinnliga surfingrörelsen för kroppsmångfald och positivitet.

Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

3. Universal Studios Hollywood: Biljett med enkel avbokning

Njut av underhållning i världsklass på ett och samma ställe i Universal Studios Hollywood™. Boka en allmän entrébiljett som gör att du får full tillgång till parken för att njuta av en dag på alla åkattraktioner, shower och attraktioner. De som vill tillbringa lite mindre tid i köerna kan välja att boka alternativet Universal Express Ticket. Denna biljett gäller i en dag och ger dig möjligheten att gå förbi kön in till parken, snabbare tillträde till varje åkattraktion en gång och bättre placering på utvalda shower. Denna biljett är väldigt populär så se till att boka den i förväg för att garantera att få ta del av dessa privilegier. Några av de populära karuseller, shower och attraktioner som du kan njuta av på Universal Studios Hollywood inkluderar: Den världsberömda studiorundturen Följ med på den världsberömda Studio Tour och utforska Hollywoods mest berömda kulisser i världens största fungerande filmstudio. • Gå runt i den världsberömda Backlot med komikern/videovärden Jimmy Fallon och lär dig hemligheterna bakom Hollywoods filmskapande.   • Här kan du se den största filminspelningsplatsen i Hollywoods historia som byggdes med hjälp av självaste Steven Spielbergs kreativa idéer.  • Gäster kan se uppsättningar från hit-serier och bevittna specialeffekterna som användes i blockbusters såsom The War of The Worlds (Världarnas krig). • Åk också med på världens största 3D-upplevelse King Kong 360 3-D som skapats av Peter Jackson. The Wizarding World of Harry Potter ™ I Wizarding World of Harry Potter finns allt mellan trollstavar och magiska varelser till onda skurkar och modiga hjältar. Utforska mysterierna på Hogwarts™ slott, besök butikerna i Hogsmeade ™ och prova mat från världens mest berömda anläggningar. Despicable Me Minion Mayhem Följ med Gru, hans döttrar och de rebelliska Minions på en hjärtevärmande och spännande 3D-resa. Resan börjar i Grus hem, där gästerna rekryteras till hans senaste upplägg – ett där de kommer att bli verkliga Minions. *Den ger inte företräde till restauranger, butiker eller shower utan sittplatser. HARRY POTTER-figurer, namn och relaterade kännetecken är © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s18). Jurassic Park TM & © 2018 Universal Studios och Amblin Entertainment, Inc. *Parken, åkattraktioner/föreställningar/attraktioner, underhållning, upplevelseinformation och/eller tillgång till evenemanget kan vara begränsade eller otillgängliga på grund av kapacitet/slutningar/andra faktorer och förmåner/begränsningar kan ändras utan föregående meddelande. *Biljetten är inte giltig på Universal Orlando Resort. Biljetten är giltig på Universal Studios Hollywood i Los Angeles, Kalifornien.

NYC: Upplevelse med biljett till SUMMIT i One Vanderbilt

4. NYC: Upplevelse med biljett till SUMMIT i One Vanderbilt

Besök SUMMIT, som ligger högst upp i det ikoniska moderna landmärket One Vanderbilt. Upptäck en plats som förändrar vårt förhållande till städer, miljön och oss själva genom uppslukande, multisensoriska upplevelser. Gå till Grand Central Terminals huvudhall för att lära dig historien bakom dess tillkomst. Lär dig allt om en attraktion som har utformats med avsikt att överskrida vardagen och ta del av rymden på ett fascinerande nytt sätt. Börja med en sensoriskt stimulerande hissresa till 91:a våningen. Låt dig förflyttas in i SUMMIT AIR, ett nytt sätt att se och interagera med rymden, designat av Kenzo Digital. AIR har två våningar med speglar från golv till tak och erbjuder ett nytt perspektiv när Manhattans skyline reflekteras runt omkring dig. Testa sedan dina gränser på SUMMIT LEVITATION och känn adrenalinet pumpa när du går ut över staden på två glasplattformar 325 meter ovan Madison Avenue. Se din bild sväva i molnen på en multimediaskärm och få kontakt med din lekfulla sida i AFFINITY-rummet med silverballong. När du når den 93:e våningen kan du njuta av vyerna över New York och höra alla dess ljud, från en utsiktsplats utomhus. Om du vill uppleva ett mer intimt och vuxenanpassat besök kan du välja att besöka SUMMIT på Air at Night. Besökarna har då tillgång till alla attraktionens områden, samt en LED-show med tillhörande livlig musik och cocktails att köpa i baren på 93:e våningen.

Sida: Nedre Antelope Canyon inträde och guidad tur

5. Sida: Nedre Antelope Canyon inträde och guidad tur

Förbered dig på en fotografs dröm med denna kombinerade biljett till Lower Antelope Canyon och en guidad rundvandring med en Navajo-guide. Få en sällsynt, närgången titt på de vattenskurna sandstensväggarna i en av de mest besökta kanjonerna. Under åren har Lower Antelope Canyon blivit en favoritsamlingsplats för fotografer, turister och besökare från hela världen. Navajonamnet för Lower Antelope Canyon är Hasdeztwazi eller "Spiral Rock Arches". Denna pittoreska kanjon har skapats under många tusen år av vattnets och vindens obevekliga krafter, som långsamt har ristat och skulpterat sandstenen till former, texturer och former, som du kommer att få observera under ditt besök. Utsikten i Lower Antelope Canyon förändras ständigt när solen rör sig över himlen och filtrerar ljuset mjukt över stenväggarna. Dessa ständigt rörliga solvinklar studsar ljuset fram och tillbaka över de smala canyonväggarna, vilket skapar en bländande uppvisning av färg, ljus och skugga. För fotografer kan du med rätt exponering få fram det bästa i din egen kreativitet. För blivande eller icke-fotografer finns det en magisk ny värld att utforska och fördjupa sig i.

Chicago River: 1,5-timmars guidad arkitekturkryssning

6. Chicago River: 1,5-timmars guidad arkitekturkryssning

Upplev mer av Chicago med båt än på någon annan arkitektonisk kryssning. Se arkitektoniska höjdpunkter och njut av ett utomhusdäck eller en klimatkontrollerad interiör när du färdas på huvudfloden och dess norra och södra grenar. Se alla Chicagos arkitektoniska höjdpunkter under denna omfattande sightseeingtur. Låt dig underhållas av de sakkunniga och vänliga guiderna som förklarar den 130 år långa historien bakom skyline, medan bartenders och personal håller dig bekväm med förfriskningar. Välj mellan den friska luften på de öppna däcken eller njut av komforten i de klimatkontrollerade interiörerna under din kryssning. Turen börjar vid Michigan Avenue (DuSable) bron och går uppför Chicagoflodens huvudgren förbi Wolf Point. Den kryssar sedan längs flodens norra och södra grenar innan den går tillbaka förbi Chicago Riverwalk mot Lake Michigan. På vägen får du lära dig mer om utsmyckade, historiska tidiga skyskrapor som Wrigley Building och Tribune Tower, den imponerande art deco Merchandise Mart, skyskrapor från mitten av århundradet som Mies Van der Rohe AMA Building. Missa inte de cirkulära Marina City Towers, det majestätiska Willis Tower (tidigare Sears Tower och den högsta byggnaden i Chicago), det skyhöga AON Center och mer modernistiska byggnader som Aqua, Trump Tower, Nuveen och det nya Vista Tower. Under din kryssning har du möjlighet att njuta av en fullservicebar med äkta Chicago-produkter, inklusive lokal öl och sprit, och Garrett's Popcorn. Glöm inte bort att ta en selfie vid den stora trappan längst fram på båten eller posera för foton vid den pittoreska aktern eller fören på detta klassiska fartyg.

Sida: Vandringstur i nedre Antelope Canyon med Navajo-guide

7. Sida: Vandringstur i nedre Antelope Canyon med Navajo-guide

Utforska de naturligt gjorda, färgglada labyrintiska vägarna i en av världens mest populära slotkanjoner: Lower Antelope Canyon. Följ en lokal Navajo-guide på en vandringstur i denna kanjon, lär dig om dessa märkliga klippformationer och landets historia. Gå rakt in i kanjonens slingrande gångvägar och förundras över dess briljanta vindpinade mönster, dess färgglada höga väggar och slingrande korridorer. Känn storheten och lugnet i din naturligt skapade omgivning när din lokala Navajo-guide går in i detalj om dessa formationer. Gå sedan ner fem trappor ner 35 meter och in i den största grottan på denna turné. Se upp för att fånga tunna skivor av den klarblå himlen högt över dig. Gå tillbaka upp för åtta olika trappor och försök att inte låta käken falla för lågt när du ser ett kalejdoskop av ljusa färger virvla runt dig på den omgivande Navajo-sandstenen. Skapad av regn, vind och erosion har denna sandsten formats och färgats till det du nu ser under åren. Stanna för att ta otroliga foton längs din rutt. Det är trots allt inte varje dag man är omgiven av så färgglada, naturliga klippformationer.

New Orleans: Kvällstur på ångbåten Natchez med live-jazz

8. New Orleans: Kvällstur på ångbåten Natchez med live-jazz

Res tillbaka i tiden ombord på den nyrenoverade Riverboat City of New Orleans. Luta dig tillbaka, slappna av och njut av New Orleans-atmosfären medan Dukes Trios mjuka jazz fyller dina öron under denna två timmars båtutflykt på den mäktiga Mississippi, medan du njuter av cocktails och sevärdheterna. Färdas från hjärtat av French Quarter och upplev hisnande utsikter över New Orleans när stadens skyline glider undan. Det finns sittplatser på däck både inomhus och utomhus för de bästa utsikterna över Mississippi-floden och New Orleans. Se till att du kollar in alla fyra däcken, utsikten från det översta däcket bara måste upplevas.  Välj alternativet med middagsbuffé för att få en middagsmeny med bland annat: Sallad, gumbo med kyckling och korv, ugnsbakad kyckling med svamparagout, Bayou-pasta med skaldjur, kreolsk vegetarisk jambalaya, fingerling-potatis med vitlök, pasta primavera, gröna bönor, vit chokladbrödpudding, Bananas Foster-dessert och vitlöksrullar. 

South Lake Tahoe: Sightseeingkryssning i Emerald Bay

9. South Lake Tahoe: Sightseeingkryssning i Emerald Bay

Ge dig ut på en sightseeingkryssning med start i South Lake Tahoe antingen vid solnedgången eller under dagen. Ta in den natursköna skönheten medan du kryssar 11 kilometer över sjön till Emerald Bay, en av de tio mest fotograferade platserna i världen. Njut av snacks och drycker medan du seglar. Se de majestätiska bergen i South Lake Tahoe när du är ombord på Tahoe Bleu Wave-yachten i världsklass. När du kryssar, hittar du sittplatser inomhus och utomhus med 360-graders panoramautsikt över Lake Tahoe, de snöklädda bergen, Fannette Island, Vikingsholm Castle, Eagle Waterfall och Rubicon. Navigera i Lake Tahoes orörda vatten medan du hör din kaptens berättelse om denna sjö. Du kan till och med få chansen att se en mängd olika vilda djur som den skalliga örnen, svartbjörnar och vildgäss. Om du har valt solnedgångsalternativet kan du koppla av och se solen sjunka lågt under himlen.

Fairbanks: Flodbåtskryssning och rundtur i en lokal by

10. Fairbanks: Flodbåtskryssning och rundtur i en lokal by

Njut av en flodbåtskryssning längs Chena-floden. Upptäck Alaskas skönhet från floden och gör flera stopp för att verkligen förstå Alaskas livsstil. Du besöker en lokal by, besöker en hundspannskoddskennel och ser en buskpilot lyfta och landa precis framför båten. Fördjupa dig i gränslandets liv på nära håll med en guidad rundvandring i en athabascanby. Du får se en athabascanby med stugor gjorda av granstockar, en gömma som används för att förvara förnödenheter, en primitiv stuga av granbark och pälsskinn. Dina guider kommer att förklara hur varg, räv, martin och bäver användes för att ge mat och skydd i det hårda arktiska klimatet. De kommer också att berätta hur Athabascans skickligt överlevde i över 10 000 år och hur de anpassade sig till bylivet och den västerländska kulturen under det senaste århundradet. I slutet av din guidade tur har du tid att utforska byn på egen hand, interagera med dina guider och besöka hundar från Susan Butchers Trail Breaker Kennel. Du får också chansen att se en buskpilot från Alaska lyfta och landa precis bredvid båten. Piloten kommer att dela med sig av sina berättelser om livet i byn och förklara den viktiga roll som flygplanen spelar i det avlägsna Alaska. Slutligen kan du besöka den framlidna fyrfaldiga Iditarod-mästaren Susan Butchers hem och kennel när du passerar Trail Breaker Kennel längs Chena River. Lär dig själv om kennellivet och de utmaningar som krävs för att skapa ett mästarlag i hundspann. Hör berättelser om livet på spåren när valparna leker i väntan på att få ansluta sig till teamet. Håll kamerorna redo, du vill inte missa demonstrationen av hundspann. Om du är hungrig kan du stanna till vid Captain's Corner som ligger inne på Steamboat Landing. Där hittar du nygjorda smörgåsar, wraps och sallader som är färdiga varje dag. Njut av din lunch på det vackra utomhusdäcket medan du njuter av solen och utsikten över Chena River. Öl, vin och snacks finns också att köpa ombord på Discovery III.

Lägg till datum

Saker att göra i
USA

Alla aktiviteter

897 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 57

Städer i USA

USA: Fler aktiviteter och sevärdheter

USA: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om USA

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 247 256 omdömen

Nos lo pasa mos genial, vimos el gran cañon ah que estava bastante nublado. Nuestra guia nos acompaño en todo moment oy explico la historia del inicio de Las Vegas, así como muchas más cosas durante el camino. Pudimos ver también un vídeo de la construcción de la presa Hoover y descubrir sus inicios. Lo recomendamos 100%, aunque si esta nublado no obtienes las mismas vistas, vale la pena igual. Nosotros no cogimos el skywalk porque nos habían comentado que tampoco valía tanto la pena, obtienes las mismas vistas sin tener que pagar el skywalk.

Great experience. Me and my three kids (15, 13 and 11 years old) had a good day. Plan for at least 6 hours to explore all parts, the Saturn V tour is an absolute must.

Guiden Josh lyckades hitta en flock med alligatorer men det var "båtresan" som var det bästa.

My kids (15, 13 and 11) loved the trip, so did I. Professional and service minded staff.

Mycket bra och biljettförsäljningen fungerade bra trots att vi bokade fel från början