Lägg till datum

University Church of St Mary the Virgin

University Church of St Mary the Virgin: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Oxford: Guidad rundtur av staden och universitet med student

1. Oxford: Guidad rundtur av staden och universitet med student

Stig in i Oxford University och utforska området på en guidad rundvandring. Beundra den ikoniska arkitekturen och lär dig om universitetslivet av din studentguide. Besök ett av universitetets äldsta colleges och Bodleian Library. Lär dig mer om universitetsskolornas historia, inklusive All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College och Merton College, Radcliffe Camera och universitetskyrkan St Mary. Du får en lika djupgående historia om staden. Lyssna till ceremonier från Oxford, berömda akademiker, Alice i underlandet och även om hur den mäktigaste ärkebiskopen i Canterbury brändes på bål i Oxford.

London: Oxford, Stratford, Cotswolds och Warwick på dagstur

2. London: Oxford, Stratford, Cotswolds och Warwick på dagstur

Få ut det mesta av din tid i England med en dagsutflykt till den engelska landsbygden. Njut av en rundvandring i Oxford och universitet med inträde till universitetskyrkan St Mary the Virgin, se Cotswolds landskap, besök Warwick Castle och Shakespeares födelseplats. Rundvandring i Oxford Du följer i Oxfords berömda studenters fotspår, från CS Lewis till Bill Clinton, när du vandrar genom de fängslande universitetsgårdarna och kullerstensbelagda gränderna i denna historiska universitetsstad på denna guidade dagsutflykt med buss från London. Beundra de berömda "drömmande spirorna" och besök Bodleian Library, ett av Europas äldsta bibliotek. Låt dig hänföras av de oförstörda smala gränderna och de gamla torgen i denna naturligt vackra stad. Oxford är känt för att vara hemvist för det äldsta universitetet i den engelsktalande världen – otaliga unga begåvade personer har vandrat runt på stadens kullerstensgator under årens lopp. Under denna guidade rundvandring får du se den fantastiska universitetskyrkan St Mary the Virgin och upptäcka oförstörda smala gränder, gamla torg och höga torn. Inträde till universitetskyrkan St Mary the Virgin från 1200-talet. Ta del av den unika barockdesignen och arkitekturen när du utforskar Oxfords universitets centrum. Denna absoluta pärla är ett måste att besöka på din resa till Oxford. The Cotswolds Beundra utsikter över den hisnande landsbygden, sömniga byar och livliga marknadsstäder, under resan genom det charmiga landskapet i en av Englands vackraste regioner. Stratford-upon-Avon  Den unika marknadsstaden Stratford-upon-Avon är den berömda hemstaden för William Shakespeare, möjligen världens största författare. Besök det pittoreska halvtimrade huset där den legendariska författaren föddes och få fascinerande inblickar i hans barndom. Shakespeares födelseplats: Se platsen där den berömda dramatikern växte upp och tillbringade sina år som en gift man. Warwick Castle Ta del av Storbritanniens största medeltidsupplevelse djupt inne i hjärtat av Warwick Castle. Dyk in i krigsförberedelserna och känn tyngden av ett medeltida svärd. Bli en soldat – prova om storleken på hjälmen passar. Besök de spektakulära praktgemaken och vila ögonen på de förtjusande viktorianska festförberedelserna.Njut av en meet and greet från en medeltida värd samt en introduktion till det spektakulära slottet.

Oxford: Universitetsvandring med besök i Christ Church

3. Oxford: Universitetsvandring med besök i Christ Church

Ni börjar i centrala Oxford, med en kort och engagerande introduktion som lägger grunden för de stora historiska perioder som kommer att täckas! Sedan går turen till ett college som är känt för att ha de vackraste gräsmattorna i Oxford och en ikonisk tvist med sin granne - som resulterade i en förmodad stöld av collegets sköldpadda (förklaringen till Oxfords årliga sköldpaddsrace ingår!). Därefter besöker gruppen Sheldonian Theatre, där studenterna får uppleva den mest ikoniska ceremonin vid Oxford University. Du kan höra från din studentguide hur upplevelsen var för dem. Därefter går ni in i ett historiskt museum - komplett med en griffeltavla som användes av Einstein i Oxford - och besöker Weston Library, ett utmärkt exempel på en hybrid mellan historisk och modern interiör. Denna rundtur kommer sedan att täcka platser som ingen av våra andra rundturer gör! Bland annat Oriel College, Merton College och ikoniska litterära giganter från Oxfords historia. Du kan ta ett foto under Suckarnas bro innan du tittar upp på det första runda biblioteket i England, där din studentguide i Oxford ger dig sällsynta inblickar i labyrinten av underjordiska tunnlar för studenter. Inte att förglömma är All Souls College. Med inträdesprov som är lika komplicerade som de är bisarra, kommer den här webbplatsen att belysa hur exklusivt ett college kan vara och hur inflytelserika dess medlemmar är. På väg ner till den södra delen av Oxford besöker vi en dold dörr som föreställer de mest kända karaktärerna i C.S. Lewis Krönikorna om Narnia. Innan vi går in i det största colleget i Oxford, hem till Oscar Wilde och C.S. Lewis, och dess egen hjortpark. Utforska det ikoniska området som har varit hem för Oxfords mest inflytelserika författare, komplett med medeltida kloster. Turen går vidare till Tolkiens hem för att diskutera inte bara dess litterära betydelse, utan även dess kök för flera miljoner pund, finansierat av den nuvarande kejsaren av Japan! Turen går sedan till Christ Church Meadows - en fantastisk vidsträckt mark som är otroligt sällsynt i en medeltida stad. Här får du lära dig om dess nära koppling till Alice's Adventures in Wonderland - tillsammans med dess beslut att ha en annan tidszon än resten av Oxford. Slutligen kommer turen till en av de mest påkostade och berömda högskolorna vid Oxfords universitet: Christ Church. Berömt för sina bokstavliga kopplingar och scener som använts vid inspelningen av Harry Potter; det är en så ikonisk plats att många misstar den för att representera hela universitetet. Gå igenom matsalen som inspirerats av den som används på Hogwarts och se var några av de största filosoferna, författarna och kungligheterna har studerat. Guiden kommer att ge en omfattande översikt över dess historia, innan du går in tillsammans med en multimediaguide för att utforska College i din egen takt. Observera - strukturen på dagen kan variera.

Oxfords litterära legender och landmärken" En självguidad tur

4. Oxfords litterära legender och landmärken" En självguidad tur

Från Narnia och Alice i Underlandet till Sagan om ringen och Hans mörka material - vad är det med Oxford som har inspirerat flera klassiker inom fantasy fiction? På den här vandringsturen får du höra historier om hur Oxford självt har fostrat dessa fantasylitteraturgiganter. Se var de berömda ordkonstnärerna bakom dessa titlar bodde, arbetade och spelade, och några av deras favoritplatser. Du kommer att bli förvånad över den enorma bredd av talang och fantasi som finns koncentrerad i en enda stad. Med start framför Carfax Tower vandrar du genom centrum och längs Board Walk, längs vägen får du höra om Alice Liddell, den verkliga inspirationen bakom Lewis Carrolls Alice i Underlandet. Jag kommer att visa dig de platser där JK Rowlings Harry Potter spelades in, med University of Oxford anpassat för att bli Hogwarts. Vi tar steget in i Philip Pullmans värld av His Dark Materials, där du följer i Will och Lyras fotspår och tar dig runt Radcliffe Square till Bodleian Library. Efter att ha vandrat genom olika delar av universitetet når din rundtur sitt slut framför puben Eagle and Child, ett populärt tillhåll för Inklings, en informell litterär klubb i början och mitten av 1800-talet. Vare sig du är ett fan av fantasy fiction, klassisk litteratur, en nykomling i Oxford eller bara nyfiken, erbjuder den här rundturen en fascinerande inblick i en annan värld - fantasins värld!

Oxford: Town & Gown Vandringstur

5. Oxford: Town & Gown Vandringstur

Upptäck det charmiga och historiska Oxford, känt för att vara hemvist för det prestigefyllda University of Oxford, ett av världens äldsta universitet. Staden har en mängd fantastisk arkitektur, pittoreska landskap och fascinerande kulturella sevärdheter, som Bridge of Sighs och Carfax Tower, som du kommer att upptäcka under våra rundvandringar. Upptäck de ikoniska Christ Church College och Lincoln College och förundras över deras fantastiska gotiska och barocka arkitektur. Lär dig mer om de berömda alumner som studerat där. Efter rundturen kan du ladda ner appen Vox City (ingår i din rundtur) för att upptäcka mer av Oxford och dess otroliga historia med kurerade audioguidade rutter genom huvudkvarteren. Våra vandringsturer viktigaste sevärdheter: Radcliffe Camera Bodleian Library Tornet med de fem orden Bro av sevärdheter Hertfort College Clarendon Building Universitetet i Oxford Wenston-biblioteket Den gamla skolans torg Den vita hästen Carfax Tower Christkyrkan Den gamla Tom St Aldates Tavern Oxfords stadshus Swindlestock Tavern High Street Universitetskyrkan St Mary the Virgin Bodleian-biblioteket Alice's Shop Kronan Den täckta marknaden St. Micheal vid den norra porten Oxfords martyrkors The bear Inn (värdshuset) The Wheatsheaf St Aldates Tavern Museet för vetenskapshistoria Sheldonian-teatern Holywell Music Room New College All Souls College De viktigaste sevärdheterna på vår självguidade rutt: St Margaret's Well Port Meadow Folly Bridge Oxford Castle och fängelse Trill Mill Stream Nuffield College Martyrernas minnesmärke Ashmolean-museet Jericho Universitetsparker Rhodes House Headington Shark

Oxford: Vandringsturen Stepping Through Oxford

6. Oxford: Vandringsturen Stepping Through Oxford

Upptäck det charmiga och historiska Oxford, känt för att vara hemvist för det prestigefyllda University of Oxford, ett av världens äldsta universitet. Staden har en mängd fantastisk arkitektur, pittoreska landskap och fascinerande kulturella sevärdheter, som Bridge of Sighs och Carfax Tower, som du kommer att upptäcka under våra rundvandringar. Upptäck de ikoniska Christ Church College och Lincoln College och förundras över deras fantastiska gotiska och barocka arkitektur. Lär dig mer om de berömda alumner som studerat där. Efter rundturen kan du ladda ner appen Vox City (ingår i din rundtur) för att upptäcka mer av Oxford och dess otroliga historia med kurerade audioguidade rutter genom huvudkvarteren. Våra vandringsturer viktigaste sevärdheter: Radcliffe Camera Bodleian Library Tornet med de fem orden Bro av sevärdheter Hertfort College Clarendon Building Universitetet i Oxford Wenston-biblioteket Den gamla skolans torg Den vita hästen Carfax Tower Christkyrkan Den gamla Tom St Aldates Tavern Oxfords stadshus Swindlestock Tavern High Street Universitetskyrkan St Mary the Virgin Bodleian-biblioteket Alice's Shop Kronan Den täckta marknaden St. Micheal vid den norra porten Oxfords martyrkors The bear Inn (värdshuset) The Wheatsheaf St Aldates Tavern Museet för vetenskapshistoria Sheldonian-teatern Holywell Music Room New College All Souls College De viktigaste sevärdheterna på vår självguidade rutt: St Margaret's Well Port Meadow Folly Bridge Oxford Castle och fängelse Trill Mill Stream Nuffield College Martyrernas minnesmärke Ashmolean-museet Jericho Universitetsparker Rhodes House Headington Shark

Oxford: Rundvandring och inträde till Carfax Tower

7. Oxford: Rundvandring och inträde till Carfax Tower

Detta pass inkluderar två stadsvandringar och inträde till det historiska Carfax Tower. Du får följa med en vänlig guide på stadsvandringarna Stepping into Oxford och Town & Gown. Din guide tar dig till några av stadens mest populära landmärken, från Sighs Bridge och Bodleian Library, till Oxford University och Radcliffe Camera. Lyssna när din guide berättar allt om denna pittoreska och historiska stad, kantad av världsberömda utbildningsinstitutioner och besöksattraktioner. Ditt pass ger dig också inträde till Carfax Tower. Detta ikoniska torn är den enda kvarvarande delen av den tidigare St Martin's Church, eftersom resten revs 1896. Klättra upp till toppen av det 74 fot höga tornet och njut av den vackra utsikten över Oxfords skyline. Glöm inte att ditt pass inkluderar en gratis sightseeing-app, fylld med självguidade vandringsturer, ljudkommentarer och mer!

Ny: Oxford Kostymerad Ghost Tour I Karaktär

8. Ny: Oxford Kostymerad Ghost Tour I Karaktär

Förbered dig på det oväntade och håll huvudet kallt när du ger dig ut på en av de mest underhållande upplevelserna i Oxford. Oxford är hem för några av de mest brutala morden i Englands långa historia och är unikt känt som epicentrum för oroliga själar, mörk energi och köttätande bestar. Ta dig fram genom stadens mörka gränder och hemsökta torg medan du njuter av mystiska berättelser om spöken, skräck och olycksbådande händelser. Lär dig mer om Oxfords skrämmande historia med en kombination av berättelser och dramatiska framträdanden av välutbildade skådespelare som kommer att spela upp de mest barbariska och brutala straff som utdelades under Oxfords medeltid och inbördeskrig. Var beredd på att överraskas av flera vilda djur! Efter en spännande och underhållande vandring runt i staden avslutar vi på någon av de berömda pubarna i Oxford.

App Självguidad London - Harry Potter Oxford

9. App Självguidad London - Harry Potter Oxford

Upptäck Harry Potters magi på en guidad rundtur i Oxford. Besök inspelningsplatser från filmerna, inklusive Bodleian Library, New College och Christ Church. Börja din rundtur på Bodleian Library, som användes som sjukhusflygel på Hogwarts. Se var viktiga scener som Harrys tillfrisknande i "De vises sten" och danslektionen i "Den flammande bägaren" filmades. Lär dig mer om bibliotekets historia, som den äldsta universitetsbyggnaden i Oxford, som använts för teologiska diskussioner sedan 1400-talet. Gå sedan till New College, som var skådeplatsen för Hogwarts korridorer, där Harry förlöjligas med märken som säger "Potter suger" i "Den flammande bägaren". Inne i New College kan du se en 200 år gammal ek, under vilken Malfoy förvandlas till en iller av Moody. Besök slutligen Christ Church, där trapporna användes i McGonagalls välkomsthälsning till Harry, Ron och Hermione. Även om Hogwarts stora sal inspirerades av Christ Churchs matsal, filmades den inte där. Se matsalen, som fortfarande används av studenter som äter där varje dag.

Från London: Stonehenge, Oxford och Windsor - privat biltur

10. Från London: Stonehenge, Oxford och Windsor - privat biltur

England har ett underbart utbud av sevärdheter, bland vilka Windsor Castle, Stonehenge och universitetsstaden Oxford ligger i topp. Följ med på denna heldagsutflykt och besök dessa 3 fantastiska historiska platser med en privat guide, som är en mästerlig historieberättare. Upptäck fantastiska historiska fakta, anekdoter och legender och bli förälskad i Storbritannien! Välj 11-timmarsalternativet för att besöka staden Windsor, Oxford och Stonehenge på en privat heldagstur med privat transport direkt från ditt boende i London. Du kommer att ha full uppmärksamhet av en 5-stjärnig guide som anpassar livekommentarerna efter dina behov och intressen. Det första stoppet blir i Windsor där du kan beundra fasaden på Windsor Castle, drottning Elizabeth II:s helgresidens. Det är en utmärkt plats att börja sin resa genom århundraden av brittisk historia, traditioner och kungligt arv. En annan höjdpunkt på denna exklusiva resa är ett besök i Stonehenge, en förhistorisk plats omgiven av mystik som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Utforska området med din expertguide och ta del av alla intressanta fakta och teorier om ursprunget till och syftet med denna otroliga stenstruktur. Slutligen stannar ni till i Oxford för en rundtur i den världsberömda universitetsstaden. Här kan du se Oxford Universitys imponerande högskolebyggnader, medeltida landmärken som Carfax Tower och många kyrkor som University Church of St Mary the Virgin och Christ Church Cathedral. Fördjupa dig i historien om en av de äldsta och mest prestigefyllda universitetsstäderna i världen! Välj 12-timmarsalternativet för skip-the-line-biljetter till Windsor Castle och njut av en självguidad rundtur i slottets interiör. Det är en av de mest besökta attraktionerna i England, men tack vare skip-the-line-biljetter behöver du inte vänta i kön för att komma in. Om du är intresserad av det kungliga sättet att leva, måste du kliva in i detta 1 000 år gamla kungliga residens! Upptäck vilka skatter som finns gömda där inne, beundra designen på de kungliga lägenheterna och se de brittiska kungarnas och drottningarnas gravar i St George Chapel.

21 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära University Church of St Mary the Virgin

University Church of St Mary the Virgin: Fler aktiviteter och sevärdheter

University Church of St Mary the Virgin: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om University Church of St Mary the Virgin

Samlat omdöme

4.4
(128 recensioner)

Jag tog London: Oxford, Stratford, Cotswolds och Warwick Day Trip med Golden Tours. Detta var en 10 timmars rundtur. Vår reseledare var Dolly. Vi träffade vår reseguide vid busshållplats 1, Bulleid Way. Det var lite svårt att hitta, men tack och lov fanns det många Golden Tours-agenter runt omkring som frågade om vägen. På väg till våra destinationer informerade Dolly oss om historien och såg alltid till att vi visste vilken tid vi skulle ta oss tillbaka till bussen och var den var. Föraren var också bra. Det här var en bra turné och vi såg mycket. Min favorit var förmodligen att besöka Stratford-upon-Avon.

Detta är en fantastisk dagstur för alla. Du får se mycket historia på bara några timmar och Grace (reseguiden) var extremt vänlig och kunnig och delade många fakta kombinerat med humor, jag var imponerad. Första stopp i Warwick Castle (tråkigt nog var vädret inte bra), sedan Stratford-upon-Avon och Shakespears födelseplats (plus lunchtid) och sedan köra förbi Cotswolds (så vackert) och Cambridge (gratis vandringstur, alternativ). Sammantaget är detta en dagstur som jag skulle rekommendera till alla (perfekt för vänner, ensamresenärer och familjer).

Vi njöt verkligen av denna dagstur. Vår reseguide Tom var mycket kunnig med ett gott sinne för humor. Han var vänlig och tillmötesgående. Vår chaufför Lucien höll oss säkra under resan och vi kom tillbaka till London i tid. Det är verkligen värt att ta denna dagstur.

Vi gick inte in i kyrkan som nämndes i beskrivningen men totalt sett var resan fantastisk, vacker utsikt, bekväm tränare och kunnig guide. Mycket att se och värt tiden.

John was a fantastic storyteller and could also answer a lot of question outside the scope of the tour. Very appreciated.