Uffizierna

Uffizierna

Uffizierna: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Florens: Skip-The-Line Uffizi Gallery Tidsbestämd inträdesbiljett

1. Florens: Skip-The-Line Uffizi Gallery Tidsbestämd inträdesbiljett

Upptäck mästerverk på ett av Italiens (och världens) största konstmuseer och få tillgång till det världsberömda Uffizi-galleriet i Florens utan att behöva stå i kö. Se italiensk renässanskonst av några av de största konstnärerna genom tiderna. Se målningar av Michelangelo, da Vinci, Rafael, Giotto, Cimabue, Masaccio och fler. Gå till galleriets mest kända rum för att se den fantastiska samlingen av Botticellis målningar. Beundra hans "Primavera" och "Venus födelse" och reflektera över hans framställning av gudinnans födelse när hon träder fram ur havets skum. Slipp besväret och stressen i organiserade grupprundturer och utforska i din egen takt. Du kan stanna inne på museet så länge du vill. Om du vill se mer fantastisk konst kan du lägga till inträdesbiljetter med köföreträde till Pitti-palatset och Boboli-trädgårdarna till din resa genom att välja alternativet. Efter att ha besökt Uffizierna kan du besöka palatset och trädgårdarna i valfri ordning under de kommande fem dagarna.

Florens: Uffizi Priority Ticket med Masterpieces Audio App

2. Florens: Uffizi Priority Ticket med Masterpieces Audio App

Undvik de långa köerna och gå in i Uffizi Gallery i Florens och gå in snabbt med denna snabbbiljett. Njut av besöket i din egen takt tack vare vårt exklusiva ljudinnehåll som skapats av våra konsthistoriker; dagen före ditt besök får du ett WhatsApp-meddelande med en påminnelse om mötesplatsen och instruktioner för att ladda ner vår mobila ljudapplikation på dina enheter; glöm inte att ladda din telefon och ta med dina egna hörlurar. På besöksdagen möter du en medarbetare från den lokala partnern framför entrén, under Benvenuto Cellini-statyn längs Loggia, för att ta emot din biljett och gå igenom den obligatoriska säkerhetskön, så är du inne. Njut av bekvämligheten att slippa både kön för att köpa biljetter och kön för att hämta ut biljetter. Utforska sedan ett av Europas äldsta museer med hjälp av vår flerspråkiga mobila ljudguideapplikation. Följ med på en resa genom konsthistorien från medeltiden till den italienska renässansen. Förundras över mästerverk som Botticellis "Venus födelse", Leonardos "Bebådelsen" eller Caravaggios "Medusa" och den enda målning som Michelangelo gjort på trä. Galleriet har en ovärderlig samling av antika statyer och byster från familjen Medici, som pryder korridorerna och består av antika romerska kopior av förlorade grekiska skulpturer. Vi ser fram emot att få förundra dig med denna upplevelse!

Florens: Hoppa över linjen Uffizi liten grupptur

3. Florens: Hoppa över linjen Uffizi liten grupptur

Uffizierna är ett måste när du besöker Florens. Det byggdes 1560 och är känt som världens äldsta museum och ritades av den berömda renässansarkitekten Giorgio Vasari. Storhertigen av Toscana Cosimo I de Medici bestämde sig för att återupprätta Medici-familjens auktoritet. Efter att Cosimo I hade eliminerat de flesta av sina rivaler gav han ett kontor till resten för att hålla ett öga på dem. Uffizi betyder faktiskt kontor. Efter hans död förlorade hans barn intresset för politik. Hans äldsta son, Francesco I, tog med sig sin privata samling av konstverk och gjorde Uffizierna till sitt privata museum. På den här Uffizi-turen sparar du tid men får också lära dig de inre historierna bakom några av de mest anmärkningsvärda mästerverk som bevarats i Florens. Efter din rundtur kan du njuta av några förfriskningar i cafeterian på Uffizigalleriets terrass. Ta in den unika utsikten över staden, koppla av och ta bilder.

Florens: Uffizi, Pitti Palace & Boboli kombinerat 5-dagarspass

4. Florens: Uffizi, Pitti Palace & Boboli kombinerat 5-dagarspass

Utforska de främsta sevärdheterna i Florens med denna kombinerade entrébiljett. Denna kombinationsbiljett, förutom att spara pengar, låter dig besöka 4 av Florens största attraktioner under 5 dagar med början från ditt första besök i Uffizi Gallery. Detta första besök kommer att vara det enda med ett specifikt datum och tid för att byta ut din voucher, tack vare våra värdar. Du kan besöka de återstående museerna när det passar dig utan några tidsbegränsningar, med undantag för museernas öppettider. Upptäck Pitti Palace, se den ikoniska födelsen av Venus på Uffizi Gallery och lär dig Florens historia på National Archaeological Museum of Florence. . Börja din utforskning genom att träffa en värd framför Uffizi för att hämta din reserverade entrébiljett. När du har besökt Uffizi har du fem dagar på dig att se resten av sevärdheterna. Börja med ett besök på Uffizi-galleriet, hem för ikoniska målningar från medeltiden till renässansen. Se Botticellis "Venus födelse", Caravaggios "Medusa" och verk av Michelangelo. Förundras över den ovärderliga samlingen av antika romerska statyer som pryder korridorerna. Upptäck sedan Pitti Palace och dess Palatine Gallery. Beundra mästerverk av berömda målare som Caravaggio, Botticelli, Rubens och Tizian. Besök sedan de kungliga våningarna, där familjen Medici, storhertigarna av Toscana och den italienska kungafamiljen bodde. Ta in den avkopplande atmosfären och lyxen i Boboli Gardens och få en känsla av privilegiet och makten som familjen Medici åtnjöt innan du åker till Opificio Delle Pietre Dure Museum för att lära dig om Florens rika kulturhistoria. Avsluta med ett besök i det enorma nationella arkeologiska museet i Florens och se forntida egyptiska artefakter.

Florens: Uffizi Gallery, David & Accademia Smågruppstur

5. Florens: Uffizi Gallery, David & Accademia Smågruppstur

Upptäck de mest besökta museerna i Florens tillsammans med en professionell guide. Tillsammans kommer ni att beundra utställningens viktigaste verk samtidigt som ni uppskattar den italienska renässansens konst. Din guide tar dig genom den prioriterade ingången till båda gallerierna utan att behöva vänta i de långa köerna. Under hela din upplevelse kommer din guide att finnas till hands för att förklara de viktigaste konstverken som finns på museerna. Det första stoppet blir ett besök på Uffizi-galleriet med sina bildsamlingar och mästerverk av renässansens konstnärer och huvudpersoner som Michelangelo, Giotto, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vinci och många andra. Senare tar guiden dig till Accademia Gallery för att upptäcka den mest kända florentinska symbolen: Michelangelos David. Galleriet är en av de platser som har flest skulpturer av Michelangelo, och här kan du också beundra museet för musikinstrument, samlingen av målningar med gyllene bakgrund och Sala dei Prigioni med skulpturer som designats för påven Julius II.

Florens: Uffizierna, liten gruppresa

6. Florens: Uffizierna, liten gruppresa

Upptäck historien bakom konstverk av mästare som Michelangelo, Botticelli och Leonardo da Vinci på denna guidade rundtur i Uffizierna i Florens. Spara tid på denna populära attraktion med hoppa över kön-biljetter. Lyssna när din guide förklarar konstverk för dig och hjälper dig att uppskatta den italienska renässansens konst och historia. Navigera enkelt genom denna enorma samling för att hitta verk av artister som Giotto, Caravaggio och Vasari. Njut av en kronologisk resplan som låter dig resa tillbaka genom tiden genom att besöka museets höjdpunkter för varje tidsperiod. Börja med bysantinsk konst i Toscana, innan du sakta tar dig fram till den underbara renässansen. Ha friheten att utforska galleriet på egen hand efter avslutad turné eller välj att köpa en drink i baren och njuta av dess fantastiska utsikt.

Florens: Uffizi Gallery Skip-the-line biljett

7. Florens: Uffizi Gallery Skip-the-line biljett

Du börjar med att eskorteras in i galleriet av din personal och får din biljett för att komma in direkt utan att slösa tid i kö. Galleriet lockar mer än en miljon årliga besökare som vill ta en titt på denna konstsamling. Bland dess många konstverk kommer du att upptäcka målningar av konstnärer och protagonister från renässansen som Michelangelo, Giotto, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vinci och många andra. Väl inne i galleriet kommer du att njuta av en kronologisk resa som låter dig resa genom tiden, från bysantinsk konst i Toscana till den underbara renässansen. Efter detta fantastiska besök är du välkommen att dra nytta av galleriets tjänster genom att njuta av ett mellanmål i baren och njuta av en av de bästa utsikterna över Florens från terrassen framför Palazzo Vecchio.

Florens: Uffizierna & Accademia, guidad vandring liten grupp

8. Florens: Uffizierna & Accademia, guidad vandring liten grupp

Låt din lokala expertguide visa dig vägen till stadens mest imponerande museer och platser med tillgång till skip-the-line. Turen börjar med ett fascinerande besök på Accademia, där du får lära dig hemligheterna bakom Michelangelos kolossala David. Fortsätt sedan till Duomo-torget för att beundra den vackra katedralfasaden och den rekordbrytande kupolen av Brunelleschi. Promenera genom den imponerande Piazza della Signoria. Resan avslutas sedan med ett guidat besök i Uffizierna där du kan beundra mästerverk av bland andra Leonardo, Botticelli och Michelangelo. Från museets övervåning och terrass har du en hisnande utsikt över Ponte Vecchio och staden. Den lilla gruppen på 10-15 personer gör det möjligt för guiderna att ge dig en mer personlig rundtur som gör att du bättre kan förstå Florens. I en liten grupp kommer du att lära dig mer och få ut det mesta av din upplevelse.

Florens: Uffizi och Accademia Gallery Skip-the-Line-biljetter

9. Florens: Uffizi och Accademia Gallery Skip-the-Line-biljetter

Växla in din kupong på den lokala samarbetspartnerns kontor och bege dig sedan till gallerierna där du kan hoppa över kön och slippa långa väntetider. På Uffiziegalleriet kan du beundra de många samlingarna som innehåller mästerverk av kända konstnärer från renässansen som Michelangelo, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vinci med flera. Medan du utforskar, följ konstnärernas liv medan du beundrar deras verk, bland annat Venus födelse, Medusa och Primavera. Därefter går du till det näst mest besökta galleriet i Florens, Accademia, som rymmer den största samlingen skulpturer av Michelangelo. Här kan du beundra den imponerande 520 centimeter långa marmorskulpturen David, som är ett verkligt emblem för renässansen.

Florens: Uffizi Gallery Guidad upptäcktsresa

10. Florens: Uffizi Gallery Guidad upptäcktsresa

Uffizierna är det äldsta och viktigaste museet i världen och vi kommer att återuppleva familjen Medici, från deras uppgång till makten till deras fall. Vi kommer tillsammans att upptäcka vem som var Botticellis Venus, Leonardo Da Vincis och Rafaels verk. Vi kommer att analysera den gotiska delen och hela den florentinska renässansen, Michelangelo, Piero della Francesca. I och med att hertig Cosimo I de' Medici etablerade sig i det gamla kommunala sätet Palazzo Vecchio började politiken att upphöja monarkin inom stadens gränser. År 1560 ville hertigen samla de viktigaste florentinska magistraterna, kallade kontor som tidigare legat på olika platser, i en enda byggnad som placerades under hans direkta överinseende. Kontoren för tretton viktiga magistrater som reglerade Medici-statens administration skulle placeras i den nya byggnaden och därför anförtroddes arbetena åt Giorgio Vasari, hans favoritarkitekt. Så varför anses det vara världens äldsta museum...? År 1581 beslutade Francesco I, son till Cosimo, att stänga och använda loggian på översta våningen som ett personligt galleri där han kunde samla sin magnifika samling av 1400-talsmålningar. Av denna anledning anses den vara min äldsta i världen, eftersom Francesco I var mer intresserad av konsten att regera.

271 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Uffizierna

Uffizierna: Fler aktiviteter och sevärdheter

Uffizierna: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Uffizierna

Samlat omdöme

4.5
(23 324 recensioner)

När du ser köerna vet du att det var en bra idé!. Boknings- och mejlvarningar och råd om appen fungerade också bra. Förvånad över att när jag mailade hemifrån fick jag ett snabbt användbart svar och även representanterna på Accord-kontoret i Florens var vänliga och hjälpsamma.

Bra. Vi kommer att förklara biljetthämtning. Kom igenom kön i tid till min tidslucka. Bra ljudguide, men inte alltid tydligt vilka rum som var vilka. Lättare att använda siffrorna på skyltarna än rumsnumren. Vissa av skyltarna var väldigt låga vilket gjorde dem svåra att läsa.

Fantastisk organisation och guide! Underbar beskrivning av konstverken efter en utomordentligt genomtänkt och fantastisk krets. Högt rekommenderad. Litet tips: ladda telefonen ordentligt.

Organiseringen av access organiserades mycket professionellt. Både att lösa in kupongerna och att komma åt dem i en separat kö gick helt smidigt

Va ganska lite som fanns med på den guiden skulle fått mer om man köpte av museet direkt