Välj datum

Týnkyrkan

Alla saker att se i Týnkyrkan

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Týnkyrkan? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Týnkyrkan

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 3 404 omdömen

Det var den bästa stadsturnén jag någonsin gjort. Dagmar är helt enkelt fantastisk; Inte bara att hon vet ALLT om Hedges historia i Prag och kan förmedla det på ett otroligt motiverande sätt, du får också hela den historiska bakgrunden från hela Europa och Mellanöstern och kan förstå allt fram till idag. Gnistan hoppar definitivt här. Högt rekommenderad.

Vi njöt av denna härliga vandringstur som guidades av den vänliga och mycket kunniga Magda. Prag i skymningen och sedan på natten är en fest för ögat, och så full av atmosfär... Vi uppskattade också chansen att uppleva en kort åktur med spårvagnen för att nå Pragborgen och prova lite St Norbert-öl i Strahov-klostret ! Högt rekommenderad.

David var en otrolig guide och gjorde denna upplevelse intressant, rolig och mycket trevlig. Hans kunskaper är omfattande och han var lyhörd för deltagarnas behov och intressen. Denna promenad täckte för mig stadens historia och var en minnesvärd upplevelse. Tänk på att det är mycket promenader. Superrekommenderas!

utmärkt upplevelse. vår reseguide Victoria berättar spökehistorier som hon har levt igenom dem. alltid sympati och hålla gruppen tillsammans.

Vilken suverän guide, Alex. Gjorde detta till en kanon kväll med historia