Tyghallen i Kraków

  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Heldagsturer
  • Paketerbjudanden
  • Stadskort
66 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 5

Tyghallen i Kraków: Fler aktiviteter och sevärdheter

Tyghallen i Kraków: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Tyghallen i Kraków

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 675 omdömen

Jag hade en viskning på 2 timmars Creepy Krakow-turen. Vår guide var den roliga och kunniga Navya, och hon gav oss en engagerande och detaljerad rundtur runt gamla stan. Turnén innehåller både läskiga/äkta kriminalhistorier och historia, så det är en bra kombination av roligt och lärorikt. Se till att ta med bekväma promenadkläder för att göra det bästa av turnén. Jag rekommenderar gärna turnén till andra besökare.

Guiden träffade oss i tid. En trevlig person med stor kunskap, som hon förmedlade till oss på ett mycket intressant sätt. Den "läskiga Krakow"-resan visade sig vara en bra idé för att spendera ledig tid. För ett rimligt pris serverades vi en dos av Krakows historia som vi inte kommer att läsa om någonstans. Jag rekomenderar!!!

Gillade verkligen den läskiga Krakow Walking Tour. Vår guide Elizabeth var utmärkt, verkligen kunnig, rolig och intressant, vi fick se delar av staden som vi förmodligen inte skulle ha stött på och hört massor av historier som du inte får i guideböckerna. Ett riktigt trevligt par timmar, skulle definitivt rekommendera.

Fantastiska 2 timmar. Häftiga historier berättade med humor och stöds av vår guides stora kunskap. Mrs. Ela var fantastisk på alla sätt - professionell, rolig och kunna dosera spänningen. Att imponera på alla uttråkade tonåringar är en riktig bedrift och fru Ela lyckades göra det. Djup bugning och beundran!

En väldigt bra guide, Navia, som höll oss engagerade i historierna. Bra blandning med både dåtid och nutid, mycket hemskt men även lite skratt. behövs pigga ben för vandrandet, och har man svårt med hörseln så kan det vara svårt att höra med allt annat brus, men vi tyckte mycket om det!