Välj datum

TV-tornet i Berlin

Se ut över hela Berlin från toppen av Tysklands högsta byggnad.

51 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 4

TV-tornet i Berlin: Fler aktiviteter och sevärdheter

TV-tornet i Berlin: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om TV-tornet i Berlin

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 28 587 omdömen

Hej, jag besökte TV-tornet förra veckan. Jag bokade klockan 10 men kom in lite senare. Jag hade inget emot att vänta ett tag. Vad jag inte gillade så mycket: jag var tvungen att dela hissen med ca 12-15 personer. Även om jag inte är rädd för kontakt med mina medmänniskor, ser jag kritiskt på att stå i hissen idag utan maskkrav. ... Resten var sensationellt. Utsikten över Berlin är helt enkelt Hamma och jag tyckte det var väldigt bra att byggnaderna var markerade. Helt enkelt ett besök att rekommendera.

For us Hop on Hop off Buses is the best way to explore a city we visit for the first time. And since there's a lot of historical sights in Berlin we took the 2 day ticket + the guided walking tour, with the complementary Curry Wurst. It was awesome! Perfect with two routes, the Red and the Blue. We got a perfect overview and "feel" for Berlin so we later very easy could get around by ourselves Our guide Freddy was great, dedicated, committed and easy-going.

Jag hade köpt berlinbiljetten och jag var inte riktigt säker på hur jag skulle få rabatt på andra aktiviteter med den. Ett besök i butiken, för jag var ändå tvungen/ville skaffa boken ändå - och allt var klart. Den enda lilla nackdelen: boken behöver uppdateras. Men det kan man leva med.

Great! A "must" for everyone who like to visit tourist spots like this, for example the Eiffel Tower in Paris, Empire State Building in NYC and more. We had a great view and a nice dinner at Fernsehturm in Berlin.

Väldigt smidigt och användbart kort både för transport och för bra rabatter.