Tuilerieträdgården

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Tuilerieträdgården: Upplevelser

Alla saker att se i Tuilerieträdgården

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Tuilerieträdgården? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Tuilerieträdgården

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 3 564 omdömen

Sammantaget mycket positiv upplevelse eftersom passet erbjuder ett mycket varierat utbud av val på de aktiviteter du vill göra. Naturligtvis, i en metropol som Paris är det ganska svårt att besöka allt som föreslås, men genom att organisera dig på ett sådant sätt att du väljer de sevärdheter som ligger närmast varandra, kan du planera dagarna efter området och göra det mesta av passets potential.

***Observera att denna recension endast är för L'Orangerie, eftersom Orsay stängde oväntat tidigt, och vi fick inte gå in. L'Orangerie var fantastisk...vi gick klockan 9:30 och det var inte alls upptaget. Vi fick se Monets liljor utan att någon stod framför oss, och det var verkligen otroligt. Jag är säker på att Orsay också skulle ha varit fantastisk.

Det var intressant och lagom långa stopp där de förklarade de olika konstverken. Detaljer som man missat om man gått själv. Turen gick nästan raka vägen mot Mona Lisa med vissa väl valda stopp längs vägen. Efteråt fick man strosa runt fritt och kolla på hela samlingen om man ville.

Processen att köpa och få biljetten var trevlig och enkel. På besöksdagen hoppade jag verkligen över kön och kunde njuta av besöken på båda platserna. Plussidan, jag behövde inte skriva ut biljetten, jag visade bara vouchern på min telefon.

Sparade mycket med en vecka i Paris och allt vi upplevde. Planerade hemifrån och så nöjd med allt. Fungerade perfekt