Saker att göra i
Trou d'Eau Douce

Våra mest rekommenderade saker att göra i Trou d'Eau Douce

Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaranutflykt med lunch och transfer

Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaranutflykt med lunch och transfer

Din äventyrliga katamaranresa till Ile Aux Cerf börjar med att vi hämtar dig på ditt hotell någonstans på Mauritius. Du kommer att mötas och hälsas av vår certifierade guide och efter att ha stigit ombord på ditt bekväma fordon, beger du dig iväg till Trou D'eau Douce. När du anländer till Trou D'eau Douce kl. 09.15 går du ombord på din katamaran för att njuta av denna minnesvärda katamarankryssning från Trou D'eau Douce till Ile Aux Cerfs. Katamarankryssningen startar kl. 09.30 med avgång från Trou D'eau Douce på Mauritius östkust. Besättningsmedlemmarna ser till att du får en trevlig tid och berättar gärna om lokala berättelser, skämt och spelar lokal mauritisk musik som lyfter humöret hos alla ombord. Ni börjar resan med ett besök vid vattenfallet vid Grand River South East innan ni sätter segel mot ön Ile Aux Cerfs. När ni sedan kommer fram till Grand River åker ni med motorbåt för att besöka vattenfallen som finns cirka 500 meter uppströms. Om du har tur kan du se de nyfikna aporna hoppa mellan de stora gamla träden på flodstranden. Titta på de mauritiska fruktfladdermössen som vilar i de högsta träden när du närmar dig vattenfallet. Efter besöket vid vattenfallet åker ni tillbaka till katamaranen. Katamaranen kommer sedan att segla i lagunens kristallklara vatten tills den stannar för en snorkling- och simpavbrott, där hisnande korallrev och tropiska fiskar är i fokus. Efter snorklandet kommer du att njuta av en utsökt grilllunch på stranden eller på katamaranen. Vi serverar en 3-rätters meny ombord. Du kommer också att få ett urval av lokala drycker, inklusive läsk, juice, vatten, öl, vin och lokal rom. Därefter åker ni till ön Ile aux Cerfs som är en vacker ö nära Mauritius östkust. Den här fantastiska ön är den perfekta miljön för en avkopplande dag med soldyrkan. När du närmar dig ön med katamaranen kommer du att se de vajande palmerna och de rent vita stränderna inramade av det livliga turkosa vattnet. På Ile aux Cerf väntar en mängd olika uppfriskande aktiviteter som parasailing, tubing och undervattensvandring (valfritt). Efter att ha gjort dina aktiviteter kan du ta en promenad och absorbera den orörda naturmiljön, luta dig tillbaka och koppla av på de vita sandstränderna. På ön Ile aux Cerfs kommer du garanterat att få lite avkoppling och nöje på någon av de bildsköna stränderna eller njuta av ett dopp i det azurblå havet. Med sin lysande flora och fauna, obehindrade vind och sol och otaliga faciliteter som tillgodoser dina nycker är Ile Aux Cerfs den perfekta utflykten för alla som söker en ovanligt bekväm flykt. Efter besöket på Ile aux Cerfs kommer du att njuta av den vackra seglingen tillbaka till Trou D'Eau Douce. Ni förväntas anlända tillbaka till Trou D'Eau Douce vid 16:00. Därefter kommer vår chaufför att köra er tillbaka till ert hotell.

Trou d'Eau Douce: Äventyr på 5 öar i sydöstra Europa

Trou d'Eau Douce: Äventyr på 5 öar i sydöstra Europa

Ge dig ut på en resa med motorbåt och besök hela Mauritius sydöstra kust och de närliggande öarna på en dag. Turen inkluderar inte bara ett besök på den berömda ön Ile aux Cerfs och den orörda kaskaden i Grande River South East, utan också Ile aux Phares och Ile de la Passe, vilket ger en möjlighet att lära sig lite om Mauritius historia under kolonialtiden. På Ile aux Phares finns, som namnet antyder, en gammal fyr som är mer än 200 år gammal och som nu är förklarad som ett historiskt monument. År 1810 var Ile aux Phares och Ile de la Passe skådeplatsen för ett slag mellan fransmän och britter, känt som sjöslaget vid Grand Port, som är den enda segern för Napoleons flotta och som också finns med på Triumfbågen i Paris. Förutom den historiska aspekten av öarna kommer du att få se en slående syn i vattnet. Kontrasten mellan öns båda sidor är hisnande: på ena sidan är lagunen turkos och lugn, och på den andra slår Indiska oceanens stora vågor mot öns vågbrytare. Ni åker sedan till Ile aux Aigrettes för en simtur och sedan tillbaka till Ile aux Cerfs, där lunchen serveras. Koppla av och sola eller bara slappna av på stranden eller i det kristallklara vattnet i Ile aux Cerfs innan ni återvänder till mötesplatsen i Trou d'Eau Douce.

Île aux Cerfs: Katamarankryssning hela dagen med BBQ-lunch

Île aux Cerfs: Katamarankryssning hela dagen med BBQ-lunch

Gå ombord på din katamaran kl. 9.00 i närheten av fiskarbyn Trou D'Eau Douce och tillbringa en enastående dag under den tropiska solen. Besök GRSE-vattenfallet, segla och snorkla vid en plats som heter "Eau Bleu" eller i "Baie des 2 frères", njut av en saftig BBQ, uppskatta en uppmärksam service och ett hisnande landskap. Detta är definitionen av en idyllisk semester! Lunchen serveras ombord på katamaranen som ligger för ankar. Ta er sedan tid att göra ett stopp på Ile aux Cerfs, tid för en solbränna och en promenad för att fånga dessa vackra instagrambara bilder. Du kommer tillbaka till Trou D'Eau Douce runt 15:30.

Mauritius: Heldagstur med katamaran till Ile Aux Cerfs

Mauritius: Heldagstur med katamaran till Ile Aux Cerfs

Upptäck ditt livs äventyr! Vår upplevelse utlovar en spännande resa som kombinerar hisnande skönhet och spännande aktiviteter. Dyk ner i det kristallklara vattnet på en katamarankryssning till de orörda stränderna på Ile aux Cerfs, Mauritius dolda paradis. Föreställ dig att du slappar i lyx med obegränsat med drinkar. Gläd smaklökarna med en läcker barbecue-lunch. Missa inte chansen att utforska de förtrollande vattenfallen i Grand River South East. Boka nu för en oförglömlig resa! Stanna till vid: Trou d'eau Douce, Trou d'eau Douce 1 timmes restid till påstigningsplatsen ingår. Ge dig ut på en heldagstur med katamaran till Ile Aux Cerf med gratis upphämtning på hotellet. Avresa från Trou D'eau Douce kl 09:45 och njut av en minnesvärd katamarankryssning. Vår besättning kommer att underhålla dig med lokala berättelser och mauritisk musik, vilket förhöjer din upplevelse. Varaktighet: 2 timmar Stannar vid: Grande Riviere Sud Est, Grande Riviere Sud Est Efter att ha gått ombord på katamaranen besöker du vattenfallet Grand River South East innan du seglar till Ile Aux Cerfs. Vid Grand River hoppar du på en snabb båt för en utflykt 500 meter uppströms vattenfall. Håll utkik efter lekfulla apor i de gamla träden längs flodstranden och observera mauritiska fruktfladdermöss som vilar på de högsta träden nära vattenfallet. Efter besöket vid vattenfallet återvänder ni till katamaranen. Varaktighet: 1 timme Stannar vid: Ile Aux Cerfs, Ile Aux Cerfs Katamaranen glider fram genom det kristallklara lagunvattnet. Dessa stopp avslöjar fantastiska korallrev och livfulla tropiska fiskar, vilket ger en glimt av undervattensskönheten. Mauritius har några av världens mest hisnande korallrev och marina liv med hundratals färgglada fiskar. Därefter avnjuter vi en utsökt BBQ-lunch antingen på stranden eller ombord på katamaranen. 3-rättersmenyn innehåller sallader med grönsaker och ris eller pasta, grillat vitlöksbröd, grillad kyckling, korv, färsk fisk och grillad banan till efterrätt. Till måltiden serveras obegränsat med lokala drycker, inklusive läsk, juice, vatten, öl, vin och lokal rom. Varaktighet: 3 timmar Stannar vid: Trou d'eau Douce, Trou d'eau Douce Efter ditt besök på Ile aux Cerfs kan du njuta av den pittoreska seglingen tillbaka till Trou D'Eau Douce. Vår chaufför kommer sedan att transportera dig till ditt hotell. Denna resa är utformad för en lugn och trevlig upplevelse ombord på katamaranen. 1 timmes resa tillbaka till ditt boende ingår. Varaktighet: 2 timmar

Mauritius: Katamarankryssning till Ile Aux Cerfs med BBQ-lunch

Mauritius: Katamarankryssning till Ile Aux Cerfs med BBQ-lunch

Njut av en heldags kryssning med katamaran till Ile Aux Cerf från Trou D'eau Douce på Mauritius östkust. Upptäck det spektakulära vattenfallet Grand River South East Waterfall, snorkla i det kristallklara vattnet och njut av en välsmakande BBQ-lunch med drycker ombord. Avfärd från Trou D'eau Douce och resa uppför floden till Grand River South East vattenfall som kallas "Cascade Diamamouve". Njut av ett stopp för foton och försök att upptäcka aporna som finns i träden på flodstränderna. Efter besöket vid vattenfallet åker ni ut till kusten för att snorkla och simma. Efter snorklingen kan du njuta av en utsökt BBQ-lunch ombord på katamaranen, med ett urval av drycker. inklusive läsk, juice, vatten, öl, vin och lokal rom. Därefter åker ni till Ile aux Cerfs och beundrar de vajande palmerna och de kritvita stränderna som ramas in av det turkosa vattnet. Koppla av på de vita sandstränderna och simma i den kristallklara lagunen. Du kan också besöka den lokala hantverksmarknaden och köpa souvenirer från Mauritius. Efter besöket på Ile aux Cerfs seglar ni tillbaka till Trou D'Eau Douce och låter er underhållas av den lokala musiken "Mauritian Sega" innan ni återvänder till land.

Trou d'Eau Douce: Motorbåtstur till Ile aux Cerfs med lunch

Trou d'Eau Douce: Motorbåtstur till Ile aux Cerfs med lunch

Möt din guide på den centrala mötesplatsen i Trou d'Eau Douce. Ni får en kort genomgång av dagens resplan och tar er sedan till bryggan. Klättra ombord på speedbåten och kör iväg mot den vackra ön Ile aux Cerfs. Åk längs kusten till lagunen. Res sedan inåt landet till det magnifika vattenfallet Grande Rivière South East. Beundra de vackra vita sandstränderna, det turkosa vattnet och den frodiga gröna mangroven på hela ön. Njut av en utsökt strandbarbecue medan du tar in skönheten i din omgivning, innan du återvänder till Trou d'Eau Douce.

Mauritius: 5 öar tur östkusten med snorkling och lunch

Mauritius: 5 öar tur östkusten med snorkling och lunch

Utforska de 5 öarna på Mauritius östkust. Resan börjar kl. 8.15 med ett besök på ön Ile aux Cerfs och vattenfallet Grande River South East, den längsta floden i Mauritius som mynnar ut i havet. Därefter besöker ni Ile aux Phares och Ile de la Passe, vilket ger er möjlighet att lära er lite om Mauritius historia under kolonialtiden. Därefter åker ni för att snorkla vid "Eau Bleu". Ile aux Phares är en gammal fyr med mer än 200 år på nacken, som nu är förklarad som ett historiskt monument. År 1810 var Ile aux Phares och Ile de la Passe skådeplatsen för ett slag mellan fransmän och britter, känt som sjöslaget vid Grand Port, som är den enda segern för Napoleons flotta och som också finns med på Triumfbågen i Paris. Därefter åker ni till Ile aux Aigrettes för en simtur och sedan vidare till Ile aux Margenie där det serveras en utsökt BBQ-lunch och ett urval av drycker. Koppla av, sola, slappna av på stranden eller simma i det kristallklara vattnet på Ile aux Cerfs. Klockan 15.30 återvänder ni till mötesplatsen i Trou d'Eau Douce.

Mauritius: Privat transfer mellan hotell

Mauritius: Privat transfer mellan hotell

Boka en transfer som tar dig från ett hotell till ett annat, eller från ditt boende till ett annat hotell eller semesteranläggning. Låt den professionella chauffören hjälpa dig med ditt bagage innan du sätter dig i det privata och moderna fordonet. Luta dig tillbaka och njut av en bekväm åktur raka vägen till din destination. Den här tjänsten erbjuds 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Det maximala antalet passagerare per bil är tre stycken. Om fyra personer bokar så används en SUV, och om fler än fem personer bokar så åker du i en minibuss. 

Trou D'eau Douce: Heldag Ile aux Cerfs båttur med BBQ

Trou D'eau Douce: Heldag Ile aux Cerfs båttur med BBQ

Gå ombord på din motorbåt på morgonen och bli välkomnad av din besättning. Avresa från Trou D'eau Douce på Mauritius östkust. Börja turen med ett besök vid vattenfallet Grand River South East, känt som "Cascade Diamamouve". Ta dig genom dalarna och kom nära vattenfallet där du kan beundra detta naturfenomen och se apor bland träden på flodstranden. Därefter åker ni till Ilot Margenie, en liten ö där ni kan njuta av en utsökt BBQ-lunch på stranden. Vi bjuder på ett urval av lokala drycker, t.ex. läsk, juice, vatten, öl, vin och lokal rom. Därefter åker ni till ön Ile aux Cerfs. När du närmar dig ön kan du se de vajande palmerna och de kritvita stränderna som ramas in av det turkosa vattnet. På Ile aux Cerf finns en mängd olika havsaktiviteter som parasailing och tubridning (ingår ej). Du kan också koppla av på de vita sandstränderna och simma i den kristallklara lagunen. Segla tillbaka till Trou D'Eau Douce på eftermiddagen.

Från Trou d'Eau Douce: Ile aux Cerfs Speedboat-tur med lunch

Från Trou d'Eau Douce: Ile aux Cerfs Speedboat-tur med lunch

Resan i motorbåt från Trou d'eau Douce, "Four A Chaux" till vattenfallet , Grand River South East som är den längsta floden i Mauritius som slutar sitt lopp i ett vattenfall. Magnifik utsikt över havet samt mycket gröna berg på båda sidor av floden som leder till vattenfallet. Sedan släpper vi av dig på öns strand; Simma och njut i din egen takt innan du kopplar av på den härliga sandstranden på Ile aux Cerfs. Senare kommer motorbåten igen för att överföra dig till ön i närheten som heter Ilot Mangenie där bbq-lunch serveras. Om tid finns kommer båten att släppa av dig igen på Ile aux Cerfs eller om du föredrar att koppla av efter lunch, då kommer motorbåten att köra dig tillbaka till Trou d'eau Douce. Massor av känslor. Massor av akvamarina vibbar. Uppskatta havsvattnets olika färger, njut av utsikten, lunchen och resan.

Alla aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Trou d'Eau Douce

Vilka är de bästa dagsturerna från Trou d'Eau Douce?

De bästa dagsturerna från Trou d'Eau Douce:

Se alla dagsturer från Trou d'Eau Douce på GetYourGuide

Saker att göra i Trou d'Eau Douce

Städer i Mauritius

Trou d'Eau Douce: Fler aktiviteter och sevärdheter

Trou d'Eau Douce: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Trou d'Eau Douce

Samlat omdöme

4.7
(234 recensioner)

Detta var en fantastisk turné och vi älskade absolut varje minut av den! Turnén är packad med spektakulära sevärdheter, men du har tillräckligt med tid att utforska varje plats och vi kände oss aldrig förhastade. Varje ö vi besökte var olika och var och en hade sin egen otroliga skönhet. Förväntade oss det, vi fick se apor på nära håll och delfiner som lekte bredvid båten. Vår guide, Oliver, var fantastisk, mycket uppmärksam, gav informativa kommentarer och fick oss att känna oss välkomna och mycket bekväma under hela resan. Lunchen serverades på en hisnande strand och var utsökt! Efter båtturen rekommenderar vi också att du tar en uppfriskande drink (och en skaldjursfat 😋) på Chez Tino's - ett underbart sätt att avsluta en mycket minnesvärd dag!

Vi har gjort båtutflykter flera gånger i olika länder, men jag måste säga att den här är bland de bästa, allt var perfekt organiserat. Piloten tog sig tid att förklara de olika ämnena för oss, att hitta de marina djuren, vi såg delfiner, sköldpaddor och vi fick besök av en apa på båten. Måltiden var av god kvalitet och så var de lokala dryckerna. åk dit utan att tveka för en 100% framgångsrik upplevelse på Mauritius.

Vi reste från andra sidan av ön vid 6 am för detta och det var så värt det. Det var fantastiskt att se delfiner utan att tio andra båtar där jagade dem, vilket hände på en annan båttur vi åkte på. Guiden var väldigt trevlig, omtänksam och väldigt rolig. Skulle starkt rekommendera detta till alla!

Topputflykt, mycket trevlig och omtänksam besättning. Utmärkt måltid! Kaptenen tillät oss att snorkla innan vi gick till vattenfallet för att undvika väntan. Jag rekommenderar starkt detta företag, detta är vår andra aktivitet med dem och vi är inte besvikna!

fantastisk dag!! Vi såg en sköldpadda samt apor. Personen som följde med oss hela dagen på båten var verkligen mycket vänlig!! Vi hade flera förklaringar på de olika platserna som besöktes, riktigt bra!!