Saker att göra i
Trou-aux-Biches

Våra mest rekommenderade saker att göra i Trou-aux-Biches

Mauritius: Privat sydtur med upphämtning

Mauritius: Privat sydtur med upphämtning

Utforska Mauritius sydkust och västra inland på en privat dagstur med upphämtning från hela ön. Bli imponerad av den vulkaniska kratern trou aux cerfs, beundra den imponerande skönheten Grand Bassin Hindu Temple, se fantastiska bergslandskap, lyssna på kaskaderande vattenfall och den rika flora och fauna som gör denna ö till ett tropiskt paradis. Ditt äventyr börjar på ditt hotell där du kommer att hämtas och sedan tas till staden Curepipe och Floreal, båda kända för sin koloniala franska arkitektur. Efteråt kör du till toppen av Trou aux Cerfs-kratern för att se en utdöd vulkan som nu är bevuxen med naturen som har återvunnit den en gång utdöda vulkanen. Fördjupa dig i skönheten i inhemska växtarter, höga gröna tallar och bli fängslad av panoramautsikten 360-graders utsikt över staden Curepipe och de majestätiska bergskedjorna. . Gå sedan till Lord Shiva, Grand Bassin Hindu Temple som är omgiven av kratersjön Ganga Talao. Här har du chansen att lära dig om hinduisk kultur och traditioner och hur de kvarstår i det moderna Mauritius-samhället. Från templet kör sedan till Black River Gorges National Park och Alexandra Waterfall för att beundra de hisnande panoramabilderna över öns södra landskap och berg. För att avsluta ditt äventyr med ett sista stopp vid La Valley des Couleurs i Chamouny, där det 23 färgade jordundret väntar, kompletterat med en rad lokala aktiviteter. Din resa avslutas med en naturskön bilresa tillbaka till ditt hotell och lämnar dig med omhuldade minnen från en förtrollande dag i Mauritius.

Mauritius: Dagsutflykt i norr med hotelltransfer

Mauritius: Dagsutflykt i norr med hotelltransfer

Besök de största attraktionerna i Mauritius med din egen privata rundtur. Kolla in en av de äldsta kyrkorna i landet, se 650 arter av växter i den botaniska trädgården och besök en mogen svart tefabrik. Handla souvenirer vid Caudan Waterfront och avsluta vid Fort Adelaide. Börja med ett besök i Notre Dame Auxiliatrice-kyrkan, även känd som den "röda takkyrkan" vid Cap Malheureux. Efter detta, gå till den botaniska trädgården i Pamplemousses för att upptäcka mer än 650 tropiska och inhemska växter, inklusive Baobabs, Giant Water Lilies, en kryddträdgård och mer. Nästa gå vidare till Fort Adelaide. Fortsätt sedan till Ripe Black Tea-fabriken där du kommer att lära dig om historien om mogen svart teproduktion som förbereds och presenteras med kinesisk savoir faire, vilket gör att teets hybrid mauritisk-kinesiska natur inte kan. Smaka på de olika typerna av lokalt producerat te. Efteråt reser du till huvudstaden, Port Louis, för att besöka Caudan Waterfront, som är ett shopping- och fritidsnav som ligger vid vattnet. Handla souvenirer på hantverksmarknaden. Besök sedan den centrala marknaden för att kolla in utställningen av textilier, kryddor och frukt till försäljning. Strosa på gatorna och passera förbi de anglikanska och katolska katedralerna, moskén, Chinatown, Högsta domstolen och Natural History Museum. Slutligen, besök La Citadelle, även kallad Fort Adelaide, som ligger på 240 fot (73 meter) över havet. Titta på staden och återvänd sedan till ditt hotell.

Port Louis: Mont Choisy, botanisk trädgård och kyrkotur

Port Louis: Mont Choisy, botanisk trädgård och kyrkotur

::: ITINERARY - Upphämtning på hotellet eller annan angiven plats kl. 09.00 - Port Louis (besök museet, huvudmarknaden, Caudan Waterfront, Citadel Fort) - Pamplemousses botaniska trädgård (entrébiljetter ingår ej) - Mont Choisy eller Trou aux biches strand (simning) - Grand-bay (köpcentret La Croisette) - Cap Malheureux kyrka - Återlämning till upphämtningsplatsen före kl. 17.00 Se sevärdheterna i norra Mauritius med en privat guide på en heldagstur, exklusiv för dig och din grupp. Börja med ett besök i Port Louis. Klättra upp till Fort Adelaide, känt som "Citadellet", besök huvudmarknaden och även Caudan Waterfront Pamplemousses botaniska trädgård och förundras över de olika arterna av växter och träd, inklusive jättelika näckrosor, sockerrör och kryddväxter. Fortsätt till den lugna stranden Mont Choisy, som omges av höga casuarinaträd, där det grunda vattnet är perfekt för en uppfriskande simtur bort från folkmassorna. Avsluta med ett besök i det multifunktionella köpcentret La Croisette och se utomhusesplanaden, lyxlägenheterna och de trendiga butikerna i komplexet på nära håll. Stanna till vid Cap Malheureux för att se den palatsliknande röda kyrkan, en romersk-katolsk kyrka

Trou-aux-Biches: Ubåtstur till vraket efter Star Hope

Trou-aux-Biches: Ubåtstur till vraket efter Star Hope

Upptäck världen under vågorna ombord på en 10-sitsig BS 1100-ubåt med denna tur från Trou-aux-Biches. På detta 40 minuter långa dyk når du ett djup på ca 35 meter och får chansen att se vilda djur som javanesiska muränor och sköldpaddor. Klättra ombord på ubåten och ge dig ut på ditt äventyr med tillförsikt, eftersom du vet att kaptenen prioriterar passagerarnas säkerhet. Ta en titt ut genom fönstren och se korallrev med myriader av färgglada fiskar som kirurgfisk, kapitän och kungsfiskare. Koppla av i ett luftkonditionerat utrymme och varje passagerare har ett eget observationsfönster, vilket gör det enkelt att njuta av en exceptionellt klar utsikt över den extraordinära undervattensvärlden. Vi anländer till det fantastiska vraket Star Hope där det finns ett spektakulärt djurliv. Se ett ankare från 1600-talet längs vägen. Återvänd till din mötesplats med oförglömliga minnen av undervattensunderverk. få ett certifikat till minne av din upplevelse.

Mauritius: Naturskön helikopterflygning med transfer till hotellet

Mauritius: Naturskön helikopterflygning med transfer till hotellet

Beundra några av de bästa platserna i Indiska oceanens pärla på en helikopterflygning över Mauritius, med hotelltransfer inkluderad. Efter att ha lyft från basen i Triolet flyger du över den livliga huvudstaden Port Louis, som är hem för administrativa byggnader och den enda hamnen för internationell handel. Därefter beger du dig till Tamarin, där du kan få en skymt av delfiner om du har tur. Längre bort väntar ön Bénitiers med sin ovanliga geografi. När helikoptern rör sig mot sydvästra delen av ön kan du se det majestätiska berget Le Morne. Bevittna den optiska illusionen från vattenfallen under vattnet, följt av ett kalejdoskop av färger när du flyger över Chamarel och dess stupande raviner och frodiga gröna skogar som är hem för sju till synes oändliga vattenfall, som erbjuder hisnande vyer från himlen. Passera bergen Pouce och Pieter Both, som uppskattas av vandrare och naturälskare, och avsluta din flygresa över Mauritius.

Mauritius: Fotosession med fotograf på Mont Choisy-stranden

Mauritius: Fotosession med fotograf på Mont Choisy-stranden

Förvandla ditt besök till ett minne för livet med en fotosession på Mauritius bästa strand - Mont Choisy Beach. Låt din professionella fotograf som vet alla de bästa vinklarna ta ögonblicksbilder av dig på denna fantastiska strand. Träffa din fotograf för att ta dina spontanbilder. Ta med ditt leende och följ instruktionerna från din professionella fotograf för att få några fantastiska bilder. Njut av spänningen i att ta en privat fotografering på den bästa stranden i Mauritius. Få din bild tagen ensam eller med de speciella människorna i ditt liv. Du kommer att få en personlig länk till dina bilder inom 48 timmar. Se och ladda ner de högupplösta bilderna på din egen enhet.

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Börja ditt äventyr med upphämtning från hotell och ett besök i Grand Bassin, en helig hinduisk sjö, där lugnet kommer att fängsla din själ. Förundras över den majestätiska Shiva-statyn vid Mangal Mahadev, som står högt som en symbol för gudomlig nåd. Därefter kan du delta i spännande aktiviteter på egen bekostnad i Valles des Couleur, från hjärtklappande fyrhjuling till ziplining och korsa den spännande Nepalese Bridge. Bege dig till La Vanille krokodilpark för att upptäcka den endemiska floran och faunan. Observera dessa djur i det skyddade reservatet, inklusive nilkrokodiler, tenrecs, ålar, leguaner och jättesköldpaddor från Madagaskar och Seychellerna. Ta del av en samling fossiler av djur som nu är utdöda, t.ex. dronten och elefantfågeln från Madagaskar. Upptäck insektsrariet med en sällsynt samling arter från olika platser i världen. Ta en naturskön biltur längs Mauritius mest pittoreska vägar och stanna till för att njuta av den lugna skönheten vid Rivier des Galet Beach och Bel Ombre. Ta dig upp till den hisnande utsiktsplatsen Maconde Viewpoint för panoramautsikt innan du njuter av den lugnande havsbrisen på Gris Gris Beach. Avsluta dagen på Le Morne Beach och dyk ner i det kristallklara vattnet. Slutligen får du transfer tillbaka till ditt hotell.

Privat tur till de nordliga skatterna

Privat tur till de nordliga skatterna

Denna utflykt kommer att introducera dig till staden Port Louis, som grundades 1735 av Mahe de Labourdonnais, där du kommer att besöka det historiska Fort Adelaide, även känt som Citadellet. Det byggdes av engelsmännen 1835 och är en av de få befästningar av brittiskt ursprung som finns kvar på ön. Härifrån kan du njuta av en utsikt som sträcker sig över nästan hela staden. Ditt nästa stopp blir ett besök på den centrala marknaden (även känd som basaren). Här kommer du att häpna över den mångfald av produkter som du hittar - frukt, grönsaker, doftpinnar, kryddor, pashmina och linne är bland de mest sålda produkterna. Ditt nästa stopp blir vid Caudan Waterfront, ett modernt område som vetter mot hamnen. Dess 170 butiker visar vackra kollektioner av lokala designers och kända varumärken. Hantverksmarknaden är en öppen basar som är impregnerad av exotiska dofter av kryddor, souvenirer och korgmakeri. Besök sedan Pamplemousses botaniska trädgård, omdöpt till Sir Seewoosagur Ramgoolam Botanical Garden, och höjdpunkten på varje besök i norr. Det är den äldsta botaniska trädgården på södra halvklotet, med anor från 1735. Beundra en magnifik samling lokala och exotiska växter, en mängd olika jättelika näckrosor, sällsynta växter från Maskaren, baobab, jättepalmer och Talipotpalmen, vars blomma blommar först efter 50 år.

Upptäck Mauritius: Delfinskådning, snorkling, BBQ-lunch

Upptäck Mauritius: Delfinskådning, snorkling, BBQ-lunch

Upplev det ultimata äventyret med vår delfinsafari och snorkling! Följ med på en rolig och spännande dag när vi tar dig med på en hisnande resa till Crystal Rock och Ile Aux Benitier. När du går ombord på vår lyxiga katamaran kommer du att hälsas välkommen av vår vänliga besättning som tar hand om alla dina behov. Gör dig redo att bevittna delfinernas majestät i deras naturliga livsmiljö och snorkla i Mauritius kristallklara vatten. Efter en spännande morgon tar vi en paus och njuter av en utsökt BBQ-lunch, komplett med uppfriskande drycker. Koppla av och njut av solen på däck eller simma i det turkosa vattnet medan vi seglar mot den vackra Ile Aux Benitier. I vårt erbjudande ingår också transfer för två personer, så att du inte behöver oroa dig för transporten. Oavsett om du är med din familj, dina vänner eller någon annan är det här erbjudandet det perfekta sättet att skapa oförglömliga minnen. Boka ditt Dolphin Watch and Snorkeling-erbjudande idag och upplev det bästa av Mauritius! Kategori: Äventyr | Familj | Natur | Vatten Aktivitet: Båt | Katamaran | Delfin | Ö | Resa med lokalbefolkningen | Tropisk BBQ Värd är "Holidays R Us Ltd" Mötesplats "Kundens plats" Varaktighet 8 timmar Drycker ingår Lunch ingår Leverantören bekräftar bokningen inom 24 timmar 2 personer per resa Kontrollera tillgängliga starttider Vad du kan förvänta dig HÖJDPUNKTER Delfinskådning: Se hur vackra delfinerna är när de simmar och leker i sin naturliga miljö. Snorkling: Fördjupa dig i Mauritius kristallklara vatten och upptäck det livfulla marina livet. Kristallklippan: Besök den berömda Crystal Rock, en unik geologisk formation som reser sig ur havet, och ta fantastiska bilder. Ile Aux Benitier: Utforska den pittoreska ön Ile Aux Benitier, känd för sina vita sandstränder och turkosa lagun. BBQ-lunch: Njut av en utsökt BBQ-lunch med uppfriskande drycker medan du njuter av solen på däck. Transfer i två riktningar: I vårt erbjudande ingår transfer för två personer, så att du inte behöver oroa dig för transporten. Sammantaget erbjuder vi en spännande blandning av äventyr, avkoppling och naturlig skönhet, vilket gör det till det perfekta sättet att uppleva höjdpunkterna i Mauritius. INKLUDERAT Paket för 2 personer; Tvåvägstransfer för två personer i ett familjefordon; Grillad lunch; Drycker Upphämtning och avlämning Vad du behöver veta innan du åker VAD DU SKA TA MED DIG: Handduk för stranden; Solskyddsmedel; Kamera; Drybag. HÄMTNING: Vi uppmanar dig att vara redo i tid och vänta i receptionen / lobbyn. YTTERLIGARE PERSONER: Ytterligare personer kostar 70 euro per person. VÄNLIGT MEDDELANDE Vi tar inget ansvar för förlust eller skada på din egendom under resan. Avbokningsregler Resan kan avbokas kostnadsfritt fram till 3 dag(ar) före. Ingår i priset Upphämtning Lunch (grillad) Drycker Utrustning: "Snorkelutrustning."

Dykning i norr med Blue World Adventures

Dykning i norr med Blue World Adventures

Vid ankomsten får du lära dig de grundläggande säkerhetsriktlinjerna och de färdigheter som krävs för att dyka under direkt övervakning av en professionell padi. Öva dina färdigheter på grunt vatten för att förbereda dig för ditt äventyr. sedan ger du dig iväg på ett övervakat dyk i öppet vatten för att se mauritius undervattensunderverk. Mauritius norra kust sägs ha några av de bästa dykningarna i området. njut av kristallklart vatten, varma temperaturer och massor av spännande undervattensobjekt, från färgglada koraller till skeppsvrak från 1700-talet.

Alla aktiviteter

29 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Trou-aux-Biches

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Trou-aux-Biches?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Trou-aux-Biches:

Sevärdheterna i Trou-aux-Biches du inte bör missa

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Trou-aux-Biches?

Här är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Trou-aux-Biches?

Se alla erbjudanden och rabatter i Trou-aux-Biches på GetYourGuide

Trou-aux-Biches: Vilka är de mest populära museerna och utställningarna?

De mest populära museerna och utställningarna i Trou-aux-Biches är:

Se alla museer och utställningar i Trou-aux-Biches på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Trou-aux-Biches

Att göra i Trou-aux-Biches

Städer i Mauritius

Trou-aux-Biches: Fler aktiviteter och sevärdheter

Trou-aux-Biches: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Trou-aux-Biches

Samlat omdöme

4.6
(52 recensioner)

Vår chaufför var Rajen. Han kom i tid och förklarade oss väldigt många saker om kulturen, naturen och vanorna på Mauritius. Vi hade tillräckligt med tid för att besöka höjdpunkterna. Han var mycket vänlig och mycket trevlig. Han var en av de bästa förarna vi någonsin haft! Vi var glada över att träffa honom och att tillbringa en underbar dag med honom! Tack Rajen för denna intressanta och speciella dag.

Vi hade en varierad, intressant och mycket informativ rundtur. Vår guide gav oss hela tiden intressant information och kunde svara på alla våra frågor. Vi kunde infoga våra önskemål i turnéplaneringen. Han lämnade oss inte ensamma vid den gamla basaren i Port Louis, som fortfarande är väldigt originell. Detta hjälper dig att undvika att bli lurad. Vi var mycket nöjda med turnén och hade en underbar dag

Vår guide Dhlraj var mycket trevlig och en mycket säker förare. Han visade och förklarade mycket. Hans engelska är mycket bra. Vi såg många olika saker på turnén. Du måste vara medveten om att de flesta butiker och till och med museer är stängda på söndagar.

Vår guide Mr.Sameer var mycket bra. Mycket informativ, kunnig och en mycket snäll person. Vi hade en underbar dag med honom. Högt rekommenderad.

Tack till Ravin för denna fantastiska dag. Jag rekommenderar denna aktivitet som är trogen den aviserade beskrivningen!!