Tromsø
Valskådning och delfinturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Tromsø

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Tromsø? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Tromsø

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 481 omdömen

Nattresan gick snabbt över. Landskapen var magnifika. När vi väl kom dit fick vi utrusta oss snabbt. Vår pilot / guide var fantastisk. Valarna och späckhuggarna fanns där trots det hårda havet. Showen var underbar. Återkomsten med solnedgången, det grova havet, vår pilot som surfade på vågorna med otrolig lätthet: ett oförglömligt minne. Tack så mycket. Jag rekommenderar grundligt!

Vi hade turen att stöta på både späckhuggare (säkert 30-50 stycken) och några knölvalar på vår tur. Det är väldigt kallt ute till havs i november, så var förberedd med välklädda fötter och termobyxor! Personalen var otroligt trevlig och kunnig - Detta är verkligen ett prisvärt minne för livet!

Det var en underbar upplevelse. Vi har sett så många späckhuggare på nära håll. Bara gigantiskt!!!!! Hela organisationen var också jättebra. Högt rekommenderad!!!!!! Tack för den fantastiska upplevelsen

Fantastisk båt, trevlig och kunnig personal, som tog hänsyn, visade valarna respekt genom att hålla avstånd och låta valarna komma till båten själva istället för tvärtom.

Lysande. Vi såg späckhuggare och knölvalar. Imponerande landskap och båtturen är en totalupplevelse. Värmedräkter blir inte kalla. Högt rekommenderad.