Tromsø
Buss- och minivanturer

Bokad mer än 300 gånger förra veckan

Buss- och minivanturer
35 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Tromsø Buss- och minivanturer

Tromsø: Valskådningstur med hybridelektrisk katamaran

Tromsø: Valskådningstur med hybridelektrisk katamaran

Sätt segel på en hybridelektrisk katamarankryssning för de arktiska vattnen och observera marina djur i deras naturliga livsmiljö. Se späckhuggare, fenvalar, kaskeloter och/eller knölvalar äta i de iskalla fjordarna och beundra de fantastiska landskapen runt omkring dig. Avresa från Tromsø på morgonen och bege dig ut till Skjervøy där valarna är i tid för att njuta av de korta timmarna av dagsljus. Ta in den hisnande utsikten över frusna landskap i bekväma, panoramiska lounger. Våra båtar är utformade för sightseeing och har kapacitet för över 100 gäster. Men de stora panoramafönstren och däcken i flera nivåer gör att du kan njuta av utsikten var du än befinner dig ombord. Du hittar ett urval av mat och dryck att köpa ombord. Vi seglar i ca 3 till 3,5 timmar för att nå valarna och tillbringar ca 1 till 1,5 timmar runt deras födosöksplatser. Vår kapten kommer att hålla utkik efter valarna. Ibland tar det lite längre tid att upptäcka en knölval, fenval, kaskelot och/eller späckhuggare, men våra guider har några smarta knep för att upptäcka dem. Medan vi letar efter valarna kommer våra passionerade guider att dela med sig av sina personliga berättelser från Tromsø-området och intressanta sevärdheter som vi kan se från fjordarna. Naturligtvis skulle en valskådningstur inte vara komplett utan ett överflöd av information om knölvalar, fenvalar, kaskeloter och/eller späckhuggare. När valarna har upptäckts byter vi till vår elektriska och tysta motor för att minimera störningarna för valarna. Vibrationerna och bullret från motorerna har av forskare nämnts som en stor störning för det marina livet och valarna. Vi strävar efter att arbeta för en bättre och mer ansvarsfull valskådningsturism och därför följer vi en strikt valskådningsfilosofi. Obs: Vänligen ta med varma kläder, inklusive ull och motsvarande. Vi seglar i arktiska vatten och det är kallt, särskilt ute till havs. Våra salonger är uppvärmda och bekväma, men det är kallt ute.

Tromsø: Slädeåkning och utfodring av renar med en samisk guide

Tromsø: Slädeåkning och utfodring av renar med en samisk guide

Upptäck de samiska renskötarnas livsstil på denna dagsutflykt från Tromsö. Res till lägret i en bekväm buss. Träffa renskötarna och åk på en släde som dras av renar. Smaka på äkta samisk mat samtidigt som du lyssnar på traditionella berättelser och sånger medan du samlas runt en öppen eld. Bli hämtad från stadens centrum och koppla av på en kort bilresa längs kusten till renområdet. Din värd hälsar dig välkommen. Hoppa på en släde som dras av en ren och låt din guide leda dig på en magisk slädtur genom snön. Ta dig till lägret och mata den majestätiska renhjorden på 300 djur. Samlas i lavuu (sametält) för lite värme och en utsökt traditionell varm måltid. Cirkla runt lägerelden medan din guide berättar historier om samisk kultur och sjunger jojkar, som är en form av samiska sånger. Återvänd till din mötesplats i Tromsø i slutet av din rundtur.

Tromsø: Minibusstur med norrskensjakt och lägereld

Tromsø: Minibusstur med norrskensjakt och lägereld

Res utanför Tromsö, bort från stadens ljusföroreningar, på jakt efter norrskenet tillsammans med en erfaren guide. Förundras över Arktis enorma majestät medan du delar historier med dina följeslagare vid en sprakande brasa. Avresa från mötesplatsen i centrala Tromsö och ge dig ut på en upplevelse i den arktiska vildmarken som du bara får uppleva en gång i livet. Din erfarna guide kommer sedan att leda dig i jakten på det trollbindande naturfenomenet som är Aurora Borealis. När du söker i skyn på flera olika platser kan du njuta av den robusta skönheten i din omgivning. Lyssna till lokala myter och berättelser om ljusen, samt en vetenskaplig förklaring till varför de existerar. När du har hittat den bästa platsen för att titta på ljusen kan du krypa genom nysnön omgiven av höga berg och djupa fjordar. Ta dig tid att verkligen beundra detta otroliga naturliga ljusspel, där färgerna dansar i luften i vackra, fascinerande mönster. Håll energin uppe med varma drycker och snacks. Låt sedan minnena från sommarlägret komma tillbaka när du grillar marshmallows på en rökig brasa. Ta massor av fina foton under natten. Din guide hjälper dig att ställa in kameran på rätt sätt och tar också foton av din grupp med norrskenet i bakgrunden. Efter en minnesvärd kväll kommer du att släppas av vid ditt boende i Tromsö.

Tromsø: Fjordkryssning med vilda djur och fåglar med lunch och dryck

Tromsø: Fjordkryssning med vilda djur och fåglar med lunch och dryck

Upplev det extraordinära landskapet runt Tromsø-regionen ombord på våra båtar. Kryssa ut på Ishavet och runt de vackra fjordarna och sunden i regionen. Längs vägen kan du njuta av utsökt arktisk fisk, drycker och snacks. Du blir upphämtad på en mötesplats i centrala Tromsö och eskorterad till hamnen för att kliva ombord på en klassisk båt som heter "Capella" eller "Polar Adventure". Slå dig ner i en varm hytt eller använd de isolerade bodysuits för att stanna på däck och beundra utsikten. Upplev djurlivet i Tromsöregionen när du håller utkik efter fåglar som havsörnar, sillgrisslor och ejderungar. Möt lunnefåglar (under säsong), skarvar, sälar och uttrar. Håll kameran på plats hela tiden för att få fantastiska fotomöjligheter. Se små grindvalar och delfiner som leker i vattnet. Titta på strandlinjen för att upptäcka renar och ta in flora och fauna i Tromsø i all sin mångfald. Du kommer också att få prova din fiskelycka, eftersom besättningen kommer att visa dig våra bästa fiskeplatser på rutten. Om du inte vill fiska kan du bara luta dig tillbaka, koppla av och njuta av landskapet. Sedan reser du tillbaka till Tromsö hamn, där din fantastiska polartur slutar.

Från Tromsø: Rundresa med norrsken

Från Tromsø: Rundresa med norrsken

Öka dina chanser att se det bländande norrskenet på den här bussturen från Tromsø. Håll dig varm med en termodräkt och varma drycker. Se till att du får fantastiska bilder på din tur med kamerahjälp från din guide. Avgå från Tromsø i en bekväm, luftkonditionerad buss och ge dig ut på jakt efter de dansande ljusen från norrskenet. Slappna av i den bekväma bussen på väg till den plats där meteorologerna har förutspått att ljuset kommer att vara som bäst. Få en ärlig bedömning av sannolikheten att se ljusen av din guide för den kvällen. För att få fantastiska vyer av himlen bör du bege dig till områden med god solaktivitet och klar himmel. Njut av flexibilitet när det gäller stopp, aktiviteter och beslut om resans längd. Din guide kommer att hjälpa dig med kamerainställningar och användning av ett stativ för att få de bästa bilderna. Efter rundturen blir du avsläppt vid ditt hotell.

Från Tromsø: Nordljusjakt med båt

Från Tromsø: Nordljusjakt med båt

Upplevelsen börjar i kajen i Tromsø centrum, och därifrån tar du dig an den arktiska natten ombord. MS Polar Adventure. Båten avgår klockan 20.00 och sätter kurs mot den destination där chanserna att se norrsken är som störst. Ombord finns en mängd varma och kalla drycker som du kan njuta av och hålla dig varm, det är självbetjäning och du kan äta så många kakor och dricka så mycket kaffe som du vill. Det finns även termodräkter tillgängliga som du kan ta på dig för en kall vinterkväll. Foton ingår inte i denna aktivitet, men besättningen ombord hjälper dig att ställa in rätt inställningar på din kamera och telefon så att du kan fånga den gröna damen. Du får ta med dig mat och dryck, men alkohol är inte tillåtet att ta med ombord. Båten kommer att stanna med norrskenet så länge den kan med hänsyn till turens längd. Båten återvänder till samma brygga precis bredvid Scandic Ishavshotel klockan 23:30. Vi kan inte garantera att du ser norrskenet, men om du inte ser norrskenet under din första natt kommer du att erbjudas en ny tur gratis de dagar vi har lediga platser(En ny tur är endast giltig en gång). Eftersom vi inte garanterar att du ser norrskenet, kan du inte få en partiell eller fullständig återbetalning om du inte ser norrskenet. De dagar då vädret är dåligt och chanserna att se norrsken är små kommer vi att kontakta dig och be dig flytta din bokning till en annan dag, så var tillgänglig för kontakt inom 24 timmar före avresa.

Tromsø: Självkörande hundspannäventyr med Husky

Tromsø: Självkörande hundspannäventyr med Husky

Ge dig ut på en guidad slädupplevelse från Tromsø. Turas om att styra släden eller njut bara av det otroliga arktiska landskapet. Efteråt kan du berätta historier runt en varm eld med varm choklad och tårta. Hoppa på den bekväma minibussen och kör till kenneln på ön Kvaløya. När du väl är påklädd kan du gå till kenneln och träffa de 130 Alaskan Huskies som alltid är glada över att få träffa gästerna. Få en kort demonstration av hur man kör en släde och ställ gärna frågor. Följ sedan din guide och träffa dina huskies. Varje par, en passagerare och en chaufför, kommer att ha sin egen släde. Du har flera möjligheter att byta mellan olika roller när resan börjar. Slutligen ger du dig ut i snön och följer guiden längs stigen. Ta foton under hela resan och njut av de otroliga landskapen. Efter det 90 minuter långa äventyret kan du ta dig till Sami Lavvo för varma drycker och Heges berömda hemgjorda chokladkaka. Utbyt historier från resan runt den mysiga öppna spisen tills det är dags att byta om och hoppa tillbaka på bussen. Du återvänder till den ursprungliga startpunkten. 

Från Tromsø: Valskådningssafari på höghastighetskatamaran

Från Tromsø: Valskådningssafari på höghastighetskatamaran

Kliv ombord på vår snabba och moderna katamaran och följ med på en spännande resa till hjärtat av valarnas vinterlandskap. Vårt snabba fartyg ser till att vi är en av de första båtarna som anländer till valobservationsområdet på varje tur, vilket maximerar din tid bland dessa magnifika varelser. Under vintern migrerar knölvalarna och späckhuggarna till Nordnorge, till Tromsös kalla vatten för att äta atlantisk sill under vintermånaderna (mitten av oktober till slutet av januari). När vi kryssar till valplatsen bjuds du på fantastisk utsikt över Lyngenalperna och en fängslande, naturskön resa. Våra kunniga guider erbjuder insiktsfull information om valarna och den lokala historien, vilket garanterar en rolig och lärorik upplevelse. Koppla av i vår rymliga lounge, utrustad med panoramafönster och se havets underverk utvecklas. Om du inte ser några valar på din tur får du boka en andra tur gratis i Norwegian Travels försäljningsbutik, Sjøgata 16 (beroende på tillgänglighet på nästa tur). Vi är engagerade i att erbjuda miljömedvetna upplevelser och våra turer är utformade för att respektera det marina livet. Vi följer AECO:s riktlinjer för valskådning och vi är certifierade av Eco-lighthouse. Vår båt är rymlig med en bekväm, varm lounge med panoramafönster, en stor kiosk, toaletter och flera utomhusdäck.

Från Tromsø: Jakt på norrsken med guidad buss

Från Tromsø: Jakt på norrsken med guidad buss

Vi kommer att jaga låga ljusföroreningar och försöka undvika de irriterande moln som kan försöka stjäla norrskenets show från oss. Vårt uppdrag är att ta dig med på en spännande resa genom himlavalvet ovanför. Vi kommer att bege oss till de bästa platserna med störst chans att fånga de fascinerande norrskenen. När vi har hittat den perfekta platsen, där scenen är redo för naturens storslagna föreställning, värmer vi din själ med ångande varma drycker och kex. Våra engagerade guider kommer att vara era arktiska följeslagare under hela kvällen och se till att ni har det varmt och skönt. För extra mys kan du hyra termodräkter och stövlar vid turens mötesplats (beroende på tillgänglighet). Eftersom Tromsös väder gillar att hålla oss på halster kanske vi gör det här äventyret till en dans med elementen och tar med dig till olika imponerande platser under den arktiska natthimlen på jakt efter vår dam på himlen. Om norrskenet välsignar oss med sin närvaro kommer din fotoguide att fånga de magiska ögonblicken med några fantastiska porträttfoton. Se det som din kosmiska fotosession, där du fångar minnen som kommer att vara livet ut. Om du vill ta en norrskensbild själv hjälper din guide dig gärna och delar med sig av tips och tricks. Du kan också hyra ett stativ på mötesplatsen för turen (beroende på tillgänglighet). Så gör dig redo att jaga norrsken som aldrig förr, med oss vid din sida varje steg på vägen.

Tromsø: Jakt på norrsken med gratis bilder

Tromsø: Jakt på norrsken med gratis bilder

När du går med på denna expertledda utflykt i liten grupp kan du se naturens finaste ljusshow. Delta i en jakt där destinationen ändras beroende på bästa chansen att se ljuset. Undertiden går färden ut till kusten, ibland inåt landet och andra gånger förbi tre fjordar upp till den finska gränsen. Det slutliga beslutet lämnas så sent som möjligt för att maximera chansen att se de majestätiska ljusen dansa på himlen. Hoppa in i skåpbilen och möt din grupp och expertguide. När du har hittat den perfekta platsen slår du dig ner och väntar på att norrskenets lysande färger ska dyka upp. Din guide hjälper dig att justera din kamera så att du kan ta de bästa bilderna av dem. Njut av varma drycker och kex medan du håller ett öga på himlen. Njut av en exklusiv jakt med en gruppstorlek på högst 16 gäster. Din guide svarar gärna på alla dina frågor och tar högupplösta bilder som du kan dela med gruppen efter turen.

Tromsø

Tromsø

Våra mest rekommenderade Tromsø Buss- och minivanturer

Tromsø: Valskådningstur med hybridelektrisk katamaran

Tromsø: Valskådningstur med hybridelektrisk katamaran

Sätt segel på en hybridelektrisk katamarankryssning för de arktiska vattnen och observera marina djur i deras naturliga livsmiljö. Se späckhuggare, fenvalar, kaskeloter och/eller knölvalar äta i de iskalla fjordarna och beundra de fantastiska landskapen runt omkring dig. Avresa från Tromsø på morgonen och bege dig ut till Skjervøy där valarna är i tid för att njuta av de korta timmarna av dagsljus. Ta in den hisnande utsikten över frusna landskap i bekväma, panoramiska lounger. Våra båtar är utformade för sightseeing och har kapacitet för över 100 gäster. Men de stora panoramafönstren och däcken i flera nivåer gör att du kan njuta av utsikten var du än befinner dig ombord. Du hittar ett urval av mat och dryck att köpa ombord. Vi seglar i ca 3 till 3,5 timmar för att nå valarna och tillbringar ca 1 till 1,5 timmar runt deras födosöksplatser. Vår kapten kommer att hålla utkik efter valarna. Ibland tar det lite längre tid att upptäcka en knölval, fenval, kaskelot och/eller späckhuggare, men våra guider har några smarta knep för att upptäcka dem. Medan vi letar efter valarna kommer våra passionerade guider att dela med sig av sina personliga berättelser från Tromsø-området och intressanta sevärdheter som vi kan se från fjordarna. Naturligtvis skulle en valskådningstur inte vara komplett utan ett överflöd av information om knölvalar, fenvalar, kaskeloter och/eller späckhuggare. När valarna har upptäckts byter vi till vår elektriska och tysta motor för att minimera störningarna för valarna. Vibrationerna och bullret från motorerna har av forskare nämnts som en stor störning för det marina livet och valarna. Vi strävar efter att arbeta för en bättre och mer ansvarsfull valskådningsturism och därför följer vi en strikt valskådningsfilosofi. Obs: Vänligen ta med varma kläder, inklusive ull och motsvarande. Vi seglar i arktiska vatten och det är kallt, särskilt ute till havs. Våra salonger är uppvärmda och bekväma, men det är kallt ute.

Tromsø: Slädeåkning och utfodring av renar med en samisk guide

Tromsø: Slädeåkning och utfodring av renar med en samisk guide

Upptäck de samiska renskötarnas livsstil på denna dagsutflykt från Tromsö. Res till lägret i en bekväm buss. Träffa renskötarna och åk på en släde som dras av renar. Smaka på äkta samisk mat samtidigt som du lyssnar på traditionella berättelser och sånger medan du samlas runt en öppen eld. Bli hämtad från stadens centrum och koppla av på en kort bilresa längs kusten till renområdet. Din värd hälsar dig välkommen. Hoppa på en släde som dras av en ren och låt din guide leda dig på en magisk slädtur genom snön. Ta dig till lägret och mata den majestätiska renhjorden på 300 djur. Samlas i lavuu (sametält) för lite värme och en utsökt traditionell varm måltid. Cirkla runt lägerelden medan din guide berättar historier om samisk kultur och sjunger jojkar, som är en form av samiska sånger. Återvänd till din mötesplats i Tromsø i slutet av din rundtur.

Tromsø: Minibusstur med norrskensjakt och lägereld

Tromsø: Minibusstur med norrskensjakt och lägereld

Res utanför Tromsö, bort från stadens ljusföroreningar, på jakt efter norrskenet tillsammans med en erfaren guide. Förundras över Arktis enorma majestät medan du delar historier med dina följeslagare vid en sprakande brasa. Avresa från mötesplatsen i centrala Tromsö och ge dig ut på en upplevelse i den arktiska vildmarken som du bara får uppleva en gång i livet. Din erfarna guide kommer sedan att leda dig i jakten på det trollbindande naturfenomenet som är Aurora Borealis. När du söker i skyn på flera olika platser kan du njuta av den robusta skönheten i din omgivning. Lyssna till lokala myter och berättelser om ljusen, samt en vetenskaplig förklaring till varför de existerar. När du har hittat den bästa platsen för att titta på ljusen kan du krypa genom nysnön omgiven av höga berg och djupa fjordar. Ta dig tid att verkligen beundra detta otroliga naturliga ljusspel, där färgerna dansar i luften i vackra, fascinerande mönster. Håll energin uppe med varma drycker och snacks. Låt sedan minnena från sommarlägret komma tillbaka när du grillar marshmallows på en rökig brasa. Ta massor av fina foton under natten. Din guide hjälper dig att ställa in kameran på rätt sätt och tar också foton av din grupp med norrskenet i bakgrunden. Efter en minnesvärd kväll kommer du att släppas av vid ditt boende i Tromsö.

Tromsø: Fjordkryssning med vilda djur och fåglar med lunch och dryck

Tromsø: Fjordkryssning med vilda djur och fåglar med lunch och dryck

Upplev det extraordinära landskapet runt Tromsø-regionen ombord på våra båtar. Kryssa ut på Ishavet och runt de vackra fjordarna och sunden i regionen. Längs vägen kan du njuta av utsökt arktisk fisk, drycker och snacks. Du blir upphämtad på en mötesplats i centrala Tromsö och eskorterad till hamnen för att kliva ombord på en klassisk båt som heter "Capella" eller "Polar Adventure". Slå dig ner i en varm hytt eller använd de isolerade bodysuits för att stanna på däck och beundra utsikten. Upplev djurlivet i Tromsöregionen när du håller utkik efter fåglar som havsörnar, sillgrisslor och ejderungar. Möt lunnefåglar (under säsong), skarvar, sälar och uttrar. Håll kameran på plats hela tiden för att få fantastiska fotomöjligheter. Se små grindvalar och delfiner som leker i vattnet. Titta på strandlinjen för att upptäcka renar och ta in flora och fauna i Tromsø i all sin mångfald. Du kommer också att få prova din fiskelycka, eftersom besättningen kommer att visa dig våra bästa fiskeplatser på rutten. Om du inte vill fiska kan du bara luta dig tillbaka, koppla av och njuta av landskapet. Sedan reser du tillbaka till Tromsö hamn, där din fantastiska polartur slutar.

Från Tromsø: Rundresa med norrsken

Från Tromsø: Rundresa med norrsken

Öka dina chanser att se det bländande norrskenet på den här bussturen från Tromsø. Håll dig varm med en termodräkt och varma drycker. Se till att du får fantastiska bilder på din tur med kamerahjälp från din guide. Avgå från Tromsø i en bekväm, luftkonditionerad buss och ge dig ut på jakt efter de dansande ljusen från norrskenet. Slappna av i den bekväma bussen på väg till den plats där meteorologerna har förutspått att ljuset kommer att vara som bäst. Få en ärlig bedömning av sannolikheten att se ljusen av din guide för den kvällen. För att få fantastiska vyer av himlen bör du bege dig till områden med god solaktivitet och klar himmel. Njut av flexibilitet när det gäller stopp, aktiviteter och beslut om resans längd. Din guide kommer att hjälpa dig med kamerainställningar och användning av ett stativ för att få de bästa bilderna. Efter rundturen blir du avsläppt vid ditt hotell.

Från Tromsø: Nordljusjakt med båt

Från Tromsø: Nordljusjakt med båt

Upplevelsen börjar i kajen i Tromsø centrum, och därifrån tar du dig an den arktiska natten ombord. MS Polar Adventure. Båten avgår klockan 20.00 och sätter kurs mot den destination där chanserna att se norrsken är som störst. Ombord finns en mängd varma och kalla drycker som du kan njuta av och hålla dig varm, det är självbetjäning och du kan äta så många kakor och dricka så mycket kaffe som du vill. Det finns även termodräkter tillgängliga som du kan ta på dig för en kall vinterkväll. Foton ingår inte i denna aktivitet, men besättningen ombord hjälper dig att ställa in rätt inställningar på din kamera och telefon så att du kan fånga den gröna damen. Du får ta med dig mat och dryck, men alkohol är inte tillåtet att ta med ombord. Båten kommer att stanna med norrskenet så länge den kan med hänsyn till turens längd. Båten återvänder till samma brygga precis bredvid Scandic Ishavshotel klockan 23:30. Vi kan inte garantera att du ser norrskenet, men om du inte ser norrskenet under din första natt kommer du att erbjudas en ny tur gratis de dagar vi har lediga platser(En ny tur är endast giltig en gång). Eftersom vi inte garanterar att du ser norrskenet, kan du inte få en partiell eller fullständig återbetalning om du inte ser norrskenet. De dagar då vädret är dåligt och chanserna att se norrsken är små kommer vi att kontakta dig och be dig flytta din bokning till en annan dag, så var tillgänglig för kontakt inom 24 timmar före avresa.

Tromsø: Självkörande hundspannäventyr med Husky

Tromsø: Självkörande hundspannäventyr med Husky

Ge dig ut på en guidad slädupplevelse från Tromsø. Turas om att styra släden eller njut bara av det otroliga arktiska landskapet. Efteråt kan du berätta historier runt en varm eld med varm choklad och tårta. Hoppa på den bekväma minibussen och kör till kenneln på ön Kvaløya. När du väl är påklädd kan du gå till kenneln och träffa de 130 Alaskan Huskies som alltid är glada över att få träffa gästerna. Få en kort demonstration av hur man kör en släde och ställ gärna frågor. Följ sedan din guide och träffa dina huskies. Varje par, en passagerare och en chaufför, kommer att ha sin egen släde. Du har flera möjligheter att byta mellan olika roller när resan börjar. Slutligen ger du dig ut i snön och följer guiden längs stigen. Ta foton under hela resan och njut av de otroliga landskapen. Efter det 90 minuter långa äventyret kan du ta dig till Sami Lavvo för varma drycker och Heges berömda hemgjorda chokladkaka. Utbyt historier från resan runt den mysiga öppna spisen tills det är dags att byta om och hoppa tillbaka på bussen. Du återvänder till den ursprungliga startpunkten. 

Från Tromsø: Valskådningssafari på höghastighetskatamaran

Från Tromsø: Valskådningssafari på höghastighetskatamaran

Kliv ombord på vår snabba och moderna katamaran och följ med på en spännande resa till hjärtat av valarnas vinterlandskap. Vårt snabba fartyg ser till att vi är en av de första båtarna som anländer till valobservationsområdet på varje tur, vilket maximerar din tid bland dessa magnifika varelser. Under vintern migrerar knölvalarna och späckhuggarna till Nordnorge, till Tromsös kalla vatten för att äta atlantisk sill under vintermånaderna (mitten av oktober till slutet av januari). När vi kryssar till valplatsen bjuds du på fantastisk utsikt över Lyngenalperna och en fängslande, naturskön resa. Våra kunniga guider erbjuder insiktsfull information om valarna och den lokala historien, vilket garanterar en rolig och lärorik upplevelse. Koppla av i vår rymliga lounge, utrustad med panoramafönster och se havets underverk utvecklas. Om du inte ser några valar på din tur får du boka en andra tur gratis i Norwegian Travels försäljningsbutik, Sjøgata 16 (beroende på tillgänglighet på nästa tur). Vi är engagerade i att erbjuda miljömedvetna upplevelser och våra turer är utformade för att respektera det marina livet. Vi följer AECO:s riktlinjer för valskådning och vi är certifierade av Eco-lighthouse. Vår båt är rymlig med en bekväm, varm lounge med panoramafönster, en stor kiosk, toaletter och flera utomhusdäck.

Från Tromsø: Jakt på norrsken med guidad buss

Från Tromsø: Jakt på norrsken med guidad buss

Vi kommer att jaga låga ljusföroreningar och försöka undvika de irriterande moln som kan försöka stjäla norrskenets show från oss. Vårt uppdrag är att ta dig med på en spännande resa genom himlavalvet ovanför. Vi kommer att bege oss till de bästa platserna med störst chans att fånga de fascinerande norrskenen. När vi har hittat den perfekta platsen, där scenen är redo för naturens storslagna föreställning, värmer vi din själ med ångande varma drycker och kex. Våra engagerade guider kommer att vara era arktiska följeslagare under hela kvällen och se till att ni har det varmt och skönt. För extra mys kan du hyra termodräkter och stövlar vid turens mötesplats (beroende på tillgänglighet). Eftersom Tromsös väder gillar att hålla oss på halster kanske vi gör det här äventyret till en dans med elementen och tar med dig till olika imponerande platser under den arktiska natthimlen på jakt efter vår dam på himlen. Om norrskenet välsignar oss med sin närvaro kommer din fotoguide att fånga de magiska ögonblicken med några fantastiska porträttfoton. Se det som din kosmiska fotosession, där du fångar minnen som kommer att vara livet ut. Om du vill ta en norrskensbild själv hjälper din guide dig gärna och delar med sig av tips och tricks. Du kan också hyra ett stativ på mötesplatsen för turen (beroende på tillgänglighet). Så gör dig redo att jaga norrsken som aldrig förr, med oss vid din sida varje steg på vägen.

Tromsø: Jakt på norrsken med gratis bilder

Tromsø: Jakt på norrsken med gratis bilder

När du går med på denna expertledda utflykt i liten grupp kan du se naturens finaste ljusshow. Delta i en jakt där destinationen ändras beroende på bästa chansen att se ljuset. Undertiden går färden ut till kusten, ibland inåt landet och andra gånger förbi tre fjordar upp till den finska gränsen. Det slutliga beslutet lämnas så sent som möjligt för att maximera chansen att se de majestätiska ljusen dansa på himlen. Hoppa in i skåpbilen och möt din grupp och expertguide. När du har hittat den perfekta platsen slår du dig ner och väntar på att norrskenets lysande färger ska dyka upp. Din guide hjälper dig att justera din kamera så att du kan ta de bästa bilderna av dem. Njut av varma drycker och kex medan du håller ett öga på himlen. Njut av en exklusiv jakt med en gruppstorlek på högst 16 gäster. Din guide svarar gärna på alla dina frågor och tar högupplösta bilder som du kan dela med gruppen efter turen.

Vanliga frågor om Buss- och minivanturer i Tromsø

Vad finns det för andra saker att göra än Buss- och minivanturer som är värt att besöka i Tromsø?

Andra upplevelser du inte bör missa i Tromsø:

De mest populära sevärdheterna i Tromsø

Att göra i Tromsø

Städer i Norge

Tromsø: Fler aktiviteter och sevärdheter

Tromsø: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Tromsø

Samlat omdöme

4.7
(2 231 recensioner)

Helt enkelt väldigt vackert! Hundarna var alla väldigt söta och förtroendefulla. Till middag blev det fisksoppa, bröd och tårta. Under måltiden påpekade guiderna för oss att norrskenet kunde ses och att vi kunde äta senare. Norrskenet var väldigt intensivt. Efteråt åt vi klart och lyssnade på berättelser om norrsken runt lägerelden. Guiden var mycket kunnig och smittade alla med sin entusiasm för norrsken. Återresan var avslappnad. Vi var tillbaka runt 23.00.

Vilken fantastisk kväll. Om ungefär en halvtimme anlände vi, vi bevittnade ett hisnande norrsken, sedan spenderade vi tid med hundarna och de serverade oss en typisk middag i kojan, för att avsluta denna magiska kväll runt elden med marshmallows, en superupplevelse rekommenderas tack till alla

Många fina stopp längs vägen med fotografering. Kunnig,entusiastisk och engagerad guide. En förbättring kan vara lite matigare lunch på en lång resa. Vi kan varmt rekommendera denna tur.

Huskies är mycket förtroendefulla, fina faciliteter - tält/hyddor, god mat, historier om norrskenet berättas