Lägg till datum

TromsøBuss- och minivanturer

Våra mest rekommenderade Tromsø Buss- och minivanturer

Tromsø: Arktiskt landskap och fjordtur

1. Tromsø: Arktiskt landskap och fjordtur

Bli en del av det arktiska landskapet och Fjord Tour. Upplev den hisnande arktiska naturen på nära håll. Se de vackra fjordarna, dalarna, bergen, sjöarna, öarna och andra extraordinära utsiktspunkter i denna region. Njut av den rena och friska luften och vattnet i detta område. Se kusten i Norska havet, med dess vackra gröna glänsande vatten och vita sandstränder Spot djurlivet i regionen, inklusive renar, älgar, sälar, havsörnar och uttrar som kan ses med lite tur. På slutdestinationen i en hög dal kan du dricka varm choklad och äta den norska traditionella Lefse-kakan.

Tromsö norrskenstur med professionella foton. Tromsö

2. Tromsö norrskenstur med professionella foton. Tromsö

Vår guide kommer att hämta dig och släppa dig från ditt hotell. Turnén kan ta 5-7 timmar beror på väderförhållandena Vi har vårt basläger där vi tar med våra gäster, det är utrustat med toalett och kök. Vi börjar vår resa med att åka till några utsiktsplatser utanför Tromsø och vår slutdestination är på baslägret. Men om Northernlights inte är synligt i Tromsø-området, kommer vi att köra dig hela vägen upp till Finlands gräns och uppleva vildmarken under den gröna himlen. Det krävs minst 5 deltagare för att turen ska fortsätta annars kommer den automatiskt att avbrytas Ta med ditt pass.

Arctic Fjord Sightseeing med minibuss

3. Arctic Fjord Sightseeing med minibuss

Fjordarna, vikar, byar och sandstränder som ligger en kort bilresa utanför Tromsø är en helt fantastisk region som resenärer från hela världen älskar att utforska. Fördelen med att ge dig ut i naturen på den här turen är att du kan se de mest fantastiska platserna i området samtidigt som du håller dig varm och bekväm i en modern minibuss. Denna turné har skapats speciellt för att visa dig några av de mest speciella fjordarna i området i en bekväm miljö. Dina professionella och kunniga guider känner väl till området och älskar dina favoritplatser samtidigt som de ger dig historia och lokal kunskap längs vägen. Innan turen startar träffas du på den lokala operatörens basläger i centrala Tromsø för en genomgång och introduktion till området du kommer att utforska för dagen. Bussen hämtar dig utanför baslägret så du behöver inte gå långt eller bli kall på vägen. Efter rundturen kan du njuta av den varma loungen på baslägret så länge du vill, där du kan ladda din kamera för kvällen och planera ditt nästa "gyllene ögonblick" i Arktis. Denna turné erbjuder en dag med att utforska fjordarna som vetter mot det massiva Atlanten, medan du njuter av den genuina miljön för en liten grupp och en erfaren guide. Det är en rundtur för hela familjen och du får möjlighet att ställa frågor, ta bilder och sträcka på benen i denna fantastiska arktiska miljö. Under turen stannar du för kaffe/te och en lätt måltid på en lokal favoritplats. Du kommer att förse dig med varma skyddsdräkter, handskar och stövlar för att göra denna arktiska upplevelse så bekväm som möjligt. Bilen är alltid varm och är du intresserad av att fota lite när du stannar kan du låna stativ gratis. Gruppstorlekar är alltid små (upp till 15 personer), för att säkerställa att du får en personlig upplevelse och kontakt med dina guider.

Tromsø: Nordljusjakt med gratis bilder

4. Tromsø: Nordljusjakt med gratis bilder

När du går med på denna expertledda utflykt i liten grupp kan du se naturens finaste ljusshow. Delta i en jakt där destinationen ändras beroende på bästa chansen att se ljuset. Undertiden går färden ut till kusten, ibland inåt landet och andra gånger förbi tre fjordar upp till den finska gränsen. Det slutliga beslutet lämnas så sent som möjligt för att maximera chansen att se de majestätiska ljusen dansa på himlen. Hoppa in i skåpbilen och möt din grupp och expertguide. När du har hittat den perfekta platsen slår du dig ner och väntar på att norrskenets lysande färger ska dyka upp. Din guide hjälper dig att justera din kamera så att du kan ta de bästa bilderna av dem. Njut av varma drycker och kex medan du håller ett öga på himlen. Njut av en exklusiv jakt med en gruppstorlek på högst 16 gäster. Din guide svarar gärna på alla dina frågor och tar högupplösta bilder som du kan dela med gruppen efter turen.

Den arktiska naturen från Tromsø

5. Den arktiska naturen från Tromsø

Följ med på denna 5 timmars dagstur och upplev naturen i en av världens mest orörda regioner.Din guide känner till området mycket väl och tar dig till de mest pittoreska platserna. På den här turen hämtas och lämnas du vid ditt boende, du får ta bilder av dig och landskapet, hemlagad lunch och varma drycker. Ha glädje av den arktiska skönheten under denna underbara upplevelse.

Tromsø: Jaga norrskenet under en privat tur i minibuss

6. Tromsø: Jaga norrskenet under en privat tur i minibuss

Kör längs vackra fjordar, berg och sjöar på en spännande jakt efter Aurora, det svårfångade norrskenet. Njut av att ha din privata minibuss bara för dig själv och din partner, familj eller vänner. Lär dig hur man tar fotografier av norrskenet och - om vädret och norrskenets energi tillåter - fånga magin på bild. Du kommer att hämtas upp från ditt boende i Tromsø och bege dig iväg på en sex timmar lång utflykt i jakt på detta otroligt vackra naturfenomen. Exakt var turen tar dig kan variera; en kväll kan du hamna i närheten av den finska gränsen, medan prognosen kan visa klar himmel på fjordarna väster om Tromsø en annan, så det är dit du körs - du tas alltid till platsen där chansen att se norrskenet är som störst. Runt Tromsø, vid cirka 69,43 grader latitud norrut, lyder idén att om du kan se stjärnorna på himlen, kommer du att kunna se norrskenet. När föraren tar dig till platsen med klar himmel gäller det bra att tålmodigt vänta. Njut av en kopp te eller kaffe med en muffin, innan en lugn Aurora, en stark Aurora eller en superstark Aurora visar sig. Din instruktör kommer att visa dig hur man bäst fångar norrskenet på bild, så att du kan ta med dig minnet av denna fantastiska syn med dig hem.

Norrskensjakt i Tromsö med 8-sitsig minibuss, 6-9 timmar

7. Norrskensjakt i Tromsö med 8-sitsig minibuss, 6-9 timmar

Vintern i Nordnorge bjuder på en fantastisk naturteater som syns på himlen under långa polarnätter - Aurora Borealis. Redan gamla kulturer betraktade norrsken som en av de mest extraordinära och spektakulära upplevelserna som aldrig blir densamma igen. Det är därför vi kan jaga norrsken om och om igen med hopp om att det ikväll kommer att vara överraskande och färgstarkt som aldrig förr. Om du vill uppleva denna tur med oss tar vi dig till några av de bästa platserna för att se norrsken där vi kommer att vara omgivna av magnifika berg och fjordar långt borta från stadens ljus och upptagen civilisation. Under hela turen håller vi kontakten med andra erfarna guider för att få väderuppdateringar från olika platser och vi följer 3 olika väderprognoser för att göra rätt slutsatser vart vi ska åka. Med våra två fullformatskameror är vi redo att ta porträtt av dig med norrsken i bakgrunden, plus norrsken och landskapsfoton. Timelapse / video erbjuder vi i händelse av fin stark auroraaktivitet. Vi hjälper dig gärna med våra varma kläder/utrustning som du kan behöva här i Arktis.

Tromsø: Subarktisk fjord – privat rundtur med hotelltransfer

8. Tromsø: Subarktisk fjord – privat rundtur med hotelltransfer

Upptäck det vilda Arktis på denna guidade tur till Tromso Fjord. Se gnistrande vita stränder och besök små samhällen och byar i området. Stanna till för lunch i en pittoresk miljö. Du hämtas på ditt hotell och beger dig till Sommarøy, som är en grupp öar i det öppna havet. Här finns några av de vackraste vita stränderna i regionen. Passera genom små samhällen längs fjorden och lär dig om deras unika traditioner. Håll ögonen öppna för att se renar, havsörnar och andra fåglar vid fjorden och marina djur längs kusten. Stanna för lunch på en pittoresk plats och se till att ta många foton.

Tromsö: Utflykt med linbana och arktiska panoramautsikter

9. Tromsö: Utflykt med linbana och arktiska panoramautsikter

Gör dig redo för en autentisk arktisk upplevelse.Ha nöje av en tur med den berömda linbanan Tromsö Fjellheisen. Väl uppe på toppen, förundras över de utsikter du kan se över staden Tromsö och den vackra naturen runt omkring.  Njut av de fantastiska utsikterna över arktiska landskap med en guide från trakten som kan lära dig allt om Tromsö. Du får veta varför Tromsö kallas "Nordens Paris" och "Porten till Arktis".Ta en stund för att njuta av denna unika utsikt och ta fantastiska fotografier som blir ett minne för livet.

Tromsø: Arctic Sightseeing Tour & Citizen Science Project

10. Tromsø: Arctic Sightseeing Tour & Citizen Science Project

Detta är en möjlighet för dig att uppleva vad den arktiska vildmarken har att erbjuda. Turen startar från Tromsø centrum, varifrån du tas till kusten, den västra sidan av Tromsø. Gruppstorleken är högst 15 personer, vilket garanterar en intim och mysig upplevelse för alla. Åk till Kvaløya, en av Norges största och vackraste öar. Ta bilder av fjordarna, bergen, stränderna, sjöarna, skogarna och de små byarna på landsbygden. Din guide hjälper dig med din kamera och tar bilder längs vägen. Dessa foton kommer att delas senare i en upplösning i webbstorlek. Delta också i ett medborgarforskningsprojekt och ta tillfället i akt att samla in data från stränderna. Följ validerade metoder och hjälp till att kämpa för att skydda tundran. Efter insamlingen laddas uppgifterna upp till en forskares databas och används för att bidra till att informera om politiska beslut. Njut sedan av en hemlagad lunch och varm choklad innan du återvänder till Tromsø.

Tillgängliga aktiviteter

17 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Vanliga frågor om Buss- och minivanturer i Tromsø

Vad finns det för andra saker att göra än Buss- och minivanturer som är värt att besöka i Tromsø?

Vilka Buss- och minivanturer i Tromsø vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Tromsø: Fler aktiviteter och sevärdheter

Tromsø: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Tromsø

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 2 231 omdömen

Vi hade en fantastisk tid med Francisco of Green Gold of Norway. Vi uppskattade att han uppriktigt meddelade oss att det inte skulle finnas någon chans att se norrsken den kvällen och frågade om vi ville boka om; vilket vi gjorde. Vi bokade om till 2 nätter senare och norrskenet dansade på himlen i 2 timmar. Francisco erbjöd sig att ta bilder på vår grupp och skickade dessa bilder och mer till oss innan vi vaknade nästa morgon. Detta var en upplevelse en gång i livet och vi rekommenderar starkt Francisco och Green Gold of Norway för att göra din upplevelse oförglömlig.

Vi såg fantastiskt norrsken. Det är det viktigaste! Reseguiden Francesco var inte alls intresserad av sina gäster, totalt ointresse och svarade oss inte alls. Anmärkning om mellanmål, det finns inga, det fanns kaffe. Fick fina bilder. Hänvisning till rea på snödräkt saknas i annonsen.