Tromsø

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Tromsø

Más actividades y cosas que hacer en Tromsø

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Tromsø? Pincha aquí para ver la lista completa.

Vad besökare tycker om Tromsø

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 6 221 omdömen

Det var en lång båtresa fram och tillbaka, men den frusna naturen var så spektakulär att det inte gjorde något. Vi hade jättetur med vädret, klart och lugnt på havet. Vi fick se knölvalar först. Det var många andra båtar från andra valskådningsföretag i närheten. Och jag upplevde detta (Brimexplorer) som det mest hänsynsfulla mot valarna. De stängde av motorn och körde på el, och de körde inte rätt på valarna som flera andra båtar gjorde. Vi såg en knölval hona med en unge och flera andra båtar körde rätt mot dem i full fart. Det gjorde inte vår båt. Sedan när vi var påväg tillbaka till Tromsö fick vi även se en liten flock orcas.

En jättehärlig resa. Vi fick se både späckhuggare och knölvalar på nära håll. Även om vi inte haft den turen så hade det varit en fantastisk naturupplevelse. Engagerade och pålästa guider som gjorde den karga naturen levande med sina beskrivningar.

Teamet funkade jätte bra. Guidens ansträngningar att hitta rätt plats och att skapa en bra stämning. Vi hade tur också med norrsken ...

Fantastisk båttur med torskfiské...havsörnsmatning..god lunch.fisksoppa. Givetvis denna fina utsikten från båten. Fint minne.

Smidig transfer och fantastisk guidning på plats. Super god lunch. Jag tycker det är klart värt att åka på den här turen.