Tromsø
Valskådning och delfinturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Tromsø

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Tromsø? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Tromsø

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 481 omdömen

Det var en lång båtresa fram och tillbaka, men den frusna naturen var så spektakulär att det inte gjorde något. Vi hade jättetur med vädret, klart och lugnt på havet. Vi fick se knölvalar först. Det var många andra båtar från andra valskådningsföretag i närheten. Och jag upplevde detta (Brimexplorer) som det mest hänsynsfulla mot valarna. De stängde av motorn och körde på el, och de körde inte rätt på valarna som flera andra båtar gjorde. Vi såg en knölval hona med en unge och flera andra båtar körde rätt mot dem i full fart. Det gjorde inte vår båt. Sedan när vi var påväg tillbaka till Tromsö fick vi även se en liten flock orcas.

Lite för entusiastiska och skojiga. Bra förklarat. Rent ombord. Bra fika och mat, men inte bra med lax i soppan när vi fiskat torsk till soppan . Ingen kunde filea fisken??? Den skulle vara till att mata havsörnen med??!! Fin fjordtur, men det finns knölval ganska nära utanför, men det pratades aldrig om. Trevliga och sociala guider!

Härlig utflykt med så trevlig personal att få reda på saker av! De var verkligen engagerade och det var positivt! Vi fick en god fisksoppa mm så det var en jättebra lunch! Fint att se hur landskapet är, det är viktigt att inte bara se Tromsö som är en turistfälla med hemsk arkitektur!

En jättehärlig resa. Vi fick se både späckhuggare och knölvalar på nära håll. Även om vi inte haft den turen så hade det varit en fantastisk naturupplevelse. Engagerade och pålästa guider som gjorde den karga naturen levande med sina beskrivningar.

En naturnära upplevelse med båt då vi fick se både tumlare och havsörn på nära håll. Trevliga besättningsmän samt trivsamma möten med deltagare från olika europeiska länder.