Tromsø
Valskådning och delfinturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Sightseeing in Tromsø

Möchten Sie alle Aktivitäten in Tromsø entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Vad besökare tycker om Tromsø

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 481 omdömen

Det var en lång båtresa fram och tillbaka, men den frusna naturen var så spektakulär att det inte gjorde något. Vi hade jättetur med vädret, klart och lugnt på havet. Vi fick se knölvalar först. Det var många andra båtar från andra valskådningsföretag i närheten. Och jag upplevde detta (Brimexplorer) som det mest hänsynsfulla mot valarna. De stängde av motorn och körde på el, och de körde inte rätt på valarna som flera andra båtar gjorde. Vi såg en knölval hona med en unge och flera andra båtar körde rätt mot dem i full fart. Det gjorde inte vår båt. Sedan när vi var påväg tillbaka till Tromsö fick vi även se en liten flock orcas.

Lite för entusiastiska och skojiga. Bra förklarat. Rent ombord. Bra fika och mat, men inte bra med lax i soppan när vi fiskat torsk till soppan . Ingen kunde filea fisken??? Den skulle vara till att mata havsörnen med??!! Fin fjordtur, men det finns knölval ganska nära utanför, men det pratades aldrig om. Trevliga och sociala guider!

En jättehärlig resa. Vi fick se både späckhuggare och knölvalar på nära håll. Även om vi inte haft den turen så hade det varit en fantastisk naturupplevelse. Engagerade och pålästa guider som gjorde den karga naturen levande med sina beskrivningar.

Bra planerad tur och trevligt bemötande!!!

Trots en mulen förmiddag gjorde personalen allt för att hålla oss på gott humör! En fantastisk dag med mycket egenfångad fisk till lunch och fina vyer!

Fantastisk båttur med torskfiské...havsörnsmatning..god lunch.fisksoppa. Givetvis denna fina utsikten från båten. Fint minne.