Tromsø
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära sevärdheter i Tromsø

Se alla upplevelser i Tromsø

Vad besökare tycker om Tromsø

Det var en lång båtresa fram och tillbaka, men den frusna naturen var så spektakulär att det inte gjorde något. Vi hade jättetur med vädret, klart och lugnt på havet. Vi fick se knölvalar först. Det var många andra båtar från andra valskådningsföretag i närheten. Och jag upplevde detta (Brimexplorer) som det mest hänsynsfulla mot valarna. De stängde av motorn och körde på el, och de körde inte rätt på valarna som flera andra båtar gjorde. Vi såg en knölval hona med en unge och flera andra båtar körde rätt mot dem i full fart. Det gjorde inte vår båt. Sedan när vi var påväg tillbaka till Tromsö fick vi även se en liten flock orcas.

Lite för entusiastiska och skojiga. Bra förklarat. Rent ombord. Bra fika och mat, men inte bra med lax i soppan när vi fiskat torsk till soppan . Ingen kunde filea fisken??? Den skulle vara till att mata havsörnen med??!! Fin fjordtur, men det finns knölval ganska nära utanför, men det pratades aldrig om. Trevliga och sociala guider!

Tromsø: Guidad båttur i fjordar med lunch Omdöme från: Helen, 2019-11-07

Det var en väldigt rolig tur. Vi var ett gött gäng och en magisk kväll. Vi hade lite otur med vädret men våra guider gjorde mer än förväntat för oss så vi hittade det fantastiska norrskenet. En brasa på stranden, lite god soppa, kaffe och ett gött skratt kommer vi långt på.

Väldigt bra arrangemang med den kunniga guiden Max och trevliga chauffören Michael. Våra förutsättningar var gynnsamma tidigt på kvällen och vi åkte genast mot lämpliga områden. Vi fann en mycket kort stund av norrsken efter att ha korsat gränsen till Finland.

Tromsø: Norrskenstur Omdöme från: Stefan, 2020-02-09

En jättehärlig resa. Vi fick se både späckhuggare och knölvalar på nära håll. Även om vi inte haft den turen så hade det varit en fantastisk naturupplevelse. Engagerade och pålästa guider som gjorde den karga naturen levande med sina beskrivningar.