Välj datum

Triumfbågen, Paris

57 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 4

Triumfbågen, Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Triumfbågen, Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Triumfbågen, Paris

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 17 598 omdömen

Med dessa biljetter njöt jag av utsikten från Triumfbågen. Jag skulle aldrig köpa mina biljetter till Eiffeltornet genom Getyourguide igen. Det de erbjuder dig är inte biljetter, du får dem först när du presenterar dig för guiden. Om du inte har hittat (mött) den guiden kan du inte kontakta den här guiden från någon sida (ingenting, nada, inget telefonnummer att ringa). Vi var några minuter försenade till mötet (3) och såg att våra biljetter hade gått förlorade (eftersom vi inte såg guiden på avstånd). Synd, jag skulle säga att getyourguide bara levererar giltiga biljetter och de som vill använda guiden, träffas vid Eiffeltornet och inte vid trappan 500 m från Eiffeltornet.

Kupongen innebar att vi fick hoppa över kön för att köpa biljetter som var ungefär en mil lång. Men sedan fick vi köa i ca 45 minuter genom säkerhetskontrollen så jag skulle verkligen rekommendera denna biljett, speciellt om man har barn, som inte vill köa. Det finns många branta trappsteg att bestiga. När man når toppen är det otroligt och så overkligt. Det är ingen brådska att lämna och stora möjligheter för foton. Museet inuti är intressant och det finns en presentbutik med mycket att se och köpa. Skulle definitivt rekommendera att köpa.

Jag kan faktiskt rekommendera denna resa med buss till alla. De bästa platserna finns givetvis högst upp på bussen. Man måste veta att Sacre Coer till exempel inte finns på sträckan. Men då är det lätt att ta sig till med tunnelbana. Annars kan man kliva av och på vid alla välkända sevärdheter, man ser mycket mer av staden när man tar den här bussen och intrycken är helt andra.

Otroligt nog fick vi ta hissen upp på övervåningen. Vi frågade inte ens om det, jag vet inte om det alltid är så. På toppen har du en hisnande utsikt! Definitivt värt ett besök! Du bör också besöka utställningsområdena på första våningen! Allt gick smidigt

Utmärkt sätt att njuta av monument och offentliga museer. Perfekt för prioritet där det är köer till allt intressant.