Lägg till datum

Triton Fountain

Triton Fountain: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Valletta: Höjdpunkter - självledd jakt på sökare och stadsrundtur

1. Valletta: Höjdpunkter - självledd jakt på sökare och stadsrundtur

Lär känna Valletta i din egen takt på den här interaktiva rundvandringen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med de viktigaste attraktionerna i staden och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. På promenad till alla de bästa landmärkena och gömda pärlor och lös utmaningar. Arbeta med ditt team eller tävla mot dem medan ni lär er lokala fakta och skapar minnen som ni inte kommer att glömma. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. Starta din rundtur från Saint Publius Parish Church med sin vackra interiör, och utforska Tritonernas fontän medan du lär dig om dess symbolik. Fotografera Upper Barrakka-trädgårdens unika estetik och förundras över kyrkan St Catherine of Alexandria som byggdes av de italienska riddarna av Johanniterorden. Sedan väntar den imponerande St John's Co-Cathedral på dig. Fortfarande fortsätter den berömda Great Siege Square din vackra resa till Vallettas hjärta medan du får lära dig historien om detta monument. Bege dig över nationalbiblioteket med dess fantastiska boksamlingar. St George Square kommer att fängsla dig med stormästarpalatset, medan Vallettas katedral blir pricken över i:et på denna unika rundtur. Sökarjakter passar utmärkt som en vardaglig aktivitet eller för svensexor, möhippor, födelsedagsfester eller teambuilding-evenemang.

Malta med Segway: Valletta Experience

2. Malta med Segway: Valletta Experience

Upptäck Maltas UNESCO-listade stad Valletta på en fascinerande guidad tur. Glid fram längs gatorna på en segway och ta dig runt hela Maltas huvudstad. Se de viktigaste torgen och trädgårdarna och stanna till för att utforska de viktigaste platserna och ta foton. I mån av plats och öppettider kan rundturen kompletteras med en audiovisuell show som berättar den dramatiska historien om öarnas 7000-åriga historia. Showen är pedagogisk, informativ och underhållande och går igenom den turbulenta historien om en liten önation som har övervunnit nästan ofattbara odds för att överleva och blomstra.

Valletta: Självguidad historisk vandringstur (ljudguide)

3. Valletta: Självguidad historisk vandringstur (ljudguide)

Följ med på denna expertutformade, självguidade vandringstur för att utforska Valletta, Maltas fantastiska huvudstad. Hela staden finns med på UNESCO:s världsarvslista och med en historia som sträcker sig över nästan fem århundraden betraktas den av många som ett friluftsmuseum! Med sina imponerande befästningar och bastioner, fantastiska barockpalats, fantastiska kyrkor, underbara trädgårdar och vackra arkitektur från barock från mitten av 1500-talet till modernism, är Valletta utan tvekan en av de mest extraordinära och charmiga städer du någonsin kommer att besöka. Våra erfarna och licensierade guider har förberett 17 ljudpunkter som du kan utforska längs en föreslagen rutt runt stadens höjdpunkter. Rutten har utformats särskilt för att ge dig den mest omfattande rundturen i Valletta och för att guida dig runt de viktigaste platserna och landmärkena på cirka 3 till 4 timmar. Fördjupa dig i denna vackra stad, utforska den i din egen takt och tid, lär dig om dess ärorika historia, njut och beundra de många charm och skatter som denna stad har att erbjuda! När du bokar denna rundtur får du en nedladdningskod för appen. som ger dig obegränsad tillgång till den ljudguidade rundturen på din egen smartphone. Innan du ger dig iväg bör du ladda ner den nödvändiga kartan. När kartan är fullständigt nedladdad krävs ingen internet- eller Wi-Fi-anslutning för att få tillgång till den audioguidade turen. På så sätt kan du också navigera offline utan att behöva betala någon extra kostnad för dataroaming. För att berika din upplevelse har vi inkluderat olika stjärnpunkter längs rutten med användbara förslag på shopping, restauranger och ytterligare intressanta platser som museer och kyrkor. Gör det till en dag att minnas, ladda ner appen, upplev Vallettas magnifika arv, besök viktiga landmärken och upptäck dolda pärlor, allt medan du njuter av den imponerande skönhet och distinkta charm som denna stad har att erbjuda.

Valletta: privat rundvandring i det maltesiska köket

4. Valletta: privat rundvandring i det maltesiska köket

Promenera längs Vallettas gator och smaka på läckra rätter så mycket du vill. På den här privata, guidade rundvandringen besöker du historiska matställen mitt bland Vallettas sevärdheter. Berika din kulinariska upplevelse av signaturklassiker med drycker samtidigt som du lär dig om den maltesiska matkulturen. Börja din rundtur vid Tritonfontänen eller vid Grand Harbour's kryssningsterminal. När du har träffat din guide beger du dig in i den charmiga staden Valletta. Ditt första inblick i den maltesiska smaken kommer att omfatta pastizzi, salta puffbakelser med fyllning av ricotta eller ärtor i curry. Därefter tar du del av ett maltesiskt kaffe och upptäcker dryckens roll i historiska revolter. Känn dig sedan som en av Maltas stormästare när du bjuds in för att smaka på ett urval av originalchoklad med unika, lokala tillsatser. Fortsätt din rundtur medan du vandrar förbi vacker arkitektur och knaprar på imqaret, eller traditionella dadelfyllda bakverk som fått sitt namn för sin diamantform och som steks till perfektion. Stanna för en bit mat på den historiska restaurangen bredvid Manoel Theatre, som anses vara den tredje äldsta fungerande teatern i Europa. Här kan du smaka på den maltesiska versionen av ravioli och skölja ner den med en lokal öl. Till nästa rätt kan du njuta av de rika smakerna av kanin, en klassisk maltesisk maträtt, tillsammans med ett glas vin. När du har ätit dig mätt fortsätter du din promenad och utforskar staden. Efter dina utforskningar kan du smutta på en uppfriskande spritz på maltesiskt vis och med en extra twist som är unik för Valletta. För att avsluta din kulinariska resa kan du smaka på en charkbräda och fler drycker vid ditt sista stopp. Din rundtur avslutas på den sista platsen om du stannar på Malta, eller när din guide eskorterar dig tillbaka till Grand Harbour.

Valletta: Självguidad audiotur

5. Valletta: Självguidad audiotur

Välkommen till den förtrollande staden Valletta, där historia, kultur och arkitektonisk prakt sammanstrålar för att skapa en upplevelse utan dess like. Ge dig ut på en resa genom tiden med Valletta Self-Guided Audio Tour, en unik utforskning som låter dig avslöja de hemligheter och berättelser som finns inbäddade i hjärtat av Maltas huvudstad. Valletta, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, är ett levande bevis på Maltas rika förflutna. När du vandrar genom de smala kullerstensgatorna, kantade av honungsfärgade kalkstensbyggnader, låt Valletta Self-Guided Audio Tour vara din följeslagare och ge insiktsfulla kommentarer och livfulla berättelser vid varje sväng. Turen tar dig på en kuraterad rutt som täcker viktiga landmärken, dolda pärlor och ikoniska platser som definierar Vallettas karaktär. Från den majestätiska St John's Co-Cathedral med sin överdådiga barockinredning till det imponerande Grand Master's Palace, där historien om Johanniterriddarna utspelar sig, avslöjar audioguiden de fascinerande berättelserna bakom dessa arkitektoniska underverk. En av de unika aspekterna av Valletta Self-Guided Audio Tour är dess flexibilitet. Beväpnad med din smartphone eller ljudenhet har du friheten att utforska i din egen takt. Ta en paus för att njuta av detaljerna i ett historiskt monument, dröja dig kvar på ett charmigt torg eller gå utanför allfarvägarna för att upptäcka dolda gränder och lokala tillhåll. Ljudkommentaren anpassar sig till din takt, vilket garanterar en personlig och fördjupad upplevelse. När du navigerar genom stadens välbevarade befästningar och tittar på panoramautsikten över Medelhavet, kommer ljudturen att transportera dig till olika epoker, från medeltiden till renässansen och därefter. Få insikter om den strategiska betydelsen av Vallettas läge och dess roll i att forma ödet för den maltesiska skärgården. Fördjupa dig i berättelserna om riddare, köpmän och konstnärer som har satt sin prägel på Vallettas landskap. Från Upper Barrakka Gardens till den livliga Merchant Street Market, varje stopp på turen avslöjar ett lager av stadens mångfacetterade identitet. Läs mer om de 16 främsta turistattraktionerna i Valletta. Dess historia, kultur, myter, arkitektur och andra viktiga fakta finns i denna ljudkommentar som börjar från stadens centralstation och sedan rör sig resplanen gradvis en efter en. 1. Vallettas strandpromenad 2. Barrakka-hissar 3. Batteri för salut 4. Lascaris krigsrum 5. Övre Barrakkas trädgårdar 6. Triton-fontänen 7. Stadsporten 8. Arkeologiska nationalmuseet 9. St Johns gemensamma katedral 10. Maltas nationalbibliotek 11. Stormästarpalatsets innergård 12. Nedre Barrakkas trädgårdar 13. Hospitalsriddarna 14. Nationella krigsmuseet vid Fort St. 15. Casa Rocca Piccola 16. St Pauls katedral Oavsett om du är en historieentusiast, en kultursökare eller en avslappnad resenär, erbjuder Valletta Self-Guided Audio Tour ett dynamiskt och engagerande sätt att uppleva kärnan i denna fängslande stad.

Malta. Professionell fotografering på den ljusa ön

6. Malta. Professionell fotografering på den ljusa ön

Fotoshoot med en professionell fotograf på gatorna i Valletta eller andra platser på magiska Malta. Boka aktiviteten och få professionella bilder till din Instagram-, Facebook- eller Tinderprofil, eller behåll dem bara som fina minnen från den gula ön! Platser: 1. Med fantastisk arkitektur, smala gator och natursköna vyer över vattnet erbjuder Valletta en rad pittoreska bakgrunder för en fotosession. Absolut! En fotosession i Valletta kan vara en härlig upplevelse. 2. Om du vill förmedla en seriös och professionell bild kan en fotosession på moderna platser som Tigne Point eller affärscentrumet i Birkirkara vara ett utmärkt val. 3. Solnedgången och havet är en fantastisk kombination för en fotosession. Maltas kustmiljö utgör en idealisk bakgrund för att ta fantastiska bilder under den gyllene timmen. För vem: Aktiviteten "Fotoshoot på Malta" är det bästa alternativet för ensamresenärer, vänner, par, familjer och till och med husdjursägare med sina små. Den passar för alla kön och åldrar. Jag föreslår 1-2 timmars promenad, för upp till 4 personer. Vi kommer att ha en avkopplande promenad och en vänlig konversation. Du behöver inte vara en modell. Var bara dig själv. Jag tar fram din bästa sida och fångar den i professionella bilder. Obs! Dina bilder kan publiceras på fotografens offentliga profiler (Instagram, Facebook, fotografens webbplats, GetYourGuide eller någon annan liknande marknadsplats för tjänster) i reklamsyfte. Om du inte vill att dina bilder ska publiceras, vänligen informera tjänsteleverantören med ett meddelande via GetYourGuide. Vi tackar för hjälpen!

Skattjakt i Valletta (självguidning)

7. Skattjakt i Valletta (självguidning)

Ladda ner Clueo och börja lösa! Med hjälp av din telefon måste du lösa gåtor, pussel och ledtrådar som rör sig från en plats till nästa, appen tar dig på en skattjakt runt Maltas huvudstad, Valletta. Du kommer att få se häpnadsväckande utsiktspunkter över hela huvudstaden, lära dig om historien i den gamla staden och utforska den unika geografin i huvudstaden på denna lilla ö! -Startpunkt - Stadsporten -Resa - För spelarna att upptäcka -Slutpunkt - Hastings Gardens (nära stadsporten) Är du redo att ta på dig dina tankemössor?

Vallettas tidlösa berättelser: En historisk vandring med guidad tur

8. Vallettas tidlösa berättelser: En historisk vandring med guidad tur

Tritonfontänen, som stolt står vid Vallettas huvudport, viskar berättelser om tiden. Vattnet forsar från tritonerna och speglar stadens motståndskraft. Den uppfördes 1959 och symboliserar en nations resa, historiens ebb och flod och Maltas bestående anda. Besökare som trollbinds av dess skönhet blir en del av en levande berättelse, där dåtid och nutid möts i hjärtat av Medelhavet. Vallettas huvudport, den ikoniska entrén till Maltas huvudstad, berättar en historia som sträcker sig över århundraden. Den byggdes av Johanniterorden på 1500-talet och har bevittnat historiens ebb och flod. Idag, när staden andas av liv, står porten som en väktare och välkomnar alla till en plats på UNESCO:s världsarvslista, där dåtid och nutid sömlöst flätas samman. Det är en portal till en levande historia som bjuder in besökare att kliva in i en värld där ekot från det förflutna genljuder i varje kullersten och hörn. St John's Co-Cathedral and Museum, en juvel i Vallettas krona, berättar en fängslande historia om tro och konstnärskap. Byggd av Johanniterriddarna på 1500-talet döljer den anspråkslösa exteriören en hisnande interiör prydd med mästerverk av Caravaggio. När besökarna kliver in i de heliga salarna färdas de genom tiden, absorberar barockarkitekturens storslagenhet och högtidligheten i ett andligt arv. Varje artefakt i museet blåser liv i berättelser om tapperhet och hängivenhet, vilket gör denna heliga plats till ett levande bevis på Maltas rika arv. Upper Barrakka Gardens, som ligger på Vallettas bastioner, viskar historier om motståndskraft och skönhet. Med panoramautsikt över Grand Harbour och de tre städerna är det en tidlös tillflyktsort. Trädgårdarna är en charmig passage med historisk arkitektur, där varje kullersten verkar bära ekon från århundraden. Här, bland grönska och historia, finner besökare tröst och en hisnande inblick i Maltas själ. I Barrakkas trädgårdar finns Salutbatteriet där en kanon en gång i tiden sköt salut till besökande örlogsfartyg. Batteriet har restaurerats och en kanon avfyras måndag till lördag klockan 12.00 och 16.00 med stor ceremoni - det är väl värt att ta sig tid att se detta, och barn kommer att tycka om det. Auberge de Castille, en majestätisk förkroppsligande av historien i Valletta, står som ett tyst vittne till Maltas förflutna. Det byggdes ursprungligen av Johanniterriddarna på 1500-talet och ekar av berättelser om storhet och makt. Idag är det premiärministerns säte och dess gyllene kalkstensfasad berättar ett modernt kapitel i öns historia. Auberget, med sin utsmyckade arkitektur och dominerande närvaro, förblir en symbol för Maltas bestående styrka och sammansmältningen av kulturarv med modern styrning.

Privat fotografering på Malta

9. Privat fotografering på Malta

Vi promenerar genom de mest pittoreska delarna av Valletta och stannar till för att ta bilder längs vägen. Du kommer inte bara att få se mina favoritplatser i staden, utan du kommer också att få vackra fotografier för att minnas din tid på Malta. Vi börjar med att fotografera vid Triton Fountain och avslutar vid Lower Barraka Gardens. På vår promenad kommer vi att stanna på många platser i några minuter, så på så sätt kommer du att lära känna några dolda platser men vi går också till fler turistattraktioner som är värda ett besök. Du kommer att få 25 redigerade bilder levererade i hög upplösning på ett privat online-galleri. RAW-filer tillhandahålls inte. Du kan också välja andra datum och tider om det inte är tillgängligt här.

Valletta: Mordmysterium Stadsutforskning Spel

10. Valletta: Mordmysterium Stadsutforskning Spel

ClueBreak är ett stort utomhusevenemang som äger rum centralt i din stad och städer runt om i världen. På din väg runt innerstaden i Valletta och du kommer att besöka många kända platser som Triton Fountain, Independence Ground, Vorwall St Michael och även se många kända platser i centrum längs din väg. Först laddar du ner appen CLUEBREAK och med koden du får via e-post kommer du att logga in och starta ditt äventyr. Du kommer att söka efter vittnen, hitta ledtrådar, testa din kunskap och lösa mordmysteriet. En biljett är giltig för 1-6 personer. Du kommer att få en exklusiv kod och ytterligare information som du behöver för att logga in i vår app och starta spelet. I appen hittar du en karta med markerade platser och vittnen. Besök vittnena och svara på frågorna och gåtorna för att få deras vittnesmål. Vittnesmålen är i form av filmer och innehåller information som gör att du kan eliminera misstänkta och vapen. I slutändan kommer du förhoppningsvis att ha den rätta lösningen på mordgåtan! FALLET Spelet utspelar sig i en fiktiv småstad som heter Glenndale. En man vid namn Carl Brown har hittats mördad i sitt eget hem. Varför ville någon döda Carl? Vem hade motivet och möjligheten? Din uppgift är att ta reda på vem den skyldige är och vilket mordvapen som användes. Detta är vårt första fall och fler kommer. Vi uppskattar att det tar minst 2h att slutföra uppdraget. Det brukar ta längre tid eftersom du kanske vill titta på vittnesmålen en extra gång, stanna för en kopp kaffe eller gå in på en plats så att hela teamet hänger med. Det är inte det snabbaste laget som vinner, utan det lag som får flest poäng! Är detta lämpligt för barn? Absolut, aktiviteten är rolig att göra tillsammans som familj men är inte utformad för att barn ska klara av den på egen hand. Vi rekommenderar en ålder från 12 år och uppåt om det inte finns någon medföljande vuxen. Men kom ihåg att allt handlar om ett mord och allt om det. Ni kommer att ha en rolig dag tillsammans!

13 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Triton Fountain

Triton Fountain: Fler aktiviteter och sevärdheter

Triton Fountain: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.