Trinity College - Biljetter och turer

Bokad mer än 50 gånger förra veckan

Trinity College: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Oxford - universitet och stad Universitets- och stadsvandring med alumniguide

Oxford - universitet och stad Universitets- och stadsvandring med alumniguide

Kliv in i Oxford University och utforska dess historiska område på en guidad rundtur med en studentguide. Beundra den ikoniska arkitekturen, ta del av det dagliga universitetslivet och besök en inspelningsplats från Harry Potter. Besök ett av universitetets äldsta colleges och det prestigefyllda Bodleian Library. Lär dig mer om universitetshögskolornas historia, inklusive All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College och Merton College, Radcliffe Camera och University Church of St Mary. Du får en lika djupgående historia om staden när du lyssnar på berättelser om ceremonier i Oxford, berömda akademiker, Alice's Adventures in Wonderland och även hur den mäktigaste ärkebiskopen av Canterbury brändes på bål i Oxford.

London: Oxford, Stratford, Cotswolds och Warwick på dagstur

London: Oxford, Stratford, Cotswolds och Warwick på dagstur

Få ut det mesta av din tid i England med en dagsutflykt till den engelska landsbygden. Njut av en rundvandring i Oxford och universitet med inträde till universitetskyrkan St Mary the Virgin, se Cotswolds landskap, besök Warwick Castle och Shakespeares födelseplats. Rundvandring i Oxford Du följer i Oxfords berömda studenters fotspår, från CS Lewis till Bill Clinton, när du vandrar genom de fängslande universitetsgårdarna och kullerstensbelagda gränderna i denna historiska universitetsstad på denna guidade dagsutflykt med buss från London. Beundra de berömda "drömmande spirorna" och besök Bodleian Library, ett av Europas äldsta bibliotek. Låt dig hänföras av de oförstörda smala gränderna och de gamla torgen i denna naturligt vackra stad. Oxford är känt för att vara hemvist för det äldsta universitetet i den engelsktalande världen – otaliga unga begåvade personer har vandrat runt på stadens kullerstensgator under årens lopp. Under denna guidade rundvandring får du se den fantastiska universitetskyrkan St Mary the Virgin och upptäcka oförstörda smala gränder, gamla torg och höga torn. Inträde till universitetskyrkan St Mary the Virgin från 1200-talet. Ta del av den unika barockdesignen och arkitekturen när du utforskar Oxfords universitets centrum. Denna absoluta pärla är ett måste att besöka på din resa till Oxford. The Cotswolds Beundra utsikter över den hisnande landsbygden, sömniga byar och livliga marknadsstäder, under resan genom det charmiga landskapet i en av Englands vackraste regioner. Stratford-upon-Avon  Den unika marknadsstaden Stratford-upon-Avon är den berömda hemstaden för William Shakespeare, möjligen världens största författare. Besök det pittoreska halvtimrade huset där den legendariska författaren föddes och få fascinerande inblickar i hans barndom. Shakespeares födelseplats: Se platsen där den berömda dramatikern växte upp och tillbringade sina år som en gift man. Warwick Castle Ta del av Storbritanniens största medeltidsupplevelse djupt inne i hjärtat av Warwick Castle. Dyk in i krigsförberedelserna och känn tyngden av ett medeltida svärd. Bli en soldat – prova om storleken på hjälmen passar. Besök de spektakulära praktgemaken och vila ögonen på de förtjusande viktorianska festförberedelserna.Njut av en meet and greet från en medeltida värd samt en introduktion till det spektakulära slottet.

Oxford: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Oxford: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Oxford är hem till Storbritanniens äldsta universitet och är ett arkitektoniskt underverk. Du får en fantastisk utsikt över de honungsfärgade byggnaderna och spännande glimtar av de tysta innergårdarna vid de många collegen. Besök det internationellt prisbelönta kulturarvsområdet Oxford Castle och åk förbi Ashmolean, Sheldonian, den historiska Carfax-korsningen - se detta och mycket mer på City Sightseeing-turen i Oxford. Turens stopp: 1) Järnvägsstationen 2) Park End Street 3) Busstationen Gloucester Green 4) Oxford slott 5) Köpcentret Westgate 6) John Lewis 7) Speedwell Street 8) Christ Church 9) Radcliffe-kameran 10) Queen's College 11) Magdalen Street East 12) St. Cross Road 13) South Parks Road 14) Wadham College 15) Trinity College 16) Parks Road 17) Banbury Road 18) Woodstock Road 19) St Giles kyrka 20) Martyrernas minnesmärke

Oxford: Officiell universitets- och stadsvandring

Oxford: Officiell universitets- och stadsvandring

Utforska Oxford, staden med de drömmande spirorna, på en rundvandring med en expertguide från stadens turistbyrå. Få se stadens mest kända sevärdheter, upptäck stadens dolda historia och ta del av alla häpnadsväckande historier om Oxfords viktigaste karaktärer - verkliga och fiktiva. Möt din guide på den storslagna och mycket gamla Broad Street (som en gång var stadens vallgrav), låt dem veta var du kommer ifrån och vilka speciella Oxfordintressen du har så kommer de att göra sitt bästa för att ta med dem. Gå till Martyrs' Memorial, platsen för fruktansvärda religiösa vedergällningar under medeltiden, och vidare till det äldsta tornet i St Michael of the Northgate som byggdes under saxisk tid. Ta dig sedan till universitetets hjärta och inspirationen bakom Harry Potters Hogwartsskola. Passera förbi pubarna där Inklings brukade träffas för att diskutera sitt skrivande samt pubarna där Inspector Morse spelades in och de populäraste studentdrinkställena i gamla tider. Upptäck staden som är hemvist för flera av Storbritanniens mest kända litterära karaktärer - både fiktiva och verkliga - som JRR Tolkien och CS Lewis, Philip Pullman och Colin Dexter samt några av deras mest kända skapelser som Lyra och Will och Inspector Morse. Beundra Oxfords fantastiska arkitektur, gargoyles och grotesker, som är så underbart bevarade från alla historiska perioder och stilar, och ta en promenad på det hisnande Radcliffe Square. Korsa den finurliga Suckarnas bro, som den är känd som, precis som de i Venedig och Cambridge. Se Bodleian Libraries från utsidan i den fantastiska Old Schools Quadrangle. Lär dig mer om stadens berömda museer, bland annat Museum of the History of Science, som innehåller Einsteins svarta tavla, The Pitt Rivers, som en gång i tiden var hemvist för krympta huvuden, och det fantastiska Ashmolean, som var ett av de allra första museerna i världen. Om du har tid kan du promenera så långt som till de vackra Christ Church Meadows, där man kan åka stävja och där boskapen betar, en verkligt pastoral och typisk engelsk scen.

Oxford: Universitetsvandring med besök i Christ Church

Oxford: Universitetsvandring med besök i Christ Church

Ni börjar i centrala Oxford, med en kort och engagerande introduktion som lägger grunden för de stora historiska perioder som kommer att täckas! Sedan går turen till ett college som är känt för att ha de vackraste gräsmattorna i Oxford och en ikonisk tvist med sin granne - som resulterade i en förmodad stöld av collegets sköldpadda (förklaringen till Oxfords årliga sköldpaddsrace ingår!). Därefter besöker gruppen Sheldonian Theatre, där studenterna får uppleva den mest ikoniska ceremonin vid Oxford University. Du kan höra från din studentguide hur upplevelsen var för dem. Därefter går ni in i ett historiskt museum - komplett med en griffeltavla som användes av Einstein i Oxford - och besöker Weston Library, ett utmärkt exempel på en hybrid mellan historisk och modern interiör. Denna rundtur kommer sedan att täcka platser som ingen av våra andra rundturer gör! Bland annat Oriel College, Merton College och ikoniska litterära giganter från Oxfords historia. Du kan ta ett foto under Suckarnas bro innan du tittar upp på det första runda biblioteket i England, där din studentguide i Oxford ger dig sällsynta inblickar i labyrinten av underjordiska tunnlar för studenter. Inte att förglömma är All Souls College. Med inträdesprov som är lika komplicerade som de är bisarra, kommer den här webbplatsen att belysa hur exklusivt ett college kan vara och hur inflytelserika dess medlemmar är. På väg ner till den södra delen av Oxford besöker vi en dold dörr som föreställer de mest kända karaktärerna i C.S. Lewis Krönikorna om Narnia. Innan vi går in i det största colleget i Oxford, hem till Oscar Wilde och C.S. Lewis, och dess egen hjortpark. Utforska det ikoniska området som har varit hem för Oxfords mest inflytelserika författare, komplett med medeltida kloster. Turen går vidare till Tolkiens hem för att diskutera inte bara dess litterära betydelse, utan även dess kök för flera miljoner pund, finansierat av den nuvarande kejsaren av Japan! Turen går sedan till Christ Church Meadows - en fantastisk vidsträckt mark som är otroligt sällsynt i en medeltida stad. Här får du lära dig om dess nära koppling till Alice's Adventures in Wonderland - tillsammans med dess beslut att ha en annan tidszon än resten av Oxford. Slutligen kommer turen till en av de mest påkostade och berömda högskolorna vid Oxfords universitet: Christ Church. Berömt för sina bokstavliga kopplingar och scener som använts vid inspelningen av Harry Potter; det är en så ikonisk plats att många misstar den för att representera hela universitetet. Gå igenom matsalen som inspirerats av den som används på Hogwarts och se var några av de största filosoferna, författarna och kungligheterna har studerat. Guiden kommer att ge en omfattande översikt över dess historia, innan du går in tillsammans med en multimediaguide för att utforska College i din egen takt. Observera - strukturen på dagen kan variera.

Oxford: Officiell rundvandring på universitetet med expertguide

Oxford: Officiell rundvandring på universitetet med expertguide

Vår populära stadsvandring i Oxford har utvecklats av Oxfords universitets centralbibliotek, Bodleian Libraries, i samarbete med Oxford Guild of Tour Guides och tar dig med på en engagerande resa som avslöjar hemligheterna i denna historiska stad. Med start och slut vid Weston Library kommer du att se bortom de anmärkningsvärda utrymmena i Bodleian Library under denna rundvandring; ta in Oxfords historiska gator och följa i fotspåren av kända författare, forskare, politiker och filmstjärnor. Som en del av turen kommer du att se in i det äldsta undervisningsrummet på universitetet: The Divinity School; samt utsidan av Bodleian Library, Radcliffe Camera och gatorna som omger den centrala Bodleian-platsen. Alla våra rundvandringar leds av ackrediterade, kvalificerade guider.

App Självguidad London - Harry Potter Oxford

App Självguidad London - Harry Potter Oxford

Upptäck Harry Potters magi på en guidad rundtur i Oxford. Besök inspelningsplatser från filmerna, inklusive Bodleian Library, New College och Christ Church. Börja din rundtur på Bodleian Library, som användes som sjukhusflygel på Hogwarts. Se var viktiga scener som Harrys tillfrisknande i "De vises sten" och danslektionen i "Den flammande bägaren" filmades. Lär dig mer om bibliotekets historia, som den äldsta universitetsbyggnaden i Oxford, som använts för teologiska diskussioner sedan 1400-talet. Gå sedan till New College, som var skådeplatsen för Hogwarts korridorer, där Harry förlöjligas med märken som säger "Potter suger" i "Den flammande bägaren". Inne i New College kan du se en 200 år gammal ek, under vilken Malfoy förvandlas till en iller av Moody. Besök slutligen Christ Church, där trapporna användes i McGonagalls välkomsthälsning till Harry, Ron och Hermione. Även om Hogwarts stora sal inspirerades av Christ Churchs matsal, filmades den inte där. Se matsalen, som fortfarande används av studenter som äter där varje dag.

Från London: Oxford med tåg & Harry Potter Highlights Tour

Från London: Oxford med tåg & Harry Potter Highlights Tour

I "The City of Dreaming Spires" ligger det prestigefyllda University of Oxford - det äldsta universitetet i den engelsktalande världen och ett måste för alla Harry Potter-fans. Res från London till Oxford med tåg på knappt 90 minuter. För alla fans av Harry Potter är detta den perfekta stadsvandringen i Oxford, med en specialutbildad guide. Besök New College, vars kloster och centrala innergård användes som bakgrund för Hogwarts. New College är med många gånger under Harry Potter och den flammande bägaren. En annan berömd inspelningsplats som du kommer att kunna se är den stora eken som står mitt på New Colleges klostergård. Du kommer också att besöka dess matsal, den äldsta i Oxford. Se andra viktiga platser från utsidan som inspirerade Harry Potter-berättelserna: Se Christ Church och Divinity School (en del av det världsberömda Bodleian Library) från utsidan. Christ Church Dining Hall, ser magnifik ut från utsidan - du kan se varför den inspirerade till Hogwarts Great Hall! Din guide visar dig bilder på den berömda trappan och klostergången som användes vid inspelningen av Harry Potter och förklarar hur CGI användes för att "magiskt" förändra några av dessa platser i olika scener. Divinity School var med i flera av Harry Potter-filmerna (minns du dansskolan och sjukhuset?) Det är den äldsta undervisningssalen i hela Oxfords universitet, med anor från 1427. Du kan gå in i The Old Schools Quadrangle som den ligger i, där de olika skolorna ligger, inklusive "Schola Metaphysicae". Alla dessa bibliotek är en del av det världsberömda Bodleian Libraries. Ta en tur genom de gamla bakgatorna för att se den stora salen (från utsidan) på Christ Church, inspirationen till Hogwarts stora sal och Turl Street med sina kullerstenar som liknar Diagon Alley. När ni har avslutat er rundtur kommer er guide att kunna ge er råd om vilka magiska platser ni kan besöka efter rundturen, så att ni får ut det mesta av resten av ert Harry Potter-besök i Oxford! GRATIS VALFRITT EXTRA - Bicester Village Varför inte stanna till vid Bicester Village, Storbritanniens mest populära shoppingdestination, för en stunds shoppingterapi? Bicester Village har öppet till sent på kvällen och här finns tid att ta del av exklusiva rabatter på mer än 150 mode- och butiksmärken innan ni återvänder till London.

Windsor Oxford Cotswold Privat tur inklusive inträden

Windsor Oxford Cotswold Privat tur inklusive inträden

Windsor Castle är det äldsta och största bebodda slottet i världen, och kung Charles III älskar att tillbringa sina helger i denna fantastiska fästning. Slottet byggdes på 1000-talet av Vilhelm Erövraren och är fortfarande kungafamiljens favoritresidens. Detta vidsträckta hem täcker ett område på 13 tunnland och har utsikt över den charmiga staden Windsor - besök slottet och ta reda på varför våra kungligheter har bott här i århundraden. Statens lägenheter. Ta en titt in i hjärtat av det fungerande palatset Drottning Marys dockhus. Speciellt byggt för drottning Mary. Queen Mary's Dolls House är ett magiskt miniatyrresidens med extraordinär känsla för detaljer. St Georges kapell. St George's Chapel är en imponerande gotisk byggnad och viloplats för ett antal brittiska monarker. Bland dessa finns drottning Mary, drottning Elizabeth och drottningmodern. Vandringsturerna i Oxford genomförs på ett sådant sätt att du inte somnar! Vi hatar torra, tråkiga turer som inte engagerar publiken. Historia behöver inte vara tråkig, och med så många stora namn och händelser som har varit knutna till Oxford (liksom universitetet har så många bisarra traditioner och roliga historier), ser vi ingen anledning till varför du inte skulle njuta av varje minut av din rundtur. Upptäck Oxford med en 2 timmars stadsvandring. Du kommer att besöka Christ Church College, All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College, Merton College, The Bodleian Library, The Radcliffe Camera, Alice's Adventures in Wonderland, universitetskyrkan St Mary's, många fler universitetsplatser, stadens historia, Studentlivet i Oxford, universitetsceremonier, berömda akademiker och deras föga kända historier. Upptäck Cotswold Cotswolds är ett område med enastående naturskönhet och omfattar många pittoreska byar i grevskapen Gloucestershire, Oxfordshire och några till. När du kör genom en av Englands vackraste regioner får du se medeltida byar och livliga marknadsstäder (inklusive de vackra Burford och Stow-on-the-Wold), böljande kullar och den hisnande landsbygden. Vi gör också ett snabbt stopp på en timme i charmiga Bourton-on-the-Water, känt som Venedig i Cotswolds. Den har många gånger utsetts till en av de vackraste byarna i England, så det är ingen tvekan om att du kommer att vilja ha dina kameror redo för detta stopp.

Rundresa i Oxford och Lacock

Rundresa i Oxford och Lacock

Lacock Utforska den pittoreska medeltida byn Lacock under en kort stadsvandring vid ankomsten. Med en professionell guide som visar vägen får du höra massor av fascinerande fakta och information om byn samtidigt som du beundrar de timrade stugorna och kullerstensgatorna. Känn igen gator och hus från kända filmer och TV-serier som Harry Potter, Downtown Abbey, Stolthet och fördom med flera. Guiden kommer att peka ut varje inspelningsplats och ge dig massor av fotostopp längs vägen! Ni får också en härlig lunch i Lacock och inträde till Lacock Abbey - en av inspelningsplatserna för Harry Potter! Oxford Oxford är känt som en av de vackraste städerna i Storbritannien och du kan ägna eftermiddagen åt att utforska och upptäcka de viktigaste sevärdheterna i Oxford. Vid ankomsten får du en timslång stadsvandring där du får lära dig mer om stadens intressanta historia. Under den guidade turen får du se det magnifika Bodleian Library, Christ Church College, Trinity College och mycket mer. Du får också tillträde till Divinity School - en medeltida byggnad som är en del av University of Oxford. Byggnaden uppfördes mellan 1427 och 1483 och du kan beundra dess magnifika design och arkitektur när du går in! Beundra de två vackra städerna innan du åker tillbaka till London med lyxbussen.

18 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Trinity College

Trinity College: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Oxford - universitet och stad Universitets- och stadsvandring med alumniguide

Oxford - universitet och stad Universitets- och stadsvandring med alumniguide

Kliv in i Oxford University och utforska dess historiska område på en guidad rundtur med en studentguide. Beundra den ikoniska arkitekturen, ta del av det dagliga universitetslivet och besök en inspelningsplats från Harry Potter. Besök ett av universitetets äldsta colleges och det prestigefyllda Bodleian Library. Lär dig mer om universitetshögskolornas historia, inklusive All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College och Merton College, Radcliffe Camera och University Church of St Mary. Du får en lika djupgående historia om staden när du lyssnar på berättelser om ceremonier i Oxford, berömda akademiker, Alice's Adventures in Wonderland och även hur den mäktigaste ärkebiskopen av Canterbury brändes på bål i Oxford.

London: Oxford, Stratford, Cotswolds och Warwick på dagstur

London: Oxford, Stratford, Cotswolds och Warwick på dagstur

Få ut det mesta av din tid i England med en dagsutflykt till den engelska landsbygden. Njut av en rundvandring i Oxford och universitet med inträde till universitetskyrkan St Mary the Virgin, se Cotswolds landskap, besök Warwick Castle och Shakespeares födelseplats. Rundvandring i Oxford Du följer i Oxfords berömda studenters fotspår, från CS Lewis till Bill Clinton, när du vandrar genom de fängslande universitetsgårdarna och kullerstensbelagda gränderna i denna historiska universitetsstad på denna guidade dagsutflykt med buss från London. Beundra de berömda "drömmande spirorna" och besök Bodleian Library, ett av Europas äldsta bibliotek. Låt dig hänföras av de oförstörda smala gränderna och de gamla torgen i denna naturligt vackra stad. Oxford är känt för att vara hemvist för det äldsta universitetet i den engelsktalande världen – otaliga unga begåvade personer har vandrat runt på stadens kullerstensgator under årens lopp. Under denna guidade rundvandring får du se den fantastiska universitetskyrkan St Mary the Virgin och upptäcka oförstörda smala gränder, gamla torg och höga torn. Inträde till universitetskyrkan St Mary the Virgin från 1200-talet. Ta del av den unika barockdesignen och arkitekturen när du utforskar Oxfords universitets centrum. Denna absoluta pärla är ett måste att besöka på din resa till Oxford. The Cotswolds Beundra utsikter över den hisnande landsbygden, sömniga byar och livliga marknadsstäder, under resan genom det charmiga landskapet i en av Englands vackraste regioner. Stratford-upon-Avon  Den unika marknadsstaden Stratford-upon-Avon är den berömda hemstaden för William Shakespeare, möjligen världens största författare. Besök det pittoreska halvtimrade huset där den legendariska författaren föddes och få fascinerande inblickar i hans barndom. Shakespeares födelseplats: Se platsen där den berömda dramatikern växte upp och tillbringade sina år som en gift man. Warwick Castle Ta del av Storbritanniens största medeltidsupplevelse djupt inne i hjärtat av Warwick Castle. Dyk in i krigsförberedelserna och känn tyngden av ett medeltida svärd. Bli en soldat – prova om storleken på hjälmen passar. Besök de spektakulära praktgemaken och vila ögonen på de förtjusande viktorianska festförberedelserna.Njut av en meet and greet från en medeltida värd samt en introduktion till det spektakulära slottet.

Oxford: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Oxford: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Oxford är hem till Storbritanniens äldsta universitet och är ett arkitektoniskt underverk. Du får en fantastisk utsikt över de honungsfärgade byggnaderna och spännande glimtar av de tysta innergårdarna vid de många collegen. Besök det internationellt prisbelönta kulturarvsområdet Oxford Castle och åk förbi Ashmolean, Sheldonian, den historiska Carfax-korsningen - se detta och mycket mer på City Sightseeing-turen i Oxford. Turens stopp: 1) Järnvägsstationen 2) Park End Street 3) Busstationen Gloucester Green 4) Oxford slott 5) Köpcentret Westgate 6) John Lewis 7) Speedwell Street 8) Christ Church 9) Radcliffe-kameran 10) Queen's College 11) Magdalen Street East 12) St. Cross Road 13) South Parks Road 14) Wadham College 15) Trinity College 16) Parks Road 17) Banbury Road 18) Woodstock Road 19) St Giles kyrka 20) Martyrernas minnesmärke

Oxford: Officiell universitets- och stadsvandring

Oxford: Officiell universitets- och stadsvandring

Utforska Oxford, staden med de drömmande spirorna, på en rundvandring med en expertguide från stadens turistbyrå. Få se stadens mest kända sevärdheter, upptäck stadens dolda historia och ta del av alla häpnadsväckande historier om Oxfords viktigaste karaktärer - verkliga och fiktiva. Möt din guide på den storslagna och mycket gamla Broad Street (som en gång var stadens vallgrav), låt dem veta var du kommer ifrån och vilka speciella Oxfordintressen du har så kommer de att göra sitt bästa för att ta med dem. Gå till Martyrs' Memorial, platsen för fruktansvärda religiösa vedergällningar under medeltiden, och vidare till det äldsta tornet i St Michael of the Northgate som byggdes under saxisk tid. Ta dig sedan till universitetets hjärta och inspirationen bakom Harry Potters Hogwartsskola. Passera förbi pubarna där Inklings brukade träffas för att diskutera sitt skrivande samt pubarna där Inspector Morse spelades in och de populäraste studentdrinkställena i gamla tider. Upptäck staden som är hemvist för flera av Storbritanniens mest kända litterära karaktärer - både fiktiva och verkliga - som JRR Tolkien och CS Lewis, Philip Pullman och Colin Dexter samt några av deras mest kända skapelser som Lyra och Will och Inspector Morse. Beundra Oxfords fantastiska arkitektur, gargoyles och grotesker, som är så underbart bevarade från alla historiska perioder och stilar, och ta en promenad på det hisnande Radcliffe Square. Korsa den finurliga Suckarnas bro, som den är känd som, precis som de i Venedig och Cambridge. Se Bodleian Libraries från utsidan i den fantastiska Old Schools Quadrangle. Lär dig mer om stadens berömda museer, bland annat Museum of the History of Science, som innehåller Einsteins svarta tavla, The Pitt Rivers, som en gång i tiden var hemvist för krympta huvuden, och det fantastiska Ashmolean, som var ett av de allra första museerna i världen. Om du har tid kan du promenera så långt som till de vackra Christ Church Meadows, där man kan åka stävja och där boskapen betar, en verkligt pastoral och typisk engelsk scen.

Oxford: Universitetsvandring med besök i Christ Church

Oxford: Universitetsvandring med besök i Christ Church

Ni börjar i centrala Oxford, med en kort och engagerande introduktion som lägger grunden för de stora historiska perioder som kommer att täckas! Sedan går turen till ett college som är känt för att ha de vackraste gräsmattorna i Oxford och en ikonisk tvist med sin granne - som resulterade i en förmodad stöld av collegets sköldpadda (förklaringen till Oxfords årliga sköldpaddsrace ingår!). Därefter besöker gruppen Sheldonian Theatre, där studenterna får uppleva den mest ikoniska ceremonin vid Oxford University. Du kan höra från din studentguide hur upplevelsen var för dem. Därefter går ni in i ett historiskt museum - komplett med en griffeltavla som användes av Einstein i Oxford - och besöker Weston Library, ett utmärkt exempel på en hybrid mellan historisk och modern interiör. Denna rundtur kommer sedan att täcka platser som ingen av våra andra rundturer gör! Bland annat Oriel College, Merton College och ikoniska litterära giganter från Oxfords historia. Du kan ta ett foto under Suckarnas bro innan du tittar upp på det första runda biblioteket i England, där din studentguide i Oxford ger dig sällsynta inblickar i labyrinten av underjordiska tunnlar för studenter. Inte att förglömma är All Souls College. Med inträdesprov som är lika komplicerade som de är bisarra, kommer den här webbplatsen att belysa hur exklusivt ett college kan vara och hur inflytelserika dess medlemmar är. På väg ner till den södra delen av Oxford besöker vi en dold dörr som föreställer de mest kända karaktärerna i C.S. Lewis Krönikorna om Narnia. Innan vi går in i det största colleget i Oxford, hem till Oscar Wilde och C.S. Lewis, och dess egen hjortpark. Utforska det ikoniska området som har varit hem för Oxfords mest inflytelserika författare, komplett med medeltida kloster. Turen går vidare till Tolkiens hem för att diskutera inte bara dess litterära betydelse, utan även dess kök för flera miljoner pund, finansierat av den nuvarande kejsaren av Japan! Turen går sedan till Christ Church Meadows - en fantastisk vidsträckt mark som är otroligt sällsynt i en medeltida stad. Här får du lära dig om dess nära koppling till Alice's Adventures in Wonderland - tillsammans med dess beslut att ha en annan tidszon än resten av Oxford. Slutligen kommer turen till en av de mest påkostade och berömda högskolorna vid Oxfords universitet: Christ Church. Berömt för sina bokstavliga kopplingar och scener som använts vid inspelningen av Harry Potter; det är en så ikonisk plats att många misstar den för att representera hela universitetet. Gå igenom matsalen som inspirerats av den som används på Hogwarts och se var några av de största filosoferna, författarna och kungligheterna har studerat. Guiden kommer att ge en omfattande översikt över dess historia, innan du går in tillsammans med en multimediaguide för att utforska College i din egen takt. Observera - strukturen på dagen kan variera.

Oxford: Officiell rundvandring på universitetet med expertguide

Oxford: Officiell rundvandring på universitetet med expertguide

Vår populära stadsvandring i Oxford har utvecklats av Oxfords universitets centralbibliotek, Bodleian Libraries, i samarbete med Oxford Guild of Tour Guides och tar dig med på en engagerande resa som avslöjar hemligheterna i denna historiska stad. Med start och slut vid Weston Library kommer du att se bortom de anmärkningsvärda utrymmena i Bodleian Library under denna rundvandring; ta in Oxfords historiska gator och följa i fotspåren av kända författare, forskare, politiker och filmstjärnor. Som en del av turen kommer du att se in i det äldsta undervisningsrummet på universitetet: The Divinity School; samt utsidan av Bodleian Library, Radcliffe Camera och gatorna som omger den centrala Bodleian-platsen. Alla våra rundvandringar leds av ackrediterade, kvalificerade guider.

App Självguidad London - Harry Potter Oxford

App Självguidad London - Harry Potter Oxford

Upptäck Harry Potters magi på en guidad rundtur i Oxford. Besök inspelningsplatser från filmerna, inklusive Bodleian Library, New College och Christ Church. Börja din rundtur på Bodleian Library, som användes som sjukhusflygel på Hogwarts. Se var viktiga scener som Harrys tillfrisknande i "De vises sten" och danslektionen i "Den flammande bägaren" filmades. Lär dig mer om bibliotekets historia, som den äldsta universitetsbyggnaden i Oxford, som använts för teologiska diskussioner sedan 1400-talet. Gå sedan till New College, som var skådeplatsen för Hogwarts korridorer, där Harry förlöjligas med märken som säger "Potter suger" i "Den flammande bägaren". Inne i New College kan du se en 200 år gammal ek, under vilken Malfoy förvandlas till en iller av Moody. Besök slutligen Christ Church, där trapporna användes i McGonagalls välkomsthälsning till Harry, Ron och Hermione. Även om Hogwarts stora sal inspirerades av Christ Churchs matsal, filmades den inte där. Se matsalen, som fortfarande används av studenter som äter där varje dag.

Från London: Oxford med tåg & Harry Potter Highlights Tour

Från London: Oxford med tåg & Harry Potter Highlights Tour

I "The City of Dreaming Spires" ligger det prestigefyllda University of Oxford - det äldsta universitetet i den engelsktalande världen och ett måste för alla Harry Potter-fans. Res från London till Oxford med tåg på knappt 90 minuter. För alla fans av Harry Potter är detta den perfekta stadsvandringen i Oxford, med en specialutbildad guide. Besök New College, vars kloster och centrala innergård användes som bakgrund för Hogwarts. New College är med många gånger under Harry Potter och den flammande bägaren. En annan berömd inspelningsplats som du kommer att kunna se är den stora eken som står mitt på New Colleges klostergård. Du kommer också att besöka dess matsal, den äldsta i Oxford. Se andra viktiga platser från utsidan som inspirerade Harry Potter-berättelserna: Se Christ Church och Divinity School (en del av det världsberömda Bodleian Library) från utsidan. Christ Church Dining Hall, ser magnifik ut från utsidan - du kan se varför den inspirerade till Hogwarts Great Hall! Din guide visar dig bilder på den berömda trappan och klostergången som användes vid inspelningen av Harry Potter och förklarar hur CGI användes för att "magiskt" förändra några av dessa platser i olika scener. Divinity School var med i flera av Harry Potter-filmerna (minns du dansskolan och sjukhuset?) Det är den äldsta undervisningssalen i hela Oxfords universitet, med anor från 1427. Du kan gå in i The Old Schools Quadrangle som den ligger i, där de olika skolorna ligger, inklusive "Schola Metaphysicae". Alla dessa bibliotek är en del av det världsberömda Bodleian Libraries. Ta en tur genom de gamla bakgatorna för att se den stora salen (från utsidan) på Christ Church, inspirationen till Hogwarts stora sal och Turl Street med sina kullerstenar som liknar Diagon Alley. När ni har avslutat er rundtur kommer er guide att kunna ge er råd om vilka magiska platser ni kan besöka efter rundturen, så att ni får ut det mesta av resten av ert Harry Potter-besök i Oxford! GRATIS VALFRITT EXTRA - Bicester Village Varför inte stanna till vid Bicester Village, Storbritanniens mest populära shoppingdestination, för en stunds shoppingterapi? Bicester Village har öppet till sent på kvällen och här finns tid att ta del av exklusiva rabatter på mer än 150 mode- och butiksmärken innan ni återvänder till London.

Windsor Oxford Cotswold Privat tur inklusive inträden

Windsor Oxford Cotswold Privat tur inklusive inträden

Windsor Castle är det äldsta och största bebodda slottet i världen, och kung Charles III älskar att tillbringa sina helger i denna fantastiska fästning. Slottet byggdes på 1000-talet av Vilhelm Erövraren och är fortfarande kungafamiljens favoritresidens. Detta vidsträckta hem täcker ett område på 13 tunnland och har utsikt över den charmiga staden Windsor - besök slottet och ta reda på varför våra kungligheter har bott här i århundraden. Statens lägenheter. Ta en titt in i hjärtat av det fungerande palatset Drottning Marys dockhus. Speciellt byggt för drottning Mary. Queen Mary's Dolls House är ett magiskt miniatyrresidens med extraordinär känsla för detaljer. St Georges kapell. St George's Chapel är en imponerande gotisk byggnad och viloplats för ett antal brittiska monarker. Bland dessa finns drottning Mary, drottning Elizabeth och drottningmodern. Vandringsturerna i Oxford genomförs på ett sådant sätt att du inte somnar! Vi hatar torra, tråkiga turer som inte engagerar publiken. Historia behöver inte vara tråkig, och med så många stora namn och händelser som har varit knutna till Oxford (liksom universitetet har så många bisarra traditioner och roliga historier), ser vi ingen anledning till varför du inte skulle njuta av varje minut av din rundtur. Upptäck Oxford med en 2 timmars stadsvandring. Du kommer att besöka Christ Church College, All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College, Merton College, The Bodleian Library, The Radcliffe Camera, Alice's Adventures in Wonderland, universitetskyrkan St Mary's, många fler universitetsplatser, stadens historia, Studentlivet i Oxford, universitetsceremonier, berömda akademiker och deras föga kända historier. Upptäck Cotswold Cotswolds är ett område med enastående naturskönhet och omfattar många pittoreska byar i grevskapen Gloucestershire, Oxfordshire och några till. När du kör genom en av Englands vackraste regioner får du se medeltida byar och livliga marknadsstäder (inklusive de vackra Burford och Stow-on-the-Wold), böljande kullar och den hisnande landsbygden. Vi gör också ett snabbt stopp på en timme i charmiga Bourton-on-the-Water, känt som Venedig i Cotswolds. Den har många gånger utsetts till en av de vackraste byarna i England, så det är ingen tvekan om att du kommer att vilja ha dina kameror redo för detta stopp.

Rundresa i Oxford och Lacock

Rundresa i Oxford och Lacock

Lacock Utforska den pittoreska medeltida byn Lacock under en kort stadsvandring vid ankomsten. Med en professionell guide som visar vägen får du höra massor av fascinerande fakta och information om byn samtidigt som du beundrar de timrade stugorna och kullerstensgatorna. Känn igen gator och hus från kända filmer och TV-serier som Harry Potter, Downtown Abbey, Stolthet och fördom med flera. Guiden kommer att peka ut varje inspelningsplats och ge dig massor av fotostopp längs vägen! Ni får också en härlig lunch i Lacock och inträde till Lacock Abbey - en av inspelningsplatserna för Harry Potter! Oxford Oxford är känt som en av de vackraste städerna i Storbritannien och du kan ägna eftermiddagen åt att utforska och upptäcka de viktigaste sevärdheterna i Oxford. Vid ankomsten får du en timslång stadsvandring där du får lära dig mer om stadens intressanta historia. Under den guidade turen får du se det magnifika Bodleian Library, Christ Church College, Trinity College och mycket mer. Du får också tillträde till Divinity School - en medeltida byggnad som är en del av University of Oxford. Byggnaden uppfördes mellan 1427 och 1483 och du kan beundra dess magnifika design och arkitektur när du går in! Beundra de två vackra städerna innan du åker tillbaka till London med lyxbussen.

De mest populära sevärdheterna i Oxford

Att göra i Trinity College

Städer i England

Trinity College: Fler aktiviteter och sevärdheter

Trinity College: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Trinity College

Samlat omdöme

4.7
(210 recensioner)

Jag tog London: Oxford, Stratford, Cotswolds och Warwick Day Trip med Golden Tours. Detta var en 10 timmars rundtur. Vår reseledare var Dolly. Vi träffade vår reseguide vid busshållplats 1, Bulleid Way. Det var lite svårt att hitta, men tack och lov fanns det många Golden Tours-agenter runt omkring som frågade om vägen. På väg till våra destinationer informerade Dolly oss om historien och såg alltid till att vi visste vilken tid vi skulle ta oss tillbaka till bussen och var den var. Föraren var också bra. Det här var en bra turné och vi såg mycket. Min favorit var förmodligen att besöka Stratford-upon-Avon.

Detta är en fantastisk dagstur för alla. Du får se mycket historia på bara några timmar och Grace (reseguiden) var extremt vänlig och kunnig och delade många fakta kombinerat med humor, jag var imponerad. Första stopp i Warwick Castle (tråkigt nog var vädret inte bra), sedan Stratford-upon-Avon och Shakespears födelseplats (plus lunchtid) och sedan köra förbi Cotswolds (så vackert) och Cambridge (gratis vandringstur, alternativ). Sammantaget är detta en dagstur som jag skulle rekommendera till alla (perfekt för vänner, ensamresenärer och familjer).

Vacker, omfattande rundtur på många vackra platser som Oxford University har att erbjuda. Vi hade en mycket entusiastisk och kunnig guide Chloe (nästan tagit examen själv) som berättade många roliga och fascinerande historier om det förflutna och nuet på alla högskolor. En rolig upplevelse rikare!

Vi njöt verkligen av denna dagstur. Vår reseguide Tom var mycket kunnig med ett gott sinne för humor. Han var vänlig och tillmötesgående. Vår chaufför Lucien höll oss säkra under resan och vi kom tillbaka till London i tid. Det är verkligen värt att ta denna dagstur.

Vi gick inte in i kyrkan som nämndes i beskrivningen men totalt sett var resan fantastisk, vacker utsikt, bekväm tränare och kunnig guide. Mycket att se och värt tiden.