Lägg till datum

Trinity College

Trinity College: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Oxford: Guidad rundtur av staden och universitet med student

1. Oxford: Guidad rundtur av staden och universitet med student

Stig in i Oxford University och utforska området på en guidad rundvandring. Beundra den ikoniska arkitekturen och lär dig om universitetslivet av din studentguide. Besök ett av universitetets äldsta colleges och Bodleian Library. Lär dig mer om universitetsskolornas historia, inklusive All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College och Merton College, Radcliffe Camera och universitetskyrkan St Mary. Du får en lika djupgående historia om staden. Lyssna till ceremonier från Oxford, berömda akademiker, Alice i underlandet och även om hur den mäktigaste ärkebiskopen i Canterbury brändes på bål i Oxford.

Oxford: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

2. Oxford: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Oxford är hem till Storbritanniens äldsta universitet och är ett arkitektoniskt underverk. Du får en fantastisk utsikt över de honungsfärgade byggnaderna och spännande glimtar av de tysta innergårdarna vid de många collegen. Besök det internationellt prisbelönta kulturarvsområdet Oxford Castle och åk förbi Ashmolean, Sheldonian, den historiska Carfax-korsningen - se detta och mycket mer på City Sightseeing-turen i Oxford. Turens stopp: 1) Järnvägsstationen 2) Park End Street 3) Busstationen Gloucester Green 4) Oxford slott 5) Köpcentret Westgate 6) John Lewis 7) Speedwell Street 8) Christ Church 9) Radcliffe-kameran 10) Queen's College 11) Magdalen Street East 12) St. Cross Road 13) South Parks Road 14) Wadham College 15) Trinity College 16) Parks Road 17) Banbury Road 18) Woodstock Road 19) St Giles kyrka 20) Martyrernas minnesmärke

Cambridge: Alumni Walking Tour med King's College tillval

3. Cambridge: Alumni Walking Tour med King's College tillval

Utforska några av de mest kända högskolorna i Cambridge och lär dig mer om studentlivet på ett av världens mest prestigefyllda universitet, guidad av en student eller utexaminerad från University of Cambridge. Upptäck salarna där kung Charles III, Sir Isaac Newton och Stephen Hawking en gång studerade. Börja din resa från King's College på King's Parade och slingra dig förbi landmärken som Corpus Christi College, Queens' College, Trinity Hall och Trinity College. Låt dig fascineras av det magnifika välvda taket i King's College Chapel (när det ingår i din rundtur). Beundra Senate House nära Great St Mary's, universitetets historiska kyrka, inspireras av det tidigare laboratoriet som revolutionerade vår värld och besök puben The Eagle, där Watson och Crick tillkännagav en upptäckt som för alltid förändrade våra liv. Om du väljer att besöka King's College Chapel kan du avsluta din vackra vandringstur i en av världens mest magnifika sengotiska byggnader.

Oxford: Officiell universitets- och stadsvandring

4. Oxford: Officiell universitets- och stadsvandring

Utforska Oxford, staden med de drömmande spirorna, på en rundvandring med en expertguide från stadens turistbyrå. Få se stadens mest kända sevärdheter, upptäck stadens dolda historia och ta del av alla häpnadsväckande historier om Oxfords viktigaste karaktärer - verkliga och fiktiva. Möt din guide på den storslagna och mycket gamla Broad Street (som en gång var stadens vallgrav), låt dem veta var du kommer ifrån och vilka speciella Oxfordintressen du har så kommer de att göra sitt bästa för att ta med dem. Gå till Martyrs' Memorial, platsen för fruktansvärda religiösa vedergällningar under medeltiden, och vidare till det äldsta tornet i St Michael of the Northgate som byggdes under saxisk tid. Ta dig sedan till universitetets hjärta och inspirationen bakom Harry Potters Hogwartsskola. Passera förbi pubarna där Inklings brukade träffas för att diskutera sitt skrivande samt pubarna där Inspector Morse spelades in och de populäraste studentdrinkställena i gamla tider. Upptäck staden som är hemvist för flera av Storbritanniens mest kända litterära karaktärer - både fiktiva och verkliga - som JRR Tolkien och CS Lewis, Philip Pullman och Colin Dexter samt några av deras mest kända skapelser som Lyra och Will och Inspector Morse. Beundra Oxfords fantastiska arkitektur, gargoyles och grotesker, som är så underbart bevarade från alla historiska perioder och stilar, och ta en promenad på det hisnande Radcliffe Square. Korsa den finurliga Suckarnas bro, som den är känd som, precis som de i Venedig och Cambridge. Se Bodleian Libraries från utsidan i den fantastiska Old Schools Quadrangle. Lär dig mer om stadens berömda museer, bland annat Museum of the History of Science, som innehåller Einsteins svarta tavla, The Pitt Rivers, som en gång i tiden var hemvist för krympta huvuden, och det fantastiska Ashmolean, som var ett av de allra första museerna i världen. Om du har tid kan du promenera så långt som till de vackra Christ Church Meadows, där man kan åka stävja och där boskapen betar, en verkligt pastoral och typisk engelsk scen.

Oxford: Universitetsvandring med besök i Christ Church

5. Oxford: Universitetsvandring med besök i Christ Church

Ni börjar i centrala Oxford, med en kort och engagerande introduktion som lägger grunden för de stora historiska perioder som kommer att täckas! Sedan går turen till ett college som är känt för att ha de vackraste gräsmattorna i Oxford och en ikonisk tvist med sin granne - som resulterade i en förmodad stöld av collegets sköldpadda (förklaringen till Oxfords årliga sköldpaddsrace ingår!). Därefter besöker gruppen Sheldonian Theatre, där studenterna får uppleva den mest ikoniska ceremonin vid Oxford University. Du kan höra från din studentguide hur upplevelsen var för dem. Därefter går ni in i ett historiskt museum - komplett med en griffeltavla som användes av Einstein i Oxford - och besöker Weston Library, ett utmärkt exempel på en hybrid mellan historisk och modern interiör. Denna rundtur kommer sedan att täcka platser som ingen av våra andra rundturer gör! Bland annat Oriel College, Merton College och ikoniska litterära giganter från Oxfords historia. Du kan ta ett foto under Suckarnas bro innan du tittar upp på det första runda biblioteket i England, där din studentguide i Oxford ger dig sällsynta inblickar i labyrinten av underjordiska tunnlar för studenter. Inte att förglömma är All Souls College. Med inträdesprov som är lika komplicerade som de är bisarra, kommer den här webbplatsen att belysa hur exklusivt ett college kan vara och hur inflytelserika dess medlemmar är. På väg ner till den södra delen av Oxford besöker vi en dold dörr som föreställer de mest kända karaktärerna i C.S. Lewis Krönikorna om Narnia. Innan vi går in i det största colleget i Oxford, hem till Oscar Wilde och C.S. Lewis, och dess egen hjortpark. Utforska det ikoniska området som har varit hem för Oxfords mest inflytelserika författare, komplett med medeltida kloster. Turen går vidare till Tolkiens hem för att diskutera inte bara dess litterära betydelse, utan även dess kök för flera miljoner pund, finansierat av den nuvarande kejsaren av Japan! Turen går sedan till Christ Church Meadows - en fantastisk vidsträckt mark som är otroligt sällsynt i en medeltida stad. Här får du lära dig om dess nära koppling till Alice's Adventures in Wonderland - tillsammans med dess beslut att ha en annan tidszon än resten av Oxford. Slutligen kommer turen till en av de mest påkostade och berömda högskolorna vid Oxfords universitet: Christ Church. Berömt för sina bokstavliga kopplingar och scener som använts vid inspelningen av Harry Potter; det är en så ikonisk plats att många misstar den för att representera hela universitetet. Gå igenom matsalen som inspirerats av den som används på Hogwarts och se var några av de största filosoferna, författarna och kungligheterna har studerat. Guiden kommer att ge en omfattande översikt över dess historia, innan du går in tillsammans med en multimediaguide för att utforska College i din egen takt. Observera - strukturen på dagen kan variera.

Från London: Oxford med tåg & Harry Potter Highlights Tour

6. Från London: Oxford med tåg & Harry Potter Highlights Tour

I "The City of Dreaming Spires" ligger det prestigefyllda University of Oxford - det äldsta universitetet i den engelsktalande världen och ett måste för alla Harry Potter-fans. Res från London till Oxford med tåg på knappt 90 minuter. För alla fans av Harry Potter är detta den perfekta stadsvandringen i Oxford, med en specialutbildad guide. Besök New College, vars kloster och centrala innergård användes som bakgrund för Hogwarts. New College är med många gånger under Harry Potter och den flammande bägaren. En annan berömd inspelningsplats som du kommer att kunna se är den stora eken som står mitt på New Colleges klostergård. Du kommer också att besöka dess matsal, den äldsta i Oxford. Se andra viktiga platser från utsidan som inspirerade Harry Potter-berättelserna: Se Christ Church och Divinity School (en del av det världsberömda Bodleian Library) från utsidan. Christ Church Dining Hall, ser magnifik ut från utsidan - du kan se varför den inspirerade till Hogwarts Great Hall! Din guide visar dig bilder på den berömda trappan och klostergången som användes vid inspelningen av Harry Potter och förklarar hur CGI användes för att "magiskt" förändra några av dessa platser i olika scener. Divinity School var med i flera av Harry Potter-filmerna (minns du dansskolan och sjukhuset?) Det är den äldsta undervisningssalen i hela Oxfords universitet, med anor från 1427. Du kan gå in i The Old Schools Quadrangle som den ligger i, där de olika skolorna ligger, inklusive "Schola Metaphysicae". Alla dessa bibliotek är en del av det världsberömda Bodleian Libraries. Ta en tur genom de gamla bakgatorna för att se den stora salen (från utsidan) på Christ Church, inspirationen till Hogwarts stora sal och Turl Street med sina kullerstenar som liknar Diagon Alley. När ni har avslutat er rundtur kommer er guide att kunna ge er råd om vilka magiska platser ni kan besöka efter rundturen, så att ni får ut det mesta av resten av ert Harry Potter-besök i Oxford! GRATIS VALFRITT EXTRA - Bicester Village Varför inte stanna till vid Bicester Village, Storbritanniens mest populära shoppingdestination, för en stunds shoppingterapi? Bicester Village har öppet till sent på kvällen och här finns tid att ta del av exklusiva rabatter på mer än 150 mode- och butiksmärken innan ni återvänder till London.

App Självguidad London - Harry Potter Oxford

7. App Självguidad London - Harry Potter Oxford

Upptäck Harry Potters magi på en guidad rundtur i Oxford. Besök inspelningsplatser från filmerna, inklusive Bodleian Library, New College och Christ Church. Börja din rundtur på Bodleian Library, som användes som sjukhusflygel på Hogwarts. Se var viktiga scener som Harrys tillfrisknande i "De vises sten" och danslektionen i "Den flammande bägaren" filmades. Lär dig mer om bibliotekets historia, som den äldsta universitetsbyggnaden i Oxford, som använts för teologiska diskussioner sedan 1400-talet. Gå sedan till New College, som var skådeplatsen för Hogwarts korridorer, där Harry förlöjligas med märken som säger "Potter suger" i "Den flammande bägaren". Inne i New College kan du se en 200 år gammal ek, under vilken Malfoy förvandlas till en iller av Moody. Besök slutligen Christ Church, där trapporna användes i McGonagalls välkomsthälsning till Harry, Ron och Hermione. Även om Hogwarts stora sal inspirerades av Christ Churchs matsal, filmades den inte där. Se matsalen, som fortfarande används av studenter som äter där varje dag.

Oxford: Privat rundvandring med en guide från universitetets alumni

8. Oxford: Privat rundvandring med en guide från universitetets alumni

Vare sig du kommer på familjesemester eller på en dagsutflykt med vänner är Oxford det perfekta historiska resmålet. Om du vet var du ska leta hittar du inspelningsplatser för Harry Potter, några av världens mest kända litterära personer, politiker och filosofer, puben där de första exemplaren av "Hobbit" och "Lejonet, häxan och garderoben" delades ut, och mycket, mycket mer. Men hur får du ut det mesta av din tid i denna magiska stad? En privat rundtur är ett utmärkt sätt att få en intim och skräddarsydd inblick i Oxford och det vackra universitetet. Du kan skräddarsy upplevelsen helt och hållet: från mötes- och startpunkter till särskilda teman som du vill att de ska täckas (skicka e-post till den lokala leverantören i förväg med eventuella önskemål). Prata med din guide om du vill besöka några betalda platser, detta kan diskuteras och arrangeras för dig. Beroende på vad du vill se kan det tillkomma ytterligare inträdesavgifter, men dina guider kan diskutera alla tillgängliga alternativ för dig i början av turen. Dina guider har en stor insikt i Oxford och är fast beslutna att erbjuda intressanta och roliga turer i denna vackra stad, snarare än turer som får folk att somna. De flesta av dina guider har själva studerat vid University of Oxford och kan ge dig detaljer om hur institutionen verkligen fungerar. Täcker Oxfords höjdpunkter för att se till att du får se det bästa staden har att erbjuda. En typisk resplan omfattar: - Balliol College - Trinity College - Sheldonian-teatern - Divinity School - Suckarnas bro - Bodleian-biblioteket - Radcliffe-kameran - Universitetskyrkan St Mary The Virgin - Christ Church College - All Souls College - Oriel College - Merton College

Windsor Oxford Cotswold Privat rundtur inklusive inträden

9. Windsor Oxford Cotswold Privat rundtur inklusive inträden

Windsor Castle är det äldsta och största bebodda slottet i världen, och kung Charles III älskar att tillbringa sina helger i denna fantastiska fästning. Slottet byggdes på 1000-talet av Vilhelm Erövraren och är fortfarande kungafamiljens favoritresidens. Detta vidsträckta hem täcker ett område på 13 tunnland och har utsikt över den charmiga staden Windsor - besök slottet och ta reda på varför våra kungligheter har bott här i århundraden. Statens lägenheter. Ta en titt in i hjärtat av det fungerande palatset Drottning Marys dockhus. Speciellt byggt för drottning Mary. Queen Mary's Dolls House är ett magiskt miniatyrresidens med extraordinär känsla för detaljer. St Georges kapell. St George's Chapel är en imponerande gotisk byggnad och viloplats för ett antal brittiska monarker. Bland dessa finns drottning Mary, drottning Elizabeth och drottningmodern. Vandringsturerna i Oxford genomförs på ett sådant sätt att du inte somnar! Vi hatar torra, tråkiga turer som inte engagerar publiken. Historia behöver inte vara tråkig, och med så många stora namn och händelser som har varit knutna till Oxford (liksom universitetet har så många bisarra traditioner och roliga historier), ser vi ingen anledning till varför du inte skulle njuta av varje minut av din rundtur. Upptäck Oxford med en 2 timmars stadsvandring. Du kommer att besöka Christ Church College, All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College, Merton College, The Bodleian Library, The Radcliffe Camera, Alice's Adventures in Wonderland, universitetskyrkan St Mary's, många fler universitetsplatser, stadens historia, Studentlivet i Oxford, universitetsceremonier, berömda akademiker och deras föga kända historier. Upptäck Cotswold Cotswolds är ett område med enastående naturskönhet och omfattar många pittoreska byar i grevskapen Gloucestershire, Oxfordshire och några till. När du kör genom en av Englands vackraste regioner får du se medeltida byar och livliga marknadsstäder (inklusive de vackra Burford och Stow-on-the-Wold), böljande kullar och den hisnande landsbygden. Vi gör också ett snabbt stopp på en timme i charmiga Bourton-on-the-Water, känt som Venedig i Cotswolds. Den har många gånger utsetts till en av de vackraste byarna i England, så det är ingen tvekan om att du kommer att vilja ha dina kameror redo för detta stopp.

Oxford: 3 timmars privat rundtur med studentguide

10. Oxford: 3 timmars privat rundtur med studentguide

Ta med en lokal studentguide på en förlängd 3 timmars rundtur i det bästa Oxford har att erbjuda. Gå bakom stängda dörrar med en energisk och kunnig studentguide som hjälper dig att skala bort de komplexa lagren och mystiken kring denna världsberömda institution. Först besöker du ett av de äldsta kollegierna vid Oxford University för att få en inblick i denna begränsade värld av akademiska institutioner. Strosa runt i trädgårdarna, gräv fram de märkliga Oxford-traditionerna och se från en riktig student hur denna elitutbildningsinstitution fungerar. Gå sedan vidare till Bodleian Library - en kolossal anläggning som rymmer över 13 miljoner böcker. Gå in i Oxfords första specialbyggda föreläsningssal, där du kan beundra en del av den mest utsmyckade medeltidsarkitekturen i Europa. Lyssna när din guide förklarar de tidiga ritualer och tester som studenterna genomgick, hur det brittiska parlamentet hölls i byggnaden av kung Charles I och senare kung Charles II. Upptäck bibliotekets roll i den mest definierande ceremonin i Oxford och se de platser där flera scener i Harry Potter-filmerna spelades in. Tillsammans med dessa fokuspunkter täcker även de mest kända landmärkena i Oxford stad och vid Oxford University. Din privata rundtur kan skräddarsys efter de specifika platser eller ämnen som du vill ta upp. Kontakta bara operatören i förväg om du har något specifikt i åtanke så kommer de att göra sitt bästa för att införliva allt som är tillgängligt för allmänheten på dagen (extra inträdesavgifter kan krävas för sådana önskemål).

15 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Trinity College

Trinity College: Fler aktiviteter och sevärdheter

Trinity College: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Trinity College

Samlat omdöme

4.7
(210 recensioner)

Vår guide, Sum, överträffade våra förväntningar och tog med oss på en guidad tur genom Cambridge universitets olika colleges och fick inblick i hur livet som student är. Vi fick mer kunskap om historien och hur universitetet utvecklats genom århundradena. Tyvärr var Kings college stängt och vi hade betalat inträde. Tydligen spelades en julkonsert in som visas på BBC.

Our guide, a postgraduate student at Girton college, was just excellent. He covered the history and todays Cambridge University in great overview and details. Having a couple of young people in our group what a role model to follow! Marten, Cornelia and Jakob Lundberg of Lagos Portugal and Stockholm Sweden

John was a fantastic storyteller and could also answer a lot of question outside the scope of the tour. Very appreciated.

We learned a lot of history of Oxford, by a professional guide.