Välj datum
Transylvanien

Dagsutflykter

Vanliga frågor om Dagsutflykter i Transylvanien

Vad finns det för andra saker att göra än Dagsutflykter som är värt att besöka i Transylvanien?

Andra upplevelser du inte bör missa i Transylvanien:

Vilka Dagsutflykter i Transylvanien vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Transylvanien

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Transylvanien? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Transylvanien

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 1 432 omdömen

Mattia, vår guide, är verkligen kunnig om allt och tillgänglig. Det gjorde resan trevlig och turnén totalt sett perfekt! Synd det lilla besväret med skåpbilen (trasig mikrofon och lite otäck förare). Lyckligtvis kunde Mattia lösa allt på bästa sätt och få oss att glömma allt annat. Den enda bristen var telefonoperatören som ursprungligen hade separerat oss från våra vänner (olika reservationer men jag hade ringt specifikt för att be att stanna tillsammans), men dagen innan bestämde jag mig för kontaktpersonen i Rumänien. Transsylvanien är en plats som måste besökas! Jag rekommenderar starkt turnén !!!

Resan var mycket bra men ingen hotell upphämtningen som förväntat!

Hela själva sightseeingstour var jätte bra med en duktig engelsk-talande guide men tyvärr vi fick stressa oss med vår frukost för att kunna beställa en taxi till den mötesplatsen för att vara med i gruppen. Tänk att vara första gången i Bucharest,tog en taxi till Romana torget och senare fick åka tunnelbanan tillbaka till hotellet på kvällen var ingen höjdare for oss som inte känna väl runt omkring staden. Upphämtning och avlämning på hotellet borde ha ägt rum i alla fall!

En fantastisk resa. Vår guide, Alex, var mycket engagerande och kunnig. Mycket klämdes in de 12 timmarna vi var ute och gick. Det finns en hel del resor mellan hållplatser men det är väl värt det. Att se dessa platser var något jag hade längtat efter att göra och jag är så glad att jag gjorde det.