Transylvanien
Dagsutflykter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Transylvanien

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Transylvanien? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Transylvanien

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 1 432 omdömen

Utan tvekan höjdpunkten på vår resa till Rumänien. Peles slott är ett absolut måste se i Bukarest. Det finns mycket körning som bryts upp med korta stopp och stor insikt i Rumäniens historia. Marius var en otrolig guide, extremt informativ samtidigt som han hade stor humor. I slutet av dagen förde Marius oss till en restaurang som var mycket rimligt pris samtidigt som vi fick njuta av många rumänska delikatesser. Kan inte rekommendera denna resa tillräckligt!

Utmärkt turné! Lätt att organisera och mycket bra levererat av företaget. Guiden Vlad från Brasov var utmärkt. Han fick oss på plats vid exakt tid, vi hade en trevlig åktur till alla platser och han visade oss allt. Killen vet allt! Efter turnén körde han oss tillbaka till hotellet. 10+ !!!

Utmärkt utflykt. Vi uppskattade de olika turer som erbjuds. Guiden var extremt trevlig och meddelade oss historien om de olika platserna. Vi rekommenderar starkt denna utflykt.

Trevlig händelserik turné. Jag gillade allt väldigt mycket. Vi hade en bra guide - Alex. Han berättade intressanta historier, skapade en vänlig atmosfär.

Utmärkt service, guiden var mycket uppmärksam på alla detaljer och förklaringarna var mycket detaljerade. 10/10