Inträdesbiljett

London: Biljett till Towern & utställningen av kronjuvelerna

Aktivitetsarrangör: Historic Royal Palaces

London: Biljett till Towern & utställningen av kronjuvelerna

Aktivitetsarrangör: Historic Royal Palaces
Bokat 89 gånger i går

Från 379 SEK per person

Bokat 89 gånger i går

Absorbera över 1 000 år av historia i Towern och se kronjuvelerna. Få fascinerande insikter från Yeoman Warders, tornets väktare och se korparna.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information. Läs mer
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Skippa biljettkön
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Gå runt på området och gå in i Towern, ett av Unescos världsarv
 • Beskåda den brittiska monarkins bländande kronjuveler
 • Håll ögonen öppna efter korparna som bor på området
Beskrivning

Ta en tur till det tidlösa Towern – en del av den brittiska historien sedan 1000-talet. Unesco-världsarvet Towern byggdes 1086 av Vilhelm Erövraren.  Upptäck Londons slott - en säker fästning, ett kungligt palats och ett ökänt fängelse. Se korparna som lever på området och ta reda på varför de anses vara Towerns beskyddare.

Promenera över Tower Green för att se var många avrättningar ägde rum, bland annat av två av Henrik VIII:s fruar. Du får också tillträde till Towerns interiörer. Förbered dig på att bli bländad av Storbritanniens kronjuveler. Dessa ovärderliga symboler för den brittiska monarkin utgör världens största samling av kronjuveler.

Titta på de 23 578 ädelstenarna, inklusive den glittrande kejserliga statskronan – enbart denna kronan har 2 868 diamanter, 273 pärlor, 17 safirer, 11 smaragder och 5 rubiner. Få värdefulla insikter i Towerns historia från några av dess mest kända invånare, Yeoman Body. Även om turerna för närvarande inte är tillgängliga kommer Yeoman Warders att finnas på plats för att berätta fascinerande historier om tornet genom tiderna.

Ingår
 • Tillträde till Towern (detta är inte en biljett med köföreträde)
 • Inträde till utställningarna, inklusive kronjuvelerna
 • Aktivitetsleder för barn
 • Tryckta kartor (finns i biljettkassan och vid ingångarna till tornet)
 • Obegränsat och gratis wifi under besöket
 • Guidad rundtur
 • Mat och drycker
Covid-19-åtgärder

Du måste beställa aktiviteten online eftersom biljettkontoret är stängt

Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar
Deltagarkrav
 • Du måste bära munskydd för att delta

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Visa denna biljett vid huvudingången för att gå in till sevärdheten.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Barn under fem år följer med in gratis.
 • Observera att det under högsäsong kan uppstå långa köer till kronjuvelerna.
 • Handdesinfektionsmedel är placerade runt sevärdheten för att användas av besökarna.
 • Det förväntas och rekommenderas att ansiktsmasker bärs i inomhusutrymmen och att besökare fortsätter att hålla ett respektfullt avstånd till personal och andra besökare som inte ingår i deras grupp.
 • Om du väljer att göra en donation till Towerns bevarande går denna donation i sin helhet till Historic Royal Palaces, välgörenhetsorganisationen som tar hand om Towern med syfte att underhålla och presentera monumentet. GetYourGuide får inget arvode eller kommission för dessa donationer. Historic Royal Palaces är registrerat hos Charity Commission for England and Wales (No. 1068852).
 • Öppnings- och stängningstiderna för Towern ändras ofta. Sista inträde är en timme före stängning.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,6 /5

baserat på 9897 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  4,2/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,4/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Mycket bra som helhet. The White Tower var det bästa, med många intressanta saker att se som rustningar, hästpersedlar, vapen spjut och många fler ting som har med strider att göra. På översta våningen finns en interaktiv avdelning som uppskattas av barn och ungdomar. Fängelsehålan var inget speciellt. Kronjuvelerna mycket bra. Towern har mycket att ge och bör ses!

Läs mer

4 augusti 2022

Galet trevlig personal på och i byggnaden. Audioguide hämtas (även om det kostar 5GBP extra, men du sparar dig själv den guidade turen och bestämmer vart du vill åka) och sedan åkte vi. Tack vare den tidigare utskrivna kupongen, ingen väntan i kassan. Bara utställningen av kronjuveler var lite nedslående, men det kan GetyourGuide inte göra något åt. Men hade ett mycket livligt samtal med Yeoman och några roliga bilder som en njutning. Allt som allt gillade vi det - så mycket att vi flyger över igen nästa år och bokar turnén eftersom vi verkligen inte såg allt, även om vi lätt spenderade nästan 4 timmar där

Läs mer

3 augusti 2022

Tja, du måste fortfarande vänta. Men du kan bespara dig besväret med att köa i kassan. Jag hade bokat min biljett för klockan 10, men fick komma in i tornet med den första vågen. Relativt lite händer fram till 11 på morgonen. Med kronjuvelerna är det nästan ingen väntetid. Bara en timme senare verkade köerna oändliga. Jag stannade i tornet i ca 3 timmar. Det fanns människor för 500 år sedan som stannade längre :)

Läs mer

2 augusti 2022

Produkt-ID: 21253