Eiffeltornet

Eiffeltornet

Eiffeltornet: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: Kvällskryssning på floden med musik

1. Paris: Kvällskryssning på floden med musik

Njut av Paris nattliga sken på en sightseeingkryssning på floden Seine. Se ljusets stad och njut av den avkopplande atmosfären ombord medan musik spelas. Ta del av panoramautsikten över Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-bron, Concorde-torget, Petit och Grand Palace, Marie-bron och mycket mer medan du seglar. Om du vill veta mer om monumenten du ser kan du ladda ner appen för att använda den under kryssningen (instruktioner för nedladdning finns på bekräftelsekupongen).

Paris: Inträdesbiljett till Eiffeltornet med valfri tillgång till toppmötet

2. Paris: Inträdesbiljett till Eiffeltornet med valfri tillgång till toppmötet

Få tillgång till Eiffeltornet och beundra den hisnande utsikten från den utvalda våningen i den ikoniska byggnaden. Tillbringa så mycket tid du vill i tornet och utforska de olika nivåerna i din egen takt. Se Paris från ovan och från ett helt nytt perspektiv. Förundras över Louvrens gamla fasad och finansdistriktet La Defense. Beundra det färgglada Pompidou-museet och den stora vita basilikan Sacré-Coeur. Om du väljer toppalternativet har du förmånen att beundra Paris stad från dess högsta punkt. På vägen ner kan du ta del av de många intressanta aktiviteterna på första våningen. Testa ditt mod genom att gå på glasgolvet!

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

3. Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Upplev det bästa av Paris på bara en, två eller tre dagar med denna hop-on hop-off-tur! De 100% rena bussarna ger ett bekvämt och bekvämt sätt att se stadens främsta landmärken och attraktioner, inklusive Louvren, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Arc de Triomphe, Eiffeltornet och mer. När du turnerar i staden kan du använda ljudguidekommentaren för att lära dig mer om Paris och hoppa av vid varje stopp för att utforska sevärdheterna mer detaljerat. Besök Louvren-museet, beundra Notre Dame-katedralen, shoppa lite i Champs-Elysées, besök toppen av Triumfbågen eller Eiffeltornet och njut av fantastisk utsikt över staden. Ta en promenad i Latin Quarter, Marais eller Ile de Saint Louis och lära dig mer om Paris genom ljudguidekommentaren. En barnvänlig kanal är tillgänglig för de små på engelska och franska. Din biljett är giltig i 24, 48 eller 72 timmar vid första validering, och du kan hoppa på och av bussen så många gånger du vill inom giltighetsperioden. Rutten stannar enligt följande: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame - 13 Rue Saint-Jacques 75005 Paris 5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Paris

Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

4. Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

Fördjupa dig i ljusets stad med en hop-on hop-off-tur med dubbeldäckad buss i Paris. Med bekväma säten och underhållande ljudkommentarer kommer du att upptäcka den fascinerande historien och det dagliga livet på denna otroliga destination. Utforska i din egen takt, utan att behöva oroa dig för transport eller att navigera i den livliga staden nedanför. Våra öppna bussar tar dig till de mest ikoniska platserna i Paris, inklusive Triumfbågen, Grand Palais, Opera Garnier, Champs de Mars och Notre Dame. Med viktiga stopp vid måste-se-attraktioner kan du hoppa på och av så många gånger du vill och ta god tid på dig vid varje plats. Vi gör det enkelt att se de främsta attraktionerna på din Paris-bucketlist med ditt val av en en- eller tvådagarsbiljett. Ta in den fantastiska utsikten från toppen av Eiffeltornet, ta en bild på Trocadéro och promenera genom de vackra trädgårdarna vid Musée Rodin. Och om du behöver en paus från sightseeingen kan du bara luta dig tillbaka och koppla av på bussen och njuta av den vackra utsikten över Paris från ovan. Vår toppmoderna flerspråkiga ljudguide är den perfekta följeslagaren för din tur och ger dig information om den unika historien och kulturen för varje landmärke när du åker. Oavsett om du är intresserad av arkitekturen i Louvren eller glamouren på Champs-Élysées, har vår audioguide allt du behöver veta. Gör ditt Parisäventyr ännu mer oförglömligt med en flodkryssning längs Seine. Denna 1-timmes flodkryssning visar de bästa landmärkena vid floden i Paris. Du får se vackra monument och ikoniska broar, med live-guidade kommentarer som förklarar deras historiska och kulturella betydelse. Kryssningarna avgår vid Eiffeltornet. Oavsett om du är en förstagångsbesökare eller en erfaren resenär är vår Big Bus Hop-On Hop-Off Tour det perfekta sättet att uppleva det bästa av Paris.

Paris: Illuminations flodkryssning med ljudkommentarer

5. Paris: Illuminations flodkryssning med ljudkommentarer

Bege dig ut på en kryssning på Seine på dagen eller kvällen och njut av de enastående vyerna över Paris, som lyses upp av ljusen på kvällen och solen under dagen. Dra nytta av informativa ljudkommentarer på din smartphone när du åker förbi stadens mest berömda byggnader på denna båttur. Njut av en tur- och returresa som låter dig se Paris på dagen och kvällen. Lyssna på kommentarer från audioguiden (som är tillgänglig på 14 språk) ombord på båten via din smartphone, för att lära dig mer om Eiffeltornet, Louvren och andra ikoniska sevärdheter. Glid varsamt genom dagens och gårdagens Paris medan du beundrar panoramautsikten från den klassiska trimaranen, som har både en utomhusterrass och sidogångar. Se Paris klassiska sevärdheter, så som Eiffeltornet, Les Invalides och Musée d'Orsay. Hänförs av Notre Dames läskiga skråpuker och glid förbi Louvrens majestätiska fasad. Se dessutom Grand Palais och många andra intressanta sevärdheter.

Paris: Eiffeltornets topp eller andra våning

6. Paris: Eiffeltornets topp eller andra våning

Njut av fågelperspektiv över Paris från Eiffeltornets observationsdäck på andra våningen. Möt din guide bredvid Eiffeltornet för en kort introduktion till tornets historia. Sedan kan du njuta av tillgång till andra våningen med hiss och höra intressanta berättelser och anekdoter om tornets unika historia från din guide. Lär dig mer om "Ljusstaden" och njut av privilegierad utsikt över Notre Dame, Louvren, Triumfbågen och Les Invalides. Din guide kommer sedan att lämna dig för att njuta av Eiffeltornet i din egen takt. Ascend till toppen (om alternativet bokas) på din fritid för ännu mer hisnande utsikt och njut av ett glas bubblande i Champagne Bar (om alternativet bokas). På vägen ner, se till att du stannar på 1: a våningen för att gå på ett nytt glasgolv, 200 meter över marken.

Paris: Seinekryssning och crepeprovning nära Eiffeltornet

7. Paris: Seinekryssning och crepeprovning nära Eiffeltornet

Se Paris sevärdheter från vattnet på en kryssning längs Seine, och lär dig mer om dem med en audioguide. Njut av en traditionell fransk crepe före eller efter kryssningen. För kryssningen, träffas på "Bateaux Parisiens" / Port de la Bourdonnais precis bredvid Eiffeltornet för att gå ombord på båten. När du kryssar längs floden Seine, varva ner medan du funderar över Paris historia och beundra dess många monument som Louvren, Orsay-museet, Notre Dame-katedralen och de många broarna med sin unika arkitektur. Njut av audioguide-kommentar ombord som finns på 14 språk, som du också kan lyssna på från en applikation på din smartphone. Före eller efter kryssningen kan du njuta av smaken av en äkta fransk crepe på en lokal buffé nära Eiffeltornet. Denna tur kombinerar elegansen i parisisk sightseeing med de härliga smakerna i Frankrike, vilket gör det till ett perfekt val för dem som vill fördjupa sig i Paris romantik och mat. Admire den pittoreska utsikten över Eiffeltornet och Paris medan du njuter av denna läckra franska delikatess.

Paris: Louvren reserverad biljett och flodkryssning Combo

8. Paris: Louvren reserverad biljett och flodkryssning Combo

Kliv in i Louvren, hem för berömda konstverk, inklusive Mona Lisa. Dra nytta av biljetter med tidsbestämd entré och försvinn in i de berömda salarna. Senare tar du en sightseeingkryssning längs Seine. Beundra alla skatter som Louvren har att erbjuda, dess berömda mästerverk, inklusive Venus de Milo, Napoleon I:s kröning och Leonardo da Vincis Mona Lisa. Känn dig fri att utforska museet i din egen takt. Avsluta dagen med en sightseeingkryssning längs Seine när du vill under din vistelse för att få den bästa utsikten över den franska huvudstaden.

Paris: Eiffeltornets topp eller andra våning

9. Paris: Eiffeltornets topp eller andra våning

Besök ett av huvudstadens mest oförglömliga monument med en biljett till den andra nivån och, om alternativet väljs, till toppen. Lär dig mer om tornet av din guide. Njut av visningsplattformarna och blicka ut mot Notre Dame-katedralen, Les Invalides, allt i din egen takt. Efter en kort introduktion som kommer att avslöja historien om det emblematiska tornet, stiger du upp till 2: a våningen med hiss. Gå upp till toppen med hiss om du har valt det här alternativet. Ta in den spektakulära utsikten över den franska huvudstaden och upptäck emblematiska monument från ovan.

Paris: Eiffeltornets trappor klättrar till nivå 2 och toppalternativ

10. Paris: Eiffeltornets trappor klättrar till nivå 2 och toppalternativ

Utforska Eiffeltornet som aldrig förr genom att klättra upp det till fots. Lyssna när din guide ger en introduktion till den ikoniska strukturen innan du leder dig till biljettentrén. Håll dig underhållen med anekdoter medan du väntar i kö (se varaktighet nedan) för att hämta dina biljetter. Påbörja färden uppåt medan du hör berättelser om hur tornet skapades och nästan förstördes, samtidigt som du blickar ut över den unika vyn från tornets trappa. Fortsätt till observationsdäcket på andra våningen för en fantastisk utsikt över Triumfbågen och andra ikoner i Paris medan du tar del av din guides insiktsfulla och underhållande kommentarer. När du är klar med att beundra den spektakulära utsikten kan du välja att ta trapporna eller hissen tillbaka till bottenvåningen. Välj att uppgradera din biljett till att inkludera toppen, vilket endast är möjligt vid bokningstillfället, för att se Gustave Eiffels ursprungliga kontor och njuta av den högsta plattformen för panoramautsikt över Paris.

490 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Eiffeltornet

Eiffeltornet: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: Kvällskryssning på floden med musik

Paris: Kvällskryssning på floden med musik

Njut av Paris nattliga sken på en sightseeingkryssning på floden Seine. Se ljusets stad och njut av den avkopplande atmosfären ombord medan musik spelas. Ta del av panoramautsikten över Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-bron, Concorde-torget, Petit och Grand Palace, Marie-bron och mycket mer medan du seglar. Om du vill veta mer om monumenten du ser kan du ladda ner appen för att använda den under kryssningen (instruktioner för nedladdning finns på bekräftelsekupongen).

Paris: Inträdesbiljett till Eiffeltornet med valfri tillgång till toppmötet

Paris: Inträdesbiljett till Eiffeltornet med valfri tillgång till toppmötet

Få tillgång till Eiffeltornet och beundra den hisnande utsikten från den utvalda våningen i den ikoniska byggnaden. Tillbringa så mycket tid du vill i tornet och utforska de olika nivåerna i din egen takt. Se Paris från ovan och från ett helt nytt perspektiv. Förundras över Louvrens gamla fasad och finansdistriktet La Defense. Beundra det färgglada Pompidou-museet och den stora vita basilikan Sacré-Coeur. Om du väljer toppalternativet har du förmånen att beundra Paris stad från dess högsta punkt. På vägen ner kan du ta del av de många intressanta aktiviteterna på första våningen. Testa ditt mod genom att gå på glasgolvet!

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Upplev det bästa av Paris på bara en, två eller tre dagar med denna hop-on hop-off-tur! De 100% rena bussarna ger ett bekvämt och bekvämt sätt att se stadens främsta landmärken och attraktioner, inklusive Louvren, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Arc de Triomphe, Eiffeltornet och mer. När du turnerar i staden kan du använda ljudguidekommentaren för att lära dig mer om Paris och hoppa av vid varje stopp för att utforska sevärdheterna mer detaljerat. Besök Louvren-museet, beundra Notre Dame-katedralen, shoppa lite i Champs-Elysées, besök toppen av Triumfbågen eller Eiffeltornet och njut av fantastisk utsikt över staden. Ta en promenad i Latin Quarter, Marais eller Ile de Saint Louis och lära dig mer om Paris genom ljudguidekommentaren. En barnvänlig kanal är tillgänglig för de små på engelska och franska. Din biljett är giltig i 24, 48 eller 72 timmar vid första validering, och du kan hoppa på och av bussen så många gånger du vill inom giltighetsperioden. Rutten stannar enligt följande: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame - 13 Rue Saint-Jacques 75005 Paris 5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Paris

Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

Fördjupa dig i ljusets stad med en hop-on hop-off-tur med dubbeldäckad buss i Paris. Med bekväma säten och underhållande ljudkommentarer kommer du att upptäcka den fascinerande historien och det dagliga livet på denna otroliga destination. Utforska i din egen takt, utan att behöva oroa dig för transport eller att navigera i den livliga staden nedanför. Våra öppna bussar tar dig till de mest ikoniska platserna i Paris, inklusive Triumfbågen, Grand Palais, Opera Garnier, Champs de Mars och Notre Dame. Med viktiga stopp vid måste-se-attraktioner kan du hoppa på och av så många gånger du vill och ta god tid på dig vid varje plats. Vi gör det enkelt att se de främsta attraktionerna på din Paris-bucketlist med ditt val av en en- eller tvådagarsbiljett. Ta in den fantastiska utsikten från toppen av Eiffeltornet, ta en bild på Trocadéro och promenera genom de vackra trädgårdarna vid Musée Rodin. Och om du behöver en paus från sightseeingen kan du bara luta dig tillbaka och koppla av på bussen och njuta av den vackra utsikten över Paris från ovan. Vår toppmoderna flerspråkiga ljudguide är den perfekta följeslagaren för din tur och ger dig information om den unika historien och kulturen för varje landmärke när du åker. Oavsett om du är intresserad av arkitekturen i Louvren eller glamouren på Champs-Élysées, har vår audioguide allt du behöver veta. Gör ditt Parisäventyr ännu mer oförglömligt med en flodkryssning längs Seine. Denna 1-timmes flodkryssning visar de bästa landmärkena vid floden i Paris. Du får se vackra monument och ikoniska broar, med live-guidade kommentarer som förklarar deras historiska och kulturella betydelse. Kryssningarna avgår vid Eiffeltornet. Oavsett om du är en förstagångsbesökare eller en erfaren resenär är vår Big Bus Hop-On Hop-Off Tour det perfekta sättet att uppleva det bästa av Paris.

Paris: Illuminations flodkryssning med ljudkommentarer

Paris: Illuminations flodkryssning med ljudkommentarer

Bege dig ut på en kryssning på Seine på dagen eller kvällen och njut av de enastående vyerna över Paris, som lyses upp av ljusen på kvällen och solen under dagen. Dra nytta av informativa ljudkommentarer på din smartphone när du åker förbi stadens mest berömda byggnader på denna båttur. Njut av en tur- och returresa som låter dig se Paris på dagen och kvällen. Lyssna på kommentarer från audioguiden (som är tillgänglig på 14 språk) ombord på båten via din smartphone, för att lära dig mer om Eiffeltornet, Louvren och andra ikoniska sevärdheter. Glid varsamt genom dagens och gårdagens Paris medan du beundrar panoramautsikten från den klassiska trimaranen, som har både en utomhusterrass och sidogångar. Se Paris klassiska sevärdheter, så som Eiffeltornet, Les Invalides och Musée d'Orsay. Hänförs av Notre Dames läskiga skråpuker och glid förbi Louvrens majestätiska fasad. Se dessutom Grand Palais och många andra intressanta sevärdheter.

Paris: Eiffeltornets topp eller andra våning

Paris: Eiffeltornets topp eller andra våning

Njut av fågelperspektiv över Paris från Eiffeltornets observationsdäck på andra våningen. Möt din guide bredvid Eiffeltornet för en kort introduktion till tornets historia. Sedan kan du njuta av tillgång till andra våningen med hiss och höra intressanta berättelser och anekdoter om tornets unika historia från din guide. Lär dig mer om "Ljusstaden" och njut av privilegierad utsikt över Notre Dame, Louvren, Triumfbågen och Les Invalides. Din guide kommer sedan att lämna dig för att njuta av Eiffeltornet i din egen takt. Ascend till toppen (om alternativet bokas) på din fritid för ännu mer hisnande utsikt och njut av ett glas bubblande i Champagne Bar (om alternativet bokas). På vägen ner, se till att du stannar på 1: a våningen för att gå på ett nytt glasgolv, 200 meter över marken.

Paris: Seinekryssning och crepeprovning nära Eiffeltornet

Paris: Seinekryssning och crepeprovning nära Eiffeltornet

Se Paris sevärdheter från vattnet på en kryssning längs Seine, och lär dig mer om dem med en audioguide. Njut av en traditionell fransk crepe före eller efter kryssningen. För kryssningen, träffas på "Bateaux Parisiens" / Port de la Bourdonnais precis bredvid Eiffeltornet för att gå ombord på båten. När du kryssar längs floden Seine, varva ner medan du funderar över Paris historia och beundra dess många monument som Louvren, Orsay-museet, Notre Dame-katedralen och de många broarna med sin unika arkitektur. Njut av audioguide-kommentar ombord som finns på 14 språk, som du också kan lyssna på från en applikation på din smartphone. Före eller efter kryssningen kan du njuta av smaken av en äkta fransk crepe på en lokal buffé nära Eiffeltornet. Denna tur kombinerar elegansen i parisisk sightseeing med de härliga smakerna i Frankrike, vilket gör det till ett perfekt val för dem som vill fördjupa sig i Paris romantik och mat. Admire den pittoreska utsikten över Eiffeltornet och Paris medan du njuter av denna läckra franska delikatess.

Paris: Louvren reserverad biljett och flodkryssning Combo

Paris: Louvren reserverad biljett och flodkryssning Combo

Kliv in i Louvren, hem för berömda konstverk, inklusive Mona Lisa. Dra nytta av biljetter med tidsbestämd entré och försvinn in i de berömda salarna. Senare tar du en sightseeingkryssning längs Seine. Beundra alla skatter som Louvren har att erbjuda, dess berömda mästerverk, inklusive Venus de Milo, Napoleon I:s kröning och Leonardo da Vincis Mona Lisa. Känn dig fri att utforska museet i din egen takt. Avsluta dagen med en sightseeingkryssning längs Seine när du vill under din vistelse för att få den bästa utsikten över den franska huvudstaden.

Paris: Eiffeltornets topp eller andra våning

Paris: Eiffeltornets topp eller andra våning

Besök ett av huvudstadens mest oförglömliga monument med en biljett till den andra nivån och, om alternativet väljs, till toppen. Lär dig mer om tornet av din guide. Njut av visningsplattformarna och blicka ut mot Notre Dame-katedralen, Les Invalides, allt i din egen takt. Efter en kort introduktion som kommer att avslöja historien om det emblematiska tornet, stiger du upp till 2: a våningen med hiss. Gå upp till toppen med hiss om du har valt det här alternativet. Ta in den spektakulära utsikten över den franska huvudstaden och upptäck emblematiska monument från ovan.

Paris: Eiffeltornets trappor klättrar till nivå 2 och toppalternativ

Paris: Eiffeltornets trappor klättrar till nivå 2 och toppalternativ

Utforska Eiffeltornet som aldrig förr genom att klättra upp det till fots. Lyssna när din guide ger en introduktion till den ikoniska strukturen innan du leder dig till biljettentrén. Håll dig underhållen med anekdoter medan du väntar i kö (se varaktighet nedan) för att hämta dina biljetter. Påbörja färden uppåt medan du hör berättelser om hur tornet skapades och nästan förstördes, samtidigt som du blickar ut över den unika vyn från tornets trappa. Fortsätt till observationsdäcket på andra våningen för en fantastisk utsikt över Triumfbågen och andra ikoner i Paris medan du tar del av din guides insiktsfulla och underhållande kommentarer. När du är klar med att beundra den spektakulära utsikten kan du välja att ta trapporna eller hissen tillbaka till bottenvåningen. Välj att uppgradera din biljett till att inkludera toppen, vilket endast är möjligt vid bokningstillfället, för att se Gustave Eiffels ursprungliga kontor och njuta av den högsta plattformen för panoramautsikt över Paris.

De mest populära sevärdheterna i Paris

Att göra i Eiffeltornet

Städer i Frankrike

Eiffeltornet: Fler aktiviteter och sevärdheter

Eiffeltornet: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Eiffeltornet

Samlat omdöme

4.3
(81 538 recensioner)

Vår guide, Ahson, var så förtjusande med karisma och positivitet, och försäkrade oss alla om framgång hela vägen till toppen. Han var också mycket hjälpsam med flera tips, såsom: bästa platserna för foton, ställen att pausa för att njuta av dig själv och att vi kunde ta vår egen tid att utforska på toppen och på vägen ner igen. Han verkade verkligen njuta av sin roll som guide; han var kunnig om Eiffeltornets historia och bra på att berätta. Han var öppen för att svara på alla frågor och var mycket personlig, engagerad i var och en av oss. Jag hade en fantastisk tid, tog mig tid. Vi anlände till toppen före solnedgången, njöt av de skiftande färgerna på himlen, solnedgången och månens uppgång och nådde marknivån precis vid 22:00 när Eiffelljusen gnistrar i 5 minuter,... Magnifique!

Tvärtemot vad som beskrivits behövde vi inte hämta ut biljetterna (Louvr och båt) separat utan fick dem via mejl som QR-kod. Stort tack för det, det är såklart en stor tidsbesparing! Inläggen fungerade perfekt. Stort värde för pengarna.

Det är bra att boka biljetter i förväg. Trevlig guide (Aida), kort promenad mot tornet och sedan ta hissen till 2:a våningen. Om du vill gå till toppen rekommenderas att boka i förväg (2:a våningen är också vacker).

Guiden var helt otroligt engagaerad och proffsig, glad tydligt positiv

Kan rekommendera Jacobo som guide, glad och humoristisk.