Välj datum

Top of the Rock utsiktsplats

Top of the Rock utsiktsplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Top of the Rock utsiktsplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Top of the Rock utsiktsplats

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 8 028 omdömen

Det var dåligt att biljetterna till de individuellt bokade aktiviteterna inte gick att ta fram i appen. Biljetten är giltig i 9 dagar. Vi sköt tillbaka dagen för besöket. Kunde inte göra annat på grund av reservationer. Efter aktiveringsdagen kunde de reserverade biljetterna inte längre tas fram i appen. Endast i det skickade e-postmeddelandet. Dricks!! Ta alltid en skärmdump av biljetten. Internet är inte alltid tillgängligt.

Allt gick smidigt och okomplicerat. Ibland hade man önskat att "biljettdiskarna"/"biljettdiskarna" var bättre märkta så att du direkt kan se om du är på rätt plats med GoCityPass. Så vårt tips: fråga redan i början om du är på rätt plats med passet. På Rockefeller Center, till exempel, var det två skott, där det ena för personer med passning var kortare.

Fantastiskt värde för pengarna samt 5 * service, vi hade dåligt väder på dagen av Empire State och våra biljetter flyttades utan något krångel, samma sak med Top of the Rock, ett telefonsamtal och allt ändrades. Bokade Lion King-showen och fick 10% rabatt, återigen var fantastiskt, kommer 100% att boka fler resor med detta företag

Härlig utsikt, ganska gott om plats! Vi stannade länge för att se staden i både dagsljus och skymningsljus! Fint att se staden tändas upp.

Top of the Rock är klart värt ett besök. Fantastisk utsikt över Manhattan som man inte bör missa.