Upplevelser i
Top of the Rock utsiktsplats

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Top of the Rock: Så mycket mer än en vacker utsikt

One World Trade Center erbjuder visserligen det högst belägna observationsdäcket i New York, men stadens mest älskade landmärken syns bäst från Rockefeller Center och Empire State Building. Båda besitter de en alldeles egen art deco-charm, men Top of the Rock har mer än så att komma med!

 • Observationsdäck i tre våningar

  1. Observationsdäck i tre våningar

  Top of the Rocks observationsdäck spänner över tre våningar, som alla har sin unika vy över Central Park och Empire State Building!

 • Installationer

  2. Installationer

  J.D. Rockefeller Jr var en varm vän av konst, och följaktligen är utsikten inte allt du kan beskåda däruppe! Just nu visas till exempel Swarowskis "Radiance Wall", en helt magnifik tredimensionell vägg av handblåst glas och kristaller.

 • Vägen upp

  3. Vägen upp

  Dörrarna stängs och för några sekunder höljs hissen i dunkel. Sedan tänds hisschaktet utanför och bjuder på en dramatiskt ljussatt mekanisk uppvisning hela vägen upp. Nedvägen är lika fantastisk!

 • Färger

  4. Färger

  Har du barn med dig? Missa då inte Breezeway-spelet i Top of the Rock. Ungarna kommer att bli helt hänförda av hur de kan styra färgerna i rummet med varje rörelse de gör.

 • En av Manhattans livligaste platser

  5. En av Manhattans livligaste platser

  Något av det bästa med att besöka Top of the Rock är att området invid dess fötter formligen badar i kultur. Ännu ett skäl till att Rockefeller Center är en självklar punkt på varje New York-turists att göra-lista!

Planera ditt besök

 • Öppettider

  Top of the Rocks observationsdäck har öppet varje dag kl. 08.00-00.00. Den sista hissavgången åker uppåt kl. 23.00.

 • Vad kostar det?

  En vuxenbiljett kostar från 30 USD och uppåt, med rabatter för barn och seniorer. Det går att köpa biljett vid ingången, men bokar du i förväg på nätet slipper du de långa köerna.

Praktisk information

 • När skall man åka?
  Kl. 08.00-00.00
 • Vad kostar det?
  30 USD
 • Behöver jag en guide?
  Inte nödvändigtvis
 • Hur tar jag mig dit?
  Ta tunnelbanan till någon av de många stationer som stannar vid Rockefeller Center mellan 5th och 6th Ave.
 • Ytterligare tips
  Vi rekommenderar dig varmt att förboka biljetter till Top of the Rock på nätet, så att du slipper de långa biljettköerna.

Alla saker att se i Top of the Rock utsiktsplats

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Top of the Rock utsiktsplats? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Top of the Rock utsiktsplats

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 3 831 omdömen

Tvådelad upplevelse: Attraktionen och kupongen är topp, stödet från get your guide är absolut dåligt. Varför? På frågan var biljetten nu ska bytas ut fanns ett tydligt svar, men frågan varför två olika adresser finns mellan webben och appen var en stor överraskning. När vi anlände till New York för att byta biljetter, var leverantören förvånad eftersom att dina guider redan ger dig det digitala sightseeingkortet i appen. Därför är inget utbyte nödvändigt! Tillträde med kupongen gick smidigt, men jag är mycket förvånad över att denna leverantör knappast eller knappast verkar känna sina egna produkter. En annan liten anmärkning: Som tjänsteleverantör är ett seriöst utseende också viktigt i WhatsApp Chat. Det finns fortfarande en klar potential här. Trots detta är kupongen du får här Sightseeing Pass och detta rekommenderas starkt.

Det fungerade bra och sparat dig mycket! Gå helt enkelt till attraktionen med ditt virtuella pass på din smartphone och samla in din biljett. Tyvärr kan vi inte säga om det kommer att spara mycket tid - tack vare jetlag var vi alltid där så tidigt att bara några få andra var där.

Vår familj åtnjöt grundligt busstur genom Manhattan. Vår reseguide var mycket informativ och underhållande.

Allt fungerade smidigt, det var också ekonomiskt värt. Definitivt att rekommendera.

Vi hade bokat passet med 4 aktiviteter. Allt fungerade underbart.