Upplevelser i

Tivoli, Italien

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter

Du kan avboka gratis upp till 24 timmar innan din aktivitets start för full återbetalning.


Våra aktiviteter följer lokala hälsoriktlinjer så att du kan fokusera på att njuta av din upplevelse.

Alla saker att se i Tivoli, Italien

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Tivoli, Italien? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Tivoli, Italien

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 248 omdömen

Jag älskade den här turnén! En perfekt vinterutflykt förde oss ut ur den eviga staden till landskapet på kullen - på bara 40 minuter. Vår guide Joseph / Giuseppe presenterade oss för en magisk plats på en lätt slingrande promenad, som aldrig kändes ansträngande men ändå täckte mycket mark. När vi passerade olivträden i villan såg vi en modell för hur den brukade se ut, då fick vi många fantastiska bilder under hela rundturen på grunderna och strukturer från 1: a århundradet. Lunch i Tivoli var var härlig. Följt av en aktiv resa runt Hadrians trädgårdar, full av underbara väggmålningar, fontäner och en oöverträffad utsikt. 5 stjärnor. Jag skulle definitivt upprepa denna turné. Plus vår resegrupp var bäst !!! Grazie från Chrissy!

Fantastisk tur, intressant och vackert.

Mycket trevlig och lärorik tur för oss som är intresserade av Italiens historia och trädgårdsfantaster. Vår guide "Josef" Guiseppe var mycket personlig och kunnig, extra roligt att han själv kommer från Tivoli. Viktigt att veta för den som har svårt att gå. Under turen går man långa sträcker, visserligen i lugnt tempo, men andra delen av turen innehåller stora höjdskillnader. Man kan dock i stor utsträckning välja att gå i "ramper" istället för trappor i Villa D Èstes trädgård om man väljer att strosa själv istället för att följa gruppen.

Detta var en fantastisk turné! Vilken underbar dagsutflykt från Rom! Vår reseguide, Joseph / Guiseppe, var bäst! Han fick alla att känna sig omhändertagna som om vi var familj. Flödet av turnén var enastående där vi kunde se och lära oss mycket men också ha en avkopplande tid att bara ta underverk av Hadrians villa och Villa D'Este. Skulle rekommendera lunchalternativet - det var en mycket bra måltid! Bättre än jag förväntade mig. 5 stjärnor hela vägen!

Uppfyllde våra förväntningar till fullo.

En förträfflig utflykt! Hadrianus Villa var verkligen intressant och Villa d’Este var mycket vackert med alla sina fontäner. Kan rekommenderas å det varmaste. Vår guide Alfredo var verkligen kunnig och kändes familjär fast vi var en ganska stor grupp visade han alla uppmärksamhet.

Intressant utflyktsdag med kunnig och trevlig guide, Guiseppe från Tiv

Intressant utflyktsdag med kunnig och trevlig lokal guide, Guiseppe från Tivoli.