Titusbågen

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Titusbågen

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 25 435 omdömen

Hade kunnat varit fem men vädret förstörde det.

Vi beställde hemifrån (Sverige) och allt funkade perfekt. Personal från Enjoy Roma var på plats och vår guide, Francesca var mycket bra. Vi hann se Collosseum innan vädergudarna tyckte att det räckte. Åska och blixtrar samt att himlens alla portar öppnade sig gjorde att vi fick bryta. Nu missade vi Forum Romanum, Fontana DI Trevi och Phanteon. De två sista fixade vi själva lite senare när solen kom...

Kan varmt rekommenderas!! Allt som utlovades stämde!

Perfekt upplagt, lagom länge på alla ställen. Samling i rätt tid, gick förbi alla köer, lagom fakta på alla ställen och den bästa guiden man kan ha- Giuseppe!!! Enastående, omtänksam, kunnig och med humor!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kan varmt rekommenderas!!

Kunnig, engagerad guide som på ett tydligt sätt kunde berätta och förklara olika epokers levnadsvillkor under svunnen tid. Fick en mycket bättre bild av hur Rom har vuxit men även minskat.

Underhållande tre timmar med god kunskap inom ämnet, Bra engelska

Trevlig rundvandring som var betydligt mer än bara Colosseum. Helt klart ett måste i Rom. Guiden var amerikan och mycket entusiastisk.

En bra guidning som täckte de viktigaste sevärdheterna

En bra guidning som täckte de viktigaste sevärdheterna med bra guide, lämpligt tempo och infotmation. Bra och prisvärd rundtur!