Välj datum

Times Square

Alla saker att se i Times Square

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Times Square? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Times Square

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 5 208 omdömen

Detta är det bästa sättet att se din destination. Appen är utmärkt för att lagra passen, ge aktuell information om förhållandena och även en karta som ansluter till din Google för att hitta platsen också. Gillade det verkligen och väldigt lätt att använda. Min man och jag använde den till Empire State Building, Edge, Madame Tussaud's, the Ride, Harbour Lights-kryssning och slutligen cykling i central park. Så lätt att använda från appen och välkänd. Älskade det och tack, rekommenderar verkligen.

Passet är ganska dyrt, men definitivt värt det! Hade passet i 7 dagar för ca € 260.-. Vi var i New York för första gången och hade därför många attraktioner inplanerade. Bara genom att besöka 4 visningsplattformar har du redan det här beloppet och du kan fortfarande besöka sevärdheter där priset annars skulle ha avskräckt dig! Väntetider var inte ett problem under vårt besök - vi väntade bara cirka 15 minuter vid 9/11 Memorial.

Många val av aktiviteter, även innehållande alla klassiker att göra! Och sparar över 50%, definitivt värt det om du planerar att göra mycket aktivitet. Vi tog passet för 10 aktiviteter för 200 euro, medan dessa skulle ha kostat oss runt 400 euro om vi hade köpt biljetterna individuellt!! Tveka inte !

Ett utmärkt sätt att se och lära känna staden. Guiden tog oss med på cykelstråk som hade varit svåra att finna på egen hand. Mycket roligare än att åka buss. Man hinner se betydligt mer än om man går.

Rekommenderar starkt. Vi hade en fantastisk upplevelse och hade så kul.