The World Dubai


Vad besökare tycker om The World Dubai

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 17 453 omdömen

Fick info om upphämtning sent dagen innan. För övrigt var det en Mycket smidig upphämtning och avlämning. Kunnig guide som inte var rädd för att svara på alla sorts frågor. Halvdag räcker gott och väl. Rundturen tog ca 50 min, följde guiden hela vägen under rundturen. Fick klänning och sjal som tjej av guiden i bilen påvägen till Mosken. Som kille fick man inte ha håliga eller korta byxor- gick att fixa lång klänning till män men smidigare att klä sig ordentligt från början. Väldigt uppskattad upplevelse, ett minne för livet!

Väldigt bra och lärorik aktivitet. Helt klart prisvärt. Lite mindre än man trott och om man inte tar sig tiden att verkligen kolla på djuren tar man sig igen det på 30 minuter. Rekommenderar det till alla som reser med barn helt klart

Skulle vi inte få se palatset? Tycket jag hörde någonstans att det var stängt.... men var det stängt? Var det därför vi inte fick se det? Det stod att vi skulle få se palatset när vi bokade biljetten.

Mycket bra bemötande och service. Vår guide under färden Noor, var mycket tillmötesgående och gav under hela färden, mycket intressant information om landets historia och kommande utvecklingsprojekt

The mosk is beautiful especially in before the sunset, highly recomended activity. Very good with pick-up and back to the hotel. The guide was very good and gave us a lot of information.