The Malta Experience, Valletta

The Malta Experience, Valletta: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Malta med Segway: Valletta Experience

1. Malta med Segway: Valletta Experience

Upptäck Maltas UNESCO-listade stad Valletta på en fascinerande guidad tur. Glid fram längs gatorna på en segway och ta dig runt hela Maltas huvudstad. Se de viktigaste torgen och trädgårdarna och stanna till för att utforska de viktigaste platserna och ta foton. I mån av plats och öppettider kan rundturen kompletteras med en audiovisuell show som berättar den dramatiska historien om öarnas 7000-åriga historia. Showen är pedagogisk, informativ och underhållande och går igenom den turbulenta historien om en liten önation som har övervunnit nästan ofattbara odds för att överleva och blomstra.

Valletta: Biljett till den audiovisuella showen "The Malta Experience"

2. Valletta: Biljett till den audiovisuella showen "The Malta Experience"

Upptäck 7 000 år av historia med vår prisbelönta audiovisuella show, som finns på 17 språk. The Malta Experience är en audiovisuell show som berättar den dramatiska historien om öarnas 7 000-åriga historia. Showen är pedagogisk, informativ och underhållande och går igenom den turbulenta historien om en liten önation som har övervunnit nästan ofattbara odds för att överleva och blomstra. Föreställningen äger rum i ett specialbyggt auditorium med panoramautsikt och beskriver Maltas unika historia på bara 45 minuter. The Malta Experience är en audiovisuell upplevelse som måste ses och som kommer att berika din förståelse för öarna, deras befolkning och de platser du kommer att se under ditt besök. Med vackra bilder och gripande kommentarer har The Malta Experience, öns främsta audiovisuella show, trollbundit över 4 miljoner besökare. Efter showen kan du också besöka souvenirbutiken, där du kan hitta ett brett utbud av presenter. Här hittar du lokalt hantverk som silverfiligransmycken, handblåst dekorativt glas och spets från Gozo, tillsammans med böcker om Maltas rika historia och traditioner. Du kan också välja att äta eller ta en drink i vår vackra bistro, The St. Elmo Cafe & Bistro, som ligger på Vallettas bastioner och har utsikt över den magnifika Grand Harbour. Vår meny innehåller ett urval av smörgåsar, sallader, pasta och grillad mat. Oavsett om det är en sval drink i solen eller en avslappnad lunch, kan allt avnjutas medan du tittar på de vackra kryssningsfartygen som går förbi! Den audiovisuella showen pågår i ca 45 minuter. - Valfritt tillval: Njut av ett besök på "La Sacra Infermeria" (den heliga sjukstugan för Johanniterriddarorden). Maltas Johanniterriddare är kända för att ha avvärjt en invasion och för sina militära bedrifter utomlands. Men deras ursprung var faktiskt fred och vård av sjuka. ''La Sacra Infermeria'' har sett över 400 år av levande mänsklig historia när generationer av patienter har passerat genom dess dörrar. De gamla murarna har bevittnat triumfer och tragedier, osjälvisk vård och obeskrivligt lidande, medicinska innovationer och sorgligt förfall. Det är som om själva strukturen på platsen genomsyras av århundradenas spöken. Detta ädla förflutna avslöjas under rundturen i "La Sacra Infermeria". Visningen av "La Sacra Infermeria" tar ca 30 minuter.

Malta Multi Pass

3. Malta Multi Pass

Malta Multi Pass är ett allt-i-ett-kort för flera platser och flera dagar för 3, 4, 6 eller 7 dagar som ger dig stora besparingar på kryssningar, bussar och entréer. Alla Malta multi pass inkluderar obegränsad användning av City Sightseeing Malta hop-on hop-off-bussar på norra (blå) och södra (röda) rutterna inklusive flerspråkig ljudguide och Captain Morgan's Grand Harbour-kryssning. 3-dagars fritidspass, 4-dagars fritid plus-pass och 7-dagars premium-pass inkluderar inträde till Malta 5D OR Malta Experience & Sacra Infermeria, National Aquarium och Esplora Interactive Science Centre. 6 dagars Heritage Pass och 7 dagars Premium Pass inkluderar inträde till upp till 20+ Heritage Malta-sidor (se listan nedan), inklusive Grand Master's Palace i Valletta och UNESCO Hagar Qim-templen. I 4 dagars leisure plus pass och 7 dagars premium pass ingår 1 tur- och returresa med Captain Morgan's Two Islands färjor till Blue Lagoon i Comino och Gozo från Malta. Vänligen informera oss vid bokningen eller så snart som möjligt om du vill avgå från Sliema på Malta eller Bugibba på Malta och vilken dag du föredrar att åka på denna tur- och returresa så att vi kan boka dina platser. Med 4 dagars leisure plus pass och 7 dagars premium pass kan du också välja att inkludera ett 1 dagars Gozo Heritage Pass som inkluderar: - City Sightseeing Gozo hop-on hop-off rutt 1 (lila) & rutt 2 (blå) bussar inklusive flerspråkig ljudguide - inträde till kulturarvsplatser på Gozo, inklusive Ġgantija-templen, Ta' Kola-vindkvarnen, Gozo Archaeology Museum, Gozo Nature Museum, Gran Castello History House, The Old Prison och Cittadella Visitors' Centre I premiumkortet för 7 dagar ingår också inträde till Mdinas katedral och museum. Heritage Malta registrerar entréer på Malta: Borg in-Nadur-templen Domus Romana Fort St. Angelo Fort St. Elmo och det nationella krigsmuseet Tolkningscenter för befästningar Ghar Dalam-grottan och -museet Rustkammaren i stormästarens palats Stormästarens palats, statsrum Hagar Qim-templen Inkvisitorns palats Maltas sjöfartsmuseum Mnajdra-templen MUZA Malta Nationella konstmuseet för gemenskapen Nationella museet för arkeologi Nationella naturhistoriska museet St Pauls katakomber Skorba-templen Ta' Bistra katakomber Ta' Hagrat tempel Tarxiens tempel Observera att vissa platser kan vara stängda för renovering.

Valletta: Upplevelsen av Malta och tur till Sacra Infermeria

4. Valletta: Upplevelsen av Malta och tur till Sacra Infermeria

The Malta Experience, öns främsta audiovisuella attraktion, har fängslat publiken sedan den lanserades på 1980-talet. Den ligger i Maltas huvudstad Valletta och är inrymd i en specialbyggd teater i Mediterranean Conference Centre, som tidigare var Holy Infirmary of the Order of St John of Jerusalem. Berättelsen utspelar sig på en stor panoramisk skärm med ett enastående musikaliskt soundtrack och en informativ kommentar på sjutton språk som kan väljas via tittarens headset. Föreställningen börjar fascinerande med det mystiska arvet från de förhistoriska invånarna på Malta och Gozo... ...och berättar sedan om de många invasioner och kolonisatörer som alla har bidragit till öarnas unika karaktär. En höjdpunkt i föreställningen är Paulus dramatiska ankomst till Malta och den efterföljande spridningen av kristendomen. Johanniterriddarna styrde öarna i cirka 250 år. Deras uppgång och fall beskrivs på ett briljant sätt, liksom fasorna under den stora belägringen 1565 och byggandet av Valletta. Berättelsen om öarnas brokiga historia fortsätter genom Napoleons ankomst, införandet av brittiskt styre och de mörka dagarna under den andra stora belägringen under andra världskriget, som satte befolkningens mod och uthållighet på prov till det yttersta. Malta Experience täcker 7 000 år av Maltas historia och ger besökarna ett utmärkt tillfälle att orientera sig och lära sig mer om de många olika aspekterna av öns kultur och historia. Efter att ha lockat miljontals besökare genom åren anses showen vara en av de sevärda attraktionerna på ön. För att ytterligare engagera besökaren i öns historia finns det också möjlighet till en guidad tur i Mediterranean Conference Centre. Denna specialbyggda byggnad uppfördes av Johanniterriddarna och var känd som "La Sacra Infermeria", den heliga sjukstugan, och är en av Vallettas mest imponerande byggnader. Rundturen berättas skickligt av kunniga guider som fördjupar besökaren i denna storslagna byggnads historia.

Valletta: Halvdags stadsrundtur med upptäcktsfärd

5. Valletta: Halvdags stadsrundtur med upptäcktsfärd

Du möter din professionella guide på den centrala mötesplatsen som är lätt att nå till fots, med buss eller bil, från ditt kryssningsfartyg eller färja. Du kommer att upptäcka Vallettas skönhet och charm på denna halvdags guidade vandringstur genom de livliga gatorna i den befästa staden som byggdes av Johanniterriddarna, som idag är en UNESCO: s världsarvslista. Du får en bra introduktion till Valletta med ledig tid att njuta av den hisnande utsikten över Grand Harbour från Upper Barrakka Gardens. Du kommer att lära dig om Vallettas historia och liv och upptäcka alla viktiga landmärken, med ledig tid för dig att utforska St John's Co-Cathedral och Museum (entré ingår ej), inklusive Caravaggio-mästerverk och ett av de vackraste marmorinlagda golven i världen. Vandringen avslutas vid Malta Experience där du kan köpa biljetter (ingår ej) för att se den audiovisuella showen där Maltas historia väcks till liv, besöka La Sacra Infermeria (den heliga sjukstugan som byggdes av riddarna) eller besöka National War Museum intill på Fort St Elmo. Efter morgonturen har du fri tid att utforska staden på egen hand resten av dagen.

Malta Discount Card upp till 50% rabatt över hela Malta & Gozo

6. Malta Discount Card upp till 50% rabatt över hela Malta & Gozo

Njut av exklusiva rabatter på upp till 50 % över hela Malta och Gozo. Få ut det mesta av din upplevelse på Malta genom att lösa in kortet på olika ställen. Njut av 50% rabatt på inträdesavgifter till kända attraktioner och museer, inklusive Hagar Qim Temples, Valletta museer, Ggantija Temples, Fort St Angelo, St Paul's Catacombs, Mediterraneo Marine Park, The Limestone heritage park och trädgårdar, Malta 5D, Playmobile FunPark, The Mdina Experience och The Malta Experience bland andra. Följ med på fascinerande rundturer med 30% rabatt, t.ex. Malta Sightseeing Hop-On Hop-Off Bus Tours, Vintage Bus Tour till Vittoriosa, Cospicua & Senglea och Gozo Tour. Fördjupa dig i de maltesiska öarnas skönhet. Dra nytta av 35% rabatt på båtturer, inklusive Comino & Blue Lagoon Cruise, Round Malta Cruise, Gozo & Comino Blue Lagoon Cruise och Traditional 2 Harbours Day Cruise, bland andra. Upplev det kristallklara vattnet och de fantastiska kusterna. Ät gott med 50% eller 25% rabatt på matnotan på restauranger som Ta'Kris Restaurant i Sliema (hemlagad maltesisk mat), Cafe Carravagio (bästa läge framför St John's Cathedral), Rusty Spoon Gastro Pub, Penny Black Bar och Il-Logga Restaurant i Gozo, för att nämna några. Skäm bort dina smaklökar utan att det kostar skjortan. Förutom dessa otroliga rabatter erbjuder Malta Discount Card också besparingar på cykelturer, jeepsafari, vandringsturer, havskajakpaddling, båt- och jetskiuthyrning och avkopplande spaupplevelser. Ditt Malta Discount Card levereras bekvämt till ditt hotell på Malta, redo för dig att hämta i receptionen. Upplev det bästa av Malta och Gozo samtidigt som du får betydande besparingar med Malta Discount Card. Missa inte denna möjlighet att förgylla din semester och skapa bestående minnen!

6 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära The Malta Experience, Valletta

The Malta Experience, Valletta: Fler aktiviteter och sevärdheter

The Malta Experience, Valletta: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om The Malta Experience, Valletta

Detta kort är definitivt fördelaktigt för alla som är på ön längre än 5 dagar och gör mycket på egen hand! Men när det kommer till restauranger måste man leta för mycket för att hitta en som är med och som vill gå till samma ställe oftare. Vi spenderade 40 € för 2 personer och sparade sedan lite, men speciellt med båtturer måste du först hitta rätt leverantör och sedan ibland även boka biljetter online i förväg. Så användbar, men….