The Forbidden Forest Shop, Warner Bros. Studio London

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om The Forbidden Forest Shop, Warner Bros. Studio London

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 22 623 omdömen

Även om man är ett fan eller inte är detta en otrolig upplevelse. DOCK besviken att vi trodde vi bokat en guidad tur men fick bara guidning i de två första rummen. Som man får i vilket fall, tyckte alltså att just det var missvisande. Ingen information mär man kommer fram, vart man hittar sin guide eller vart man ska gå, också lite dumt när man tror man bokat en guidad tur..

Bra med tid på sig. Svårt att hitta till bussen då det var inuti en byggnad. Gick in med en stor klunga på guidade turen så det blev inte så många bra bilder då det blev lite stressande med mycket folk. Men det var barnvagnsvänligt och vi stannade inte halvvägs och fikade, så 4 h tid där räckte.

Lite struligt när det va så mycket folk men det va en förskole klass där samtidigt som oss också men att det var mycket folk hade jag räknat med också! Annars väldigt bra och värt varenda krona!

Vi var väldigt nöjda, bussen tog oss fram och tillbaka. Min son vart typ vip gäst på bussen och fick välja först plats så vi satt högst upp och längst fram på den fina Harry Potter bussen.

Det bästa jag upplevt i mitt liv. Det var väldigt svårt att hålla tillbaka tårarna redan vid ingången till touren. Ett MÅSTE om man är HP-fan och ska till London. Helt fantastiskt var det.