Thailand
Kanot- och kajakturer

Bokad mer än 700 gånger förra veckan

Kanot- och kajakturer
144 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Thailand Kanot- och kajakturer

Bangkok: Damnoen Saduak-marknaden och Maeklong Railway Market

Bangkok: Damnoen Saduak-marknaden och Maeklong Railway Market

Välj mellan antingen en gemensam grupp eller en privat guidad upplevelse för att se två ikoniska marknader under en dagsutflykt från Bangkok. Se en marknad som är belägen på järnvägsrälsen, Maeklong järnvägsmarknad, och en flytande marknad på kanalerna, Damnoen Saduak-marknaden. Efter upphämtning anländer du till Maeklong järnvägsmarknad, även känd som Talad Rom Hup ("Fäll ihop paraplyet-marknaden"). Maeklong är en av Thailands största marknader för färsk fisk och skaldjur och är belägen vid Maeklong-järnvägens spår. Få fascinerande insikter om hur marknaden drivs och vilka produkter som säljs här av din guide från närområdet. Förundras över hur marknadsstånd och markiser snabbt dras tillbaka från spåren varje gång ett tåg närmar sig för att det ska kunna passera rakt genom marknaden. Fortsätt därefter till den flytande marknaden Damnoen Saduak, en av Thailands mest berömda flytande marknader. För att nå marknaden tar du en kort tur i en paddelbåt. Ha glädje av gott om tid för att slingra dig runt den färgrika marknaden, där trevliga försäljare säljer direkt från sina båtar. Njut av upplevelsen med alla dina sinnen och smaka på lokala specialiteter, som mango med klibbigt ris. Din guide ger dig råd om vad du inte bör missa. Du reser tillbaka till Bangkok tidigt på eftermiddagen.

Phuket: Maya, Phi Phi och Bamboo Island med lunchbuffé

Phuket: Maya, Phi Phi och Bamboo Island med lunchbuffé

Avresa från Phuket och kryssa i en speedboat över havet till Phi Phi-öarna. Kör in i den pittoreska Loh Sama-viken och promenera över sanden för att koppla av på Maya Bay. Spot lokala vilda djur på Monkey Beach och njut av en restaurangbuffé på stranden innan du snorklar på Bamboo Island. Bli hämtad från ditt hotell i Phuket och resa till piren för att träffa din vänliga besättning och grupp för dagen. Välkommen till båten med en läsk och säsongsbetonade frukter när du informeras om turnén. Anländer till Loh Sama Bay, en berömd plats för Koh Phi Phi Leh. Se den lilla holmen i mitten och den lilla stranden. Gå sedan till Maya Bay, där de filmade filmen The Beach. Koppla av på den vita sandstranden och utforska Maya Bay på egen hand. När du promenerar, uppskattar du restaureringsarbetet runt bukten innan du åker till Pileh Lagoon, en obebodd nationalpark. Förundras över denna slutna lagunens ljusa smaragdvatten omgiven av höga kalkstensklippor. Gå ner till klipporna och koppla av på den dolda stranden vid lagunen innan du fortsätter till Viking Cave. Upptäck den historiska industrin som ägnas åt skörden av swiftlet-fågelbon och lär dig deras betydelse för den kinesiska kulturen. Därefter kan du se den magiska Monkey Beach från din båt. Stanna till vid en idyllisk plats, omgiven av natur och branta klippformationer, och koppla av i paradiset, omgiven av kalkstensklippor. Titta runt för att se de vilda aporna klättra på klipporna, koppla av på stranden eller simma. Njut av en utsökt internationell buffélunch på en restaurang vid stranden på Phi Phi Don. Efter lunch reser du till Nui Bay, en dykplats på den nordvästra kusten av Koh Phi Phi Don. Ta en simtur i det klara vattnet, om du vill. Avsluta resan med lite ledig tid på den hjärtformade ön Bamboo Island, där du kan simma, koppla av eller sola i 1,5 timme. Efter avkopplingen återvänder du till din motorbåt och njuter av en bekväm transfer tillbaka till ditt hotell.

Från Bangkok: Ayutthaya Temples Small Group Tour med lunch

Från Bangkok: Ayutthaya Temples Small Group Tour med lunch

Ha nöje av en rundtur i liten grupp till de magnifika tempelruinerna i Ayutthaya, som var Thailands huvudstad under Siams gyllene era. Alla inträdesavgifter, en expertguide och lunch på en närbelägen restaurang är inkluderat. Res från Bangkok i ett bekvämt, luftkonditionerat fordon eller välj att ansluta dig till rundturen vid ditt första stopp i Ayutthaya, Wat Lokayasutha. Detta tempel är känt för sin gigantiska liggande Buddha-bild, som är en av de få strukturer som är intakta här. Ditt nästa stopp är Wat Phra Sri Sanphet, som en del av det kungliga palatskomplexet var det här som kungligheterna utförde sina ritualer. Templet betraktas som det allra viktigaste i Ayutthaya. Besök sedan Wat Mahathat Ayutthaya. Det är ett av de äldsta och mest betydelsefulla templen i Ayutthayas historia eftersom det förvarade Buddhas heliga reliker.Beundra det berömda Buddha-huvudet som har flätats ihop med rötterna från ett Bodhi-träd. Efteråt kan du njuta av en närande lunch på en thailändsk restaurang i närheten, där din guide kan ge dig råd om goda kulinariska specialiteter från trakten. Sist men inte minst, avsluta din utflykt vid det storslagna Wat Chaiwattanaram som ligger vid flodens strand. Beundra den fantastiska arkitektoniska stilen, som har tagit inspiration från det berömda Angkor Wat-komplexet i Kambodja, när du vandrar runt det monumentala området.

Chiang Mai: Vattenfall, elefantreservat och forsränning

Chiang Mai: Vattenfall, elefantreservat och forsränning

Följ med på en unik upplevelse och besök en etisk anläggning för räddade elefanter i djungeln utanför Chiang Mai. Svalka dig i ett vattenfall, njut av en traditionell thailändsk lunch och bli en vårdare för dagen när du interagerar, matar och observerar de mjuka jättarna i deras naturliga miljö. Börja med en upphämtning från ditt hotell eller boende i centrala Chiang Mai. Ta en naturskön bilresa sydväst om Chiang Mai och se lokala gårdar, byar med bergstammar och risfält längs vägen. Resa till Mae Wang-vattenfallen, där du kan koppla av och ta ett dopp i vattnet. Anländer till Pon Elephant Thailand som ligger djupt inne i djungeln. Du välkomnas till fristaden av en guide som kommer att leda dig genom upplevelsen. Därefter får du en genomgång av asiatiska elefanter och bakgrunden till reservatet. Kom och träffa de vänliga räddade elefanterna och mata dem med bananer. Gå uppför kullen med elefanterna genom skogen och se hur de letar efter föda i vildmarken. Se elefanterna interagera mellan familjer i sin naturliga miljö. Gå ner till floden och bada med elefanterna. Gå med elefanterna tillbaka till sanatoriet och omfamna minnena och ha tid att säga adjö till dessa underbara varelser. Avsluta med en naturskön bambuflottfärd längs Mae Wang-floden innan du blir avsläppt på ditt hotell i Chiang Mai.

Från Bangkok: Dagsutflykt till Ayutthaya och Ayothayas flytande marknad

Från Bangkok: Dagsutflykt till Ayutthaya och Ayothayas flytande marknad

Upptäck några av de anmärkningsvärda historiska platserna i Ayutthaya på en dagsutflykt från Bangkok. Besök antika tempel och palats samt Ayothayas flytande marknad tillsammans med en expertguide. Efter möte i Bangkok på morgonen börjar den två timmar långa bilresan till Ayutthaya. Den antika staden Ayutthaya grundades runt 1350 och blev Siams andra huvudstad efter Sukhothai. På denna heldagsutflykt utforskar du ruinerna av den gamla staden, i den Unesco-listade Ayutthaya Historical Park. Parken är en arkeologisk plats som innehåller palats, buddhistiska tempel, kloster och statyer. Besök det kungliga palatset Bang Pa-In, som ursprungligen byggdes 1632 av kung Prasat Thong. På denna plats kan du hitta ett antal imponerande byggnader byggda i olika arkitektoniska stilar från thailändsk, kinesisk och europeisk design. Fortsätt din rundtur med ett besök på Ayothaya Floating Market och njut av lite fritid för lunch på egen bekostnad. Efter lunchen besöker du ytterligare 2 historiska platser, Wat Phra Sri Sanphet och Wat Mahathat, för att upptäcka ruinerna av de stora tempelplatserna. Ni återvänder till Bangkok tidigt på kvällen, där ni kommer att släppas av på en plats nära den ursprungliga mötesplatsen.

Suvarnabhumi flygplats: 3 timmar i Miracle Lounge

Suvarnabhumi flygplats: 3 timmar i Miracle Lounge

Njut av VIP-åtkomst på Miracle Lounge Suvarnabhumi för en avkopplande väntan mellan flygen. Skäm bort dig med obegränsad mat och varma eller kalla drycker, inklusive utsökt thailändsk mat från kocken på Miracle Group Hotel. Varje salong har bekväma soffor, gratis wifi, arbetsstationer och internationella TV-kanaler, tidskrifter och tidningar. Miracle erbjuder också ett duschrum, ett bönerum och ett utomhusutrymme (terminal D). På frukostdisken finns färska kakor, pajer, smörgåsar och bakelser. Detta är den bästa platsen att tillbringa väntetiden inför din nästa flygning.

Bangkok - Järnväg Järnväg & flytande marknad Spansk och engelsk rundtur

Bangkok - Järnväg Järnväg & flytande marknad Spansk och engelsk rundtur

Utforska Thailands världsberömda marknader på denna rundtur. Besök staden Mae Klong och upptäck lokala produkter och varor på dess populära järnvägsmarknad. Gå sedan till Damnoen Saduak Floating Market där du kan smaka på och handla lokal mat. Efter att ha träffat din guide lämnar du Bangkok och reser längs vägen tills du når den lilla staden Mae Klong. Denna fräscha lokala utomhusmarknad är något du sent kommer att glömma. Vi kommer att besöka och promenera genom de smala marknadsstånden längs tågspåren. Försäljarna säljer allt från färsk frukt och grönsaker, torkade räkor, färsk fisk, färskt kött och erbjuder många färdiglagade livsmedel att köpa. Färskvarumarknaden ligger längs spåren till ett fungerande pendeltåg. Det är verkligen fantastiskt att se när kollektivtrafikens tåg kommer genom marknaden och försäljarna drar undan sina tält, paraplyer, bodar och färska livsmedel för att ge plats för tåget att passera mellan deras bodar och spåren. Tågmarknaden gör några fantastiska foton och videor att ta med hem och lämnar dig med ett minne för livet. Fortsätt sedan din resa till den thailändska provinsen Ratchaburi för att besöka Damnoen Saduak Floating Market. Det har varit en aktiv plats för lokalbefolkningen i över 150 år. Där tar du en typisk paddelbåt för att upptäcka marknaden och segla längs kanalerna. Se hur lokalbefolkningen köper och säljer från båt till båt. Försäljare säljer allt på båtar som frukt, mat, snacks nylagad mat direkt från de lokala leverantörerna längs kanalerna Sedan kan du njuta av lite ledig tid att gå genom stadens smala gator, smaka på lokala produkter och observera människors livsstil innan du återvänder till Bangkok.

Bangkok: Mahanakhon SkyWalk Inträdesbiljett med tillval

Bangkok: Mahanakhon SkyWalk Inträdesbiljett med tillval

Mahanakhon Skywalk är ett hisnande observations- och underhållningskomplex beläget i hjärtat av Bangkok, Thailand. Denna ikoniska skyskrapa, känd som King Power Mahanakhon, är ett fantastiskt arkitektoniskt underverk som erbjuder besökarna en unik och spännande upplevelse.

Bangkok: Biljetter till Muay Thai-boxning på Rajadamnern Stadium

Bangkok: Biljetter till Muay Thai-boxning på Rajadamnern Stadium

Specialevenemang 2 december 2023 - The Legend Of Rajadamnern - med en match mot den berömda världsmästaren Bua Kaw. Upplev en kväll fylld av action och spänning i Bangkok när du fördjupar dig i traditionell thailändsk sportsmannaanda och tävlingsinriktad Muay Thai-boxning. Se enastående fighters kämpa i den prestigefyllda och historiska Rajadamnern Stadium. Kliv in i den ikoniska arenan, födelseplatsen för Muay Thai för en kväll med boxningsaction i Bangkok. Arenan grundades 1945 och genomsyras av en rik historia och ett arv av kampsporter. Fördjupa dig i den elektrifierande atmosfären i de moderna idrottsanläggningarna i världsklass. Känn adrenalinpåslaget när Art of 8 Limbs står i centrum. Gör dig redo för en imponerande uppvisning av elitfighters som visar upp sina blixtsnabba sparkar, precisionstekniker och explosiva slag. Väck din inre krigare och sluta upp bakom dina mästare. Säkra dina platser nu för en kväll som kommer att etsa sig fast i ditt minne för alltid. Få ut det mesta av din boxningskväll genom att uppgradera till VIP-paketet, som inkluderar fritt flödande öl under matchen.

Från Chiang Mai: Dagsutflykt till nationalparken Doi Inthanon

Från Chiang Mai: Dagsutflykt till nationalparken Doi Inthanon

Oavsett vad du har för planer för Chiang Mai, missa inte chansen att besöka Thailands högsta punkt och utforska Doi Inthanon National Park. Följ med oss på en actionfylld dagsutflykt fylld med natur, kultur, tempel och panoramautsikt. Är du redo? Då kör vi! Doi Inthanon: Vandra genom fantastiska vyer och frodiga skogar och upptäck olika djurliv i en av Thailands mest älskade nationalparker. Ta dig upp till Thailands högsta topp och ta oförglömliga foton med toppskylten. Angka Nature Trail: Njut av en lugn promenad längs denna korta strandpromenad, njut av de natursköna omgivningarna och lär dig mer om den lokala faunan från informativa skyltar. Twin Pagodas: Dessa fantastiska pagoder är tillägnade Thailands avlidna kung och drottning och erbjuder en spektakulär utsikt över nationalparken. Karen-stammen: nEfter lunch beger vi oss till en liten by där Hmong-stammen bor, där du kan lära dig om deras seder och delta i traditionell kaffebryggning. Wachirathan vattenfall: Därefter bevittnar vi det dånande 80 meter höga vattenfallet, som ofta åtföljs av en spektakulär regnbåge som visar Doi Inthanons naturliga skönhet. På vägresan till Doi Inthanon kommer du att tillbringa mycket tid på vägen. Du kan välja att uppgradera din transport till en premium och mer rymlig Alphard. Då får du större och bekvämare säten, färre personer i ett fordon (max 4 personer) och gratis snacks, svalkande handdukar och läsk. Njut av ett sätt att utforska med låg miljöpåverkan. Med TripGuru utforskar du hållbara upplevelser som prioriterar att tillhandahålla vatten i glasflaskor och kompensera koldioxidutsläpp på varje tur, vilket minskar din miljöpåverkan och ditt koldioxidavtryck.

Thailand

Thailand

Våra mest rekommenderade Thailand Kanot- och kajakturer

Bangkok: Damnoen Saduak-marknaden och Maeklong Railway Market

Bangkok: Damnoen Saduak-marknaden och Maeklong Railway Market

Välj mellan antingen en gemensam grupp eller en privat guidad upplevelse för att se två ikoniska marknader under en dagsutflykt från Bangkok. Se en marknad som är belägen på järnvägsrälsen, Maeklong järnvägsmarknad, och en flytande marknad på kanalerna, Damnoen Saduak-marknaden. Efter upphämtning anländer du till Maeklong järnvägsmarknad, även känd som Talad Rom Hup ("Fäll ihop paraplyet-marknaden"). Maeklong är en av Thailands största marknader för färsk fisk och skaldjur och är belägen vid Maeklong-järnvägens spår. Få fascinerande insikter om hur marknaden drivs och vilka produkter som säljs här av din guide från närområdet. Förundras över hur marknadsstånd och markiser snabbt dras tillbaka från spåren varje gång ett tåg närmar sig för att det ska kunna passera rakt genom marknaden. Fortsätt därefter till den flytande marknaden Damnoen Saduak, en av Thailands mest berömda flytande marknader. För att nå marknaden tar du en kort tur i en paddelbåt. Ha glädje av gott om tid för att slingra dig runt den färgrika marknaden, där trevliga försäljare säljer direkt från sina båtar. Njut av upplevelsen med alla dina sinnen och smaka på lokala specialiteter, som mango med klibbigt ris. Din guide ger dig råd om vad du inte bör missa. Du reser tillbaka till Bangkok tidigt på eftermiddagen.

Phuket: Maya, Phi Phi och Bamboo Island med lunchbuffé

Phuket: Maya, Phi Phi och Bamboo Island med lunchbuffé

Avresa från Phuket och kryssa i en speedboat över havet till Phi Phi-öarna. Kör in i den pittoreska Loh Sama-viken och promenera över sanden för att koppla av på Maya Bay. Spot lokala vilda djur på Monkey Beach och njut av en restaurangbuffé på stranden innan du snorklar på Bamboo Island. Bli hämtad från ditt hotell i Phuket och resa till piren för att träffa din vänliga besättning och grupp för dagen. Välkommen till båten med en läsk och säsongsbetonade frukter när du informeras om turnén. Anländer till Loh Sama Bay, en berömd plats för Koh Phi Phi Leh. Se den lilla holmen i mitten och den lilla stranden. Gå sedan till Maya Bay, där de filmade filmen The Beach. Koppla av på den vita sandstranden och utforska Maya Bay på egen hand. När du promenerar, uppskattar du restaureringsarbetet runt bukten innan du åker till Pileh Lagoon, en obebodd nationalpark. Förundras över denna slutna lagunens ljusa smaragdvatten omgiven av höga kalkstensklippor. Gå ner till klipporna och koppla av på den dolda stranden vid lagunen innan du fortsätter till Viking Cave. Upptäck den historiska industrin som ägnas åt skörden av swiftlet-fågelbon och lär dig deras betydelse för den kinesiska kulturen. Därefter kan du se den magiska Monkey Beach från din båt. Stanna till vid en idyllisk plats, omgiven av natur och branta klippformationer, och koppla av i paradiset, omgiven av kalkstensklippor. Titta runt för att se de vilda aporna klättra på klipporna, koppla av på stranden eller simma. Njut av en utsökt internationell buffélunch på en restaurang vid stranden på Phi Phi Don. Efter lunch reser du till Nui Bay, en dykplats på den nordvästra kusten av Koh Phi Phi Don. Ta en simtur i det klara vattnet, om du vill. Avsluta resan med lite ledig tid på den hjärtformade ön Bamboo Island, där du kan simma, koppla av eller sola i 1,5 timme. Efter avkopplingen återvänder du till din motorbåt och njuter av en bekväm transfer tillbaka till ditt hotell.

Från Bangkok: Ayutthaya Temples Small Group Tour med lunch

Från Bangkok: Ayutthaya Temples Small Group Tour med lunch

Ha nöje av en rundtur i liten grupp till de magnifika tempelruinerna i Ayutthaya, som var Thailands huvudstad under Siams gyllene era. Alla inträdesavgifter, en expertguide och lunch på en närbelägen restaurang är inkluderat. Res från Bangkok i ett bekvämt, luftkonditionerat fordon eller välj att ansluta dig till rundturen vid ditt första stopp i Ayutthaya, Wat Lokayasutha. Detta tempel är känt för sin gigantiska liggande Buddha-bild, som är en av de få strukturer som är intakta här. Ditt nästa stopp är Wat Phra Sri Sanphet, som en del av det kungliga palatskomplexet var det här som kungligheterna utförde sina ritualer. Templet betraktas som det allra viktigaste i Ayutthaya. Besök sedan Wat Mahathat Ayutthaya. Det är ett av de äldsta och mest betydelsefulla templen i Ayutthayas historia eftersom det förvarade Buddhas heliga reliker.Beundra det berömda Buddha-huvudet som har flätats ihop med rötterna från ett Bodhi-träd. Efteråt kan du njuta av en närande lunch på en thailändsk restaurang i närheten, där din guide kan ge dig råd om goda kulinariska specialiteter från trakten. Sist men inte minst, avsluta din utflykt vid det storslagna Wat Chaiwattanaram som ligger vid flodens strand. Beundra den fantastiska arkitektoniska stilen, som har tagit inspiration från det berömda Angkor Wat-komplexet i Kambodja, när du vandrar runt det monumentala området.

Chiang Mai: Vattenfall, elefantreservat och forsränning

Chiang Mai: Vattenfall, elefantreservat och forsränning

Följ med på en unik upplevelse och besök en etisk anläggning för räddade elefanter i djungeln utanför Chiang Mai. Svalka dig i ett vattenfall, njut av en traditionell thailändsk lunch och bli en vårdare för dagen när du interagerar, matar och observerar de mjuka jättarna i deras naturliga miljö. Börja med en upphämtning från ditt hotell eller boende i centrala Chiang Mai. Ta en naturskön bilresa sydväst om Chiang Mai och se lokala gårdar, byar med bergstammar och risfält längs vägen. Resa till Mae Wang-vattenfallen, där du kan koppla av och ta ett dopp i vattnet. Anländer till Pon Elephant Thailand som ligger djupt inne i djungeln. Du välkomnas till fristaden av en guide som kommer att leda dig genom upplevelsen. Därefter får du en genomgång av asiatiska elefanter och bakgrunden till reservatet. Kom och träffa de vänliga räddade elefanterna och mata dem med bananer. Gå uppför kullen med elefanterna genom skogen och se hur de letar efter föda i vildmarken. Se elefanterna interagera mellan familjer i sin naturliga miljö. Gå ner till floden och bada med elefanterna. Gå med elefanterna tillbaka till sanatoriet och omfamna minnena och ha tid att säga adjö till dessa underbara varelser. Avsluta med en naturskön bambuflottfärd längs Mae Wang-floden innan du blir avsläppt på ditt hotell i Chiang Mai.

Från Bangkok: Dagsutflykt till Ayutthaya och Ayothayas flytande marknad

Från Bangkok: Dagsutflykt till Ayutthaya och Ayothayas flytande marknad

Upptäck några av de anmärkningsvärda historiska platserna i Ayutthaya på en dagsutflykt från Bangkok. Besök antika tempel och palats samt Ayothayas flytande marknad tillsammans med en expertguide. Efter möte i Bangkok på morgonen börjar den två timmar långa bilresan till Ayutthaya. Den antika staden Ayutthaya grundades runt 1350 och blev Siams andra huvudstad efter Sukhothai. På denna heldagsutflykt utforskar du ruinerna av den gamla staden, i den Unesco-listade Ayutthaya Historical Park. Parken är en arkeologisk plats som innehåller palats, buddhistiska tempel, kloster och statyer. Besök det kungliga palatset Bang Pa-In, som ursprungligen byggdes 1632 av kung Prasat Thong. På denna plats kan du hitta ett antal imponerande byggnader byggda i olika arkitektoniska stilar från thailändsk, kinesisk och europeisk design. Fortsätt din rundtur med ett besök på Ayothaya Floating Market och njut av lite fritid för lunch på egen bekostnad. Efter lunchen besöker du ytterligare 2 historiska platser, Wat Phra Sri Sanphet och Wat Mahathat, för att upptäcka ruinerna av de stora tempelplatserna. Ni återvänder till Bangkok tidigt på kvällen, där ni kommer att släppas av på en plats nära den ursprungliga mötesplatsen.

Suvarnabhumi flygplats: 3 timmar i Miracle Lounge

Suvarnabhumi flygplats: 3 timmar i Miracle Lounge

Njut av VIP-åtkomst på Miracle Lounge Suvarnabhumi för en avkopplande väntan mellan flygen. Skäm bort dig med obegränsad mat och varma eller kalla drycker, inklusive utsökt thailändsk mat från kocken på Miracle Group Hotel. Varje salong har bekväma soffor, gratis wifi, arbetsstationer och internationella TV-kanaler, tidskrifter och tidningar. Miracle erbjuder också ett duschrum, ett bönerum och ett utomhusutrymme (terminal D). På frukostdisken finns färska kakor, pajer, smörgåsar och bakelser. Detta är den bästa platsen att tillbringa väntetiden inför din nästa flygning.

Bangkok - Järnväg Järnväg & flytande marknad Spansk och engelsk rundtur

Bangkok - Järnväg Järnväg & flytande marknad Spansk och engelsk rundtur

Utforska Thailands världsberömda marknader på denna rundtur. Besök staden Mae Klong och upptäck lokala produkter och varor på dess populära järnvägsmarknad. Gå sedan till Damnoen Saduak Floating Market där du kan smaka på och handla lokal mat. Efter att ha träffat din guide lämnar du Bangkok och reser längs vägen tills du når den lilla staden Mae Klong. Denna fräscha lokala utomhusmarknad är något du sent kommer att glömma. Vi kommer att besöka och promenera genom de smala marknadsstånden längs tågspåren. Försäljarna säljer allt från färsk frukt och grönsaker, torkade räkor, färsk fisk, färskt kött och erbjuder många färdiglagade livsmedel att köpa. Färskvarumarknaden ligger längs spåren till ett fungerande pendeltåg. Det är verkligen fantastiskt att se när kollektivtrafikens tåg kommer genom marknaden och försäljarna drar undan sina tält, paraplyer, bodar och färska livsmedel för att ge plats för tåget att passera mellan deras bodar och spåren. Tågmarknaden gör några fantastiska foton och videor att ta med hem och lämnar dig med ett minne för livet. Fortsätt sedan din resa till den thailändska provinsen Ratchaburi för att besöka Damnoen Saduak Floating Market. Det har varit en aktiv plats för lokalbefolkningen i över 150 år. Där tar du en typisk paddelbåt för att upptäcka marknaden och segla längs kanalerna. Se hur lokalbefolkningen köper och säljer från båt till båt. Försäljare säljer allt på båtar som frukt, mat, snacks nylagad mat direkt från de lokala leverantörerna längs kanalerna Sedan kan du njuta av lite ledig tid att gå genom stadens smala gator, smaka på lokala produkter och observera människors livsstil innan du återvänder till Bangkok.

Bangkok: Mahanakhon SkyWalk Inträdesbiljett med tillval

Bangkok: Mahanakhon SkyWalk Inträdesbiljett med tillval

Mahanakhon Skywalk är ett hisnande observations- och underhållningskomplex beläget i hjärtat av Bangkok, Thailand. Denna ikoniska skyskrapa, känd som King Power Mahanakhon, är ett fantastiskt arkitektoniskt underverk som erbjuder besökarna en unik och spännande upplevelse.

Bangkok: Biljetter till Muay Thai-boxning på Rajadamnern Stadium

Bangkok: Biljetter till Muay Thai-boxning på Rajadamnern Stadium

Specialevenemang 2 december 2023 - The Legend Of Rajadamnern - med en match mot den berömda världsmästaren Bua Kaw. Upplev en kväll fylld av action och spänning i Bangkok när du fördjupar dig i traditionell thailändsk sportsmannaanda och tävlingsinriktad Muay Thai-boxning. Se enastående fighters kämpa i den prestigefyllda och historiska Rajadamnern Stadium. Kliv in i den ikoniska arenan, födelseplatsen för Muay Thai för en kväll med boxningsaction i Bangkok. Arenan grundades 1945 och genomsyras av en rik historia och ett arv av kampsporter. Fördjupa dig i den elektrifierande atmosfären i de moderna idrottsanläggningarna i världsklass. Känn adrenalinpåslaget när Art of 8 Limbs står i centrum. Gör dig redo för en imponerande uppvisning av elitfighters som visar upp sina blixtsnabba sparkar, precisionstekniker och explosiva slag. Väck din inre krigare och sluta upp bakom dina mästare. Säkra dina platser nu för en kväll som kommer att etsa sig fast i ditt minne för alltid. Få ut det mesta av din boxningskväll genom att uppgradera till VIP-paketet, som inkluderar fritt flödande öl under matchen.

Från Chiang Mai: Dagsutflykt till nationalparken Doi Inthanon

Från Chiang Mai: Dagsutflykt till nationalparken Doi Inthanon

Oavsett vad du har för planer för Chiang Mai, missa inte chansen att besöka Thailands högsta punkt och utforska Doi Inthanon National Park. Följ med oss på en actionfylld dagsutflykt fylld med natur, kultur, tempel och panoramautsikt. Är du redo? Då kör vi! Doi Inthanon: Vandra genom fantastiska vyer och frodiga skogar och upptäck olika djurliv i en av Thailands mest älskade nationalparker. Ta dig upp till Thailands högsta topp och ta oförglömliga foton med toppskylten. Angka Nature Trail: Njut av en lugn promenad längs denna korta strandpromenad, njut av de natursköna omgivningarna och lär dig mer om den lokala faunan från informativa skyltar. Twin Pagodas: Dessa fantastiska pagoder är tillägnade Thailands avlidna kung och drottning och erbjuder en spektakulär utsikt över nationalparken. Karen-stammen: nEfter lunch beger vi oss till en liten by där Hmong-stammen bor, där du kan lära dig om deras seder och delta i traditionell kaffebryggning. Wachirathan vattenfall: Därefter bevittnar vi det dånande 80 meter höga vattenfallet, som ofta åtföljs av en spektakulär regnbåge som visar Doi Inthanons naturliga skönhet. På vägresan till Doi Inthanon kommer du att tillbringa mycket tid på vägen. Du kan välja att uppgradera din transport till en premium och mer rymlig Alphard. Då får du större och bekvämare säten, färre personer i ett fordon (max 4 personer) och gratis snacks, svalkande handdukar och läsk. Njut av ett sätt att utforska med låg miljöpåverkan. Med TripGuru utforskar du hållbara upplevelser som prioriterar att tillhandahålla vatten i glasflaskor och kompensera koldioxidutsläpp på varje tur, vilket minskar din miljöpåverkan och ditt koldioxidavtryck.

Toppattraktioner i Thailand

Städer i Thailand

Regioner i Thailand

Thailand: Fler aktiviteter och sevärdheter

Thailand: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.