Välj datum

Saker att göra Terezín

Tillgängliga aktiviteter

  • Guidade turer
  • Heldagsturer
  • Privata turer
  • Andra upplevelser
13 upplevelser hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Terezín

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Terezín?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Terezín:

Terezín: Fler aktiviteter och sevärdheter

Terezín: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Terezín

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 742 omdömen

Hela resan var fantastisk så mycket mer än jag föreställt mig. Vår reseguide Karolina från Premiant City Tours var fantastisk. Hon var full av kunskap. Hon ville lära känna oss individuellt vilket gjorde att jag kände mig som en del av gruppen och inte som ett får som följde någon runt. Hon gjorde upplevelsen mycket mer. Reseguiderna i lägret var fantastiska och fulla av kunskap. Så mycket mer lärt sig av den här erfarenheten och ytterligare ett bucket listobjekt uppnått. Tack så mycket!

Mycket bra och mycket informativ resa. Även på bussen över vår reseguide som informerar oss om historien bakom Prag/terezin på vägen. Vår reseguide var fantastisk och vår reseguide för den lilla fästningen, Marek, var utmärkt och förklarade verkligen på djupet vad allt fanns för och nazisternas planer bakom Terezin. Rekommenderas starkt.

En omfattande rundtur i Terezins läger och stad. Guidade turer, museer. Upphämtningen var helt i tid, på en trevlig minibuss. Trevliga och kunniga guider. Det var imponerande att se de olika destinationerna och lära sig om de tragiska livshistorierna.

På plats möttes vi av guiden Eva, fantastiskt engagerad och kunnig. Väl värt ett besök!

Mycket välorganiserat och mycket givande besök. Tack.