Teneriffa: Utflykt till Puerto de la Cruz

Teneriffa: Utflykt till Puerto de la Cruz

Från $22,87 per person

Utforska den vackra staden Puerto de la Cruz på Teneriffas nordvästra kust med transport tur och retur från den södra delen av ön. Upplev ett milt klimat som är känt för sina läkande egenskaper, och upptäck fantastiska butiker och kulturella sevärdheter.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 8 timmar
Omedelbar bokningsbekräftelse
Värd eller person som hälsar välkommen
Spanska, Engelska, Franska, Tyska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Utforska den natursköna staden Puerto de la Cruz på Teneriffas nordvästra kust
 • Dra nytta av tur och retur-transfer från södra Teneriffa
 • Tillbringa så mycket tid som du vill med att shoppa
Beskrivning
Utgå från södra Teneriffa och res till semesterorten Puerto de la Cruz på den norra delen av ön, där turismen först sägs har börjat på Kanarieöarna. Puerto de la Cruz var initialt associerad med Europas elit som kom för dess milda klimat och läkande egenskaper, men orten och dess omgivningar är också känd för dess fantastiska flora.  Trots att det är den minsta kommunen i skärgården gör dess folktäthet Puerto de la Cruz till öarnas näst mest befolkade område. Det är hem till en mängd olika attraktioner, inklusive den stora havsvattenbassängen Lagos Martiánez designad av den kanariska designern César Manrique, och stadens hjärta hittas på Plaza del Charco. Besök den extraordinära botaniska trädgården, eller res nerför Paseo de San Telmo för att se det lilla eremitaget. Titta på orkidéer och drakträden i Sitio Litre, där den privata 1700-talsherrgården bland annat har besökts av Agatha Christie och naturisten Alexander von Humboldt. Se den svarta sandstranden Playa Jardín och mycket mer. 
Inkluderar
 • Upphämtning från södra Teneriffa
 • Transport• Fri tid att utforska staden
 • Lunch
 • Guide

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Viktig information

Bra att veta

 • Observera att upphämtning endast erbjuds från den södra delen av Teneriffa
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,2 / 5

baserat på 24 omdömen

Översikt

 • Guide
  4.0/5
 • Transport
  4.0/5
 • Valuta för pengarna
  4,7/5
 • Säkerhet
  4,7/5
Sortera efter

Efter att den faktiska bussen hade försenats hämtade en mindre buss oss punktligt på vår överenskomna plats. Detta förde oss sedan till rätt buss. Det är tillrådligt att kontakta leverantören i förväg via e-post och att bekräfta upphämtningstid och upphämtningsplats. Detta är enbart en transport från söder till norr. Eftersom vi inte ville besöka "Loro parque", bara titta på staden, var det inte klart hur vi skulle komma dit. Information som tyder på att turisttåget går direkt till stadens centrum (20 minuter) skulle ha varit till hjälp.

Läs mer

3 augusti 2019

Bra dag

Vi hade en mycket bra dag i Puerto de la Cruz, med riktigt magnifika landskap att se! Enda nackdelen, föraren var tvungen att vara där klockan 17 och han anlände kl. 16.30, han kunde inte sluta ha passerat hållplatsen så vi var tvungna att gå till Loro Parque där han hämtade de andra passagerarna! Bortsett från det, högst upp !!!

28 juni 2019

Amazing place to go to and love the beach. Coach was on time both ways.

23 maj 2018

Översätt
Arrangeras av

Produkt-ID: 57706