Teneriffa: Kör vattenskoter på sydkusten, 1 eller 2 timmar

Teneriffa: Kör vattenskoter på sydkusten, 1 eller 2 timmar

Från $47,90 per person

Upptäck San Miguel och Arona-kusten från det unika perspektivet av en helt ny vattenskoter. Medan du upptäcker den natursköna omgivningen får du förstklassig service från dina trevliga guider.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 1 - 2 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Instruktör
Engelska, Franska, Spanska
Liten grupp
Begränsat till 10 deltagare

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Utforska Teneriffas sydkust
 • Upptäck Yellow och Red Mountains
 • Prova den nya snorklingsmasken Avatar
 • Upplev friheten ute på havet
Beskrivning
Din upplevelse inleds med en dryck, som kaffe, läsk, juice eller varm choklad. Medan du njuter av din dryck kan du förbereda dig själv med all nödvändig utrustning, som flytväst, snorklingsmask, cyklop och förvaringsskåp. Sedan ges en säkerhetsgenomgång och allmän information om upplevelsen. Det är därefter dags att åka ut på din utflykt, en eller två timmar i liten grupp. Upptäck San Miguel och Arona-kusten, Yellow Mountains, Red Mountains, Palm Mar-grottan och en fiskodling, beroende på vilken längd som valts för rundturen. Valar, delfiner, sköldpaddor och fiskar syns ofta under åkturen och stopp för att ta bilder görs vid de bästa platserna för att skapa oförglömliga minnen.
Inkluderar
 • Flytväst, snorklingsmask, cyklop och förvaringsskåp
 • Drycker
 • Dusch och toalett
  Passar inte
  • Gravida kvinnor
  • Personer med ryggproblem
  Covid-19-åtgärder
  Rådande säkerhetsåtgärder
  • All nödvändig skyddsutrustning kommer att finnas till hands
  • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Förberedelse

  Mötesplats

  Vid ingången till hamnen, ponton B, Unnamed Road, 38639, Santa Cruz de Tenerife, Spanien. De finns en parkering endast 100 meter hamnen.

  Öppna i Google Maps ⟶
  Viktig information

  Bra att veta

  • Dusch och toaletter finns tillgängligt 100 meter från rundturens utgångspunkt.
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,9 / 5

  baserat på 44 omdömen

  Översikt

  • Guide
   4.8/5
  • Transport
   4.9/5
  • Valuta för pengarna
   4,6/5
  Sortera efter

  Jag besökte ön ensam och letade efter något äventyr och tyckte att det var väldigt spännande och värt ett försök. Min turné leddes av Quentin, han är härlig och mycket vänlig. Det var min första gång på en jet-ski och jag kände mig väldigt säker, bekväm och säker efter säkerhetsförberedelserna. Det är en fantastisk plats härlig utsikt och framför allt en fantastisk upplevelse som rusar runt fångar vågor

  Läs mer

  12 januari 2020

  Utmärkt upplevelse som rekommenderas starkt för nybörjare (som jag har varit) som motorcykelälskare. Jag har kunnat njuta av både landskapet och havet och titta på delfiner på 3 meter. Den mycket professionella Quentin-instruktören hjälper hela tiden och förklarar allt. Upplev att jag på mitt nästa besök på Teneriffa kommer att göra igen. Jag hoppas att min åsikt uppmuntrar dig.

  Läs mer

  10 januari 2020

  Fantastisk upplevelse! Mycket trevlig dag i december, supervänlig guide, flerspråkig, leende och involverad! Jag rekommenderar starkt med stängda ögon. 2-timmarsresan är verkligen värd en omväg. Hela gruppen gillade aktiviteten. Fantastisk upplevelse! Mycket trevlig decemberdag, supervänlig guide, flerspråkig, leende och involverad! Jag rekommenderar starkt med slutna ögon Aktiviteten på 2 timmar är definitivt det bästa valet. Hela gruppen gillade aktiviteten. Excelente Experiencecia! ¡Muy buen día de diciembre, guía súper amable, flerspråkig, sonriente y involucrado! Recomiendo mucho con los ojos cerrados El recorrido de 2 horas definitivamente vale la pena. Todo el grupo disfrutó la actividad. Muchas gracias :-)

  Läs mer

  10 december 2019

  Arrangeras av

  Produkt-ID: 317607