Teneriffa

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Teneriffa

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 9 793 omdömen

Smart och bekvämt sätt att få uppleva solnedgången och stjärnhimlen nära Teide. Guidningen på väg upp i minibussen var intressant också. Kunniga och trevliga guider/företagare. Massor av fakta om astronomi och det man ser mef ögon o genom kikaren. Maten är ganska trist. Ingen överraskning. Binet o cavan var bra. Kylan drog ned betyget för det är svårt att lyssna aktivt behålla kntresset när man darrar av kylan. Fast jag hade täckjacka, ylleshal, kofta m huva. Och ta med vatten, massor av vsrma kläder iaf om du åker vintertid. Kalsonger, täckjacka, tröja mössa. Du kan gärna repetera stjärnbilderna, stjärntecknen och vad planeter och andra astronomiska fenomen heter på engelska innan utflykten. Jag tycker att det var för lite tystnad och tid att reflektera under delen med stjärnskådningen. Guiderna pratar på i och utandning, men det är en smaksak. På det hela nöjd med turen.

I loved the warm waters and the possibility to do a spa activity with my child. The reason for not giving the activity a full hand however was that, even though the manager upheld other non written rules and corrected my child a few times which didn't lessen the experience, it seemed to be totally legit for grown people (men) to use snorkelling equipment in the pools. I assume they did so for totally innocent reasons, but it made me quite uncomfortable to have them swimming close to and under me and my daughter. I think the spa would benefit from banning such equipment as it might make one feeling quite exposed and not really relaxed

En trevlig heldag med god mat, gott vin och mkt intressant att se. Är i det stora hela nöjd med dagen, men två stora minus drar ner omdömet. 1. Vår guide var trevlig och påläst men pratade tyvärr väldigt otydligt vilket gjorde att man gick miste om en hel del i intressant. 2. Bussen vi åkte i var väldigt trång, och besvärlig att ta sig i och ur, vilket blev ett problem för några av dom lite äldre deltagarna. Annars mkt intressant och trevligt, gillar kombinationen gastronomi och kulturhistoria.

Om "serviceminded" har ett ansikte så sitter det på denna guide! Trots att det egentligen blev för få anmälda för att genomföra vandringen (jag var ensam), trots att han egentligen var sjuk och trots att jag blev sen pga busstrul så var han supertrevlig och engagerad. All heder åt en så serviceinriktad människa! Och trots att han måste ha berättat samma saker hundratals gånger så hade jag aldrig känslan av att han "gick på rutin". Jag kan verkligen rekommendera denna vandring!

Det var en otrolig känsla att se delfinerna runt kajakerna. Sköldpaddorna var lite svårare att se. Några av oss gjorde det. Det är kallare än man tror i vattnet och man ska vara i en bra stund under snorklingen så ta våtdräkt på. Rekomendation.