Teneriffa

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Teneriffa

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 9 793 omdömen

Smart och bekvämt sätt att få uppleva solnedgången och stjärnhimlen nära Teide. Guidningen på väg upp i minibussen var intressant också. Kunniga och trevliga guider/företagare. Massor av fakta om astronomi och det man ser mef ögon o genom kikaren. Maten är ganska trist. Ingen överraskning. Binet o cavan var bra. Kylan drog ned betyget för det är svårt att lyssna aktivt behålla kntresset när man darrar av kylan. Fast jag hade täckjacka, ylleshal, kofta m huva. Och ta med vatten, massor av vsrma kläder iaf om du åker vintertid. Kalsonger, täckjacka, tröja mössa. Du kan gärna repetera stjärnbilderna, stjärntecknen och vad planeter och andra astronomiska fenomen heter på engelska innan utflykten. Jag tycker att det var för lite tystnad och tid att reflektera under delen med stjärnskådningen. Guiderna pratar på i och utandning, men det är en smaksak. På det hela nöjd med turen.

En trevlig heldag med god mat, gott vin och mkt intressant att se. Är i det stora hela nöjd med dagen, men två stora minus drar ner omdömet. 1. Vår guide var trevlig och påläst men pratade tyvärr väldigt otydligt vilket gjorde att man gick miste om en hel del i intressant. 2. Bussen vi åkte i var väldigt trång, och besvärlig att ta sig i och ur, vilket blev ett problem för några av dom lite äldre deltagarna. Annars mkt intressant och trevligt, gillar kombinationen gastronomi och kulturhistoria.

Om "serviceminded" har ett ansikte så sitter det på denna guide! Trots att det egentligen blev för få anmälda för att genomföra vandringen (jag var ensam), trots att han egentligen var sjuk och trots att jag blev sen pga busstrul så var han supertrevlig och engagerad. All heder åt en så serviceinriktad människa! Och trots att han måste ha berättat samma saker hundratals gånger så hade jag aldrig känslan av att han "gick på rutin". Jag kan verkligen rekommendera denna vandring!

Det var en superhärlig upplevelse! Personalen vet vad dom håller på med! Vi såg en valfamilj, helt underbara! Vi var nära nog för att ta fina bilder, såg även delfiner trots att dom är svårare att hitta.

Spännande upplevelse totalt sett. Middagen OK, men förväntade mig att få menyn presenterad, vilket inte skedde. Stjärnskådningen intressant. Glöm inte många lager kläder, mössa, vantar!