Telefèric de Montjuïc

Telefèric de Montjuïc

Telefèric de Montjuïc: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Barcelona: Tur- och returbiljett till Montjuïcs linbana

1. Barcelona: Tur- och returbiljett till Montjuïcs linbana

Se Barcelona från ovan med denna tur- och returbiljett till Montjuïcs linbana. Åk med en nyrenoverad linbana till kullen Montjuïc där du får en fantastisk utsikt över Barcelona. Ta dig till Parc de Montjuïc linbane-station och hoppa in den rymliga vagnen. Klättra upp ungefär 84,5 meter och ta en 750 meter lång runda som ger utsikt över hela regionen, från Serra de Collserola till Medelhavet. Besök tre linbanestationer på vägen upp, Parc de Montjuïc, Miramar och Castell de Montjuïc. Få ett fågelperspektiv över ikoniska landmärken som den imponerande Sagrada Familia. Hoppa över promenaden tillbaka ner med returbiljetten.

Barcelona: Vandringstur med Montjuic-slottet och linbana

2. Barcelona: Vandringstur med Montjuic-slottet och linbana

Njut av denna rundvandring i Barcelonas gamla stad och besök den berömda Boqueria-marknaden, som anses vara en av de bästa marknaderna i världen på grund av sin modernistiska design och det rika utbudet av produkter. Starta din rundvandring på den berömda Las Ramblas, hjärtat av stadens centrum. Passera Gran Teatre del Liceu, ett klassiskt exempel på katalansk modernism, samt Palau Güell, ett av de mest fantastiska exemplen på Antoni Gaudis arkitektur. Fortsätt din rundvandring för att upptäcka Raval, den mest mångkulturella och utanför de upptrampade stigarna i Gamla stan, som lockar människor från olika sociala, kulturella och geografiska bakgrunder. Besök Rambla del Raval för att ta en bild med den enorma kattstatyn av Fernando Botero, kanske en av de sötaste statyerna du någonsin kommer att se. Ta bergbanan på Montjuic och förbered dig på en fågelperspektiv över Barcelona. Njut av den hisnande utsikten från Montjuic-linbanan när du tittar ner på Barcelonas ikoniska skyline. Om toppen av linbanan når du Montjuic-slottet och njuter av ett privat besök exklusivt med din lilla grupp. Utforska den militära fästningen och njut av tillgång till exklusiva områden, som byggnadens fängelsehålor. När du kommer ut ur fängelsehålorna kan du bege dig till Montjuic-slottets torn för att få den mest spektakulära panoramavyn över staden - om dagen är tillräckligt klar kan du se hela vägen till Pyrenéerna. Efteråt åker du tillbaka till Gamla stan med linbana, i perfekt tid för att njuta av en läcker tapasmåltid - se till att få några rekommendationer från din guide om de bästa restaurangerna att besöka.

Barcelona: Biljett till linbanan Montjuïc med 2 audioguider

3. Barcelona: Biljett till linbanan Montjuïc med 2 audioguider

Upplev Barcelona i din egen takt med en kupong till Montjuïc linbana och två fängslande självguidade audioturer på din smartphone. Detta är också din chans att upptäcka historien samt ett antal fascinerande platser som format det samtida Barcelona med en självguidad ljudvandring. Få din biljett via e-post, ladda ner appen och ljudvandringarna på din telefon före ditt besök och res tillbaka i tiden för att uppleva Barcelonas storslagenhet. Missa inte att upptäcka det samtida Barcelona med en självguidad ljudvandring. Sätt på dig hörlurarna och upptäck Montjuïc linbana genom berättelsens kraft och lär dig historisk information och ovanliga historier om detta ikoniska landmärke. Det är också din chans att utforska Barcelona med en självguidad stadsvandring på din telefon och förlora dig själv i skönheten i dess berättelser. Turens innehåll är resultatet av djupgående forskning, pressat till korta originella berättelser som gör ditt besök både engagerande och informativt. Ljudturerna kan användas upprepade gånger och när som helst, före eller efter ditt besök. Det här är ett unikt tillfälle att få värdefulla insikter om det drömland som kallas Barcelona och att relatera till din omgivning på ett helt originellt sätt.

Barcelona: 40+ attraktionspass med kollektivtrafikalternativ

4. Barcelona: 40+ attraktionspass med kollektivtrafikalternativ

Utforska Barcelona utan problem med Barcelona City Pass. Detta all-inclusive pass låter dig besöka över 40+ attraktioner, inklusive Crypta Gaudi, Casa Vicens, Casa Batllò, Casa Mila, FC Barcelona museum, Estrella Damm Beer Brewery och njuta av en åktur på Montjuic linbana. Upplev en gratis hamnkryssning för att upptäcka Barcelona från vattnet och se Barcelonas sevärdheter bekvämt med en hop on hop bussresa. Stressa inte när du planerar din resa till Barcelona och lär känna stadens rika historia, kultur och livliga atmosfär genom museer, rundturer och gastronomi. Utforska staden i din egen takt och ta 5 dagar på dig att göra det. Passet inkluderar gratis inträde till de bästa landmärkena, guidade turer och på kvällen kan du ta chansen att gå med i en Sunset Catamaran, Tapas walking Tour eller Paella matlagningskurs. Detta City Pass ger dig den kompletta Barcelona-upplevelsen och du sparar mer än 60 % jämfört med enskilda bokningar. Boka ditt pass för 1 till 5 dagar och valfri din kollektivtrafikbiljett inklusive flygplats. Följande attraktioner ingår: Museer och gallerier: Casa Vicens Magic World Fun Museum Moco Museum Barcelonas vaxmuseum Museu d`Art Contemporani Historiskt museum Katalonien Hash Marihuana Museum Landmärken och monument: Casa Milà - La Pedrera Casa Batlló Casa Amatller Cripta Gaudi Castell del Fels Aktiviteter & fritid Sevärdheter: Poble Espanyol: En spansk by i hjärtat av Barcelona Teleferic de Montjuic Mirador Torre Glòries Mirador de Colom Barcelonas akvarium FC Barcelona uppslukande rundtur Estrella Damm Ölbryggeri El Prat Estrella Damm Antigua Fabrica Gaudi-upplevelse Hop On Hop Off och båtupplevelse: 24 timmars Hop On Hop Off bussbiljett Båttur i den ursprungliga hamnen Katamaran solnedgångstur Guidad tur: Paella matlagningskurs Vandringstur med tapas Guidad cykeltur i Barcelona Barcelonas gotiska gamla stad (på engelska) Upptäck det fascinerande Barri Gòtic (från apr. - nov. på tyska) Vandringstur med Picasso-museet Självguidad krimi-tur: "Mordet vid katedralen" Morgonrundtur i Montserrat Kollektivtrafik: Boka valfri kollektivtrafik i Barcelona inklusive från / till flygplatsen "El Prat" Rabatt partner: 10 % Ät med La Roca Shopping Village Express Dagsutflykt Figurees och Girona de land av Dali Guidad Montserrat Easy Tour Guidad Montserrat Premium-tur Kör mig lyxbilar

Barcelona: Vandring, linbana och katamarankryssning

5. Barcelona: Vandring, linbana och katamarankryssning

Vi möts vid Julià Travel-kontoret på Estació del Nord, där din guide väntar på dig. Under den första delen av rundturen går vi genom stadsdelen Born, där vi kommer att upptäcka platser som Arc de Triomf, som var huvudentrén till världsutställningen i Barcelona 1888. När vi går längs Passeig Lluis Companys kommer vi in i Parc de la Ciutadella, som var Barcelonas första offentliga park och där du bland annat kan se det imponerande monumentala vattenfallet. Vi kommer att lära oss om Barcelonas historia genom att gå genom några av stadens mest historiska gator medan vi beger oss till linbanan. Under linbaneturen kommer vi att ha möjlighet att se en 360º utsikt över Barcelona, där vi bland annat kommer att kunna se Barcelonas hamn, Hotel Arts eller Sagrada Familia. Nu när du känner till Barcelona till fots och från luften behöver vi bara visa dig Barcelonas skyline från havet. Därför kommer vi från hamnen att ta en timmes katamaranresa som låter oss se staden från Medelhavet. Vi kommer att få unika vyer som du aldrig har sett förut. Efter en timmes katamarantur avslutar vi turen i Barcelonas hamn, mycket nära stadsdelen Barceloneta.

Barcelona Cable Car Sky Views, magisk fontän och slottsbesök

6. Barcelona Cable Car Sky Views, magisk fontän och slottsbesök

Utforska stadsdelar som Ramblas, Raval och Gamla stan på denna guidade stadsvandring i Barcelona. Åk linbana till Montjuic-slottet och se solnedgången över staden och havet. Avsluta dagen med att titta på Magic Fountain-showen. Börja din tur på den berömda Ramblas i hjärtat av stadens centrum. Gå genom Gamla stan och besök den berömda Boqueria-marknaden. Gå förbi Gran Teatre del Liceu, ett fint exempel på modernistisk arkitektur och ett av Europas ledande operahus. Ta en titt på den otroliga fasaden på Palau Guell, där en ung Gaudi visade hur han behärskade ljuset och skapade vackra former. Fortsätt din vandring och upptäck Raval, det mest mångkulturella distriktet i Gamla stan och det som ligger längst bort från allfarvägarna. Besök Rambla del Raval för att ta en bild med den enorma kattstatyn av Fernando Botero, förmodligen den sötaste statyn du någonsin kommer att se. Ta sedan Montjuic-linbanan och njut av den hisnande utsikten över Barcelonas ikoniska skyline. Ta dig till Montjuic-slottet och utforska denna plats som har varit en militär fästning sedan dess tidiga begynnelse. Ta reda på hur det har bevittnat förändringarna av den politiska makten i staden. Gå in i fängelsehålorna för de många politiska fångar som har präglat stadens historia. Få tillgång till slottstornet, där du kan beundra 360-graders utsikt över Barcelona. Ta bilder på den bländande utsikten över Barcelona och havet vid solnedgången. Fortsätt din promenad och passera Olympiastadion och Palau Sant Jordi som är känd för att vara värd för de bästa konserterna i staden. Stanna till på en av de bästa terrasserna i området och njut av traditionella tapas tillsammans med ett lokalt vin eller öl. Efter pausen beger du dig till den magiska fontänen som byggdes för världsutställningen 1929. Avsluta turen med att titta på det färgglada dansande vattnet i fontänen. **På grund av torka är de MAGISKA FONTÄNERNA avstängda!! ** **Från 01.NOV till 28.FEB flyttas turen till kl 15:30 på grund av slottets och linbanans öppettider**

Barcelona: Magical Montjuic Outdoor Escape Game

7. Barcelona: Magical Montjuic Outdoor Escape Game

Spela rollen som en karaktär med magiska krafter när du går runt i Montjuic-slottet i Barcelona och letar efter ledtrådar och fantastiska historier. Följ ledtrådar från en plats till en annan som ger dig exakta anvisningar, så du behöver varken karta, GPS eller guide. Lös ledtrådar och gissa svaret, och lås upp den hemliga historien om varje plats. Nå fantastiska platser som Plaça d'Espanya, Font Màgica de Montjuïc, Palauet Albéniz, Font del Gat och Montjuic-slottet. Ta reda på hemliga historier om de platser du upptäcker, samtidigt som du räddar Barcelona från en ond trollformel. Få instruktioner om hur du låser upp appen via e-post. Avsätt 2 timmar för att slutföra spelet, men det finns ingen tidsbegränsning, du kan slutföra det i din egen takt. Ladda ner appen, gå till startpunkten och du är redo att ge dig ut på ett stadsutforskningsäventyr. Lös ledtrådarna för att upptäcka nya platser och berättelser. Köp tillgång för hela din grupp genom att välja antalet personer i gruppen. Alla gruppmedlemmar kommer att kunna spela stadsspelet på sina smartphones, eller så kan alla köpa en egen kupong. Spela som en grupp och lös ledtrådarna tillsammans medan ni går, eller så kan ni dela upp er i mindre grupper/team och tävla mot de andra.

Barcelona: Guidad tur med höjdpunkter och valfri Paella-kurs

8. Barcelona: Guidad tur med höjdpunkter och valfri Paella-kurs

Se de mest emblematiska sevärdheterna som staden har att erbjuda när du börjar med en vandringstur i de gotiska kvarteren i Barcelona. Promenera längs en av de viktigaste gatorna i staden tills du når Barcelonas katedral. Gå längs de smala gatorna i den äldsta delen av staden och upptäck de många hemligheter som finns här. Vi träffas på Julià Travels kontor som ligger på Estació del Nord kl. 09.00. Under den första delen av besöket kommer vi att njuta av en promenad genom El Born och de gotiska kvarteren. Vi får möjlighet att promenera längs en av Barcelonas viktigaste gator och besöka platser som Triumfbågen, Barcelonakatedralen eller basilikan Santa Maria del Mar. Du kommer att förundras över de många detaljerna på fasaderna på de byggnader som du kommer att stöta på längs rutten. Vi vandrar genom de smala gatorna i den gamla delen av staden och upptäcker dess dolda hemligheter. I slutet av stadsvandringen går vi ombord på en luftkonditionerad buss för en panoramatur i Barcelona. Vi kommer att göra olika stopp på Montjuic, som var det olympiska området 1992. Vid det första stoppet tar vi oss upp i Montjuic-linbanan, varifrån vi har en fantastisk utsikt över Barcelona. Vi kommer att passera Montjuic-slottet, där vi kan göra en resa till det förflutna och upptäcka en del av stadens historia. Vi gör ett sista stopp i Montjuic, i det här fallet vid MNAC-utsiktspunkten, varifrån vi får ett annat perspektiv på Barcelona. Det är dags att återvända till kontoret, men först ska vi passera Paseo de Gracia, en av de viktigaste gatorna i Barcelona, och där två av Antoni Gaudís viktigaste verk finns: La Pedrera & La Casa Batlló. Avsluta ditt besök med en paellakurs i slutet av rundturen. Du får möjlighet att lära dig hur man lagar den mest symboliska rätten i spansk gastronomi. Tillsammans med en professionell kock kommer du att göra din egen paella, som du kommer att njuta av tillsammans med ett glas vin.

Barcelona: Guidad tur i Montjuic-berget

9. Barcelona: Guidad tur i Montjuic-berget

Utforska en speciell del av Barcelona på en privat tur till berget Montjuic. Ta linbanan upp på berget och njut av den vidsträckta utsikten över staden och kusten. Få insikter om områdets historia av din guide när du utforskar området. Börja med att åka upp på berget och njut av panoramautsikten över staden med Montjuic linbana. Lär dig mer om Montjuics historia och betydelse för den lokala kulturen genom att besöka sevärdheter som Barcelonas olympiska stadion och Montjuic-slottet. Montjuic var platsen för Barcelonas världsutställning 1929 och de olympiska spelen 1992. Båda dessa evenemang har gjort Montjuic till ett område av intresse. Beundra den underbara arkitekturen i Grand National Palace, den tyska paviljongen eller de magnifika olympiska anläggningarna, inklusive Luis Companys-stadion och Palau Sant Jordi. På rundturen kan du också kolla in och höra om slottet Montjuic, Calatrava-tornet, MNAC National Palace, De fyra kolonnerna, Magiska fontänen, venetianska torn, Placa d'Espanya och shoppingcentret Bullring Las Arenas.

Barcelona: Stadsrundtur med höjdpunkter & Montserrat-utflykt

10. Barcelona: Stadsrundtur med höjdpunkter & Montserrat-utflykt

Vi träffas på Julià Travel-kontoret, som ligger på Estació del Nord kl. 09.00. Under den första delen av besöket kommer vi att njuta av en vandring genom El Born och de gotiska kvarteren. Vi får möjlighet att promenera längs en av Barcelonas viktigaste gator och besöka platser som Triumfbågen, Barcelonakatedralen eller basilikan Santa Maria del Mar. Du kommer att förundras över de många detaljerna på fasaderna på de byggnader som du kommer att stöta på längs rutten. Vi vandrar genom de smala gatorna i den gamla delen av staden och upptäcker dess dolda hemligheter. I slutet av stadsvandringen går vi ombord på en luftkonditionerad buss för en panoramatur i Barcelona. Vi kommer att göra olika stopp på Montjuic, som var det olympiska området 1992. Vid det första stoppet tar vi oss upp i Montjuic-linbanan, varifrån vi har en fantastisk utsikt över Barcelona. Vi kommer att passera Montjuic-slottet, där vi kan göra en resa till det förflutna och upptäcka en del av stadens historia. Vi gör ett sista stopp i Montjuic, i det här fallet vid MNAC-utsiktspunkten, varifrån vi får ett annat perspektiv på Barcelona. Det är dags att återvända till kontoret, men först ska vi passera Paseo de Gracia, en av de viktigaste gatorna i Barcelona, och där två av Antoni Gaudís viktigaste verk finns: La Pedrera & La Casa Batlló. Checka in igen på vårt kontor i Estació del Nord innan eftermiddagsaktiviteten börjar. Möt din guide och stig ombord på en luftkonditionerad buss till Montserrat. Efter 1 timmes körning på motorvägen tar du kugghjulståget upp på berget och njuter av den fantastiska utsikten. Beundra bergets säregna morfologi, som kommer från de katalanska orden Mont (berg) och Serrat (sågtandad). Montserrat är världsberömt för sin klippiga geografi och det vackra landskapet förklarades 1987 som nationalpark för att skydda dess naturliga och kulturella rikedom. Följ med din lokala guide genom området och lär dig mer om klostrets historia och arkitektoniska stil. För närvarande lever 80 munkar i Montserrat och följer Sankt Benedikts regel. Förälska dig i de gotiska och renässansdetaljerna i basilikan och helgedomen. Lär dig mer om legenden om den mirakulösa uppenbarelsen av Madonnan och barnet i grottan Santa Cova. Än idag finns deras träsniderier bevarade i klosterkyrkan, som du kommer att kunna besöka. Figuren är i folkmun känd som La Moreneta (Den svarta madonnan) på grund av en lackreaktion. Förutom huvudområdet finns det ett stort antal små kyrkor och stigar som du kan följa. När vår guidade rundtur är slut har du tid över att smaka på de finaste likörerna, handla lokalt producerade godsaker eller besöka den audiovisuella utställningen.

12 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Telefèric de Montjuïc

Telefèric de Montjuïc: Fler aktiviteter och sevärdheter

Telefèric de Montjuïc: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Telefèric de Montjuïc

Samlat omdöme

4.4
(4 918 recensioner)

Den här turen är värt det, Miguel var vår guide, super trevlig och uppmärksam, vi var glada, han förklarade så många intressanta saker, hela turnén var super bra och den vackra staden, om jag rekommenderar denna turné, sanningen är att det är en mycket trevlig och oförglömlig upplevelse , Varje plats har något speciellt, linbanan med magnifik utsikt, ögonblicket vi åt och drack det utsökta vinet. Stort tack till Miguel för denna turné, för hans uppmärksamhet och hans professionella sätt att vara, vi bär oförglömliga minnen i våra hjärtan.

Pepa var en fantastisk guide, mycket entusiastisk. Turnén omfattade alla punkter som nämns i resplanen