Tel Aviv Promenade

Tel Aviv Promenade

Tel Aviv Promenade: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Tel Aviv 3 timmars lätt cykeltur

1. Tel Aviv 3 timmars lätt cykeltur

Tel Aviv har mer än 100 kilometer cykelvägar, och på den här tre timmar långa turen med bekväm cykel får du utforska ett urval av några av de bästa vägarna i staden. Cykla förbi museer och kulturarvsplatser, längs breda strandpromenader och vid sidan av vackra stränder. Njut av lätt cykling tillsammans med många pauser för förklaringar av stadens sevärdheter som måste ses. Du kommer att utforska Tachana Compound, den gamla tågstationen i Tel Aviv, innan du fortsätter till det bohemiska området Neve Tzedek. Beundra Suzanne Dellal Centre for Dance and Theatre. Cykla längs Rothschild Boulevard till Rabins torg och beundra Ben Gurion-museet innan du återvänder till hamnen.

Tel Aviv: Jaffas gamla stadsdel, hamn och loppmarknad

2. Tel Aviv: Jaffas gamla stadsdel, hamn och loppmarknad

Njut av en guidad tur i Jaffa Old City, ett huvudsakligen muslimskt distrikt, och dess historiska hamn på en guidad tur i Tel Aviv. Se forntida historia blandad med livlig kultur, fantastisk arkitektur, slingrande gator och ett rikt kulturarv. Upptäck dolda pärlor och besök historiska landmärken. Börja turen på Abulafia, det äldsta bageriet i Jaffa, där du kan köpa en kopp kaffe eller en bakelse. Sedan bär det av till Clock Tower Square med sitt ikoniska klocktorn, ett landmärke som också fungerar som en port till Gamla stan. Nästa besök är St Peter's Church, en franciskansk kyrka från 1800-talet med en rik historia. Lär dig mer om platsen där aposteln Petrus bodde när du besöker Jaffa. Njut av den vackra utsikten över staden, kusten och Medelhavet. Sedan går färden vidare till Kdumim Square, ett charmigt torg som kantas av restauranger, kaféer och butiker. Ta en stund att insupa den livliga atmosfären och kom gärna tillbaka senare för en kopp kaffe eller en bit mat. Därefter kan du utforska en av höjdpunkterna i Gamla stan, den berömda loppmarknaden (Shuk Hapishpishim). Se när din guide pekar ut antikaffärer, konstgallerier, klädbutiker och gatuförsäljare - alla säljer en mängd olika varor, och alla finns tillgängliga för ett bra pris när du lär dig att pruta. När du promenerar genom de smala gatorna i detta muslimska distrikt stöter du på Mahmoudiya-moskén, en imponerande moské från den ottomanska eran. Uppskatta den vackra arkitekturen och den fridfulla atmosfären på denna heliga plats. Gå vidare för att utforska den pittoreska hamnen. Lär dig mer om Jaffa hamns långa historia, som går tillbaka över 3 000 år. Följ med din guide på en lugn promenad längs vattnet, beundra båtarna och ta in den maritima atmosfären. I närheten av hamnen kan du besöka Andromedas klippa, en legendarisk plats där den mytiska prinsessan Andromeda sägs ha räddats från ett sjömonster av Perseus. Ta foton av kustlinjen och Tel Avivs skyline från detta område. Avsluta vid den sydligaste änden av den berömda Tel Aviv-promenaden som löper 8 kilometer norrut, längs stranden, hela vägen till Tel Avivs hamn.

Tel Aviv: Matprovningstur i Jaffas gamla stad och loppmarknad

3. Tel Aviv: Matprovningstur i Jaffas gamla stad och loppmarknad

Prova de finaste smakerna i Jaffa på en matvandring i Tel Aviv. Bekanta dig med den autentiska street food-scenen och följ din guide till gömda pärlor där du kan njuta av lokala delikatesser, nybakade bakverk, väldoftande kryddor och läckra falafel och hummus. Börja turen på Abulafia, det äldsta bageriet i Jaffa och ett landmärke för både besökare och lokalbefolkning. Smaka på en arabisk bagel och njut av det speciella krispiga heta Za'atar-brödet, direkt från de 100 år gamla stenugnarna. Gå sedan in i hjärtat av Jaffas gamla stad, där din guide leder dig genom en labyrint av smala gator och gränder, och stanna på vägen för att smaka på lokala delikatesser från Mellanöstern som traditionell shawarma, hummus, tahini pitabröd, färsk falafel och läckra baklava. Mellan dessa smakupplevelser kan du se Jaffas historiska landmärken som Clock Tower Square, St Peter's Church, Kdumim Square, Mahmoudiya Mosque och den historiska hamnen som har anor från över 3 000 år tillbaka i tiden. Lär dig mer om områdets rika historia, fantastiska arkitektur och livfulla kultur längs vägen. Gå till loppmarknaden (Shuk Hapishpishim) och njut av ett upplopp av livfulla färger, dofter och ljud. Din guide pekar ut en blandning av antikaffärer, konstgallerier, klädbutiker och gatuförsäljare som alla säljer en mängd olika unika varor. Avsluta turen vid den sydligaste änden av Tel Aviv-promenaden som löper 8 km norrut, längs stranden hela vägen till Tel Avivs hamn.

Tel Aviv: Professionella surfinglektioner på Beach Club TLV

4. Tel Aviv: Professionella surfinglektioner på Beach Club TLV

Surfing är otroligt populärt i Tel Aviv. Upplev spänningen i att rida på Medelhavets vågor med en 1-timmes surflektion på Beach Club Tel Aviv. Beläget precis vid den vackra Tel Aviv-stranden vid den södra änden av strandpromenaden, är detta perfekt för både nybörjare och surfentusiaster. Vid ankomsten till Beach Club TLV välkomnas du av den vänliga personalen och den professionella surfinstruktören, som alla är måna om att du ska få en säker och trevlig upplevelse. Din certifierade instruktör kommer att ge dig expertvägledning och personliga instruktioner under hela lektionen. Du kommer att förses med högkvalitativa soft-top surfbrädor och våtdräkter (vid behov), för att säkerställa en bekväm och säker upplevelse när du fångar dina första vågor. Den 1-timmes surflektionen är utformad med nybörjare i åtanke, men alla färdighetsnivåer är välkomna. Din instruktör börjar med en kort demonstration på land och säkerhetsinstruktioner, så att du är väl förberedd innan du ger dig ut i vattnet. När du har klätt på dig och har din bräda i handen är det dags att ge dig ut på vågorna. Din instruktör följer med dig ut i vattnet och ger dig praktisk vägledning så att du kan fånga dina första vågor och hålla balansen på din bräda. Surfing är inte bara en sport, det är en spännande och befriande upplevelse. Din instruktör kommer att uppmuntra dig att njuta av processen och hjälpa dig att göra märkbara framsteg under din 1-timmes lektion. Efter ditt spännande surfpass kan du skölja av dig saltvattnet i de välskötta inomhus- eller utomhusduscharna och använda de privata omklädningsrummen. Fånga ögonblicken från ditt surfäventyr med valfria souvenirfoton. En professionell fotograf kommer att finnas till hands för att dokumentera din upplevelse, så att du kan återuppleva din tid på vågorna.

Tel Aviv: Uthyrning av surfbräda eller boogieboard på Beach Club

5. Tel Aviv: Uthyrning av surfbräda eller boogieboard på Beach Club

Surfing är otroligt populärt i Tel Aviv. Så missa inte chansen att hyra en surfbräda eller boogieboard i en timme på Beach Club TLV. Surfa i Medelhavets klara turkosa vatten, med en vacker sandstrand att njuta av, och staden Tel Aviv som din bakgrund. I Tel Aviv kan man surfa året runt. På sommaren är vattnet ca 29 grader Celsuis (84 Fahrenheit) med måttliga vågor, medan det på vintern är ca 14 grader Celsuis (57 Fahrenheit) med mycket större vågor under tuffare förhållanden. Beach Club TLV har så mycket att erbjuda. De kan låna dig en våtdräkt att använda under din hyra under svalare månader. Inomhusduschar och omklädningsrum finns också tillgängliga. Strandstolar eller solstolar finns att hyra på denna vackra plats och det finns en utsökt restaurang på plats.

Tel Aviv: Yoga vid solnedgången på stranden på Beach Club TLV

6. Tel Aviv: Yoga vid solnedgången på stranden på Beach Club TLV

Kombinera den vackra solnedgången med yogapraktikens mindfulness med en 50-minuters Sunset yogaklass precis vid Tel Avivs strandpromenad, med utsikt över stranden. Passar olika nivåer, från nybörjare till avancerade utövare. Beach Club Tel Aviv erbjuder en unik och lugn miljö för yoga. Bekväma yogamattor ligger utspridda på den upphöjda träplattformen, medan erfarna och skickliga yogainstruktörer guidar dig genom klassen. Passet fokuserar på mjuka rörelser, stretching och andningsövningar. Deltagarna kan varva ner och släppa dagens spänningar. Kombinationen av det lugnande havet, det bleknande solljuset och yogapositionernas mindfulness kan skapa en kraftfull känsla av avslappning. Det mjuka ljudet av vågor, den svala brisen och de varma nyanserna från den nedgående solen skapar en lugn och fridfull atmosfär. Yogapasset består av en sekvens av ställningar som är utvalda för att främja flexibilitet, balans och styrka. En mångsidig grupp av individer skapar en känsla av gemenskap bland deltagarna. Det är ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter med likasinnade resenärer och lokalbefolkning som delar ett intresse för hälsa och välbefinnande.

Tel Aviv: Stadsvandring i kvarteret Neve Tzedek

7. Tel Aviv: Stadsvandring i kvarteret Neve Tzedek

Låt en lokal expertguide hjälpa dig att upptäcka Neve Tzedek, en charmig gammal stadsdel i hjärtat av Tel Aviv som har fått nytt liv och blivit mycket modern. Området byggdes 1887 och var det första judiska området utanför den gamla hamnstaden Jaffa, vilket gjorde det till stadens första förort. Rundturen börjar på Shabazi-gatan, en berömd gata full av färgglada historiska byggnader. Din guide kommer sedan att leda dig genom de pittoreska smala gatorna med många affärer, designerbutiker, trottoarkaféer, konstgallerier, barer och klubbar samt många intressanta platser. Utforska utsidan av Suzanne Dellal Center, ett centrum för scenkonst som ligger i en vacker historisk byggnad. Lär dig mer om Nahum Gutman Museum med sin fantastiska samling av konst och artefakter. När du vandrar genom gatorna kommer din guide att förklara distriktets historia och peka ut byggnader i många olika arkitektoniska stilar, med influenser från hela Mellanöstern och Europa, och med några mycket distinkta byggnader i Bauhaus-stil. Rundturen avslutas på stranden, vid den södra änden av den berömda Tel Aviv-promenaden, med vidsträckt utsikt över stränderna och det moderna Tel Aviv till höger och hjärtat av det gamla Jaffa till vänster.

Tel Aviv: Guidad tur till två världsarvsplatser

8. Tel Aviv: Guidad tur till två världsarvsplatser

Ditt besök börjar vid Old Jaffa, en UNESCO: s världsarvslista. Där kommer du att njuta av att besöka platser som sträcker sig över 3 500 år i historia. Du kommer att njuta av en promenad längs de vindlande gränderna i Gamla stan i Jaffa, och kan vandra runt resterna av korsfarararkitektur där de bästa moderna gallerierna och teatrarna finns idag. Efter det kommer du att njuta av att se gamla moskéer och medeltida kyrkor, inklusive den världsberömda St. Peter-kyrkan. Efteråt besöker du Carmel Food Market, som var den första marknaden som byggdes i Tel Aviv 1920. Dess gator och gränder är fulla av livligt liv, buller, smaker och dofter från hundratals olika stånd såväl som små kaféer och restauranger (vecka). -endast dagar). Du fortsätter sedan till stadsdelen Nahalat Benjamin som går tillbaka till 1909, samma år som Tel Aviv grundades. Detta gågatakvarter är fullt av trevliga textilbutiker och etniska restauranger, och dess arkitektur tar dig tillbaka till ett Europa i början av 1900-talet. Gör ett kort besök i området Historical American Colony, där historien om den moderna bosättningen Palestina hade börjat. Turen fortsätter till det pulserande hjärtat av moderna Tel Aviv längs Rothschild Boulevard. På grund av sin unika arkitektoniska skönhet och historiska betydelse utsågs denna del av Tel Aviv, vanligtvis kallad "Vita staden" Tel Aviv, till ett UNESCO: s världsarvslista. Besök den historiska tyska kolonin Sarana och njut av Sarona Food Street Market (endast på lördagar) Du kommer sedan att köra genom mångfalden och skönheten i moderna Tel Aviv på väg tillbaka till ditt hotell, där din turné avslutas.

10 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Tel Aviv Promenade

Tel Aviv Promenade: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Tel Aviv 3 timmars lätt cykeltur

Tel Aviv 3 timmars lätt cykeltur

Tel Aviv har mer än 100 kilometer cykelvägar, och på den här tre timmar långa turen med bekväm cykel får du utforska ett urval av några av de bästa vägarna i staden. Cykla förbi museer och kulturarvsplatser, längs breda strandpromenader och vid sidan av vackra stränder. Njut av lätt cykling tillsammans med många pauser för förklaringar av stadens sevärdheter som måste ses. Du kommer att utforska Tachana Compound, den gamla tågstationen i Tel Aviv, innan du fortsätter till det bohemiska området Neve Tzedek. Beundra Suzanne Dellal Centre for Dance and Theatre. Cykla längs Rothschild Boulevard till Rabins torg och beundra Ben Gurion-museet innan du återvänder till hamnen.

Tel Aviv: Jaffas gamla stadsdel, hamn och loppmarknad

Tel Aviv: Jaffas gamla stadsdel, hamn och loppmarknad

Njut av en guidad tur i Jaffa Old City, ett huvudsakligen muslimskt distrikt, och dess historiska hamn på en guidad tur i Tel Aviv. Se forntida historia blandad med livlig kultur, fantastisk arkitektur, slingrande gator och ett rikt kulturarv. Upptäck dolda pärlor och besök historiska landmärken. Börja turen på Abulafia, det äldsta bageriet i Jaffa, där du kan köpa en kopp kaffe eller en bakelse. Sedan bär det av till Clock Tower Square med sitt ikoniska klocktorn, ett landmärke som också fungerar som en port till Gamla stan. Nästa besök är St Peter's Church, en franciskansk kyrka från 1800-talet med en rik historia. Lär dig mer om platsen där aposteln Petrus bodde när du besöker Jaffa. Njut av den vackra utsikten över staden, kusten och Medelhavet. Sedan går färden vidare till Kdumim Square, ett charmigt torg som kantas av restauranger, kaféer och butiker. Ta en stund att insupa den livliga atmosfären och kom gärna tillbaka senare för en kopp kaffe eller en bit mat. Därefter kan du utforska en av höjdpunkterna i Gamla stan, den berömda loppmarknaden (Shuk Hapishpishim). Se när din guide pekar ut antikaffärer, konstgallerier, klädbutiker och gatuförsäljare - alla säljer en mängd olika varor, och alla finns tillgängliga för ett bra pris när du lär dig att pruta. När du promenerar genom de smala gatorna i detta muslimska distrikt stöter du på Mahmoudiya-moskén, en imponerande moské från den ottomanska eran. Uppskatta den vackra arkitekturen och den fridfulla atmosfären på denna heliga plats. Gå vidare för att utforska den pittoreska hamnen. Lär dig mer om Jaffa hamns långa historia, som går tillbaka över 3 000 år. Följ med din guide på en lugn promenad längs vattnet, beundra båtarna och ta in den maritima atmosfären. I närheten av hamnen kan du besöka Andromedas klippa, en legendarisk plats där den mytiska prinsessan Andromeda sägs ha räddats från ett sjömonster av Perseus. Ta foton av kustlinjen och Tel Avivs skyline från detta område. Avsluta vid den sydligaste änden av den berömda Tel Aviv-promenaden som löper 8 kilometer norrut, längs stranden, hela vägen till Tel Avivs hamn.

Tel Aviv: Matprovningstur i Jaffas gamla stad och loppmarknad

Tel Aviv: Matprovningstur i Jaffas gamla stad och loppmarknad

Prova de finaste smakerna i Jaffa på en matvandring i Tel Aviv. Bekanta dig med den autentiska street food-scenen och följ din guide till gömda pärlor där du kan njuta av lokala delikatesser, nybakade bakverk, väldoftande kryddor och läckra falafel och hummus. Börja turen på Abulafia, det äldsta bageriet i Jaffa och ett landmärke för både besökare och lokalbefolkning. Smaka på en arabisk bagel och njut av det speciella krispiga heta Za'atar-brödet, direkt från de 100 år gamla stenugnarna. Gå sedan in i hjärtat av Jaffas gamla stad, där din guide leder dig genom en labyrint av smala gator och gränder, och stanna på vägen för att smaka på lokala delikatesser från Mellanöstern som traditionell shawarma, hummus, tahini pitabröd, färsk falafel och läckra baklava. Mellan dessa smakupplevelser kan du se Jaffas historiska landmärken som Clock Tower Square, St Peter's Church, Kdumim Square, Mahmoudiya Mosque och den historiska hamnen som har anor från över 3 000 år tillbaka i tiden. Lär dig mer om områdets rika historia, fantastiska arkitektur och livfulla kultur längs vägen. Gå till loppmarknaden (Shuk Hapishpishim) och njut av ett upplopp av livfulla färger, dofter och ljud. Din guide pekar ut en blandning av antikaffärer, konstgallerier, klädbutiker och gatuförsäljare som alla säljer en mängd olika unika varor. Avsluta turen vid den sydligaste änden av Tel Aviv-promenaden som löper 8 km norrut, längs stranden hela vägen till Tel Avivs hamn.

Tel Aviv: Professionella surfinglektioner på Beach Club TLV

Tel Aviv: Professionella surfinglektioner på Beach Club TLV

Surfing är otroligt populärt i Tel Aviv. Upplev spänningen i att rida på Medelhavets vågor med en 1-timmes surflektion på Beach Club Tel Aviv. Beläget precis vid den vackra Tel Aviv-stranden vid den södra änden av strandpromenaden, är detta perfekt för både nybörjare och surfentusiaster. Vid ankomsten till Beach Club TLV välkomnas du av den vänliga personalen och den professionella surfinstruktören, som alla är måna om att du ska få en säker och trevlig upplevelse. Din certifierade instruktör kommer att ge dig expertvägledning och personliga instruktioner under hela lektionen. Du kommer att förses med högkvalitativa soft-top surfbrädor och våtdräkter (vid behov), för att säkerställa en bekväm och säker upplevelse när du fångar dina första vågor. Den 1-timmes surflektionen är utformad med nybörjare i åtanke, men alla färdighetsnivåer är välkomna. Din instruktör börjar med en kort demonstration på land och säkerhetsinstruktioner, så att du är väl förberedd innan du ger dig ut i vattnet. När du har klätt på dig och har din bräda i handen är det dags att ge dig ut på vågorna. Din instruktör följer med dig ut i vattnet och ger dig praktisk vägledning så att du kan fånga dina första vågor och hålla balansen på din bräda. Surfing är inte bara en sport, det är en spännande och befriande upplevelse. Din instruktör kommer att uppmuntra dig att njuta av processen och hjälpa dig att göra märkbara framsteg under din 1-timmes lektion. Efter ditt spännande surfpass kan du skölja av dig saltvattnet i de välskötta inomhus- eller utomhusduscharna och använda de privata omklädningsrummen. Fånga ögonblicken från ditt surfäventyr med valfria souvenirfoton. En professionell fotograf kommer att finnas till hands för att dokumentera din upplevelse, så att du kan återuppleva din tid på vågorna.

Tel Aviv: Uthyrning av surfbräda eller boogieboard på Beach Club

Tel Aviv: Uthyrning av surfbräda eller boogieboard på Beach Club

Surfing är otroligt populärt i Tel Aviv. Så missa inte chansen att hyra en surfbräda eller boogieboard i en timme på Beach Club TLV. Surfa i Medelhavets klara turkosa vatten, med en vacker sandstrand att njuta av, och staden Tel Aviv som din bakgrund. I Tel Aviv kan man surfa året runt. På sommaren är vattnet ca 29 grader Celsuis (84 Fahrenheit) med måttliga vågor, medan det på vintern är ca 14 grader Celsuis (57 Fahrenheit) med mycket större vågor under tuffare förhållanden. Beach Club TLV har så mycket att erbjuda. De kan låna dig en våtdräkt att använda under din hyra under svalare månader. Inomhusduschar och omklädningsrum finns också tillgängliga. Strandstolar eller solstolar finns att hyra på denna vackra plats och det finns en utsökt restaurang på plats.

Tel Aviv: Yoga vid solnedgången på stranden på Beach Club TLV

Tel Aviv: Yoga vid solnedgången på stranden på Beach Club TLV

Kombinera den vackra solnedgången med yogapraktikens mindfulness med en 50-minuters Sunset yogaklass precis vid Tel Avivs strandpromenad, med utsikt över stranden. Passar olika nivåer, från nybörjare till avancerade utövare. Beach Club Tel Aviv erbjuder en unik och lugn miljö för yoga. Bekväma yogamattor ligger utspridda på den upphöjda träplattformen, medan erfarna och skickliga yogainstruktörer guidar dig genom klassen. Passet fokuserar på mjuka rörelser, stretching och andningsövningar. Deltagarna kan varva ner och släppa dagens spänningar. Kombinationen av det lugnande havet, det bleknande solljuset och yogapositionernas mindfulness kan skapa en kraftfull känsla av avslappning. Det mjuka ljudet av vågor, den svala brisen och de varma nyanserna från den nedgående solen skapar en lugn och fridfull atmosfär. Yogapasset består av en sekvens av ställningar som är utvalda för att främja flexibilitet, balans och styrka. En mångsidig grupp av individer skapar en känsla av gemenskap bland deltagarna. Det är ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter med likasinnade resenärer och lokalbefolkning som delar ett intresse för hälsa och välbefinnande.

Tel Aviv: Stadsvandring i kvarteret Neve Tzedek

Tel Aviv: Stadsvandring i kvarteret Neve Tzedek

Låt en lokal expertguide hjälpa dig att upptäcka Neve Tzedek, en charmig gammal stadsdel i hjärtat av Tel Aviv som har fått nytt liv och blivit mycket modern. Området byggdes 1887 och var det första judiska området utanför den gamla hamnstaden Jaffa, vilket gjorde det till stadens första förort. Rundturen börjar på Shabazi-gatan, en berömd gata full av färgglada historiska byggnader. Din guide kommer sedan att leda dig genom de pittoreska smala gatorna med många affärer, designerbutiker, trottoarkaféer, konstgallerier, barer och klubbar samt många intressanta platser. Utforska utsidan av Suzanne Dellal Center, ett centrum för scenkonst som ligger i en vacker historisk byggnad. Lär dig mer om Nahum Gutman Museum med sin fantastiska samling av konst och artefakter. När du vandrar genom gatorna kommer din guide att förklara distriktets historia och peka ut byggnader i många olika arkitektoniska stilar, med influenser från hela Mellanöstern och Europa, och med några mycket distinkta byggnader i Bauhaus-stil. Rundturen avslutas på stranden, vid den södra änden av den berömda Tel Aviv-promenaden, med vidsträckt utsikt över stränderna och det moderna Tel Aviv till höger och hjärtat av det gamla Jaffa till vänster.

Tel Aviv: Guidad tur till två världsarvsplatser

Tel Aviv: Guidad tur till två världsarvsplatser

Ditt besök börjar vid Old Jaffa, en UNESCO: s världsarvslista. Där kommer du att njuta av att besöka platser som sträcker sig över 3 500 år i historia. Du kommer att njuta av en promenad längs de vindlande gränderna i Gamla stan i Jaffa, och kan vandra runt resterna av korsfarararkitektur där de bästa moderna gallerierna och teatrarna finns idag. Efter det kommer du att njuta av att se gamla moskéer och medeltida kyrkor, inklusive den världsberömda St. Peter-kyrkan. Efteråt besöker du Carmel Food Market, som var den första marknaden som byggdes i Tel Aviv 1920. Dess gator och gränder är fulla av livligt liv, buller, smaker och dofter från hundratals olika stånd såväl som små kaféer och restauranger (vecka). -endast dagar). Du fortsätter sedan till stadsdelen Nahalat Benjamin som går tillbaka till 1909, samma år som Tel Aviv grundades. Detta gågatakvarter är fullt av trevliga textilbutiker och etniska restauranger, och dess arkitektur tar dig tillbaka till ett Europa i början av 1900-talet. Gör ett kort besök i området Historical American Colony, där historien om den moderna bosättningen Palestina hade börjat. Turen fortsätter till det pulserande hjärtat av moderna Tel Aviv längs Rothschild Boulevard. På grund av sin unika arkitektoniska skönhet och historiska betydelse utsågs denna del av Tel Aviv, vanligtvis kallad "Vita staden" Tel Aviv, till ett UNESCO: s världsarvslista. Besök den historiska tyska kolonin Sarana och njut av Sarona Food Street Market (endast på lördagar) Du kommer sedan att köra genom mångfalden och skönheten i moderna Tel Aviv på väg tillbaka till ditt hotell, där din turné avslutas.

De mest populära sevärdheterna i Tel Aviv

Att göra i Tel Aviv Promenade

Städer i Israel

Tel Aviv Promenade: Fler aktiviteter och sevärdheter

Tel Aviv Promenade: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Tel Aviv Promenade

Samlat omdöme

4.6
(38 recensioner)