Denna aktivitet har översatts automatiskt. Se originalversionen på engelska här.

Tel Aviv Urban Tour: Arkitektur, Mat & Street Art

Tel Aviv Urban Tour: Arkitektur, Mat & Street Art

Från $59 per person

Njut av en dag fylld med konst, historia, kultur och mat utforska Tel Aviv till fots på en omfattande promenad arkitektur, mat och street art tour. Utforska olika fascinerande fasetter i den här trendiga staden, åtföljd av insikten i en lokal guide.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 7 timmar
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Engelska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Gå den berömda Boulevard Rothschild med sina Bauhaus-byggnader
 • Utforska Carmel Market och dess lokala smaker
 • Lär dig historierna bakom graffit i Florentin-distriktet
Beskrivning
Gå den berömda Boulevard Rothschild och omgivande gator och beundra de olika byggnaderna och arkitekturen i Tel Aviv. Känd som "White City", Tel Aviv har den största samlingen av Bauhaus-byggnader över hela världen och berättar en rik historisk historia genom byggnaderna. Lär dig om både det förflutna och framtiden för Tel Avivs stadsbild medan du utforskar områdena. Därefter kommer du att utforska Carmel Market, ett hörselhorn av smaker, dofter, ljud och sevärdheter som fyller med färska, lokala ingredienser. Förundra sig färgen på färsk frukt och grönsaker staplade höga, pulserande kryddor, hantverkare, lokala kött och ostar, oliver och godis. Marknaden är hjärtat av staden och är fylld med energi. Njut av flera matprovningar längs vägen, inklusive Dolmas - en Druzian-stil ris som är insvept i vinblad, Ghat och Etrog juice - En lokal ingrediens med historia, Garinim - En blandning av rostade frön, Ett populärt israeliskt mellanmål, Zaatar med Lahuh - En mitten östra örtblandningen med ett mjukt Yemei-jästbröd, Halva - ett sött konditori av sesamfrön och en säsongsbetonad marknadspost. (Föremål kan ändras baserat på tillgänglighet / säsong). Sedan fortsätter du vidare till det södra Tel Aviv-distriktet Florentin, en graffiti och gatukonstort fylld med många konstverk, både stora och små. Konstverket berättar en historia, ofta med historisk och kulturell relevans. Få en djupare insikt och medvetenhet om subkulturen i Tel Aviv och betydelsen av gatukonstplatsen. När det är möjligt har vi samarbetat direkt med de lokala gatukonstnärerna för att främja korrekt information och stöd för deras arbete. Efter turnén kommer vi att ge information om konstnärer vars arbete har upplevts på turnén och ger information om social media och där det är möjligt möjligheter att köpa arbete direkt från artisterna.
Inkluderar
 • Rundtur
 • Smakningar på marknaden

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Förberedelse

  Mötesplats

  9:45 från Cafe 65. 65 Rothschild Boulevard.

  Öppna i Google Maps ⟶
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,6 / 5

  baserat på 22 omdömen

  Översikt

  • Guide
   4.6/5
  • Valuta för pengarna
   4,4/5
  • Service
   4.9/5
  • Organisering
   4,9/5
  Sortera efter

  Sortera efter

  Great value, great tour

  My wife and I thoroughly enjoyed this 7 hour, three part walking tour of Tel Aviv. First part covers some basic architecture and history of Tel Aviv; mid-part was my favorite walking through the Carmel Market sampling a few foods; and finally learning about the local street art in South area. Our guide Amit, was deeply knowledgeable, articulate, and fun. We walked many miles so wear comfortable shoes. Some people came for single parts of the tour but we gladly did it all.

  Läs mer

  28 juni 2019

  Översätt

  Our guide Jenny was so informative and wonderful!

  11 januari 2020

  Översätt

  The tour was informative and fun!

  10 november 2019

  Översätt
  Arrangeras av

  Produkt-ID: 203290