Tel Aviv
Buss- och minivanturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Sightseeing in Tel Aviv

Möchten Sie alle Aktivitäten in Tel Aviv entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Vad besökare tycker om Tel Aviv

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 3 706 omdömen

Denna upplevelsen var något utöver det vanliga. Vår första guide Amir var helt fantastisk. Han berättade inte bara om Jerusalem och Betlehem utan även om Israel där vi fick lära oss väldigt mycket. När vi kommer till Betlehem så blir det en ny guide som kommer och har en annan approach. Tyvärr hade han inte ätit på hela dagen och det märktes när han kom i dispyt med en av deltagarna. Väldigt oprofessionellt tyvärr. Den exklusiva 3 rätters middagen var den största besvikelsen. Vi kommer till en restaurang som ligger perfekt i Betlehem och väldigt nära den stora kyrkan där midnatts mässan var. Det var som att komma till skolan igen där vi fick gå med bricka och hämta mat som egentligen inte var något vidare alls utan ganska dålig. Upplevelsen totalt är väldigt positiv och detta till väldigt stor del på grund av guiden Amir som är den i särklass bästa guide jag har träffat och då har jag träffat många. Har Ni chansen så skall Ni definitivt åka på denna resa.

Det var lite dålig kommunikation från det lokala resebolaget. Vi skulle vänta vid ett hotell och enligt getyourguide så skulle dom hämta oss 8:45-9:00 Men kvart över 9 så hade dom fortfarande inte kommit. Hotellet fick ringa och kolla så dom inte glömt oss. Bussen var inte i bästa skick. Guiden var duktig och resan var bra.

Bra, kunnig, entusiastisk och engagerad guide. Namn: Sagi Proffsig. Bra avvägd tid på de två stoppen. Mkt intressant och speciell upplevelse!

Mycket välordnat och vår guide, Danny B, var väldigt kunnig, trevlig och engagerad.

Även om det är väldigt komprimerat hinner man se mycket på kort tid. Ta med vatten!