Välj datum

Teide

Alla saker att se i Teide

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Teide? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Teide

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 3 690 omdömen

Vi tittade på solnedgången över kusten när vi klättrade upp över molnen och stannade för en god måltid med massor av gott vin på en vingård i Villaflor. Sedan når du en stor parkering med 360 graders utsikt över den mörka himlen. Astronomguiden pekar ut och beskriver de viktigaste konstellationerna med en ficklampa av lasertyp som ger astronomiska fakta och svarar på frågor. De kändes väldigt nära och ljusa. Det var den bästa förklaringen jag har haft. Det är väldigt kallt så riktigt varma kläder är ett måste för att njuta ordentligt.

Resan var fantastisk och reseguiden var underbar. Han talar 5 språk och fick alla att känna sig välkomna. Att vara varma kläder som Teide är kallt på toppen men det är helt hisnande och värt att besöka. Om du blir resesjuk, sitt längst fram i bussen och ta med dig anti-illamående läkemedel eftersom det finns många hörn upp och ner för berget. Tack för en fantastisk tid!

Rekommenderar verkligen denna upplevelse, eftersom den tar dig genom olika delar av ön och visar hur annorlunda och intressant ön är. Reseguiden Christopher var verkligen underhållande och kunnig. Jag skulle bara vilja ha lite mer tid på Teide park, eftersom 30 minuter inte räcker för att njuta av denna plats tillräckligt!

Perfekt organisation! Bussen tar alla deltagare och som första stopp anländer vi till restaurangen för en provsmakning av viner (tillverkade av dem) och mat! Sedan går vi vidare till stjärnskådningsplatsen med en guide om några huvudindikationer! Mycket trevligt! Jag rekommenderar utflykten!!

Hade en riktigt trevlig kväll/natt. Guiden var fantastisk och mycket kunnig. Middagen på Bodega var av utmärkt kvalitet samt en familje gästfrihet oöverträffad.