Teide

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Teide

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Teide? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Teide

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 423 omdömen

en välplanerad utflykt, vi hade en minibuss på grund av Corona. Stor turné, väldigt naturskön och mångsidig och väldigt informativ och trevlig reseguide (Ruth). Hon var inte alltför påträngande men inte heller lätt, mycket bra gjort. Du kan verkligen se nästan alla de viktigaste / vackraste punkterna på ön på en dag. Ingenting "tändes" på oss, det vill säga inget försäljningsstopp eller lunch. Alla som ville gå ut och äta med henne (på en bra restaurang) kan göra det, annars kan du titta på den mycket söta staden i lugn och äta något där. Helt genialt pris / prestanda-förhållande och 10000% att rekommendera!

Detta var en underbar upplevelse. Vi hade mycket tur att ha en vacker, vindfri dag. Stephi var en underbar guide. Hon var mycket vänlig och såg till att alla tog hand om. Jag bodde inte i ett turistiskt område, så jag var tvungen att ta en TITSA-buss till Los Christianos. Jag var orolig för att inte kunna ansluta till gruppen på den utsedda hämtningsplatsen, men allt var ok! Stephi plockade ut mig från den grupp människor som letade efter sina turer. Du bör definitivt göra detta!

Utflykt, i liten buss, fantastiskt, med exakta förklaringar från guiden och på tre språk (franska, engelska spanska, perfekt för de tre språken) som visade oss fantastiska landskap, kontraster och berättade Kanarieöarnas historia och närmare bestämt från Teneriffa. Underbar dag punkterad av fotostopp, kaffe med den berömda "barraquito" (lokal specialitet / kaffe) och restaurang (mycket bra och billig meny). Jag rekommenderade denna utflykt !! MF.

Det var en fantastisk turné! Lyckligtvis hade vi ett riktigt fint väder i november. Steffis guide var riktigt snäll och pratsam, med många intressanta fakta om ön. Tillståndet att klättra upp på toppen var otroligt enkelt genom hennes arrangemang.

Steffi var en fantastisk guide, riktigt kunnig och intressant och vi hade tur att ha perfekt utsikt från toppen. Skulle rekommendera till vem som helst.