Saker att göra i
Tarragona

Våra mest rekommenderade saker att göra i Tarragona

Salou: PortAventura och Ferrari Land 1-, 2- eller 3-dagarsbiljett

1. Salou: PortAventura och Ferrari Land 1-, 2- eller 3-dagarsbiljett

Ge dig ut på ett spännande äventyr bara en timme från Barcelona, längs den fantastiska Medelhavskusten. Hoppa över köerna med en kombinationsbiljett till PortAventura Park och Ferrari Land. Upptäck PortAventuras förtrollande sex temavärldar, med över 40 spännande åkattraktioner och imponerande 5 km berg- och dalbanor. Perfekt för familjen, paret eller vännerna, njut av förstklassiga attraktioner, liveunderhållning och olika matalternativ som passar alla åldrar. Dyk in i en värld av äventyr och skapa oförglömliga minnen. Upptäck de spännande upplevelser som väntar dig i Ferrari Land, där äventyret inte känner några gränser. Gör dig redo för högoktanig spänning på Red Force, Europas högsta och snabbaste berg- och dalbana, tillsammans med andra adrenalinpumpande attraktioner som Thrill Towers, Flying Dreams och Racing Legends. Ferrari Land är noggrant utformat för att tänja på gränserna även för de mest våghalsiga spänningssökarna och lovar ett oförglömligt äventyr för både familjer och adrenalinentusiaster. Känn ruset på ikoniska åkattraktioner som Shambhala, Red Force och Dragon Khan, bland andra spännande attraktioner i PortAventura World. Med överraskningar året runt som karneval, påsk, sommar, Halloween och jul väntar oförglömliga stunder. Följ med på ett äventyr fyllt av spänning, adrenalin och minnen

Salou: Inträdesbiljett till temaparken PortAventura

2. Salou: Inträdesbiljett till temaparken PortAventura

Dyk in i en äventyrspackad dag på PortAventura, Spaniens främsta nöjespark, bara en timme från livliga Barcelona. Utforska sex temazoner, var och en med attraktioner för alla åldrar, tillsammans med unika mat- och shoppingupplevelser. I år kan du göra dig beredd på en rad överraskningar i PortAventura Park. Res genom Mexiko, Vilda Västern, Kejsardömet Kina och Polynesien med över 40 attraktioner, allt från spännande berg- och dalbanor till familjevänliga åkattraktioner och fängslande shower. Upplev de livfulla landskapen i Polynesien och det fridfulla Medelhavet, eller fördjupa dig i cowboykulturen med spännande föreställningar i Fjärran Västern. Missa inte spänningen i åkattraktionerna från Sesame Street. Upptäck en spännande blandning av attraktioner på PortAventura Park, som passar både adrenalinentusiaster och familjer. Från ikoniska åkattraktioner som Shambhala och Dragon Khan till barnvänliga äventyr som berg- och dalbanan Tami Tami och Crazy Barrels finns det något för alla att njuta av. Missa inte möjligheten att uppleva parkens temasäsonger under hela året, som var och en erbjuder unika och uppslukande upplevelser för besökarna. Njut av temaevenemang, shower och parader året runt för oförglömliga stunder.

Cambrils: Segla katamaran på kryssning utmed Costa Daurada

3. Cambrils: Segla katamaran på kryssning utmed Costa Daurada

Segla iväg från Cambrils och upplev en naturskön katamarankryssning. Njut av de dramatiska vyerna över Dauradakusten från havet. Bada eller snorkla i Medelhavets vatten och njut av snacks ombord. Efter att ha avgått från hamnen kan du njuta av den fantastiska utsikten över kusten på en bekväm katamaran. Segla i ungefär en timme innan du släpper ankar mellan Cap Salou, La Pineda eller Montroig (beroende på väderförhållandena). Bada i det kristallklara vattnet, öva på snorkling eller njut av solskenet på däck med ett glas cava. Njut av läckra snacks med läsk, öl, sangria och cava ombord.

Salou: PortAventura Caribe Aquatic Park 1-dagarsbiljett

4. Salou: PortAventura Caribe Aquatic Park 1-dagarsbiljett

Fördjupa dig i spänningen i PortAventura Aquatic Park, bara en timme från Barcelona! Med en heldagsbiljett kan du njuta av Spaniens bästa vattenpark inbäddad vid Medelhavskusten. Upplev uppfriskande äventyr som forsränning och spännande vattenrutschbanor. Koppla av under solen i en lekplats med karibiskt tema. Utforska över 50.000 kvadratmeter tropisk flora och vattenattraktioner. Leta efter piratskatter, åk på snabba strömmar, surfa på massiva vågor eller flyta längs den lugna floden. Njut av en drömsk oas med livliga barer och frodig växtlighet, perfekt för att svalka sig från värmen och njuta av oförglömliga attraktioner! Gör dig redo att slappna av och göra ett stänk i sommar på PortAventura Worlds superuppfriskande vattenparksupplevelse. I sommar, dyk in i det roliga!

Salou: Pass till PortAventura, Caribe Park och Ferrari Land

5. Salou: Pass till PortAventura, Caribe Park och Ferrari Land

Utforska spänningen med multiticket-kombinationen på PortAventura World, bara en timme från Barcelona! Känn adrenalinet på berg-och dalbanorna eller varva ner i Medelhavsbrisen. Upptäck tre unika parker: PortAventura Park, Ferrari Land och PortAventura Caribe Aquatic Park. Fördjupa dig i tematiserade världar, träffa älskade karaktärer och ge dig ut på spännande äventyr. Upplev mångfalden i PortAventura Parks 5 temaområden och en speciell Sesame Street-zon. Njut av spännande berg- och dalbanor, fängslande shower och 40 dagliga föreställningar. Utforska Ferrari Land, en unik hyllning till det legendariska italienska racingteamet. Känn farten, innovationen och adrenalinet som gör Ferrari unikt. Dyk in i spänningen på PortAventura Caribe Aquatic Park med vattenrutschbanor och familjevänliga attraktioner, perfekt för att svalka sig från värmen. Dessutom kan du njuta av en mängd olika matställen och souvenirbutiker i parkerna.

PortAventura och Ferrari Land: Heldagsutflykt från Barcelona

6. PortAventura och Ferrari Land: Heldagsutflykt från Barcelona

Vi avgår från kontoret i Estació del Nord, i närheten av Arc de Triomf, klockan 09.00 på morgonen. Var god var redo på mötesplatsen minst 15 minuter innan avgång. Luta dig tillbaka och njut av resan, så anländer vi till PortAventura World runt klockan 10.30. Tillbringa en heldag med att underhållas av de många spännande och roliga attraktionerna på Ferrari Land och PortAventura nöjespark. Bekväm transport tur och retur från Barcelona ingår. Beundra Europas allra högsta och snabbaste vertikala accelerator på Ferrari World. Upplev en autentisk racingbana som är 570 meter lång. Känn adrenalinet pumpa i åtta simulatorer som ger känslan av att köra en riktig Formel 1-bil. Beundra rekonstruktionerna av fasaderna till Italiens Colosseum, La Scala och Markuskyrkans klocktorn. Vandra längs gatorna och besök en butik där du hittar Ferrarimärkets mest exklusiva produkter. Njut av Italiens alla smaker när du besöker en autentisk trattoria. Detta program på tolv timmar inkluderar också ett besök i PortAventura nöjespark där det finns sex helt äventyrsvärldar: Mediterrània, Polynesia, SésamoAventura, China, México och Far West väntar på att bli utforskade av dig. Du hittar definitivt något som passar din smak, oavsett vad du gillar att göra. PortAventura nöjespark har 40 åkattraktioner där du kan testa din djärvhet och uppleva rejäla adrenalinkickar. Du hittar åk som slår både höjd-, hastighets- och storleksrekord. Du hittar även intensiva, galna och spännande attraktioner som Dragon Khan, Furius Baco och Shambhala, Europas högsta berg- och dalbana. Du kan också välja att svalka dig i vattenattraktioner som Angkor eller Tutuki Splash. Det finns också massor av attraktioner som passar för yngre besökare, så som berg-och-dalbanan Tomahawk i Far West-området, den kittlande flygturen Coco Piloto, lekområdet som efterliknar kejserliga Kina och mycket mer. Dina guider bjuder också med dig på annan typ av underhållning om du önskar – uppemot 40 underhållande föreställningar varje dag. Upptäck danser och rytmer från fjärran, se unika föreställningar kring eldbrasor och mycket mera. Kliv in i Gran Teatro Imperial och upplev en värld av magi och musik där allt kan hända. Gå in i Gran Teatro Imperial och upplev en värld av magi och musik, där ingenting är omöjligt. Missa inte de talande papegojorna i Aves del Paraíso, Bubblebous tusentals såpbubblor och oväntade möten med dina vänner från Sesame Street. Träffa din guide igen kl. 18.30 för att resa tillbaka till Barcelonas kontor, tänk på att juli och augusti kommer vi att avgå runt 19.30 eftersom nöjesparken är öppen längre.

Salou: Inträdesbiljett till PortAventura Ferrari Land

7. Salou: Inträdesbiljett till PortAventura Ferrari Land

Utforska den pulserande spänningen i Ferrari Land på PortAventura World, bara en timme från Barcelona. Ferrari Land lockar dig att uppleva spänningen i fart och äventyr mot bakgrund av Italiens tidlösa charm. Kliv in i en värld där du kan utforska Italiens gator och förundras över dess ikoniska arkitektur. Känn rusningen när du upplever hastigheten från första parkett på Ferrari Lands spännande attraktioner. Avslöja de spännande upplevelser som väntar dig i Ferrari Land, där äventyret inte känner några gränser. Gör dig redo för den pulshöjande spänningen i Red Force, Europas högsta och snabbaste berg- och dalbana, tillsammans med andra adrenalinpumpande åkattraktioner som Thrill Towers, Flying Dreams och Racing Legends, minutiöst utformade för att tänja på gränserna även för de djärvaste spänningssökarna. Men Ferrari Land handlar inte bara om spänning i hög hastighet. Familjer och barn kan njuta av de lugnare attraktionerna, inklusive Ferrari Land Gallery, Junior Championship eller Kids' Podium, vilket garanterar en oförglömlig upplevelse för besökare i alla åldrar. Kom och upptäck spänningen med Ferrari. Följ med på en interaktiv resa genom bilmärkets historia och mycket mer.

Från Barcelona: Biljett till temaparken PortAventura & transfer

8. Från Barcelona: Biljett till temaparken PortAventura & transfer

Njut av en heldag med spänning och spänning i Spaniens största nöjespark med inträdesbiljett och transfer tur och retur till PortAventura från Barcelona. Utforska regionerna Mediterrània, Polynesien, SésamoAventura, Kina, México och Far West i parken med över 40 åkattraktioner för att fylla på ditt adrenalin. Kl. 09.00 reser vi från kontoret på Estació del Nord, som ligger mycket nära Triumfbågen, koppla av och njut av resan, vi kommer fram till PortAventura World runt kl. 10.30 Upptäck parkens imponerande berg och dal-banor, med europeiska rekord för höjd, hastighet och storlek. Hitta intensiva, fartfyllda och spännande åkattraktioner, som Dragon Khan, Furius Baco och Shambhala, Europas högsta berg och dal-bana. Det finns även många åkattraktioner för de yngsta samt mängder av roliga aktiviteter för hela familjen.  Utöver de fantastiska åkattraktionerna kan du även upptäcka andra typer av underhållning, med upp till 40 föreställningar om dagen.Gå in i Gran Teatro Imperial och upplev en värld av magi och musik där allt är möjligt, bland annat akrobatik, dans och sånger. Träffa din guide igen kl. 18.30 för att resa tillbaka till Barcelonas kontor, tänk på att juli och augusti kommer vi att avgå runt 19.30 eftersom nöjesparken är öppen längre. Låt dig bli förförd av fantastiska erbjudanden. 

Costa Dorada: inträdesbiljett till Aquopolis

9. Costa Dorada: inträdesbiljett till Aquopolis

Få adrenalinet att pumpa med ett besök i den roliga vattenparken Aquopolis. Njut av en hel dag med spännande vattenattraktioner medan du njuter av Costa Doradas sol och fräschar upp dig från värmen. Ta på dig baddräkten och ta med hela familjen på denna otroliga upplevelse. Skärpa ditt besök efter gruppens smak och ålder med ett brett utbud av aktiviteter. Åk i en av de högspända attraktionerna, till exempel Hurricane eller Boomerang. Slappna av med familjevänliga åkattraktioner som Slides, eller ta med de små till Waikiki Lagoon, en exklusiv liten vattenpark för barn.

Cambrils: Costa Dorada solnedgångskatamarankryssning med drinkar

10. Cambrils: Costa Dorada solnedgångskatamarankryssning med drinkar

Njut av den ultimata dagen av solglädje med en seglats längs Costa Doradas kust. Kliv ombord på en vacker katamaran i Cambrils och sätt segel. Ligg i det stora nätets bogområde och känn känslan av att sväva över havet medan du lyssnar på musik och tar en drink. Efter 1 timmes segling förbi det fantastiska landskapet, avskilda stränder och fiskebyar stannar båten vid en lugn plats. Bada i en liten vik eller snorkla i det vackra vattnet. Toppa upplevelsen med gratis drycker som öl, sangria, cava, läsk och vatten. Återvänd till Cambrils med chilloutmusik medan du insuper atmosfären.

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Tarragona

Alla aktiviteter

65 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Tarragona

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Tarragona?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Tarragona:

Vilka är de bästa dagsturerna från Tarragona?

De bästa dagsturerna från Tarragona:

Priorat

Tarragona: Vilka är de mest populära museerna och utställningarna?

Tarragona: Fler aktiviteter och sevärdheter

Tarragona: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Tarragona

Samlat omdöme

4.4
(2 518 recensioner)

Det är lågsäsong så många av ställena att äta är stängda.. men köerna var inte särskilt långa... Generellt bara cirka 10 minuter... Håll utkik efter de slumpmässiga öppnings- och stängningstiderna för individuella åkattraktioner🤔🤔 .. Rasande Baco till exempel var öppet hela dagen under vår första dag, men bara till 14.00 den andra... och första dagen var Ferrari land öppet 16.00-22.00 och den andra 11.00-16.30. Uncharted är också värt 50 minuters väntan... kommer definitivt att åka igen.

Fantastisk dagstur till den här parken och den nya resan Unchartered. Coach städar snabbt och effektivt och med biljetterna behöver du inte stå i kö vid ankomsten rakt fram till huvudportarna. Stor park massor av skugga för att köa mat bra och fantastiska åkattraktioner för alla åldrar rekommenderar starkt

En jättefin nöjespark, trevligt med olika länder och teman. Ibland mycket upptagen och därför långa köer på 1,5 timme. Det här i den gassande solen var inte trevligt. Men njöt av det, trevlig stämning. Vänlig personal, även om de inte alltid pratar engelska. Rekommenderas varmt att ha sett!

Bra resa och kommunikation, tid för returbuss är strikt så se till att du inte missar det!

Inget tjafs, biljetterna skickades direkt till min telefon så jag stod inte i långa köer.