Tampa: Kom nära havsdjuren på Florida Aquarium - köföreträde

Tampa: Kom nära havsdjuren på Florida Aquarium - köföreträde

Från $29 per person

Utforska Florida Aquarium för ett brett utbud av vattenrelaterade utställningar med marint liv från hela världen. Dra fördel av att inträdet gäller hela dagen.

Om denna biljett

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Biljett med köföreträde
Omedelbar bokningsbekräftelse
Värd eller person som hälsar välkommen
Engelska
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Dra fördel av en biljett med köföreträde till Florida Aquarium
 • Upplev tre olika beröringsbassänger med graciösa öronmaneter, nyfikna stingrockor och märkliga varelser utan skelett
 • Upptäck marina varelser från hela världen, som hajar, havssköldpaddor, lövliknande sjödrakar, lemurer och fritt flygande fåglar
Beskrivning
Kom nära många av Floridas vatten- och landdjur samt ekosystem, liksom från andra delar av hela världen, på Florida Aquarium. Florida Aquarium arbetar för att skydda och återställa den blå planeten på många bevarandefronter, inklusive forsknings- och räddningsinsatser som hjälper till att återställa Floridas bestånd av havssköldpaddor och koraller och för att säkerställa att hajar fortsätter att simma i havet. Din biljett ger dig tillgång till alla utställningar med olika varelser och livsmiljöer.   En av fyra platser i USA som har en unik berörings-upplevelse med öronmaneter (moon jellies). Moon Bay-utställningen möjliggör ett nära möte med ett hypnotiskt och graciöst havsdjur med överraskande överlevnadsförmåga. På The Wetlands Trail (våtmarksleden) ser du alligatorer, floduttrar och till och med den inkräktande (och oönskade) burmesiska pytonormen. Det finns också en stor voljär som gör det möjligt för fåglar att röra sig i en säker miljö. Res genom en mangroveskog för att se ett vimmel av fiskar. Bevittna matning av den intressanta rosenskedstorken (roseate spoonbill) eller andra djur och lär dig mer om djurlivet under schemalagda presentationer på rangerstationen. Häng med på Journey to Madagascar, en unik utställning med ringsvanslemurer, kameleonter, väsande kackerlackor och det marina liv som finns i Indiska oceanen. I utställningen Bays to Beaches får du se kräftdjur, den märkliga paddfisken samt fladdermusfisken som vandrar på botten av havsbotten. Ta chansen att röra vid snälla vattenvarelser på Stingray Beach eller se bisarra varelser som inte har någon ryggrad, såsom anemoner och sjöstjärnor. Upptäck de förbryllande sjödrakarna och sjöhästarna i koralltunneln. Turen på Florida Aquarium kulminerar vid en livsmiljö med två miljoner liter vatten för hajar, stingrockor, havssköldpaddor, revfiskar och muränor. Lär dig mer om akvariets bevarandeinsatser på utställningen Waves of Wonder.  Höjdpunkten i denna avdelning är Heart of the Sea där du ser trädliknande koraller (staghorn coral), hammarhajar, karettsköldpaddor (loggerheads), tarponfiskar, stingrockor och andra rockor plus en mångfald revfiskar. Ta med baddräkter till barnen för lekar vid utomhusattraktionen Splash Pad, som har en regnskogsmiljö där barnen kan ha roligt med olika verktyg och annan utrustning relaterad till vatten samt klättra och åka rutschbanor och mer.
Inkluderar
 • Allmänt tillträde som inkluderar tillgång till alla utställningar, tre beröringsbassänger, 4D-biograf, The Splash Pad, plus utbildande och underhållande föreställningar eller presentationer, som bland annat Penguin Meet and Greet och Secret Sealife Superhero
 • Parkering
 • Mat och drycker finns att köpa på akvariets Cafe Ray
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar
Deltagarkrav
 • Deltagare måste ha på sig munskydd

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Mötesplats

Följ "Will Call"-skyltarna för att komma till Florida Aquariums huvudentré Akvariets officiella parkeringsplats ligger ett kvarter norr om akvariet i hörnet av Channelside Drive och York Street. Följ sedan skyltarna till akvariets huvudentré. Om du anländer via TECO spårvagn/buss, gå av vid stationen Amalie Arena och gå 1,5 kvarter österut på Channelside Drive eller gå av vid Cumberland Avenue station och gå ett halvt kvarter söderut på Channelside Drive.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Din inträdesbiljett gäller hela dagen.
 • Akvariet håller stängt på Thanksgiving Day och på juldagen.
 • Observera att om barnen vill leka i The Splash Pad bör ni ta med handdukar och ett ombyte kläder.
 • Ett begränsat antal rullstolar, el-skotrar och barnvagnar finns att hyra.
 • Om du behöver parkering, följ skyltarna till akvariets officiella parkeringsplats som ligger ett kvarter norr om akvariet i hörnet av Channelside Drive och York Street. Kostnaden är 10 USD per fordon som endast kan betalas med de största kreditkorten (Visa, Mastercard, American Express) vid gaten. Kontanter tas ej emot.
 • Akvariet drivs som en ideell attraktion med avsikt att underhålla, utbilda och inspirera besökare till att bli förespråkare för bevarande av marint liv.
 • Rekommenderad tid för besöket är minst två timmar.
 • Akvariet är öppet dagligen från klockan 09.30 till 17.00.
 • Florida Aquarium har fått godkänt för undvikande av smittspridning (Infection Prevention Approval) från Tampa General Hospital.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4 / 5

baserat på 17 omdömen

Översikt

 • Guide
  3.3/5
 • Valuta för pengarna
  3,8/5
Sortera efter

it was completely awesome highly recommend

12 april 2021

Översätt

9 april 2021

Översätt

Such a beautiful aquarium. We thoroughly enjoyed it. We will definitely be going back.

8 april 2021

Översätt
Arrangeras av

Produkt-ID: 301483