Saker att göra i
Tamarin, Mauritius

Våra mest rekommenderade saker att göra i Tamarin, Mauritius

Tamarin: Simma och snorkla med delfiner, lunch Benitiers Island

Tamarin: Simma och snorkla med delfiner, lunch Benitiers Island

Börja på en heldagstur från Tamarin Bay och färdas med motorbåt när du letar efter delfiner i deras naturliga livsmiljö. Stanna för lunch, gå snorkling och njut av en heldag Gå till mötesplatsen och checka in för ditt heldags utomhusäventyr. Hoppa sedan ombord på en motorbåt och sätt ut till sjöss. Njut av underbar utsikt över det azurblå havsvattnet när du tar dig till Île aux Benitiers, där du kommer att stanna för att njuta av en BBQ picknick lunch. När du reser, håll ett öga på delfinerna som är infödda i dessa vatten och dra nytta av snorkelutrustningen ombord för att upptäcka undervattensvärlden.

Ile aux Benitiers: Katamarankryssning hela dagen med BBQ-lunch

Ile aux Benitiers: Katamarankryssning hela dagen med BBQ-lunch

Kliv ombord på katamaranen och blicka upp mot bergskedjan Black River och det mytomspunna berget Morne, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. I det lugna blå vattnet i West väntar fullständig avkoppling. Avresa från L'Estuaire, La Balise Marina kl. 9.00 och bege dig till Tamarin Bay. Här kan du försöka få syn på delfinerna. Därefter tar du en lugn seglats i riktning mot Crystal Rock och stannar på vägen för lite snorkling och simning intill korallrevet. När du kommer fram till Crystal Rock kan du ta en simtur till medan besättningen förbereder en utsökt BBQ. Efter lunch kan du ägna 40 minuter åt att upptäcka Ilot Benitier. Det finns en tenderbåt till ditt förfogande som tar dig till ön. Segla tillbaka till Black River och anlända cirka 15:30.

Mauritius: Privat sydtur med upphämtning

Mauritius: Privat sydtur med upphämtning

Utforska Mauritius sydkust och västra inland på en privat dagstur med upphämtning från hela ön. Bli imponerad av den vulkaniska kratern trou aux cerfs, beundra den imponerande skönheten Grand Bassin Hindu Temple, se fantastiska bergslandskap, lyssna på kaskaderande vattenfall och den rika flora och fauna som gör denna ö till ett tropiskt paradis. Ditt äventyr börjar på ditt hotell där du kommer att hämtas och sedan tas till staden Curepipe och Floreal, båda kända för sin koloniala franska arkitektur. Efteråt kör du till toppen av Trou aux Cerfs-kratern för att se en utdöd vulkan som nu är bevuxen med naturen som har återvunnit den en gång utdöda vulkanen. Fördjupa dig i skönheten i inhemska växtarter, höga gröna tallar och bli fängslad av panoramautsikten 360-graders utsikt över staden Curepipe och de majestätiska bergskedjorna. . Gå sedan till Lord Shiva, Grand Bassin Hindu Temple som är omgiven av kratersjön Ganga Talao. Här har du chansen att lära dig om hinduisk kultur och traditioner och hur de kvarstår i det moderna Mauritius-samhället. Från templet kör sedan till Black River Gorges National Park och Alexandra Waterfall för att beundra de hisnande panoramabilderna över öns södra landskap och berg. För att avsluta ditt äventyr med ett sista stopp vid La Valley des Couleurs i Chamouny, där det 23 färgade jordundret väntar, kompletterat med en rad lokala aktiviteter. Din resa avslutas med en naturskön bilresa tillbaka till ditt hotell och lämnar dig med omhuldade minnen från en förtrollande dag i Mauritius.

Mauritius: Tamarind Falls höjdpunkter 3 timmars vandringstur

Mauritius: Tamarind Falls höjdpunkter 3 timmars vandringstur

Vid busstationen Henrietta blir du mött av din guide som ger en kort genomgång av vandringen. Påbörja din tre timmars vandringsupplevelse genom att gå genom sockerrörsfält för att nå ingången till dalgången medan du beundrar det underbara landskapet runtomkring. Ta dig ner i dalgången och efter 30 minuters vandring når du det första av många vattenfall. Ta chansen att bada i de naturliga poolerna som är som uthuggna i berget. Lär dig om växter, djur och Mauritius historia av din guide. Avsluta din rundtur vid Tamarind-fallen, det mest imponerande vattenfallet, innan du vandrar tillbaka till utgångspunkten.

Mauritius: Guidad kajaktur på Tamarin-floden

Mauritius: Guidad kajaktur på Tamarin-floden

Utforska Tamarin River på denna guidade kajaktur. Se de olika vilda djur som bor i floden, när du paddlar längs orörd natur och lugnt vatten. Börja kajakpaddling på den plats där floden möter havet, även känd som Tamarin Bay, som är känd för sin mytiska våg. Paddla uppströms det lugna vattnet och upptäck de två huvudarmarna i floden. På ena sidan Rempart och Trois Mamelles-bergen, och på den andra, det magnifika berget La Tourelle. Den omgivande naturliga livsmiljön har frodig grönska såväl som rikligt med vilda djur. Under hela din resa kan vi stöta på moorhens, ankor, långnäbbade fåglar, flygande rävar eller till och med apor.

Tamarin: Guidad kajaktur med delfiner

Tamarin: Guidad kajaktur med delfiner

Skåda delfiner utanför Mauritius kust på denna guidade kajaktur. Paddla in i Tamarin Bay och få chansen att se flasknos- och spinnardelfiner i deras naturliga miljö. Mötes på aktivitetsleverantörens kontor på morgonen för att komma igång. Lär dig grunderna i kajakpaddling av din guide innan du ger dig iväg. Beundra soluppgången över Tamarin-stranden när du paddlar ut i bukten. Delfiner tillbringar natten i bukten, så morgonen är den bästa tiden för att få en skymt av dem. Besök två timmars kajakpaddling runt bukten. Om du får syn på delfiner följer du guidens instruktioner för att observera dessa djur på ett respektfullt sätt. Det finns en chans att du inte ser några delfiner. Om detta händer kan du njuta av en alternativ rutt där du utforskar Tamarinfloden och dess rika djurliv.

Mauritius: Snorkla och simma med delfiner på speedboat-tur

Mauritius: Snorkla och simma med delfiner på speedboat-tur

Vi möter dig på Tamarin Beach, vår mötesplats. Vi ger dig en genomgång. Du går sedan ombord på speedbåten. som tar er en viss sträcka till havs. Titta på delfinerna när de leker. Simma med dem. Snorkelutrustning och flytväst finns att tillgå. Lätta drycker serveras. Efter cirka 2 timmars vistelse tar vi dig tillbaka till land.

Île aux Bénitiers: Katamaranutflykt med delfinskådning och lunch

Île aux Bénitiers: Katamaranutflykt med delfinskådning och lunch

Gå ombord på en katamarankryssning som seglar genom den natursköna Tamarin Lagoon. Dyk in i ett extraordinärt möte när du observerar vackra delfiner, guidad av en skeppare som delar insikter om respektfull interaktion med dessa graciösa varelser i deras naturliga livsmiljö. Höjdpunkten på ditt äventyr väntar på den berömda Crystal Rock, ett fascinerande naturunderverk som ligger inbäddat i lagunerna i Le Morne. Snorkla i det kristallklara vattnet och fånga oförglömliga ögonblick mot bakgrund av denna subliminala klippformation. Fortsätt din resa på Benitier Islet för en gourmet 3-rätters lunch. Njut av grillad fisk, kyckling och korv, tillsammans med gröna sallader. Avsluta din festmåltid på ett sött sätt med en dekadent bananflambe, kompletterad med vatten, juice, Coca-Cola, Sprite, punsch, öl, vin och rom. När dagen utvecklas kan du njuta av lockelsen från den soldränkta stranden på ön. Känn den mjuka sanden under dina fötter, njut av de tropiska strålarna och njut av det idylliska paradiset som omger dig.

Mauritius: Flygplats- och hotelltransfer

Mauritius: Flygplats- och hotelltransfer

Denna tjänst består av upphämtning och avlämning av en kund från hotell till flygplats eller från flygplats till hotell. Vid ankomst ska kunden tillhandahålla alla detaljer om passagerarna, flyginformation, antal bagage, kunder / passagerares namn, kontaktnummer för minst 1 resenär (WhatsApp) och viktigast av allt din avlämningsplats / hotellets namn. Vid avresa bör samma sak tillhandahållas av passagerarna inklusive bostad / hotellrumsnummer. För en avgång ska upphämtning ske minst 4 timmar före flygets start. För en ankomst bör kunden se till att rätt information tillhandahålls. Vid ombokning eller avbokning av flyg bör resenärer se till att kommunicera eventuella ändringar så snart som möjligt för att undvika missförstånd. En flygtransfer varar minst 75 minuter. inom denna tid kommer klienten att nå sin destination från vilken del av ön som helst.

Guidad kajaktur med solnedgång

Guidad kajaktur med solnedgång

Västkusten är känd för sina vackra solnedgångar, som pryder himlen sent på eftermiddagen med varma färger i alla nyanser av gult, orange och rött. Att uppleva kajakturismen under den sena eftermiddagen på Tamarinfloden är exceptionellt. När solen närmar sig horisonten ror vi mot flodens hjärta, mot norr. Allting lugnar ner sig, och denna tystnad avbryts endast av fåglarnas sista sång. Med en kall dryck i handen förundras vi över de tusentals färgglada reflektionerna. Sedan kan showen börja med den gyllene solnedgången och uppkomsten av en ljuvlig tropisk natt.

Alla aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Tamarin, Mauritius

Vilka är de bästa dagsturerna från Tamarin, Mauritius?

De bästa dagsturerna från Tamarin, Mauritius:

Se alla dagsturer från Tamarin, Mauritius på GetYourGuide

Toppattraktioner i Tamarin, Mauritius

Saker att göra i Tamarin, Mauritius

Städer i Mauritius

Tamarin, Mauritius: Fler aktiviteter och sevärdheter

Tamarin, Mauritius: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Tamarin, Mauritius

Samlat omdöme

4.7
(260 recensioner)

En underbar dag tillbringade! Besättningen är mycket bra sällskap! Måltiden var rejäl och utsökt! Vi smakade på alla rätter och det var fisken som vann våra hjärtan. Delfinobservation från båten görs med respekt för djuren (ej simning, på avstånd från gruppen delfiner). Tyvärr är detta inte fallet för andra företag som gör stunden besvärlig och obehaglig. Tack än en gång till besättningen för deras service och vänlighet!

Vår guide Mark var utmärkt! Han var hjälpsam, han gav oss detaljerad information om Dina och Flore under vandringen och gav till och med vandringen en personlig touch genom att berätta lite mer om sig själv. Vandringen var underbar. Det var värt det. Utsikten och sevärdheterna var fantastiska! Och att simma nära ett vattenfall var fantastiskt!

Fantastisk aktivitet, vi fick se en havssköldpadda, valar och delfiner. Utmärkt måltid och härlig, omtänksam personal. Det enda olyckliga är att vi inte kunde simma på Crystal Rock eftersom vi var tvungna att lämna.

Personalen mycket vänlig och mycket professionell. Vi njöt verkligen av resan. Mat och dryck var också utmärkt. Vi kan bara starkt rekommendera denna turné med detta företag.

Vänligt och professionellt team, vi hittade mycket bra valuta för pengarna och älskade dagens olika skeden! Vi rekommenderar starkt denna utflykt!