Upplevelser i

Tamarin, Mauritius

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Våra aktiviteter följer lokala hälsoriktlinjer så att du kan fokusera på att njuta av din upplevelse.

Alla saker att se i Tamarin, Mauritius

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Tamarin, Mauritius? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Tamarin, Mauritius

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 80 omdömen

Bra resa, utmärkt besättning

Besättningen på denna Catamaran-kryssning gjorde resan extra trevlig. De följer ett strikt protokoll för säkerhet och instruktioner för att se till att ingenting går miste och att de alltid uppmärksamma passagerarnas säkerhet och komfort. Vi började tur, 10+ delfiner kom till ytan under vår katamaran. Lunchen var bra och tillräckligt tillhandahölls. Catering under dagen för drinkar var också utmärkt. Besättningen toppade det för mig och min familj genom att ta oss till vår läge docka med en privat båttur. Mycket uppskattat och en drömslutt på en fantastisk dag !!

Välorganiserad, processförklarad, hela besättningen super trevlig och motiverad! Tillräckligt med val av drycker, genomsnittlig lunch. Bo på ön för kort eftersom det bara är tid på souvenirställen (ta pengar) och inte för att simma i ett tystare hörn. Snorkling borde ha tagit längre MEN trots allt, det var en cool, rolig och spännande dag !! ... och vi såg delfiner :) Trots 23 gäster på katamaranen inga trånga utrymmen.

Fantastisk resa. Välorganiserad från början till slut. Trevlig besättning och utsökt mat. Vi skulle boka denna resa igen. Endast snorkelutrustningen var inte så bra, vi rekommenderar de som har sina egna att ta dem med sig.

Det var fantastiskt! Besättningen var i bra humör, stranden, katamaran, delfinerna ... bra! Tack så mycket

trevlig dag. mycket trevliga och omtänksamma anställda