Tablao Flamenco Cordobes Barcelona

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Tablao Flamenco Cordobes Barcelona

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Tablao Flamenco Cordobes Barcelona? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Tablao Flamenco Cordobes Barcelona

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 189 omdömen

Kraftfull poäng

Jag hade ingen plan under min resa till Barcelona, men jag bokade härifrån dagen innan eftersom jag hade tid. Jag kan inte alls engelska eller spanska, men jag kom säkert från hotellet med taxi. Jag kunde boka härifrån, så han berättade mitt namn. Showen är kraftfull! Jag är glad att jag kunde gå. Det var den senaste showen, så jag var lite rädd för att gå runt i staden tills jag fick en taxi hem, men förutom det var det inga problem.

Bra show! Musiken, dansen och energin i det hela var fantastisk !!! det faktum att det inte var så stor folkmassa och det var mycket nära sittplatser fick det att verka som en väldigt intim och väl värd pengarna! Fem stjärnor helt klart! Definitivt rekommendera! Du måste se det medan du är i Barcelona !!!

Vi hade showen bokad med middagsalternativet. Middagsplatsen är mycket trevlig, du har 1,5 timmar för middagen. Stor buffé med massor av tapas. Dricka ingår i priset: vin, vatten, sangria .... Smaken av tatas var mycket bra. Showen var fantastisk, bra dansare, bra utsikt. Lite högt för det lilla rummet.

Mycket mer nyans för gitarrspel och dans än väntat. Lokalen är liten men centralt belägen vilket gjorde det enkelt att hitta en intim flamencoupplevelse av mycket hög kvalitet.