Széchenyi termalbad
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Ungern stängde sina gränser den 1 september för internationella besökare (med undantag för tjeckiska, polska och slovenska medborgare, diplomatiska besök och andra nödsituationer). Inreseförbudet kommer att gälla åtminstone fram till 1 oktober 2020.

Vad besökare tycker om Széchenyi termalbad

Samlat omdöme
4.3 / 5
baserat på 6 535 omdömen

Det var en kanonupplevelse, varmt och gött vatten. Trevlig atmosfär. Helt enkelt underbart. Ca 28 grader varmt i vattnet utomhus. November 2019 Personalen var mycket dålig på Engelska men vi fixade detta i alla fall.. En nackdel som borde uppmärksammas är att det låg begagnade OB i bassängen, men det kan inte termalbadet få skit för, men det var äckligt.

Detta är ett måste, var en väldigt rolig upplevelse. Bastu avdelningen var min favorit. Försök att hitta en tid på dagen som inte är så poppis så det inte är för mycket folk. Vill man köpa något var man tvungen att ha bankkort med sig. Dem var ganska otydliga när man kom dit om hur det går till med allting. Men väldigt rolig upplevelse!

Mysigt spa. Dock är byggnaden där innerpolerna är väldigt sliten. Men utomhus var bra. Vi bokade även spa vilket var bra. Rekommenderas att besöka om du är i Budapest. Kommer definitivt att besöka igen.

Vi badade i poolerna utomhus. Två hade varmt vatten, olika varmt. En simbassäng fanns om man ville simma. Den dagen var det ovanligt varmt, 28 grader så det var en bra plats att vara på.

Fantastiskt bad , vi var mest i poolerna ute då det var fint väder. Inne finns många olika pooler med olika temperaturer och det finns också ett ölbad