Sydöstra England

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Sydöstra England

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 115 840 omdömen

Fantastisk upplevelse, särskilt nu under corona. Vi fick i princip vara ensamma på samtliga attraktionerna och kunde ta allt i vår egen takt, utan köer. Riktigt lyxigt! Vi valde att göra alla tre samma dag med lunch emellan. Det går dock bra att dela upp de tre upplevelserna på flera dagar(biljetten är giltig i 90 dagar). Kan varmt rekommendera det här upplevelse-paketet.

Bra med tid på sig. Svårt att hitta till bussen då det var inuti en byggnad. Gick in med en stor klunga på guidade turen så det blev inte så många bra bilder då det blev lite stressande med mycket folk. Men det var barnvagnsvänligt och vi stannade inte halvvägs och fikade, så 4 h tid där räckte.

Chauffören är bästa som finns, berättade en hel del och umgicks med oss På ett naturligt och behagligt sätt. Fish & chips efter resan vid Victoria kan mam skippa, USeL service och tavernan St Geoges, hade sett bättre dagar. Toaletterna var under all kritik.

It was a very nice and informative walk. Our guide was nice, fun and knew a lot about Morse, Lewis and Endevour. She also managed to throw in some other interesting facts for U.S. about Oxford. Dispate the rain a very nice walk.

Ett jätte bra akvarium med massor av olika sorters fiskar och andra vattendjur. Det är bra att köpa biljett innan via Internet. Då slipper man köer.