Saker att göra i
Sydney Harbour National Park

Sydney Harbour National Park

Sydney Harbour National Park: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Sydney: Kryssning med valskådning

Sydney: Kryssning med valskådning

Upplev naturens mirakel på en valskådningskryssning från Sydney Harbour. Ge dig ut på jakt efter de vandrande valarna som förvandlar Stilla havets vatten nära Sydney till en utmärkt utsiktsplats för sydliga höger- och knölvalar mellan maj och november. Kryssa ombord på ett fantastiskt fartyg och få full kommentering och garanterade valobservationer. Så många som 15 000 valar simmar förbi Sydney varje år. Upplev valarnas aktivitet, inklusive de berömda valarnas brytningar när de hoppar högt upp ur vattnet. Du kan till och med få en närbildsblinkning från en val när den känner sig extra nyfiken! Få chansen att se sydliga rätter, späckhuggare och minkvalar i sin naturliga miljö, tillsammans med lekfulla delfiner, sälar, älvpingviner, albatrosser med mera. Valobservationer är garanterade till 95 %. I den osannolika händelsen att du inte ser några valar kan du kryssa gratis igen under samma säsong (på standby-basis och bekräftat 24 timmar i förväg, i mån av tillgång).

Från Manly: Sydney Harbour Hands-On Taster Yacht Cruise

Från Manly: Sydney Harbour Hands-On Taster Yacht Cruise

Njut av Sydneys vackra kustlinje och dess dolda stränder på denna 1,5-timmars kryssning från Manly. Få en försmak av hur det är att vara ombord på en liten yacht och segla på hamnen. Med start i Manly får vi en kort lektion, går ombord på båten och ger oss ut för att få en försmak av segling. Vi kryssar runt Sydneys norra kustlinje. Denna del av Sydney är känd för sina stränder och herrgårdar i mångmiljonklassen, och det är från vattnet man ser den bäst. Lär dig hur båten fungerar och hjälp kaptenen att sätta seglen och styra yachten under kryssningen.

Från Manly: Sydney Harbour Hands-On 2,5 timmars yachtkryssning

Från Manly: Sydney Harbour Hands-On 2,5 timmars yachtkryssning

Ge dig ut på en 2,5-timmars seglingskryssning och upplev Sydneys magi från vattnet. Ta dig själv till startpunkten och gå ombord på båten i Manly. Kryssa förbi de rika och berömdas herrgårdar vid vattnet som kostar flera miljoner dollar, upptäck dolda hamnstränder och njut av den oavbrutna utsikten över ikoniska attraktioner som Sydney Opera House* och Harbour Bridge*. Under kryssningen får du möjlighet att hjälpa till att sätta segel och styra båten och njuta av utsikten. *Beroende på väderförhållanden

Fantastisk Manly Beach Cykel och Sunset Cruise Tour

Fantastisk Manly Beach Cykel och Sunset Cruise Tour

Börja din Manly Beach-cykeltur med fantastisk utsikt över Sydney Harbour och stadens silhuett från Sydney Harbour-färjan. Denna natursköna kryssning säkerställer att du ser de mest spektakulära vyerna över hamnen och Sydneys operahus. Efter den minnesvärda färjeturen kommer du att cykla längs den världsberömda stranden Manly och ge dig ut till charmiga North Head. Ta in de kustnära klipporna med stadens silhuett i bakgrunden och kanske få en glimt av Australiens inhemska pingviner eller migrerande knölvalar. Efter turen avslutar vi turnén med att kryssa tillbaka genom hamnen och njuta av den vackra solnedgången i Sydney när den bleknar under operahuset, Harbour Bridge och stadens skyline. Oavsett om du besöker Sydney för första gången, har vänner som kommer till stan eller arrangerar en gruppaktivitet, är denna cykeltur i Sydney ett perfekt och unikt sätt att utforska staden. Du kan luta dig tillbaka och koppla av på en av våra bekväma cyklar medan våra experter på Bonza-guider visar dig vägen. Vi har noggrant planerat rutter som åker på gatan under en minimal tid och istället låter dig uppleva parker, hamnfronter och trottoarer så mycket som möjligt. Våra guider kommer att ge dig bra tips om vad du ska göra när du är i stan, vad som händer, var du ska äta och ge dig en mycket underhållande och informativ upplevelse. Denna tur är mer lämpad för en medelhög konditionsnivå på grund av en betydande backe när vi beger oss ut till North Head. Resan är värt det när du når detta pittoreska område och resan ner är en viskning.

Sydney: Northern Beaches and Ku-ring-gai National Park Tour

Sydney: Northern Beaches and Ku-ring-gai National Park Tour

Njut av en heldagsutflykt till den mest natursköna delen av Sydney på denna roliga och oförglömliga rundtur i de norra stränderna och Ku-ring-gai Chase National Park. Koppla av på en naturskön bilresa i en luftkonditionerad minivan till Ku-ring-gai Chase National Park. Medan du är där, bush walk till heliga stengraveringsplatser för att lära dig om den lokala aboriginernas kultur. Njut av fantastisk havsutsikt vid Manly Beach, Spit, West Head, Barrenjoey Lighthouse, Long Reef, North Head Palm Beach, Summer Bay och Palm Beach Lighthouse. Res sedan till Narrabeen Beach, en av de bästa surfplatserna i Sydney. Dra nytta av de fantastiska fotomöjligheterna från Long Reef Headland, där du till och med kan ha turen att se en val. Undvik sedan folkmassorna och promenera längs klipporna längs Curl Curl-kustpromenaden. Stanna för att beundra den spektakulära utsikten över Freshwater Beach, där du kan lära dig om ursprunget till surfing i Australien. Segla förbi Sydney Harbours ingång mellan North och South Heads på Manly-färjan innan du njuter av utsikten över den mäktiga Harbour Bridge och Sydney Opera House i slutet av din turné!

Kockledd rundtur med Sydney Beaches och australiensisk mat

Kockledd rundtur med Sydney Beaches och australiensisk mat

Börja dagen med en australiensisk kaffeupplevelse. Drick ditt baristagjorda kaffe och ät en rejäl frukost på ett av de många kaféerna eller på en av grillplatserna framför Bronte Beach. Efter maten har du möjlighet att göra en spektakulär kustpromenad (ca 1 km) från utsiktsplatsen vid Mark's Park i Tamarama till Bondi Beach eller bli avsläppt vid butikerna i Bondi eller gå direkt till stranden. Du kommer att ha lite fritid i Bondi. Kör från de östra förorterna till de norra stränderna. Din chaufför/guide kommer att peka ut intressanta platser längs vägen. Du kommer att passera den ikoniska Sydney Harbour Bridge, Spit Bridge och många olika förorter. Ditt första stopp på andra sidan hamnen är Freshwater. Lär dig mer om australiensisk surfkultur och Surf Lifesaving Club med en lokal legend. Ät en kocklagad australiensisk barbecue-lunch med utsikt över Freshwater Beach. Efter den överdådiga måltiden får du fler fototillfällen när du går den korta strandpromenaden på toppen av South Curl Curl och förundras över den vackra strandutsikten. Nästa del av din rundtur är ölprovning på ett av mikrobryggerierna i Brookvale. Träffa lokalbefolkningen när du provar många olika ölsorter. Efter förfriskningarna tar du en kort biltur till utsiktsplatserna i North Head. Det finns ett par korta promenader du kan göra. Därefter avnjuter ni eftermiddagste på en pittoresk plats med utsikt över staden. Det sista stoppet är Manly Beach. Låt dig charmas av ännu en pärla på Sydneys norra stränder. Gå genom The Corso och utforska de omgivande butikerna och pubarna. Vid Manly Wharf kommer din guide att ge dig din biljett till den ikoniska Manly-färjan till Circular Quay när din rundtur avslutas. Känn dig fri att stanna kvar, umgås och titta på solnedgången från Manly och ta färjan till Circular Quay när du har tid.

1 timmes 45 minuters panoramaflygning med helikopter Hunter Valley

1 timmes 45 minuters panoramaflygning med helikopter Hunter Valley

Detta är den ultimata helikopterupplevelsen, vi börjar resan från den pittoreska Hunter Valley, och söderut täcker vi de expansiva nationalparkerna Yengo, Dharug och Ku-ring-gai, med utsikt över de vackra sandstensklipporna vid Hawkesbury River, vi spårar sedan skyskraporna i Parramatta innan vi följer floden ner till en av de mest ikoniska vyerna i världen, Sydney Harbor Bridge rakt framför oss med operahuset på vår högra sida. Vi håller oss nere och vinkar till broklättrarna när vi passerar förbi. Därefter följer North Head och de hisnande norra stränderna, vi följer kustlinjen hela vägen tillbaka och håller ett öga på delfiner och enstaka hajar, sedan tillbaka inåt landet till Hunter vinregion för att toppa det. Denna flygning kommer att lämna dig mållös och vill ha mer.

Sydney: Exklusiv kryssning i Sydneys hamn på en klassisk yacht

Sydney: Exklusiv kryssning i Sydneys hamn på en klassisk yacht

Southwinds är en vackert presenterad unik klassisk segelbåt. Designad och byggd i Sydney, konstruerad med Huon Pine. Kom ombord och njut av den hisnande utsikten över Sydney Harbour när solen börjar gå ner och stadens ljus vaknar till liv. Lär dig lite om vår vackra segelbåt, hennes konstruktion och hennes rika historia. Koppla av medan vår uppmärksamma, erfarna besättning serverar dig förfriskningar när vi börjar kryssningen och tar in Sydney Harbour magnifika sevärdheter, inklusive det ikoniska operahuset och den vackra Harbour Bridge. När vi är redo rullar vi ut seglen och njuter av en lugn seglats runt hamnen. Sätt dig bakom rodret och upplev spänningen med att segla en fantastisk, unik, klassisk segelbåt från 1950-talet. * Detta är en kryssning för en liten grupp. Högst 16 personer ombord (endast vuxna)

Sydney: Rundtur och provsmakning i Northern Beaches bryggeri

Sydney: Rundtur och provsmakning i Northern Beaches bryggeri

Vår Northern Exposure startar i ölmeckat Brookvale på Northern Beaches. Även känt som "Brewvale" och vi kommer att utforska några fantastiska bryggerier och kanske till och med ett destilleri om vi kan. De platser vi besöker under dagen varierar eftersom vi gillar att "sprida kärleken", inte alla platser är öppna varje dag och det handlar om timing och att ge en bra blandning av platser, människor och öl. På turnén kan du förvänta dig en stor mängd fantastiska ölsorter, i alla olika stilar, styrkor, färger och smaker. Vi pratar om bryggprocessen och de ingredienser som används och tar dig med bakom kulisserna för att ge dig en riktig känsla för bryggerierna på Sydneys norra stränder. En fantastisk bryggerilunch ingår tillsammans med provsmakningarna och turen avslutas med en avhämtning tillbaka till Brookvale - och observera att vi erbjuder upphämtning och avhämtning i Surry Hills också! Turerna varierar beroende på dag, men några av de bryggerier i Northern Beaches som vanligtvis besöks är Nomad Brewing Co, 7th Day eller 4 Pines Truck Bar i Brookvale; och Modus Operandi Brewing Company i Mona Vale. Vänligen ange önskad upphämtningsplats; 11:00 Keg & Brew, 26 Foveaux St, Surry Hills 12:00 Nomad Brewing Co, 5 Sydenham Rd, Brookvale

Manly: Kajaktur på 3 stränder med lunch

Manly: Kajaktur på 3 stränder med lunch

Från Manly Wharf följer du din guide förbi lyxiga yachter och lokala färjor till det första stoppet vid Reef Beach. Där kan du välja att bada och koppla av eller gå upp till Dobroyd Head för att få en fantastisk utsikt över Manly. Fortsätt sedan till Quarantine Beach där du förtöjer kajakerna och får ett besök på Australiens första karantänsstation, där du får höra historier om livet för både passagerare och personal. Dagens sista etapp är den fantastiska Store Beach. Luta dig tillbaka, slappna av och slå dig ner för en rejäl picknicklunch på sanden innan du gör den natursköna resan tillbaka till Manly.

16 aktiviteter hittades
Sortera efter:

De mest populära sevärdheterna i Sydney

Att göra i Sydney Harbour National Park

Städer i Australien

Sydney Harbour National Park: Fler aktiviteter och sevärdheter

Sydney Harbour National Park: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sydney Harbour National Park

Samlat omdöme

4.7
(56 recensioner)