Sydafrika
Safarier och vilda djur

Safarier och vilda djur
802 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Sydafrika Safarier och vilda djur

Hartbeespoort: Åktur med linbana

Hartbeespoort: Åktur med linbana

Åk den enda linbanan i hela Sydafrika och njut av fantastiska vyer längs vägen. Denna schweiziskt designade och installerade gondol har plats för högst 6 gäster. Åk upp till toppen av berget på 6 minuter. När du åker uppåt passerar du ovanför ett naturreservat. Se giraffer, zebror och små antiloper från ditt fågelperspektiv. När du har nått toppen kan du välja mellan ett antal restauranger. Ta en drink i Lookout Bar och smutta på en cocktail medan du förundras över den spektakulära utsikten över den östra sidan av regionen. Gå "The Dassie Walk", en 1 200 meter lång gångväg som går runt bergstoppen. Stanna till vid de informativa vägmärkena längs vägen och lär dig mer om det omgivande området. Ta linbanan tillbaka och återvänd till startpunkten. Födelsedagen är gratis, och ID måste anges för att få en gratisbiljett samt pensionärsbiljetter krävde ett ID-nummer. Observera att vi har öppet på allmänna helgdagar från kl. 9.00 till 16.30.

Kapstaden: Hop-On Hop-Off busstur med valfri kryssning

Kapstaden: Hop-On Hop-Off busstur med valfri kryssning

Kapstaden är en av Sydafrikas mest populära destinationer och anses vara en av världens vackraste städer. Se landmärken som Taffelberget, Camps Bay och Kirstenbosch National Botanical Garden på en hop-on hop-off sightseeingtur. Välj mellan 3 spännande rutter. Det finns 2 biljettalternativ tillgängliga. Om du väljer en 1-dagarsbiljett kan du uppleva alla rutter - röda, blå och lila rutter. Med 2-dagarsbiljetten kan du utnyttja alla rutter - röda, blå och lila rutter under 2 på varandra följande dagar. I 2-dagarsbiljetten ingår också en vandringstur, en hamnkryssning och en busstur i solnedgången. Upptäck Kapstaden på en berättad rundtur med dagliga avgångar. Du kan ansluta till turen från vilken som helst av hållplatserna på rutten: - V&A Waterfront (resekontoret utanför 2 Oceans Aquarium) - Zeitz Mocaa Museum vid klocktornet (även Nelson Mandela Gateway till Robben Island) - Kapstadens kongresscenter - Downtown Tour kontor på 81 Long Street - Nedre linbanestationen - Camps Bay vid stranden - Queens Road hållplats (Cnr Alexander Road) - Beach Road, cnr St John's Road (promenera härifrån till Winchester hållplats längs strandpromenaden) - Beach Road mittemot Winchester Mansions Hotel - Green Point fyr - Kirstenbosch botaniska trädgård - Constantia Nek (bytespunkt för vinbusstur) - Fågelparken World of Birds i Hout Bay - Imizamo Yethu Township (stadsvandring) - Mariner's Wharf i Hout Bays hamn Besök Constantia Valley - den äldsta vinframställningsregionen i Sydafrika. - Groot Constantia Estate (äldsta kommersiella vingård) - Eagles 'Nest (boutique vingård) - Beau Constantia (bra vin och fantastisk utsikt)

Kapstaden: Fyrhjulingstur Atlantis Dunes

Kapstaden: Fyrhjulingstur Atlantis Dunes

Upplev spänningen med att köra en fyrhjuling på en guidad tur på de orörda vita sanddynerna vid Atlantis i Kapstaden. Få ditt hjärta att pumpa när du glider bland en panoramisk ökenbakgrund och beundrar de ständigt föränderliga landskapen. Hoppa på din helautomatiska fyrhjuling och gör dig redo att utforska de expansiva sanddynerna under ledning av expertinstruktörer. Klättra backar och navigera nedgångar på ditt kraftfulla fordon. Känn adrenalinvågen när du erövrar sanddyner så höga som 50 meter och lämnar ett moln av vit sand i din kölvatten. Bevittna hisnande panoramautsikter över sanddynerna och bortom dem längs vägen. Ta en paus och fånga landskapet med din kamera. Oavsett om du är en erfaren äventyrare eller nybörjare, ta chansen att åka säkert genom ett av Kapstadens mest exceptionella naturunderverk.

Kapstaden: Färjebiljett till Robben Island och guidad rundtur i fängelset

Kapstaden: Färjebiljett till Robben Island och guidad rundtur i fängelset

Förbered dig för en minnesvärd resa in i Sydafrikas nära förflutna med en tur till Robben Island. Slösa inte tid på att vänta på att köpa biljetter genom att förboka din färja och inträde till guidad tur. Vid ankomsten till Robben Island möter du en före detta fånge för en guidad tur i det ökända fängelset. Efter att ha gått till mötesplatsen går du direkt till ombordstigningsområdet för att ta en cirka 30 minuters gemensam båttur till Robben Island. Ge dig ut på en resa över havet och lägg till vid Robben Island Museum vid ankomsten. Väl på ön möter du upp en före detta politisk fånge för att börja din utforskning av ön. Gå ombord på en buss för en rundtur i lokalerna och hör förstahandsberättelser om hur det var att vara fånge där. Ta reda på mer om öns rika historia och kom sedan till turens höjdpunkt: Nelson Mandelas fängelsecell. Få en känsla av hans kamp för frihet när du upptäcker fängelsecellen där han satt fängslad i mer än 25 år. Efteråt åker ni tillbaka till Kapstaden. Observera att detta erbjudande gäller internationella resenärer. (Ej sydafrikaner) Vi uppmanar sydafrikanska medborgare att köpa sina biljetter direkt från Robben Island. Observera också att detta inte är en privat rundtur och att du kommer att åka med andra på båtturen och på den guidade buss- och landturen. Du slipper biljettkön men måste ändå köa för att komma ombord på färjan. Denna tur inkluderar inte hämtning och lämning på hotellet. Turen börjar och slutar vid Nelson Mandela Gateway till Robben Island.

Från Kapstaden: 3 regioners vinresa med 3 vingårdar, 15 viner

Från Kapstaden: 3 regioners vinresa med 3 vingårdar, 15 viner

Upptäck 3 vinregioner i Sydafrika på en guidad tur från Kapstaden. Utforska de berömda vinregionerna Stellenbosch, Franschhoek och Paarl med stopp på 3 toppgårdar, med 15 vinprovningar inkluderade under hela dagen. Börja med upphämtning från en av de praktiska upphämtningsplatserna i Kapstaden och res först till vinregionen Stellenbosch. Vid ankomsten till den första vingården bjuds du på ett urval av ostar och snacks. Följ sedan med på en rundtur i källaren, följt av en vinprovning. Därefter åker ni till Stellenbosch för en promenad i den historiska staden innan ni kör över bergspasset Helshoogte till Franschhoek-dalen. Stanna till vid dagens andra vingård och njut av ett urval av viner med fantastisk utsikt över byn Franschhoek. Gör ett fotostopp vid Drakenstein-fängelset, där Mandela släpptes från. Åk till Paarl för en vinprovning på eftermiddagen med ett urval av söta och dekadenta viner. Koppla av under träden och njut av utsikten över vingårdarna innan du åker tillbaka till Kapstaden.

Från Kapstaden: Rundresa till Aquila med Game Drive

Från Kapstaden: Rundresa till Aquila med Game Drive

Upptäck djur som lejon, leoparder, elefanter, noshörningar och Cape Buffalos på denna dagstur från Kapstaden till Aquila Private Game Reserve. Ta en speltur i ett terrängfordon med öppen topp. Stanna till för en utsökt lunch vid reservatets lodge. Efter en morgonavgång kommer du att bege dig uppför N1 Highway, genom den spektakulära Hex River Valley, och anlända till Aquila Private Game Reserve. Reservatets biologiska mångfald garanterar ett stort intresse för den ivrige vilttittaren och fågelskådaren. Upptäck giraffer, blesbockar, svarta och blå gnuer, zebror, springbockar, gemsbockar, klipspringers, duikers, gråbockar, stenbockar, strutsar, babianer, caracals, rävar, schakaler och mer. Upptäck upp till 172 fågelarter, inklusive den majestätiska svarta örnen. Njut av en game drive med en välinformerad ranger följt av en utsökt lunch på lodgen.

Från Kapstaden: Guidad tur till Godahoppsudden och pingvinerna

Från Kapstaden: Guidad tur till Godahoppsudden och pingvinerna

Du hämtas på ditt boende i Kapstaden på morgonen av en kvalificerad reseledare/chaufför i en lyxig minibuss och åker på en heldagstur till Kaphalvön. Vi börjar med en rundtur i Kapstadens centrum och stannar till i Bo-Kaap för att fotografera de färgglada husen. Därefter kör vi längs den natursköna kustvägen med bergen på ena sidan och havet på den andra och ser vad som gör denna kustlinje så speciell. Vi passerar stränderna Bantry Bay, Clifton, Camps Bay och Llandudno längs Chapman's Peak och gör ett fotostopp vid Maiden's Cove. I Hout Bay har du möjlighet att ta en båt till Seal Island för att få en närmare titt på sälbeståndet (ingår inte i resans pris). Båtkryssningen tar ca 45 minuter och vi kommer att se sälkolonin från båten. Efter att ha utforskat hamnen i Hout Bay fortsätter turen till byn Noordhoek där du kan stanna till för att prova det bästa kaffet som rostas på denna sida av Kapstaden (kostnad ingår ej). Nästa stopp är vid Cape of Good Hope Nature Reserve och Cape Point, där du får utforska reservatet, se Dias Beacon och även se var de två strömmarna möts. Du kan vandra upp till toppen för att se Cape Point Lighthouse eller ta linbanan (kostnad ingår ej). Från Cape Point fortsätter ni mot Boulders Beach och stannar till för att se pingvinkolonin. Njut av den natursköna Boyes Drive och se Kalk Bay och St James Beach med sina färgglada strandhytter för valfria foton. Återresan till Kapstaden sker via Old Cape Road och dagen avslutas med att ni släpps av vid ert boende.

Kapstaden: Kabelbanan till Taffelberget och hop-on hop-off-bussar

Kapstaden: Kabelbanan till Taffelberget och hop-on hop-off-bussar

Ge dig ut på en otrolig upplevelse i Kapstaden med ett exklusivt paket. Upplev staden som aldrig förr med en kombinerad Sightseeing Hop-On Hop-Off Classic 1-dagars bussbiljett som täcker 3 busslinjer och en biljett till Table Mountain Aerial Cableway. Njut av bussturen med dess informativa ljudkommentarer, tillgängliga på 15 språk, medan du upplever de sevärdheter, attraktioner och upplevelser som Kapstaden har att erbjuda. Känn spänningen när du tar dig upp till toppen av det ikoniska Taffelberget, världens sjunde naturliga underverk, ombord på linbanan. Njut av den fängslande panoramautsikten över Kapstaden och Atlantkusten från berget. Med en hel dags tillgång till alla 3 hop-on hop-off bussturer har du friheten att upptäcka Kapstadens främsta attraktioner och måste-se landmärken i din egen takt. Låt de informativa kommentarerna guida dig genom stadens rika historia och anmärkningsvärda sevärdheter, så hjälper de dig att bestämma var du ska hoppa av. För extra bekvämlighet är din biljett giltig i 14 dagar från den första användningen, vilket ger flexibilitet och säkerställer att du har gott om tid att uppleva bussturerna och linbaneresan på separata dagar. Missa inte denna enastående möjlighet att utforska Kapstaden på dina villkor med vårt all-inclusive-paket. Gör dig redo för ett äventyr som kombinerar bekvämlighet, hisnande sevärdheter och oöverträffad flexibilitet.

Kapstaden: Äventyr med tandemskärmflygning

Kapstaden: Äventyr med tandemskärmflygning

Njut av ett spektakulärt äventyr med skärmflygning i Kapstaden och beundra den otroliga utsikten över Atlantkusten, Lions Head, Signal Hill, Camps Bay, Clifton Beaches och mycket mer. Flyg upp i skyn med din erfarna instruktör och skapa oförglömliga minnen för livet. Möt din pilot och andra roliga människor vid Signal Hill för att börja ditt äventyr. Få först en introduktionsinformation av din instruktör innan du lyfter från en bergssluttning under en skärm som liknar en fallskärm. Gör dig redo för start; ta några steg eller en kort löpning för att lyfta från den mjuka sluttningen, vinden kommer att fånga upp skärmduken och du kommer att vara luftburen. Sittande bekvämt framför din instruktör kommer du att känna den spännande och otroliga känslan av att flyga fritt. En naturlig kick när du upplever en skärmflygning som du aldrig kommer att glömma. Bli beroende av friheten och den hisnande utsikten över Lions Head, Signal Hill, Camps Bay, Clifton Beaches, Waterfront och Robben Island, som du aldrig kommer att glömma.

Från Kapstaden: Franschhoek Wine Tram Hop-on Hop-off

Från Kapstaden: Franschhoek Wine Tram Hop-on Hop-off

Upptäck den grönskande skönheten i Franschhoek Valley på en hop-on hop-off spårvagns- och busstur. Res med luftkonditionerad buss från Kapstaden och hoppa ombord på spårvagnen som stannar vid vingårdar. Njut av en rad olika viner medan du njuter av utsikten från spårvagnen. Tillgängliga spårvagnsrutter varierar beroende på vilken dag de körs. Navy Line: (Flera upphämtningsplatser) Du avreser från Kapstaden kl. 8.30 och åker till Franschhoek Valley. Anländer till Groot Drakenstein station i Franschhoek Valley med motorbuss och går ombord på din valfria spårvagnslinje (medurs och moturs) med stopp vid Zorgvliet, Vrede och Lust, Solms Delta, Plaisir de Merle, Camberley, Le Pommier, Boschendal, eller Allee Bleue. De cirkulära rutterna stannar vid någon av vingårdarna och spårvagnen eller spårvagnsbussen passerar var 60:e minut. Hoppa på och av vid de vingårdar du föredrar. Vinprovningsavgifter ingår inte och betalas på dagen. Varje linje har ett brett urval av vingårdar att besöka, från boutique till märkesgårdar, och erbjuder ett unikt perspektiv på vinupplevelsen i Franschhoek. Klockan 16.45 återvänder ni till bussen för återresa till Kapstaden.

Sydafrika

Sydafrika

Våra mest rekommenderade Sydafrika Safarier och vilda djur

Hartbeespoort: Åktur med linbana

Hartbeespoort: Åktur med linbana

Åk den enda linbanan i hela Sydafrika och njut av fantastiska vyer längs vägen. Denna schweiziskt designade och installerade gondol har plats för högst 6 gäster. Åk upp till toppen av berget på 6 minuter. När du åker uppåt passerar du ovanför ett naturreservat. Se giraffer, zebror och små antiloper från ditt fågelperspektiv. När du har nått toppen kan du välja mellan ett antal restauranger. Ta en drink i Lookout Bar och smutta på en cocktail medan du förundras över den spektakulära utsikten över den östra sidan av regionen. Gå "The Dassie Walk", en 1 200 meter lång gångväg som går runt bergstoppen. Stanna till vid de informativa vägmärkena längs vägen och lär dig mer om det omgivande området. Ta linbanan tillbaka och återvänd till startpunkten. Födelsedagen är gratis, och ID måste anges för att få en gratisbiljett samt pensionärsbiljetter krävde ett ID-nummer. Observera att vi har öppet på allmänna helgdagar från kl. 9.00 till 16.30.

Kapstaden: Hop-On Hop-Off busstur med valfri kryssning

Kapstaden: Hop-On Hop-Off busstur med valfri kryssning

Kapstaden är en av Sydafrikas mest populära destinationer och anses vara en av världens vackraste städer. Se landmärken som Taffelberget, Camps Bay och Kirstenbosch National Botanical Garden på en hop-on hop-off sightseeingtur. Välj mellan 3 spännande rutter. Det finns 2 biljettalternativ tillgängliga. Om du väljer en 1-dagarsbiljett kan du uppleva alla rutter - röda, blå och lila rutter. Med 2-dagarsbiljetten kan du utnyttja alla rutter - röda, blå och lila rutter under 2 på varandra följande dagar. I 2-dagarsbiljetten ingår också en vandringstur, en hamnkryssning och en busstur i solnedgången. Upptäck Kapstaden på en berättad rundtur med dagliga avgångar. Du kan ansluta till turen från vilken som helst av hållplatserna på rutten: - V&A Waterfront (resekontoret utanför 2 Oceans Aquarium) - Zeitz Mocaa Museum vid klocktornet (även Nelson Mandela Gateway till Robben Island) - Kapstadens kongresscenter - Downtown Tour kontor på 81 Long Street - Nedre linbanestationen - Camps Bay vid stranden - Queens Road hållplats (Cnr Alexander Road) - Beach Road, cnr St John's Road (promenera härifrån till Winchester hållplats längs strandpromenaden) - Beach Road mittemot Winchester Mansions Hotel - Green Point fyr - Kirstenbosch botaniska trädgård - Constantia Nek (bytespunkt för vinbusstur) - Fågelparken World of Birds i Hout Bay - Imizamo Yethu Township (stadsvandring) - Mariner's Wharf i Hout Bays hamn Besök Constantia Valley - den äldsta vinframställningsregionen i Sydafrika. - Groot Constantia Estate (äldsta kommersiella vingård) - Eagles 'Nest (boutique vingård) - Beau Constantia (bra vin och fantastisk utsikt)

Kapstaden: Fyrhjulingstur Atlantis Dunes

Kapstaden: Fyrhjulingstur Atlantis Dunes

Upplev spänningen med att köra en fyrhjuling på en guidad tur på de orörda vita sanddynerna vid Atlantis i Kapstaden. Få ditt hjärta att pumpa när du glider bland en panoramisk ökenbakgrund och beundrar de ständigt föränderliga landskapen. Hoppa på din helautomatiska fyrhjuling och gör dig redo att utforska de expansiva sanddynerna under ledning av expertinstruktörer. Klättra backar och navigera nedgångar på ditt kraftfulla fordon. Känn adrenalinvågen när du erövrar sanddyner så höga som 50 meter och lämnar ett moln av vit sand i din kölvatten. Bevittna hisnande panoramautsikter över sanddynerna och bortom dem längs vägen. Ta en paus och fånga landskapet med din kamera. Oavsett om du är en erfaren äventyrare eller nybörjare, ta chansen att åka säkert genom ett av Kapstadens mest exceptionella naturunderverk.

Kapstaden: Färjebiljett till Robben Island och guidad rundtur i fängelset

Kapstaden: Färjebiljett till Robben Island och guidad rundtur i fängelset

Förbered dig för en minnesvärd resa in i Sydafrikas nära förflutna med en tur till Robben Island. Slösa inte tid på att vänta på att köpa biljetter genom att förboka din färja och inträde till guidad tur. Vid ankomsten till Robben Island möter du en före detta fånge för en guidad tur i det ökända fängelset. Efter att ha gått till mötesplatsen går du direkt till ombordstigningsområdet för att ta en cirka 30 minuters gemensam båttur till Robben Island. Ge dig ut på en resa över havet och lägg till vid Robben Island Museum vid ankomsten. Väl på ön möter du upp en före detta politisk fånge för att börja din utforskning av ön. Gå ombord på en buss för en rundtur i lokalerna och hör förstahandsberättelser om hur det var att vara fånge där. Ta reda på mer om öns rika historia och kom sedan till turens höjdpunkt: Nelson Mandelas fängelsecell. Få en känsla av hans kamp för frihet när du upptäcker fängelsecellen där han satt fängslad i mer än 25 år. Efteråt åker ni tillbaka till Kapstaden. Observera att detta erbjudande gäller internationella resenärer. (Ej sydafrikaner) Vi uppmanar sydafrikanska medborgare att köpa sina biljetter direkt från Robben Island. Observera också att detta inte är en privat rundtur och att du kommer att åka med andra på båtturen och på den guidade buss- och landturen. Du slipper biljettkön men måste ändå köa för att komma ombord på färjan. Denna tur inkluderar inte hämtning och lämning på hotellet. Turen börjar och slutar vid Nelson Mandela Gateway till Robben Island.

Från Kapstaden: 3 regioners vinresa med 3 vingårdar, 15 viner

Från Kapstaden: 3 regioners vinresa med 3 vingårdar, 15 viner

Upptäck 3 vinregioner i Sydafrika på en guidad tur från Kapstaden. Utforska de berömda vinregionerna Stellenbosch, Franschhoek och Paarl med stopp på 3 toppgårdar, med 15 vinprovningar inkluderade under hela dagen. Börja med upphämtning från en av de praktiska upphämtningsplatserna i Kapstaden och res först till vinregionen Stellenbosch. Vid ankomsten till den första vingården bjuds du på ett urval av ostar och snacks. Följ sedan med på en rundtur i källaren, följt av en vinprovning. Därefter åker ni till Stellenbosch för en promenad i den historiska staden innan ni kör över bergspasset Helshoogte till Franschhoek-dalen. Stanna till vid dagens andra vingård och njut av ett urval av viner med fantastisk utsikt över byn Franschhoek. Gör ett fotostopp vid Drakenstein-fängelset, där Mandela släpptes från. Åk till Paarl för en vinprovning på eftermiddagen med ett urval av söta och dekadenta viner. Koppla av under träden och njut av utsikten över vingårdarna innan du åker tillbaka till Kapstaden.

Från Kapstaden: Rundresa till Aquila med Game Drive

Från Kapstaden: Rundresa till Aquila med Game Drive

Upptäck djur som lejon, leoparder, elefanter, noshörningar och Cape Buffalos på denna dagstur från Kapstaden till Aquila Private Game Reserve. Ta en speltur i ett terrängfordon med öppen topp. Stanna till för en utsökt lunch vid reservatets lodge. Efter en morgonavgång kommer du att bege dig uppför N1 Highway, genom den spektakulära Hex River Valley, och anlända till Aquila Private Game Reserve. Reservatets biologiska mångfald garanterar ett stort intresse för den ivrige vilttittaren och fågelskådaren. Upptäck giraffer, blesbockar, svarta och blå gnuer, zebror, springbockar, gemsbockar, klipspringers, duikers, gråbockar, stenbockar, strutsar, babianer, caracals, rävar, schakaler och mer. Upptäck upp till 172 fågelarter, inklusive den majestätiska svarta örnen. Njut av en game drive med en välinformerad ranger följt av en utsökt lunch på lodgen.

Från Kapstaden: Guidad tur till Godahoppsudden och pingvinerna

Från Kapstaden: Guidad tur till Godahoppsudden och pingvinerna

Du hämtas på ditt boende i Kapstaden på morgonen av en kvalificerad reseledare/chaufför i en lyxig minibuss och åker på en heldagstur till Kaphalvön. Vi börjar med en rundtur i Kapstadens centrum och stannar till i Bo-Kaap för att fotografera de färgglada husen. Därefter kör vi längs den natursköna kustvägen med bergen på ena sidan och havet på den andra och ser vad som gör denna kustlinje så speciell. Vi passerar stränderna Bantry Bay, Clifton, Camps Bay och Llandudno längs Chapman's Peak och gör ett fotostopp vid Maiden's Cove. I Hout Bay har du möjlighet att ta en båt till Seal Island för att få en närmare titt på sälbeståndet (ingår inte i resans pris). Båtkryssningen tar ca 45 minuter och vi kommer att se sälkolonin från båten. Efter att ha utforskat hamnen i Hout Bay fortsätter turen till byn Noordhoek där du kan stanna till för att prova det bästa kaffet som rostas på denna sida av Kapstaden (kostnad ingår ej). Nästa stopp är vid Cape of Good Hope Nature Reserve och Cape Point, där du får utforska reservatet, se Dias Beacon och även se var de två strömmarna möts. Du kan vandra upp till toppen för att se Cape Point Lighthouse eller ta linbanan (kostnad ingår ej). Från Cape Point fortsätter ni mot Boulders Beach och stannar till för att se pingvinkolonin. Njut av den natursköna Boyes Drive och se Kalk Bay och St James Beach med sina färgglada strandhytter för valfria foton. Återresan till Kapstaden sker via Old Cape Road och dagen avslutas med att ni släpps av vid ert boende.

Kapstaden: Kabelbanan till Taffelberget och hop-on hop-off-bussar

Kapstaden: Kabelbanan till Taffelberget och hop-on hop-off-bussar

Ge dig ut på en otrolig upplevelse i Kapstaden med ett exklusivt paket. Upplev staden som aldrig förr med en kombinerad Sightseeing Hop-On Hop-Off Classic 1-dagars bussbiljett som täcker 3 busslinjer och en biljett till Table Mountain Aerial Cableway. Njut av bussturen med dess informativa ljudkommentarer, tillgängliga på 15 språk, medan du upplever de sevärdheter, attraktioner och upplevelser som Kapstaden har att erbjuda. Känn spänningen när du tar dig upp till toppen av det ikoniska Taffelberget, världens sjunde naturliga underverk, ombord på linbanan. Njut av den fängslande panoramautsikten över Kapstaden och Atlantkusten från berget. Med en hel dags tillgång till alla 3 hop-on hop-off bussturer har du friheten att upptäcka Kapstadens främsta attraktioner och måste-se landmärken i din egen takt. Låt de informativa kommentarerna guida dig genom stadens rika historia och anmärkningsvärda sevärdheter, så hjälper de dig att bestämma var du ska hoppa av. För extra bekvämlighet är din biljett giltig i 14 dagar från den första användningen, vilket ger flexibilitet och säkerställer att du har gott om tid att uppleva bussturerna och linbaneresan på separata dagar. Missa inte denna enastående möjlighet att utforska Kapstaden på dina villkor med vårt all-inclusive-paket. Gör dig redo för ett äventyr som kombinerar bekvämlighet, hisnande sevärdheter och oöverträffad flexibilitet.

Kapstaden: Äventyr med tandemskärmflygning

Kapstaden: Äventyr med tandemskärmflygning

Njut av ett spektakulärt äventyr med skärmflygning i Kapstaden och beundra den otroliga utsikten över Atlantkusten, Lions Head, Signal Hill, Camps Bay, Clifton Beaches och mycket mer. Flyg upp i skyn med din erfarna instruktör och skapa oförglömliga minnen för livet. Möt din pilot och andra roliga människor vid Signal Hill för att börja ditt äventyr. Få först en introduktionsinformation av din instruktör innan du lyfter från en bergssluttning under en skärm som liknar en fallskärm. Gör dig redo för start; ta några steg eller en kort löpning för att lyfta från den mjuka sluttningen, vinden kommer att fånga upp skärmduken och du kommer att vara luftburen. Sittande bekvämt framför din instruktör kommer du att känna den spännande och otroliga känslan av att flyga fritt. En naturlig kick när du upplever en skärmflygning som du aldrig kommer att glömma. Bli beroende av friheten och den hisnande utsikten över Lions Head, Signal Hill, Camps Bay, Clifton Beaches, Waterfront och Robben Island, som du aldrig kommer att glömma.

Från Kapstaden: Franschhoek Wine Tram Hop-on Hop-off

Från Kapstaden: Franschhoek Wine Tram Hop-on Hop-off

Upptäck den grönskande skönheten i Franschhoek Valley på en hop-on hop-off spårvagns- och busstur. Res med luftkonditionerad buss från Kapstaden och hoppa ombord på spårvagnen som stannar vid vingårdar. Njut av en rad olika viner medan du njuter av utsikten från spårvagnen. Tillgängliga spårvagnsrutter varierar beroende på vilken dag de körs. Navy Line: (Flera upphämtningsplatser) Du avreser från Kapstaden kl. 8.30 och åker till Franschhoek Valley. Anländer till Groot Drakenstein station i Franschhoek Valley med motorbuss och går ombord på din valfria spårvagnslinje (medurs och moturs) med stopp vid Zorgvliet, Vrede och Lust, Solms Delta, Plaisir de Merle, Camberley, Le Pommier, Boschendal, eller Allee Bleue. De cirkulära rutterna stannar vid någon av vingårdarna och spårvagnen eller spårvagnsbussen passerar var 60:e minut. Hoppa på och av vid de vingårdar du föredrar. Vinprovningsavgifter ingår inte och betalas på dagen. Varje linje har ett brett urval av vingårdar att besöka, från boutique till märkesgårdar, och erbjuder ett unikt perspektiv på vinupplevelsen i Franschhoek. Klockan 16.45 återvänder ni till bussen för återresa till Kapstaden.

De mest populära sevärdheterna i Sydafrika

Städer i Sydafrika

Regioner i Sydafrika

Sydafrika: Fler aktiviteter och sevärdheter

Sydafrika: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.