Lägg till datum

Saker att göra i
Swinbrook

Våra mest rekommenderade saker att göra i Swinbrook

Från Oxford: Smågruppsresa till Cotswolds städer och byar

1. Från Oxford: Smågruppsresa till Cotswolds städer och byar

Upptäck pittoreska byar, små teburar och ruiner från 1400-talet på en dagsutflykt till Cotswolds från Oxford. Utforska Stow-on-the-Wold, Burford, Bourton-on-the-Water och fler ovanligt namngivna platser. Beundra landskapet när du kör genom det vackra landskapet till pittoreska byar. Du utgår från utanför Oxfords järnvägsstation på morgonen klockan 10.00 och beger dig till byn Great Tew. Fortsätt till Stow-on-the-Wold för att nå den högsta staden i regionen och bläddra bland de honungsfärgade byggnaderna och de små tekaféerna. Besök den vackra byn Lower Slaughter innan du åker till Bourton-on-the-Water, känd som "Cotswolds Venedig", där du har tid för lunch. Efter lunchen kan du upptäcka porten till Cotswolds i byn Burford. Res genom floden Windrushs dal och upptäck fantastiska byar som Swinbrook tillsammans med ruinerna av 1500-talets Minster Lovell Hall. Avresa sker sent på eftermiddagen och du återvänder till Oxfords järnvägsstation senast kl. 17.00.

London: Downton Abbey, Cotswolds och Highclere Castle-turné

2. London: Downton Abbey, Cotswolds och Highclere Castle-turné

Ge dig av på en naturskön dagsutflykt från London och se några av höjdpunkterna i Cotswolds. Besök inspelningsplatser från tv-serien Downton Abbey, upptäck Highclere Castle och beundra den pittoreska landsbygden i regionen på denna guidade tur. Bege dig till Cotswolds landsbygd och besök några av inspelningsplatserna för Downton Abbey. Ditt första stopp är Cogges Manor Farm som ligger på stranden av floden Windrush. Lär dig om gårdens roll i Downton Abbey som Yew Tree Farm där Lady Ediths dotter Marigold uppfostrades av familjen Drewe. Besök köken och herr Drewes vardagsrum, se gårdsplanen där många scener filmades och se en unik och speciell video om gårdens roll i den populära tv-serien. Efter en kaffepaus fortsätter du till den förtjusande byn Shilton, känd för sitt grunda vadställe och används i serie två för att fungera som byn Swinbrook. Det var här som Lady Sybil och Tom Branson tillbringade natten på sin aborterade rymning. Gå till Bampton för att se St Marys Church, platsen för så många bröllop och en begravning eller två. Under din guidade promenad kan du besöka platser av intresse, inklusive stugsjukhuset, Mrs Crawleys hus, byns gröna område, postkontoret, Mrs. Patmores bed and breakfast och The Grantham Arms pub. Därefter tar du dig söderut från Cotswolds till Hampshires kritland, platsen för magnifika Highclere Castle, som för många är känt som Lord Granthams familjesäte, själva Downton Abbey. Upptäck välbekanta platser både inne i slottet och utanför. Se var O'Brien satte krokben för Bates, där Kemal Pamuks kropp flyttades, och matsalen där läcker dialog serverades med dekadent mat. Besök Robert Crawleys bibliotek och de olika sovrummen och gå ner för den stora trappan. Njut av lunch på en av de många restaurangerna här innan du beger dig till de vackra markerna. I källaren finns en speciell egyptologiutställning, tack vare den 5:e greven av Carnarvon och hans utgrävningar i Konungarnas dal i Egypten. Tillbringa cirka tre timmar i Highclere Castle och dess område innan du återvänder tillbaka till London.

Från Oxford: Cotswold Explorer heldagstur

3. Från Oxford: Cotswold Explorer heldagstur

Börja din oförglömliga Cotswold-resa med att gå ombord på minibussen i Oxford. Därefter åker du på en naturskön bilresa till den charmiga byn Minster Lovell. Njut av att se de vackra halmtakade husen och utforska den ruinerade 1500-talshallen. Fortsätt vägen genom de idylliska byarna Asthall och Swinbrook till Burford, "porten till Cotswolds". Gör ett stopp här för att ge dig tid att strosa runt på den sluttande High Street och surfa runt i de udda butikerna och kaféerna. Fortsätt sedan din panoramautflykt genom de gamla stenbrottsbyarna Taynton och Barringtons mot Bourton-on-the-Water, "Cotswolds Venedig". Ta en promenad längs den pittoreska floden Windrush som korsas av vackra stenbroar. Från Bourton-on-the-Water följer du vägen genom några förtrollande Cotswoldbyar till Broadway med sina gyllene stenhus. Hitta en pub eller ett café för lunch i denna by som inspirerade konstnärer och författare som Frank Millet, J M Barrie och William Morris. Efter lunch besöker du den vackra marknadsstaden Chipping Campden med sin gamla marknadshall och ullkyrka. Utforska sedan Stow-on-the-Wold, den högst belägna staden i Cotswolds. Här kan du strosa runt bland de smala gångvägarna och bland antikaffärer och konstgallerier. Slutligen återvänder du till Oxford via den livliga marknadsstaden Chipping Norton med ett sista kort fotostopp i Woodstock, där Blenheim Palace ligger (där Sir Winston Churchill föddes).

Från Oxford: Downton Abbey och Cotswolds heldagstur

4. Från Oxford: Downton Abbey och Cotswolds heldagstur

Lämna den vackra medeltida staden Oxford, bege dig söderut till Highclere Castle för ett morgonbesök i hemmet för jarlen och grevinnan av Carnarvon. Fördjupa dig i historien om detta 1800-talsslott, som fortfarande är ett familjehem, och utforska markerna och de vackra trädgårdarna. Föreställ dig att sitta vid det storslagna bordet i familjens matsal med "Dowager" Violet, Lady Mary och Lady Cora, som serveras din lunch av Mr. Carson. Efter besöket på Highclere Castle fortsätter din tur till pittoreska Bampton, en av de äldsta byarna i Storbritannien. Vandra runt i den del av byn som användes för att filma Downton Abbey och besöka St Mary's Church, där så många händelser i familjen Crawleys liv ägde rum. Från Bampton tar en naturskön bilresa dig till den charmiga gamla marknadsstaden Burford, "porten till Cotswolds", med sin sluttande huvudgata och pittoreska butiker. Njut av lunch på ett typiskt lokalt kafé eller en pub. Efter lunch, åk på en panoramatur genom några av de sömniga stenbyarna i Cotswolds. Gör ditt sista stopp i den idylliska byn Swinbrook, som var en filmplats för "Downton Abbey" och "Bridget Jones' Baby." Njut av en promenad genom denna charmiga by, innan du återvänder till Oxford.

Från London: Downton Abbey-rundtur och Blenheim Palace

5. Från London: Downton Abbey-rundtur och Blenheim Palace

Åk bort från London till de böljande kalkstensbackarna i Oxfordshire för att se viktiga inspelningsplatser för succéserien Downton Abbey. Den första anhalten på denna dagstur är Yew Tree Farm (Cogges). Efter en paus för te eller kaffe i det härligt renoverade och rustika Cogges Café får du en rundvandring och lära dig mer om förhållandet mellan arrendatorerna och markägarna. Därefter tar du en kort bilresa till Bampton, en pittoresk by i Oxfordshire Cotswolds. Byn har använts flitigt vid inspelningen av Downton Village. Bampton Library var i serien Downton Cottage Hospital och kirurgimottagningen. St. Mary's Church blev Downton-kyrkan och Churchgate House användes som Crawleys familjehem. Gå längs gatan som var skådeplatsen för butiker, postkontoret och Grantham Arms. Du kommer att äta lunch i den vackra staden Burford (traditionellt känd som porten till Cotswolds). Här kommer du att få chansen att se den berömda Wool Church, byggd på rikedomarna från ullhandeln. Här får du även egen tid till att vandra runt i denna medeltida stad. Efter lunch reser du genom Oxfordshire Cotswolds landsbygd och stannar längs vägen vid the Swan Inn i Swinbrook. The Swan Inn var platsen dit Lady Sybil rymde med Branson, familjens chaufför! På väg in till Blenheim Palace kan du se herr och fru Winston Churchills gravar i byn Bladon. På Blenheim Palace börjar rundturen med en introduktion till det klassmedvetna livets över- och undervåning. Detta historiska herrskapshem byggdes i början av 1700-talet för den första hertigen av Marlborough, John Churchill, och var Winston Churchills födelseplats 1874. Upptäck hur aristokratin levde och hur statslägenheterna blev allt viktigare när du går från rum till rum. Efter rundvandringen i huset finns det tid för en promenad genom den anlagda trädgården för att se Dianas tempel där Sir Winston Churchill friade till Clementine Hozier 1908.

Cotswolds: En hel dags privat rundvandring med lokal guide

6. Cotswolds: En hel dags privat rundvandring med lokal guide

Med start utanför den 700 år gamla puben Old Swan i byn Minster Lovell och slut utanför den anglikanska kyrkan i marknadsstaden Burford kan du ta ett steg tillbaka i tiden med en engagerande vandringstur genom Cotswolds böljande kullar. Se de berömda medeltida byarna med gräsmark och halmtak, kyrkorna - särskilt den historiska saxiska kyrkan som är byggd ovanpå en romersk villa - normandiska byar och de utmärkande lokala gula kalkstenshusen. Denna tur är en vandring på landsbygden. Njut av en lugn promenad på 8 till 12 miles, beroende på om du föredrar en kortare eller längre färdplan. Stanna för att se sevärdheterna, njut av lunch i en vacker miljö och plocka frukt längs vägen under bärplockningssäsongen. Den reducerade rutten på 8 miles kräver att en taxi bokas i förväg för att köra en del av promenaden, vilket kan kosta upp till 40 pund extra eftersom detta är ett landsbygdsområde där taxibilar tar ut minimipriser för att hämta oss. Lunchbordet är bokat på den prisbelönta puben Swan Inn i byn Swinbrook. Observera att kostnaden för måltiden inte ingår i turens aktiviteter.

Downton Abbey rundtur

7. Downton Abbey rundtur

Vi lämnar London och beger oss västerut till det kungliga grevskapet Berkshire, ca 1 1/2 timmes bilresa bort. Vi strävar efter att anlända till Highclere slott tidigt innan folkmassorna anländer. Efter att ha besökt slottet kommer vi att utforska Lord och Lady Carnarvons magnifika ägor och trädgårdar. Därefter åker vi norrut till Cotswolds, ett område med enastående naturskönhet, för att utforska några av de inspelningsplatser som gjorts kända av den världsomspännande succé-tv-serien "Downton Abbey", inklusive byns sjukhus, Dog and Duck, Mrs Crawleys hus och många fler. Om tiden tillåter åker vi till byn Swinbrook för en sen lunch följt av ett besök på Cogges farm, en historisk bondgård som dubblerade som "Yew Tree Farm" i Downton Abbey - ett perfekt slut på vår dag innan vi åker tillbaka till London

Swinbrook: Fler aktiviteter och sevärdheter

Swinbrook: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Swinbrook

Samlat omdöme

4.9
(127 recensioner)

Guiden Catherine var fantastisk eller så hatade vi att vi i minibussen inte behövde tvinga deltagarna att bära en mask. En grupp kvinnor var sjuka och hostade fruktansvärt och ingen bad dem att bära masken. Efter dagen hostade alla och hade ont i halsen...skönt när man reser med våra barn...kort sagt om rundturen: mycket bra och slottet är vackert. en vacker dag som jag rekommenderar speciellt för fans av Downton Abbey-serien.

En underbar utflykt! Höjdpunkten på vår Londonresa! Allt som i beskrivningen, bara bättre! Vår guide var AMBER, bara fantastiskt!! Så humoristiskt och med mycket (historisk) kunskap. Hon gjorde dagen väldigt trevlig! Tack så mycket kära Amber!! Värt besväret för alla Downton-fans, men också mycket imponerande och vackert för icke-fans!! Gör det definitivt!!

Bra i helhet, guiden var trevlig men kunde kanske inte så mycket om själva serien. Det var dåligt att det inte ingick någon mat eller dryck på hela turen.