Sven-Harrys konstmuseum

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Sven-Harrys konstmuseum

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Sven-Harrys konstmuseum? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sven-Harrys konstmuseum

Samlat omdöme

3.9 / 5

baserat på 7 omdömen

Köpte 72 timmars passet och perfekt när du gör en kombination av museer och båt- och bussresor. De individuella entrépriserna ligger mellan 140 och 170 kronor per person, så du kan enkelt få det. ABBA-museet ingår inte i detta pass, men det inkluderar hop-on hop-on bussar, båttur, fotografiska museum, vasa museum, Viking planet och Nobelpris museum för att nämna några. Vi stannade där i slutet av april och bara några båtturer var inte aktiva än. Kort sagt ett måste om du vill spara pengar på din upptäcktsresa genom vackra Stockholm.

Citypasset fungerade perfekt överallt, tyvärr kan inte allt användas på våren, eftersom t.ex. B. Hopp on Hopp of Bus City Stockholm, som ingår i City Pass, var endast tillgänglig på helger. Även vissa båtturer var inte möjliga. Röda Sightseeingbussen var däremot på vägen varje dag, tyvärr var det ingen nytta för oss med passet. Annars är Stockholm underbart!

Erbjudandet är okej. Vi kunde dock bara besöka en del av de sevärdheter och museer som erbjöds. Det är därför värt att överväga om man ska köpa en 2- eller 3-dagarsbiljett. Inträdet fungerar smidigt, vilket var mycket trevligt. Hopp-på/hopp-av-båtturen kommer dock bara att vara tillgänglig från juni 2022, vilket var synd.

En mycket bra sak. Men inte lämplig för lågsäsong. För priset för det är inte litet.