Saker att göra i
Stuttgart

Bilmuseer, arkitektoniska pärlor och historiska palats väntar i denna sydtyska stad.

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Stuttgart

Alla aktiviteter

Våra mest rekommenderade saker att göra i Stuttgart

Stuttgart 24 timmars Hop-On Hop-Off Sightseeing Busstur

Stuttgart 24 timmars Hop-On Hop-Off Sightseeing Busstur

Gå ombord på en hop-on-hop-off-buss med denna dagsbiljett och utforska Stuttgart i din egen takt. Din 24-timmars hop-on-hop-off-biljett ger dig tillräckligt med tid för att utforska staden som du vill. Du kan välja mellan den blå och den gröna rundturen. Du kan stiga på och av så ofta du vill vid 8 hållplatser på den blå turen och 8 hållplatser på den gröna turen i Stuttgart-området. Alternativt kan du stanna på bussen och njuta av stadens flair från din plats. Den blå turen tar ca 100 minuter, den gröna turen ca 60 minuter. Upptäck det mångfacetterade Stuttgart och gör dig redo för en stad full av överraskningar. Lär dig alla möjliga intressanta och underhållande fakta om Baden-Württembergs pulserande delstatshuvudstad med audioguiden, som finns på 10 språk (extra svabisk kanal och barnkanal), i premiumljudkvalitet. Med en kombinationsbiljett kan du utforska den blå och den gröna turen. Observera att den gröna turen endast körs under sommarsäsongen från april till oktober. Blå turens hållplatser: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) Gris-museet 4) Mercedes Benz Museum 5)Weingenuss / Römer 6) Weinwanderung 7) Killesberg / Weissenhofmuseum 8) Linden Museum Gröna hållplatser: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) TV-tornet 4) Rackjärnväg "Zacke 5) Kabelbana 6) Torget Marienplatz 7) Karlshöhe 8) Linden Museum

Stuttgart: Biljetter till TV Tower

Stuttgart: Biljetter till TV Tower

TV-tornet i Stuttgart är 217 meter högt och var det första i världen och därmed den ofta imiterade prototypen för många andra TV-torn. TV-tornet i Stuttgart betraktas som ett estetiskt och arkitektoniskt mästerverk och har förblivit unikt med sina harmoniska proportioner och sin tidlösa design. Tornet är ett av Stuttgarts främsta landmärken och har länge lockat besökare från hela världen. De som når toppen får en fantastisk utsikt över omgivningarna, över Neckardalens vinodlingslandskap, det schwabiska landet, mot Alperna, Schwarzwald och Odenwald. Du kanske också vill stanna till vid restaurangen i tornet för en bit mat eller en drink.

Stuttgart: Guidad spökvandring

Stuttgart: Guidad spökvandring

Upptäck Stuttgarts kusliga historia på en guidad spökvandring i Gamla stan. Se marknadstorget, Collegiate Church, det gamla slottet och Schlossplatz. Lär dig om mörka möten med huvudlösa ryttare och skuggfigurer som fortfarande kan ses i gryningen idag. Hör berättelser om Stuttgarts historia och ta bland annat reda på var bönkvarteret fick sitt namn, vad staden har att tacka en dold bäck för och om kyrkogårdar i gamla tider.

Stuttgart: Vingårdstur med täckt vagn

Stuttgart: Vingårdstur med täckt vagn

Se Stuttgarts vingårdar i en täckt vagn och njut av en provsmakning av lokalt vin på denna vagnstur. Ta del av vinexperternas kunskaper och prova typiska lokala viner och snacks. Börja i Münster, en stadsdel i Stuttgart, och beundra det vackra landskapet längs floden Neckar. Passera imponerande branta sluttningar på din väg till Stuttgart-Mühlhausen. Beundra utsikten över Max-Eyth-sjön och Neckardalen när du färdas längs vackra stigar. Stanna till och njut av en provsmakning av lokala viner och snacks med en lokal vinexpert innan du återvänder till Stuttgart. Vatten tillhandahålls också.

Stuttgart: Kanadensisk kanotuthyrning

Stuttgart: Kanadensisk kanotuthyrning

Kombinera din kärlek till äventyr och kanoter i denna unika upplevelse på Stuggarts del av Neckar! Kom till Riverhouse i Stuttgart Münster och hyr en kanot i 2 timmar. Njut av fantastiska vyer över natur- och stadslandskap. Först utrustas du med en paddel och en flytväst. Lyssna på en kort inledande genomgång innan du börjar ditt äventyr på vattnet. Tillbringa kvalitetstid med din familj, dina vänner eller din partner. Planera din upptäcktsfärd med hjälp av en hjälpsam ruttkarta, som visar vilka turer som är farbara och vilka hörn av floden du kan utforska. Efter en trevlig dag kan du beställa mat och dryck och koppla av på Riverhouse beach.

Stuttgart: "Kehrwoche"-turné på schwäbiska

Stuttgart: "Kehrwoche"-turné på schwäbiska

Efter att ha träffat er guide på innergården till det gamla barnhemmet börjar er guidade rundtur. Under hela turen kommer en resolut schwabisk hemmafru (eller hennes man), beväpnad med en kvast och en dammvippa, att guida dig genom Stuttgarts innerstad. Din husmor-guide känner ingen diskretion och kommer att gräva upp smuts om sina grannar. Hon kommer att avslöja sina mest ekonomiska matlagningsrecept för dig och kommer också att kasta lite ljus över några av de stora Stuttgart-personligheterna. Ingenting är säkert för Frau Schwätzele. Endast en person åtnjuter hennes odelade respekt, och det är uppfinnaren av den ökända schwabiska Kehrwoche. Följ med på denna trevliga men ovanliga stadsvandring och efter ca 2 timmar kommer du fram till borggården i det gamla slottet.

Stuttgart: Stadsvandring med höjdpunkter

Stuttgart: Stadsvandring med höjdpunkter

Det är någonting speciellt med Stuttgarts centrum. Två magnifika palats blickar ut över de livliga shoppinggatorna, och du är aldrig mer än en kort promenad ifrån vackra palatsträdgårdar, fyllda med skulpturer, fontäner och sjöar. I mitten av staden hittar du Schlossplatz, en levande plats i stadens hjärta som har ett brett utbud av restauranger och kaféer, och vackra byggnader med portik. Utforska parkerna, det nya palats och konstmuseets avant-garde fasad på en unik upplevelse som förvånar och glädjer alla deltagare. Lär dig om Stuttgarts fascinerande kulturella historia och roliga fakta på denna charmiga rundvandring.

Stuttgart: Exklusiv stadsvandring

Stuttgart: Exklusiv stadsvandring

Din personliga guide tar dig med på en underhållande och informativ rundtur i hjärtat av Stuttgart. Lär känna stadens främsta sevärdheter och deras historia under den här guidade promenaden. Din rundtur börjar i Upper Palace Gardens (Oberer Schlossgarten), innan den tar dig förbi teatern och den internationellt kända Stuttgartoperan. Du fortsätter i lugn takt förbi Eckensee-sjön och sätet för Landtag, det regionala parlamentet. Därefter går du vidare mot både det nya och det gamla slottet, med en titt på innergården. När du kommer fram till slottstorget har du nått stadens verkliga hjärta. På Schillers torg får du höra allt om stadens historia, som ursprungligen grundades redan på 900-talet som ett stuteri. I marknadshallen kan du ge dig ut på en kulinarisk resa runt om i världen, medan det bara ett stenkast bort finns marknadsplatsen med stadshuset.

Stuttgart: Guidad rundtur i vingårdar

Stuttgart: Guidad rundtur i vingårdar

Vandra längs Stuttgarts branta sluttningar och guidas genom regionens vinodlingar av en guide klädd en traditionell dräkt. Ta in spektakulära utsikter av Bad Cannstatt, Münster och Neckar-floden under denna vandringsupplevelse. Provsmaka fem regionala viner och upptäck vad som gör dem så speciella. Prova under denna rundtur det berömda Cannstatter Zuckerle och andra fantastiska viner från regionen. Avnjut tilltugg och se fram emot roliga lekar med vin som tema.

Stuttgart Självguidning Sherlock Holmes Murder Mystery Game

Stuttgart Självguidning Sherlock Holmes Murder Mystery Game

Sherlock Holmes City Game är en självguidad tur som ger dig ett roligt och interaktivt sätt att gå runt i staden. Allt du behöver är en telefon med internetuppkoppling. Så snart du bokat spelet skickar vi dig all information du behöver via e-post. Genom att röra dig runt i staden kommer du att låsa upp uppdrag. Här hittar du karaktärer som är villiga att hjälpa till. Men informationen har ett pris! Lös deras pussel, ta dig an roliga fotoutmaningar, jaga skyldiga och spela med för att komma närmare lösningen på mordet på Balthasar. VIKTIG INFORMATION: - Svårighetsgrad: lätt - även lämplig för familjer med barn - Varaktighet: 2 timmar - Biljetter: Du behöver bara köpa 1 biljett per grupp (1-4 personer) - Varje grupp kommer att spela med 1 enhet. För grupper på fler än 4 personer kan ni köpa 2 eller fler biljetter. - För att boka detta spel måste du ange ett datum/tid, MEN du kan börja när du vill. - OBS: detta stadsspel använder staden som en interaktiv spelplan men ger INTE någon information om staden! HUR MAN SPELAR: Boka stadsspelet, kontrollera e-postmeddelandet vi skickar dig med instruktionerna, ladda ner Loquiz-appen och börja din spelupplevelse! Utforska staden i din egen takt medan du spelar Sherlock Holmes City Game, en självguidad rundtur som erbjuder mycket frihet och flexibilitet. Du kan spela när, var och med vem du vill. Oavsett om du vill spela ensam för personlig spänning eller med en grupp människor är det här spelet för dig! Att spela med fler grupper kommer att bli en tävlingsupplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Detta spel är en rolig aktivitet som du kan göra när du besöker en stad med din familj och vänner eller som ett par. Vårt stadsspel erbjuder maximal självständighet, du kan spela pausa och fortsätta när du vill!

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Stuttgart

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Stuttgart?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Stuttgart:

Sevärdheterna i Stuttgart du inte bör missa

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Stuttgart?

Här är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Stuttgart?

Se alla erbjudanden och rabatter i Stuttgart på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Stuttgart

Att göra i Stuttgart

Städer i Tyskland

Stuttgart: Fler aktiviteter och sevärdheter

Stuttgart: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stuttgart

Samlat omdöme

4.5
(1 620 recensioner)

Vi kommer från Hamm och hade en fantastisk eftermiddag med Sascha, vår guide, på vinsafari. Mycket välsmakande vin, roliga spel att njuta av i en helt vänlig atmosfär. Det blir inte sista gången vi har varit i Stuttgart och vi ses igen någon gång. Särskilda hälsningar till Sascha

Mycket trevlig guide! Han heter Angelo! Det var en fantastisk turné som var väldigt rolig. Vi var en JGA-grupp och vi hade det perfekta vädret och den perfekta guiden och även en fantastisk vinprovning med roliga spel/stationer. Återigen när som helst!