Välj datum

Saker att göra Stuttgart

Bilmuseer, arkitektoniska pärlor och historiska palats väntar i denna sydtyska stad.

Tillgängliga aktiviteter

  • Tyskt vin och vingårdar
  • Utforska staden
  • Stuttgart för hela familjen
  • Stuttgart på hjul
  • Musikaler med mera
51 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 4

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Stuttgart

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Stuttgart?

Stuttgart: Fler aktiviteter och sevärdheter

Stuttgart: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stuttgart

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 1 620 omdömen

På grund av det dåliga vädret hände det väldigt lite. Jag rekommenderar båda turerna - den tredje turen, vinturen, bokade jag på plats. Den här turen är trevlig, man kör en bit genom vingårdarna och ser en del av Stuttgart från ovan, men fann hållplatserna ointressanta. De två bokade turerna är intressanta och mycket trevliga längdmässigt. Informationen om hörlurarna är tillräcklig och välgjord.

Vi (9 personer mellan 8 och 84 år) tyckte alla att turnén var fantastisk! Eftersom ljudguiden gav möjlighet att välja en barntur, hade de yngre också mycket roligt. Vi vuxna tyckte att den schwabiska turnén var jättebra! En riktigt bra idé! Vi är alla från Stuttgart, men vi har också lärt oss mycket som "infödda"!

Bussturen var mycket informativ och visade mig, som en icke-Stuttgart-invånare som har bott här i cirka 3 år nu, att Stuttgart är mer än Merceds och Porsches. Kulturutbudet i pannan verkar vara överväldigande. Detta gör mig mer motiverad att dra nytta av det omfattande kulturutbudet och att uppleva ännu mer av Stuttgart.