Välj datum

Stureplan

Tillgängliga aktiviteter

  • Hoppa på/hoppa av-turer
  • Privata turer
  • Vattenaktiviteter

Stureplan: Fler aktiviteter och sevärdheter

Stureplan: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stureplan

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 2 065 omdömen

Wow, det är en unik upplevelse som jag kommer att bära med mej resten av livet❣️✨✨ Vår guide, Mimmi var helt fantastisk!Hon berättade både med humor och glimten i ögat både om historiska byggnader, platser mm, även om mer moderna händelser, kända svenskar också. Hon fick också "typiska svenska detaljer", beteenden mm. Olle bakom ratten kändes lugn och säker som både som busschaufför på land och kapten i vattnet. Som sagt det är en otroligt annorlunda, "galen" guidad tur och vi skrattade nästan hela tiden. Jag kan verkligen varmt rekommendera denna tur❣️

Rekommendera! Rolig guide och trevlig tur med musik och skämt. Vi såg Stockholms främsta sevärdheter, hörde många skämt och kunde dansa och sjunga tillsammans. Jag hade ett problem med bokningsdatumet men kundservicen var supertrevlig och tillät oss att lösa problemet. Måste också erkänna att kundtjänsten var supersnabb och trevlig, superlätt att kontakta! Bara positiva känslor!

En trevlig upplevelse att upptäcka Stockholm. Våra guider var roliga och gjorde ett hyfsat jobb med att ge oss anekdoter och kommentarer om byggnader och svensk kultur. Skulle rekommendera till alla som vill ha en trevlig tur runt staden!

Besök i centrala Stockholm, med passage med båt. Mycket vänlig guide och trevlig atmosfär, gör att du kan få en överblick över staden, jag rekommenderar!

En fantastisk tid och en aktivitet att göra när jag besöker Stockholm, jag var aldrig uttråkad ett ögonblick!